Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
GaziHusrevbeg je napisao/la:Paratici će sutra gledati Lewandovskog u Poljskoj.
Njega već odavno pratimo, naši su ga gledali par puta uživo, Conte ga je gledao i na Euru, Paratici na meču City - BvB, izgleda da smo za njega ozbiljno zagrijali. Spominje se cijena od 20 miliona.
Između njega i Llorentea ja bih odabrao Baskijca.![]()
Priča koju već znate, ali pošto i nisam u toku ovih dana, nije zgoreg spomenuti, u januaru moguća zamjena Osvaldo - Quagliarella. Ja ne znam da li ovom mogućom zamjenom ili gubimo ili dobivamo?!

prevod?Bonucci a Cassano: "Più che soldatini...professionisti". Il difensore della Juve gela il fantasista dell'Inter con una risposta lampo su twitter che mette la parola fine alla polemica innescata dal giocatore ex Samp e Milan.
Dajte Gabbiadiniju da igra ili...
Bologni je navodno rečeno iz Juventusa da daju veću minutažu Manolu Gabbiadiniju ili će rizikovati njegov povratak u januaru.
Italijanski U-21 reprezentativac je na ljeto potpisao ugovor sa Juventusom u suvlasništvu sa Atalantom.
Napadač je odmah poslat na posudbu na stadion Dall'Ara jer su mislili da će biti u mogućnosti da standardno igra u prvom timu.
Međutim, Gabbiadini nije dobio odgovarajuću priliku da impresionira sa Albertom Gilardinom koji je u sjajnoj formi.
Iako je mladić zabilježio pet od sedam ligaških nastupa do sada u sezoni, svi oni su došli kao zamjena.
To znači da je 20-godišnjak odigrao samo 105 minuta do sada.
Ako se stvari ne promjene, Juventus će razmotriti da ga vrati u Torino na početku nove godine i pošalju ga u neki drugi klub. Moguć je i povratak u Atalantu.
A ja betona... Conte, Zidane, Tachinardi.. nazad Iuliano i Ferrara.. pa Pessotto i BirindelliGaziHusrevbeg je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.