FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Ozren
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Ozren » 09 jun 2013, 00:43

Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 jun 2013, 01:10

Thomas Müller: "Prije par godina moj bivši trener Jurgen Klinsmann je donio odluku i rekao mi je da za mene nema mjesta u Bayernu. Međutim, pomoćni trener Hermann Gerland protivio se mojoj prodaji"
Ako neko zna prepoznati talenta i raditi sa njima onda je to Hermann Gerland.
Covjeka obavezno treba opet aktivirati (barem pasivno) i u mladjim uzrastima Bayerna.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 jun 2013, 04:06

Ozren je napisao/la:Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng!
Badstubera nema do decembra,tako da nam u odbrani ostaju Dante,Kirchoff i Van Buyten,u veznom redu imamo Bastiana,Luiza,Javija,Xherdana,Tonija,Marija,Thomasa,Arjena i Bilala,pa cemo da oslabimo odbranu,a pojacamo vezni red :lol:
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 12:09

Prvi press kao novi trener Bayerna Pep ce imati 24 juna 8-)

Inace njegov agent i brat Pere je rekao da Guardiola dnevno i po 4 sata uci njemacki jezik,i da mu je velika zelja na prvom predstavljanju da odgovara na pitanja na njemackom :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 15:22

Pep hoce Abidala da dovede u Minken

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 jun 2013, 15:28

anelbavarac je napisao/la:Pep hoce Abidala da dovede u Minken
On više nije ozbiljan igrač, ne vjerujem da će doći.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 15:40

FRANK RIBERY je napisao/la:On više nije ozbiljan igrač, ne vjerujem da će doći.
Pep izgleda ne misli tako

„Guardola zna u kakvoj sam situaciji i želi da budem u njegovoj ekipi. Ali, direktor i predsjednik Bayerna moraju da se izjasne“, rekao je Abidal, „Želim da pređem u Bayern. U dobrim sam odnosima sa Riberyjem. Bayern je među najboljim ekipama u Evropi. Sve je moguće“.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 15:45

Mozda bi mu bio vise kao pomocnik na treninzima, ali Abidal itekako moze pokriti lijevu poziciju i stopera jako kvalitetno i danas.
Ja bi prvi volio da je ostao jos 1 sezonu u Barci jer je popravio kondiciju i podigao formu, ali uprava je imala druge zamisli.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 09 jun 2013, 15:46

Ja sam ZA sto se tice njegovog dolaska. Kao sto je vec napisano, covjek veoma jak u zadnjoj liniji, pokriva tu lijevu stranu i moze da igra stopera, a posto polako popravlja svoju kondiciju, nakon velike borbe koju je prosao, sigurno mu treba dati sansu jer je strasan igrac.

Ima 33 godine, i sta je sve prosao, vjerujte da je tom covjeku uzivancija igrat nogomet, i igra na vrhunskom nivou. ;)
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 16:03

BavaracZenica je napisao/la:Ja sam ZA sto se tice njegovog dolaska. Kao sto je vec napisano, covjek veoma jak u zadnjoj liniji, pokriva tu lijevu stranu i moze da igra stopera, a posto polako popravlja svoju kondiciju, nakon velike borbe koju je prosao, sigurno mu treba dati sansu jer je strasan igrac.

Ima 33 godine, i sta je sve prosao, vjerujte da je tom covjeku uzivancija igrat nogomet, i igra na vrhunskom nivou. ;)
Samo ako je 10000% zdrav, nije ovo bolnica, niti ima mjesta za emocije.
Taman na lijevom beku imamo samo Alabu.
Contento nije kvalitet za Bayern.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 16:15

Ja bio u potpunosti bio za njegov dolazak, no nakon produženja ugovora Van Buyten ne. Jedini ako dođe za neki manji ugovor, što da ne. Beton od igrača defanzivno. U Lyon igrao lijevog beka, ali odličan na stoperu.

Ima i iskustvo, 33 godine, neka odradi pripreme i u formi će opet biti, ta nije mu 40.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jun 2013, 16:15

Contentno nije kvalitet, ali je dobar za klupe.

Jbt, sad bi svaki igrac u Bayern. Trebali ste na vrijeme pisati Djeda Mrazu.
#divovi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 jun 2013, 16:17

Kakav Abidal ljudi moji i njegova igra na najvisem nivou.

Odrekao ga se klub koji ga je izlijecio. Vide i oni nista od toga.

Ako Bayern bude upola kao ove sezone, znaci nece imati puno posla defanzivno, a tu je najbolji, tako da nam ofanzivno ne moze pomoci.
Contento prosjek mrtvi, dovoljan da zamjeni Alabu u nebitnim utakmicama.

Nas problem je ako dodje do povrede Alabe opet, ko ce njega zamjeniti na najvisem nivou. Badstuber je to radio, ali sada nista od toga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 16:19

M4kaveli je napisao/la:Mozda bi mu bio vise kao pomocnik na treninzima, ali Abidal itekako moze pokriti lijevu poziciju i stopera jako kvalitetno i danas.
Ja bi prvi volio da je ostao jos 1 sezonu u Barci jer je popravio kondiciju i podigao formu, ali uprava je imala druge zamisli.
Slazem se u potpunosti,mislim ako bi dosao da bi odigrao jednu sezonu i da bi mu Pep dodijelio neku ulogu u strucnom stabu Bayerna

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 16:21

U Barci su mu obećali neku ulogu u klubu kad završi karijeru, a on plakao na oproštaju i rekao da su mu oni porodica.
Tako da od toga da će u Bayernu imati neku ulogu u klubu nema ništa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 16:24

ceze je napisao/la:U Barci su mu obećali neku ulogu u klubu kad završi karijeru, a on plakao na oproštaju i rekao da su mu oni porodica.
Tako da od toga da će u Bayernu imati neku ulogu u klubu nema ništa.

Isto tako je rekao da je povrijedjen sto mu nisu ponudili ugovor na jos godinu dana,tako da nisam bas siguran da je se rastao sa Barcom na najbolji moguci nacin ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2013, 16:28

Dovodjenje Abidala uopce ne bi bio los potez, jer smo na toj poziciji poprlicno tanki, a onda bi se i Alabi mogla ispuniti zelja da igra u sredini, naravno u nekim utakmicama.
Abidal je koliko ja znam slobodan igrac i sve sto bi mu trebali dati jeste plata,koju on sigurno ne bi zahtjevao neku ogromnu...

Imali bi najmanje godinu dana odlicnog back-upa za Alabu kao i za citavu odbranu ;)
Stern des Südens

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 16:59

Ma ne mislim da bi dobio neku upravu u klubu ( jer sigurno ne bi ) nego da bi jednostavno nekada igrao a nekada sa Guardiolom predvodio treninge.
A i mislim da bi savrseno legao Bayernu na toj poziciji, Alaba bi igrao u prvih 11 naravno a Eric ulazio po potrebi ili kada se treba cuvati rezultat, protiv ekipa koje su fizicki jake, skocne itd.
Njega ceka neka pozicija u Barceloni nakon zavrsetka karijere.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2013, 17:10

Hocemo Abija, hocemo Abija. 8-)

Brace muslimana nikad dosta. 8-)

Realno, Abidal trenutno nije nikakvo pojacanje, jer je cijelu proteklu sezonu proveo u bolnici (hvala Bogu pa se izlijecio), no njegovo iskustvo moze biti od velikog znacaja kako za poziciju lijevog beka tako i za poziciju stopera.

Alabica dzaba prica, njegovo mjesto je uz aut liniju i nece ga niko prekomandovati u vezni red koliko god to on zahtijevao.
Tu poziciju moze igrati samo u repki Austrije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 17:14

slika

Eto vam Pep u Munchenu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []