Pogledaj bolan snimak, ozbiljno ti govorim.MilosObilic je napisao/la:ako si bio među onim navijačima onda si vjerovatno sjedio iznad mene, i sam si vidio šta nam je jovanović radio, a i zurapović i obradović, kad se lomi utakmica sviraju tri nigdje veze faula u korist Širokog, dok nama ni čiste situacije ne svirajujajaja je napisao/la:Bio sam na utakmici i ovo je moje viđenje iste...
Široki nema nikakav , ali baš nikakav X faktor , Široki ima jedno ogromno veliko SRCE , koje Igokea nema , oni su izginuli za svaku loptu , bacali se , jednostavno su više željeli pobjedu nego Igokea i dobili utakmicu sasvim zasluženo , ali još nije gotovo...
Igokea vidi se da je vještačka ekipa u kojoj je loša atmosfera , i pored odlične i motivisane publike nisu uspjeli , krenuli su divljati , na početku su poveli i ja sam mislio da je gotovo jer je Morović počeo da divlja , ali se onda ispostavilo da je taj čovjek majstor , kako je samo odigrao rutinski i uz pomoć prije svega Grgata , a onda i ostalih igrača uspjeli su da dobiju Igokeu...
Igokea ima kvalittnije pojedince definitivno , ali to su sve igrači bez trunke srca
i Široki jeste igrao dobro, ali ipak mislim da su sudije bitno uticale na njegovu pobjedu
Ne shvacas ti poantu u biti, mislim, ako kontas da je u tome stvar, al ocito da to ni Igokea ne konta.