FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 17:37

ljudi ba :) kakav vaart i kakvi bakraci...ccc..
onog raula64 i dzemu ko da je perez licno poslao da nam tuse svoj kash :evil:
mani ba, dosta nam je sakupljanja kojekakvih igraca koji su tite u drugorazrednim klubovima ala hsv
nesto kontam, javljo se je i vlasnik cska london, oni abramovic i trazio ribija :idea:
moze, al da daju lamparda plus enonog beka al i malo prida
30 miliona prida mora da bidne, al umjesto love mere i drogba posto mi sakupljamo napadace iliti igrace koji nam nisu potrebni :!: ako bi umjesto drogbe ponudili balaka, energicno odbijamo :!: izdajice nam ne trebaju :evil:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 17:43

Raul_64 je napisao/la:ja bi tebi kuču prepiso
samo ako je na moru :!: :oops: i dzakuzi mora da bidne 8-) i klima :lol:

Sad bez zeze..
Imate odlican tim ali pustiti onakvog igraca kao sto je Roben, ravno je ludilu.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 avg 2009, 17:50

secer je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:ja bi tebi kuču prepiso
samo ako je na moru :!: :oops: i dzakuzi mora da bidne 8-) i klima :lol:

Sad bez zeze..
Imate odlican tim ali pustiti onakvog igraca kao sto je Roben, ravno je ludilu.
ko prizna pola mu se prasta 8-) ,ali ovo da bi nas Borussia Rasula bez Robenna je stvarno smjesno :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 avg 2009, 18:00

Marcos je napisao/la:U zadnje vrijeme nisam aktivan sa komentarima na ovoj temi, ali stavrno moram da pohvalim kolegu "secera", fakat koliko god to izgledalo ponekad i komicno covjek kazuje pametne stvari.
Malo me samo nervira sto se na "nasem" topicu pojavilo dosta ovih kojekakvih fanova drugih ekipa, idite ba tamo na svoje topice(ako ih uopste i imate) i diskutujte, radite sta hocete!!
sve dok je ŠeČera na ovom forumu ja cu redovno posjecivati ovaj topic,et jedino sa njim mozes po koju normalnu razmjeniti na ovom djelu foruma :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 18:01

Marcos je napisao/la:U zadnje vrijeme nisam aktivan sa komentarima na ovoj temi, ali stavrno moram da pohvalim kolegu "secera", fakat koliko god to izgledalo ponekad i komicno covjek kazuje pametne stvari.
Malo me samo nervira sto se na "nasem" topicu pojavilo dosta ovih kojekakvih fanova drugih ekipa, idite ba tamo na svoje topice(ako ih uopste i imate) i diskutujte, radite sta hocete!!
Jeste pa onda nebi bilo tri stranice na ovoj temi :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 avg 2009, 18:02

harishp je napisao/la:
Jeste pa onda nebi bilo tri stranice na ovoj temi :lol:
ma sta ne bi...nabio bi njih secer sa svojim pjesmicama :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 18:15

Ljudi, ustvari vi bavarci niste ljudi :mrgreen: znate li zasto Freiburg ima samo jedan bod? :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 18:29

Tata je napisao/la:Ljudi, ustvari vi bavarci niste ljudi :mrgreen: znate li zasto Freiburg ima samo jedan bod? :mrgreen:
a zato sto nema hajduka, a da ima bilo bi barem 6 na kraju
uhhhhh, taman mislis da si se rijesio jednog kad izroni drugi
oklen izranjate samo se pitam :?: :idea: sprej protiv stetocina nam triba :idea:
a za one iznad :oops: :oops: :oops: nemojte ba ljudi ja sam stidan :oops: insan :mrgreen:
dakle, ovim uljezima i zakletim neprijateljima-mrziteljima, opomena pred ban :evil: :D
hajte ba ljudi, imate svoje klubove, teme...sta sam ja zgrijesio da moram strazarit i branit od kojekakvih neprijatelja :evil: pustite me da rahat gledam utakmicu :twisted:

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 18:51

secer je napisao/la:
Tata je napisao/la:Ljudi, ustvari vi bavarci niste ljudi :mrgreen: znate li zasto Freiburg ima samo jedan bod? :mrgreen:
a zato sto nema hajduka, a da ima bilo bi barem 6 na kraju
uhhhhh, taman mislis da si se rijesio jednog kad izroni drugi
oklen izranjate samo se pitam :?: :idea: sprej protiv stetocina nam triba :idea:
a za one iznad :oops: :oops: :oops: nemojte ba ljudi ja sam stidan :oops: insan :mrgreen:
dakle, ovim uljezima i zakletim neprijateljima-mrziteljima, opomena pred ban :evil: :D
hajte ba ljudi, imate svoje klubove, teme...sta sam ja zgrijesio da moram strazarit i branit od kojekakvih neprijatelja :evil: pustite me da rahat gledam utakmicu :twisted:
nije nego zato sto nisu igrali protiv bayerna :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 19:23

Ev završi prvo poluvrijeme.

Naši igrači se popravili u donosu na prošlu tekmu, ali samo u borbenosti, bore se za svaku loptu, ali još nismo sastavili nijedne lijepe akcije. Vodimo 2:0, ali netrebamo gledati rezultat nego igru.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 avg 2009, 19:27

Bogami onog Pranjića prolazi ko stigne.......al čestitam na pobjedi koja če biti.....važno je za moral da pobjediš neke tamo Union amatere kako bi sigurnije ušao u meč sa prvakom.....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 19:30

prozvan sam izreci jednu mudrost :?
nakon iscrpnih analiza dosao sam do zakljucka da nam vise odgovaraju slabiji protivnici ala union, nego jaci ala barcelona :!: :D
jos da ponovim kako nam nije potreban golman i da, butko prije rensinga
9-ta minuta..situacija 1:1..but brani ;)
mainc-bayo...rensing prima ono sto bi i nurkovic bez problema odbranio

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 avg 2009, 19:35

dok je ovoga cvikeraša u bajernovoj upravi bice poraza i neuspjeha ko u priči, na našu radost

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 avg 2009, 19:41

@ secer

taj isti van der Vaart je prekrasnim golovima Bayernu uskratio plasman u LP (sezone 06/07, kada van der Vaart u 28. kolu BL, postize gol s 35 metara, a lopta zavrsava u gornjom desnom uglu Kahnovog gola, koji nije trepnuo), to je isti onaj van der Vaart koji je prekinuo seriju Bayerna od 27 utakmica bez poraza svojim golom (sedmo kolo sezone 05/06, kada je HSV dobio Bayern, ali ako se racuna prethodna sezona Bayern je imao 27 utakmica zaredom bez poraza), to je isti onaj van der Vaart koji u martu 2006. godine svojom asistencijom prekida seriju Bayerna bez poraza kod kuce, koja je trajala 17 utakmica.

Dalje bih jos dodao ako je za tebe HSV nizerazredni klub, jadna ti majka sta je Bayern prethodnih godina pokupovao od tog nizerazrednog kluba (Salihamidzic, van Buyten, Niko Kovac, Ivica Olic, Markus Babbel itd itd.). Naravno ovo je bilo prethodnih osam godina ali mogu ja otici i dalje pa da ti nabrojim sta je jos Bayern kupio od nizerazrednog kluba. Izuzmeo li Olica, ova ostala cetvorica su bili starteri u Bayernu i igrali u prvoj postavi. Ja mislim da Olicev status nije jos siguran.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 avg 2009, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 19:43

el-fighter je napisao/la:Ev završi prvo poluvrijeme.

Naši igrači se popravili u donosu na prošlu tekmu, ali samo u borbenosti, bore se za svaku loptu, ali još nismo sastavili nijedne lijepe akcije. Vodimo 2:0, ali netrebamo gledati rezultat nego igru.
covjece :mrgreen: znas li ti s kim igrate :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 avg 2009, 19:50

Tata je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ev završi prvo poluvrijeme.

covjece :mrgreen: znas li ti s kim igrate :mrgreen:

hahah :mrgreen: :mrgreen: evo vode 3:0, prvo je olić zabio, pa breno pa braafheid
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 avg 2009, 19:57

Uuuuuuu 3:0! Demonstracija sile, cestitam! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 avg 2009, 20:40

Trasimaco je napisao/la:Uuuuuuu 3:0! Demonstracija sile, cestitam! :mrgreen:
Hvala. :D :D :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 20:47

Odlican rezultat cak 3-1.Sad mogu na osvajanje svih titula koje postoje..................................................................................................................................................................................................................... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 20:51

Trasimaco je napisao/la:Uuuuuuu 3:0! Demonstracija sile, cestitam! :mrgreen:
hahahaha

Ajde nista, barem ste svoju nemoc iskalili na nekom nizerazrednom klubu, ko ce vas sad trpiti :mrgreen:

Rasuce vas wolfsburg ko kilu rize :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.