@ secer
taj isti van der Vaart je prekrasnim golovima Bayernu uskratio plasman u LP (sezone 06/07, kada van der Vaart u 28. kolu BL, postize gol s 35 metara, a lopta zavrsava u gornjom desnom uglu Kahnovog gola, koji nije trepnuo), to je isti onaj van der Vaart koji je prekinuo seriju Bayerna od 27 utakmica bez poraza svojim golom (sedmo kolo sezone 05/06, kada je HSV dobio Bayern, ali ako se racuna prethodna sezona Bayern je imao 27 utakmica zaredom bez poraza), to je isti onaj van der Vaart koji u martu 2006. godine svojom asistencijom prekida seriju Bayerna bez poraza kod kuce, koja je trajala 17 utakmica.
Dalje bih jos dodao ako je za tebe HSV nizerazredni klub, jadna ti majka sta je Bayern prethodnih godina pokupovao od tog nizerazrednog kluba (Salihamidzic, van Buyten, Niko Kovac, Ivica Olic, Markus Babbel itd itd.). Naravno ovo je bilo prethodnih osam godina ali mogu ja otici i dalje pa da ti nabrojim sta je jos Bayern kupio od nizerazrednog kluba. Izuzmeo li Olica, ova ostala cetvorica su bili starteri u Bayernu i igrali u prvoj postavi. Ja mislim da Olicev status nije jos siguran.
Zadnja izmjena:
amerosm, dana/u 26 avg 2009, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"