Dva žuta.zabranjeni je napisao/la:Je li ovaj Nikolic dobio prvo zuti a onda direktan crveni ili je dobio 2 zuta ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
A yebavanje glavnog grada na utakmici repke?NeverGiveUp je napisao/la:Yebavanje Zenice i himna BiH na utakmici Čelik - Velež
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Samo me zanima kako bi tek ono ruglo od covjeka sudilo da nije bilo direktnog prenosa???? 
Slazem se. Nije lijepo vrijedjati grad, ja se kao Velezov navijac ogradjujem od onih pogrdnih pjesama u vezi Zenice.Neutral je napisao/la:http://****/rubrika/sport/clana ... nice/67597NeverGiveUp je napisao/la:Yebavanje Zenice i himna BiH na utakmici Čelik - Velež
Jedno je klub, drugo je grad, sramota.
- el-fighter
- Kontakt:
Sad sa utakmice. Osjecaj katastrofa, ispustili smo pobjedu u zadnjim trenucima. Je li ono Dino sutirao?
Celik nije smio nikako izgubiti utakmicu jer ih navijaci ionako bojkotuju. Igrali su maksimalno nabrijano, ali ipak mislim da ce se ove sezone boriti za opstanak. Igraju potpuno bez ideje, a nasu igru su uspjeli zaustaviti grubim startovima i sjeckanjem igre. Drugi zuti Nikolicu nebi da komentarisem.
Pohvale za Red Army, oko 50 ljudi (mozda malo jace) je pravilo dobru atmosferu tokom cijele utakmice i sve je proslo bez incidenata. Ispred stadiona parkiran nas autobus, ljepota ga vidjeti.
Jos jednom da kazem da smo morali iskoristiti onu sansu i uzeti ovdje 3 boda, ali sta da se radi. Sada slijedi Olimpic kuci gdje ce biti gutavo skroz, jer su i oni u naletu.
FORZA VELEZ
Celik nije smio nikako izgubiti utakmicu jer ih navijaci ionako bojkotuju. Igrali su maksimalno nabrijano, ali ipak mislim da ce se ove sezone boriti za opstanak. Igraju potpuno bez ideje, a nasu igru su uspjeli zaustaviti grubim startovima i sjeckanjem igre. Drugi zuti Nikolicu nebi da komentarisem.
Pohvale za Red Army, oko 50 ljudi (mozda malo jace) je pravilo dobru atmosferu tokom cijele utakmice i sve je proslo bez incidenata. Ispred stadiona parkiran nas autobus, ljepota ga vidjeti.
Jos jednom da kazem da smo morali iskoristiti onu sansu i uzeti ovdje 3 boda, ali sta da se radi. Sada slijedi Olimpic kuci gdje ce biti gutavo skroz, jer su i oni u naletu.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Rece Mrle ono bez ikakve dileme u projekat...to je to- stadion u sjevernom a vrapcici kamp!RezervniGolman je napisao/la:Utakmica na stranu niko ne spominje Mrkvin intervju s pocetka tekme da ce Velez ubrzo dobiti stadion u sjevernom a da ce vrapcici sluziti kao kamp. Nekako mi samouvjereno djeluje. Bravo Mrle idemo zapoceti projekat sto prije
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ni meni nisu jasni nikako,bola sta im treba vrijedjanje bilo kogaNeutral je napisao/la:http://****/rubrika/sport/clana ... nice/67597NeverGiveUp je napisao/la:Yebavanje Zenice i himna BiH na utakmici Čelik - Velež
Jedno je klub, drugo je grad, sramota.
Bola treba biti gospodin i u navijanju,a kod nas (uopste u BiH)samo se zna yebavati ove ili one,skandirati uvrijedljivo i misle da su cool
Inace slabo smo odigrali,i jedva da smo i bod zasluzili.Celik bio opasniji,veci posjed lopte,daleko veci broj udaraca na gol,vise kornera i vise boljih sansi.Nasi nisu bili konkretni ili nedoreceni sto kaze komentator.Sve fino do 16 a tamo se uvijek spetljamo.Blagoje je dobar bio do 70 minute mada i on nekad previse komlikuje,mora jednostavnije i brze igrati.Ani podbacio totalno,Haurdic najagilniji ali previse sebican(*mora to popraviti).Odbra nam nije bila losa.Janko ist nije nesto vele odigro.Dino zundulja slabiji nego lani,onaj zicer je moro zabiti.Feja isto kaze da su veoma lose odigrali.
Ovo za stadion(sto kaze Pastrmka) Mrle na pitanje reportera "radi li se ista na poboljsanju uslova u Vrapcicima "je reko otprilike;da svaki put kad neko dodje na stadion moze vidjeti neke promjene,trenutno se radi ta umjetna trava kao glavni objekat,a da bi u budnosti Velez trebao dobiti neki svoj komforan stadion u SL,a u tom slucaju bi Vrapcici bili kao Velezov kamp i teren za mlade igrace.Dakle nije reko sa sigurnoscu da ce i biti,nego u nekoj buducnosti kao da bi trebalo da se to desi.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Mostarac1971
- Kontakt:
Raja sve se bojim da nas ovakav početak sezone ugrozi na kraju što smo zamislili. Mi smo danas prosulu 3 boda što našom igrom i agresivnim zalaganjem tima a ne pojedinaca.A onog blavora Segovića ono treba kazniti **** jedno koliko žutih podjeli a da ne govorim za crveni karton. On nas je dobro oštetio danas. Mi ne samo da igramo protiv protivničkih timova nego i sudija a i saveza kad se ovako dozvoljava da se ošteti svaki iskorak Veleža.Moramo I možemo bolje. Samo se bojim da ova sezona bude kao prošla, tako smo bili blizu Evrope da nismo prosuli bodove na pojedinim utakmicama. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga ticekimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Na stranu to što nas je sudac oštetio za jedan nedosuđeni penal i crveni karton, mi smo danas izgledali KATASTROFALNO. Jedino bi Jovačneta, Pejića i donekle Škaljića i Dragojevića izdvojio sa prolaznom ocjenom.
Haurdić bi kod svakog ozbiljnog trenera dobio usmeno šamaranje ili završio na klupi jer je isti zamislio da igra video igricu a ne jednu ozbiljnu profesionalnu utakmicu i to već 2 kola zaredom!
Ne izgledamo dobro, nemamo ideje kada dođemo do protivničkog šesnaesterca a onaj Popović jednostavno nije pojačanje u tom smislu riječi.
Pomalo je zabrinjavajuće da do sada niti jednu utakmicu nismo odigrali na nivou barem 80 min. da se ono kaže, e svaka čast ekipa. Koliko traje to uigravanje ?
Za RA sam već rekao. Tim mladim momcima svaka čast na gostovanjima i podršrci klubu, ali neke pjesme su toliko pacijentske u kombinaciji sa drugima da se prosto zapitaš šta sa njima nije u dure.
Haurdić bi kod svakog ozbiljnog trenera dobio usmeno šamaranje ili završio na klupi jer je isti zamislio da igra video igricu a ne jednu ozbiljnu profesionalnu utakmicu i to već 2 kola zaredom!
Ne izgledamo dobro, nemamo ideje kada dođemo do protivničkog šesnaesterca a onaj Popović jednostavno nije pojačanje u tom smislu riječi.
Pomalo je zabrinjavajuće da do sada niti jednu utakmicu nismo odigrali na nivou barem 80 min. da se ono kaže, e svaka čast ekipa. Koliko traje to uigravanje ?
Za RA sam već rekao. Tim mladim momcima svaka čast na gostovanjima i podršrci klubu, ali neke pjesme su toliko pacijentske u kombinaciji sa drugima da se prosto zapitaš šta sa njima nije u dure.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Bogami biće teško izboriti pozicuju koja vodi u evropu.Kad dođemo do gola onda ne znamo šta sa loptom,POP danas nula,Haurdić k'o da je od kuće donio loptu ne da je nikome,Hebibović ne vidljiv ostali u prosjeku.Da nas Andrija nije spasio poraz bi bio neminovan.Onaj promašaj na kraju ne treba ni komentarisati,a sudija,hvala bogu pa je bio prenos kako bi tek sudio da nije bilo direktno.Ako ne nađemo napadača koji bi znao dati barem jednu od naših šansi opet ćemo pjevati putuj evropo nemoj više čekati na nas.Navijači odlični do onog skandiranja,sad nek se zapitaju oni što su skandirali kako se osjećaju navijači Veleža iz Zenice?
Sve u svemu izgubili smo dva boda,a ako se Čelik trzne u nastavku može se desiti i da smo dobili jedan,zavisno kako odigra sa našim konkurentima.Sad smo pod imperativom pobjede protiv uvijek neugodnog Olimpica i ako ne pobjedimo gubimo korak za mjestom koje vodi u Evropu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Niste ni vi bolji ništa. Jeste li prošle godine palili šalove Veleža na tribini. Daj bola ona je pjesma od prije rats i vazda se pjevala. Ne podrzavam ali nista neobicnoBadrHari je napisao/la:gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga ticekimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Feja ti nije ozbiljan trenerNeverGiveUp je napisao/la:Na stranu to što nas je sudac oštetio za jedan nedosuđeni penal i crveni karton, mi smo danas izgledali KATASTROFALNO. Jedino bi Jovačneta, Pejića i donekle Škaljića i Dragojevića izdvojio sa prolaznom ocjenom.
Prkosni i Ponosni od 1922
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajde sta bezveze dizete frku? Nije nista strasno.
Nego cist crveni je bio. Nije ono sudar, bar sa Istoka nije izgledao kao tako, vas igrac zakasnio i opalio Basica po nogama. A isto tako i penal nije bio, kontakt je bio, ali nije bio penal.
Nego cist crveni je bio. Nije ono sudar, bar sa Istoka nije izgledao kao tako, vas igrac zakasnio i opalio Basica po nogama. A isto tako i penal nije bio, kontakt je bio, ali nije bio penal.
Celik!3,2,2.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nije ono crveni nego drugi zuti ali nije ni on jer su se leđima sudarili. Penal na Janku cist sa dvi ruke ga u petercu povuce s leđa. Ali prci ga bilo proslo. Navikao je Velez na onakvo suđenje na straniAllGunsBlazing je napisao/la:Hajde sta bezveze dizete frku? Nije nista strasno.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Feja obavezno porazgovarat s Haurdićem i Popom. Ovaj prvi neda ćaći loptu a ovaj drugi ko muha bez glave. Dino isto neprepoznatljiv. Lik se sam zavlaci negdje u stranu pored auta a centarsut mu ****. Janko isto nezna ni on sta igra. Ani
pa sta se dešava s tim momkom i zasto je zamjenjen na poluvremenu
Feja imas mnogo posla do subote
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ma bez pobjeda nema evrope,prošlu sezonu smo ostali bez evrope zbog remija.Pa zar ne možemo dovesti napadača u pm. :twisted:Olimpic moramo dobiti kako god ali moramo,jer svaki drugi rezultat osim pobjede je katastrofalan za naše ambicije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Mali Hebibović se previše umislio, on neki igrač, zvijezda
Od početka prvenstva on nikako ne igra, imao igrača manje na terenu.Sada ga fino protiv Olimpica na tribine, pa ćemo viditi kome će se šetat po terenu
Ne znam šta vi očekujete od Popovića???Ne može on preći 3 igrača i dati gol.Njega se treba gađati loptama, a on to da posprema.Već sam rekao on ne zna puno, ali to sve nadoknadi trkom i zalaganjem.Puno serete o njemu.Ne kažem da je neka klasa, ali od prvog dana su mu se neki natovarili na leđa.Nije lako igrati tako, pod pritskom 5 utakmica.Ali da treba neka promjena u napadu treba.
I najveći krivac za današnji poraz je trener.Nije dobro spremio ekipu i to treba reći.Previše bezidejni, kao da im se nije ni igralo...
Teško će biti protiv Olimpica, teško...
Ne znam šta vi očekujete od Popovića???Ne može on preći 3 igrača i dati gol.Njega se treba gađati loptama, a on to da posprema.Već sam rekao on ne zna puno, ali to sve nadoknadi trkom i zalaganjem.Puno serete o njemu.Ne kažem da je neka klasa, ali od prvog dana su mu se neki natovarili na leđa.Nije lako igrati tako, pod pritskom 5 utakmica.Ali da treba neka promjena u napadu treba.
I najveći krivac za današnji poraz je trener.Nije dobro spremio ekipu i to treba reći.Previše bezidejni, kao da im se nije ni igralo...
Teško će biti protiv Olimpica, teško...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ko je bio na tekmi samo da pitam jel vam valjao kikiriki mslm da sam dao vasem jednom navijacu 2 kese 
Pjevala se prije rata Pastrmka ali su te pjesme prevaziđene bar prije 15 godina.RezervniGolman je napisao/la:Niste ni vi bolji ništa. Jeste li prošle godine palili šalove Veleža na tribini. Daj bola ona je pjesma od prije rats i vazda se pjevala. Ne podrzavam ali nista neobicnoBadrHari je napisao/la:gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga ticekimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
Što se igre tiče mi smo ušli u utakmicu mlako i kao pošli nešto igrati, a Čeliku je bila utakmica život ili smrt, ušli su nabrijano i oštro skroz.Janka, Blagoje, Hebibović u takvoj igri se nisu snašli.Generalno jako loše danas i bod je sa onakom igrom puna šaka brade.Ponavlja se prošla sezona nažalost, skoro identično.
Treba se klub oglasiti u vezi suđenja obavezno.Ispadošmo najveći mesari u ovoj ligi **** te, daju nam kartone i šakom i kapom.Gnjidi Šehoviću se treba posebno matere najebat, samo kad se sjetim prošle sezone i utakmice sa Vitezom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.