Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: Formula 1
Kakvi poganceri. Najodvratnije njuske u historiji sporta
- DzananMusa11
- Kontakt:
Merc je odvratan i kad krade i kad je pokraden.
Zanimljiva teorija navijača ferarija
- SuperPippo
- Kontakt:
Jos uvijek ne mogu da razumijem crymiltonove navijace imali su priliku otici u boks po nove gume dva puta i nisu. Max dobije kaznu u arabiji i plus je morao pustiti **** ispred za istu situaciju koju je **** na pocetku trke uradio ali no further investigation zanimljivo. Max bi bio prvak prije 2 utrke da nije silverstone-a i budimpeste. Bolji vozac u sporijem bolidu je uzeo titulu i s tim ne mozete da se poredite jer se popisao po vasem goat-u.
- CROtorious
- Kontakt:
Mercedes and Red Bull leaving the stewards again. Red Bull unhappy Merc came prepared with a QC
Drugi put vec. Ovo qc je neki kraljevski odvjetnik ili tak nesta. Ugl dosli ljudi pripremljeni, moglo bi ovo zavrsit na CAS-u.
Drugi put vec. Ovo qc je neki kraljevski odvjetnik ili tak nesta. Ugl dosli ljudi pripremljeni, moglo bi ovo zavrsit na CAS-u.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
jes EvanderDzananMusa11 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:02Merc je odvratan i kad krade i kad je pokraden.
odao te Ferrari
- kontrasviju
- Kontakt:
Martin Brundle:
Christian Horner just said to me nothing decided yet but he expects a decision tonight. Presumably the losing side will then appeal anyway.

Christian Horner just said to me nothing decided yet but he expects a decision tonight. Presumably the losing side will then appeal anyway.
1921
- DzananMusa11
- Kontakt:
Realno imaju slučaj, odluka moze biti da se podjeli titula, ili ako se Merc povuce jasno je da je pao neki dogovor koji ce upropastiti F1 iducih 5 sezona. Ne vjerujem da ce uzeti maxu titulu iako je sve na strani mečke zaista.CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:10Mercedes and Red Bull leaving the stewards again. Red Bull unhappy Merc came prepared with a QC
Najbolje neka napuste sport. Sad neka svi dodju sa advokatima za svaki udes. Nevjerovatno sta sam dozivio u F1. Potez ocajnika !CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:10Mercedes and Red Bull leaving the stewards again. Red Bull unhappy Merc came prepared with a QC
-
Bundesliga
- Kontakt:
Imaju se obraza zaliti lopovi, a kad Hamilton nije morao vratiti poziciju i nije dobio kaznu tad im je FIA dobra bila 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zašto očajnička? Pa Hamilton je dominirao čitavom utrkom , dok se SC i sve ovo nije umiješalo ! Ako je ko bio očajan dns to je Max počevši od starta pa nadalje, u normalnim uslovima nije mogao meda !tiffoso je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:12Najbolje neka napuste sport. Sad neka svi dodju sa advokatima za svaki udes. Nevjerovatno sta sam dozivio u F1. Potez ocajnika !CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:10Mercedes and Red Bull leaving the stewards again. Red Bull unhappy Merc came prepared with a QC
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
majkii noo hahahBundesliga je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:13Imaju se obraza zaliti lopovi, a kad Hamilton nije morao vratiti poziciju i nije dobio kaznu tad im je FIA dobra bila![]()
- DzananMusa11
- Kontakt:
Brato ti si mi djelovao normalan, ne padaj po uticaj ovih imbecila kojima se taj lik uvukao u glavu. Ili ako ste vec sigurni da sam ja taj lik onda nemoj mene da quotas, quotaj te se medjusobno, jer meni je zabrinjavajuce.AA23 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:11jes EvanderDzananMusa11 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:02Merc je odvratan i kad krade i kad je pokraden.
odao te Ferrari![]()
Svako ko nije bandwagoner je navijao za Hakinena,a prije toga za Williams jer se znalo ko je i sta je Sumaher. Naravno da ne volim ferari i tog lika zbog svega sto su radili u tom periodu. Ja prvu utrku pogledao nakon 10 godina u brazilu i logicno da navijam za lika koji je bolji vozac i kojeg njegov suparnik pokusava pobjediti na svaki moguci nesportski nacin, a vrtio se i video penjanaj formule na glavu.
Ako ste opsjednuti nekim liko sa foruma, to je zaista opasan pokazatelj manicne sizofrenije. Peace
Sjebao je Hamo Maxa na startu, pala je u vodu sva taktika RB, tako da glupost je pričati da je izdominirao, kad je prednost stekao kao kako je stekao, ista situacija sa Alonsom prije par trka, morao vratiti poziciju, znaci preslkana.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:16Zašto očajnička? Pa Hamilton je dominirao čitavom utrkom , dok se SC i sve ovo nije umiješalo ! Ako je ko bio očajan dns to je Max počevši od starta pa nadalje, u normalnim uslovima nije mogao meda !tiffoso je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:12Najbolje neka napuste sport. Sad neka svi dodju sa advokatima za svaki udes. Nevjerovatno sta sam dozivio u F1. Potez ocajnika !CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:10Mercedes and Red Bull leaving the stewards again. Red Bull unhappy Merc came prepared with a QC
Pa to ce izazvati lancanu reakciju za advokate. Red Bull ce se advokatima zaliti na svaku odluku kazne protiv njih. To vise nije sport vec politicki susret. Ovoga nije bilo nikada sve dok Mercedes nije usao u sport !
Da ne spominjem da je u povijesti bilo odluka i u korist mercedesa.
Glupa zalba, očekivano, nije ga preticao uopće, ono se dešava na svaki SC.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Koje kmecanje ne mogu da vjerujem.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Onda nemaju nista protiv Red Bulla !
Dakle, ostaje im samo da proglase neregularnom trku. Jer ce uci u domen onda sbbkbb! Dakle opet cemo imati prvaka.
Nema potrebe za advokatima osim ako je merc upitanju.
- CROtorious
- Kontakt:
Nakon ovog ce samo britanci ostat navijat za Mercedes i Lewisa.
Zadnja Klupa
Ma neće ni oni, ode Lewis, neće im oprostiti ovo što nije mijenjao gume.CROtorious je napisao/la: ↑12 dec 2021, 19:24Nakon ovog ce samo britanci ostat navijat za Mercedes i Lewisa.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], delko, LlullSergio i 12 gostiju.