FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 02:35

@devile ono imali bi derbije do j.aja i 2 dobra evro tima. ko bi dominirao? niko, neizvjesnost do kraja. naravno uz blagu prednost partizana zbog veceg broja kvalitetnih igraca
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 feb 2012, 14:13

Hipoteticki, kad bi se svi nasi igraci vratili, imali bi bas jake timove! Mi bi imali jacu odbranu, a vi napad.

Zvezda:......................................................Partizan:

....................Lekic...............................................Jovetic.....Sulejmani............
.....Jankovic................Lazovic......................................................................
.................................................................................Ljajic......................
..................Djuricic.....................................Radovic........................Tosic......
............Milijas.....Stankovic............................................Petrovic....................

..Tosic.....Vidic......Bisevac....Basta.....................Volkov....Nastasic...Savic...Miljkovic...

.................Disljenkovic.................................................Stojkovic....................

Ovo su neke moje postave, sad naravno, svako ima svojih ideja i igraca koji bi bili ispred navedenih, tipa: Ninkov, Lukovic, Pantelic, Zigic...ili Obradovic, Rukavina, Lazovic, Markovic...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 15:06

Ma dje ces nama stojkovica, on je vas! ja bi stavio pantica. i simon vukcevic mozda prije tosica. vama mrdja u napad mjesto lekica. ima tu igraca koji prije odlaska preko grane bili bolji, babovic,smiljanic, stelt, itd
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 15:10

Cek,cek jel' ja to dobro vidim ili u napadu pise Lekic. :roll: :lol:
Pantela,Ziga,Mrdja,Djordjevic,Tosic na levom beku pre Lukovica. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2012, 15:26

Dejan Lekic. :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 feb 2012, 15:32

Lekic me 'osvojio' ovim golovima u poslednje vreme :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 15:41

kod nas mi je lola x puta bolji od race
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 15:45

DANTES je napisao/la:kod nas mi je lola x puta bolji od race
A zasto ne bi po jednog stranca ubacili u ekipu kad se vec dozvoljava i na jednu stranu Jucu,a na drugu Castilla.

Mada sva ova prica je onako smesna realno.
Da se vratimo realnosti,danas igramo prijateljski mec protiv Kuzinog Tijanjina. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 feb 2012, 15:48

Pa dobro, svako ima neki svoj ukus...Ziga je svakako bolji igrac od Lekica recimo, ali mi nije za ovaj sistem! Nekako mi vise Pantelic odgovara za ovu formaciju, a sto se Mrdje tice, on je najbolje partije pruzao u Vojvodini, a pao mi je u ocima nakon onih silnih promasenih zicera u reprezentaciji...

@ devil, ovo sam napravio cisto, jer smo naceli pricu o ranom odlasku NASIH igraca i odlasku uopsteno... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 17:35

Izbacen je biracki spisak za izbore,i na njemu je 9450 ljudi sa pravom glasa na izborima+30 clanova koji imaju status pocasnih.
Lepa brojka,s obzirom da dosta njih nije stiglo u Beograd da produzi clanstvo,te da je dosta junior karti koji nemaju pravo glasa.
Ali ovaj broj ce zasigurno da raste i dalje velikom brzinom. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2012, 18:08

Poraz od Tijanjina 1:0.
Mada ako je suditi po tekstualnom prenosu nije to losa igra nimalo bila,tako da me to raduje,ali cekam da se svojim ocima uverim.Evandro opet masio penal,pogodili smo i stativu,par prilika jos imali ali nismo uspeli umuvati gol Kinezima. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 18:44

Kod nas ljudi opasno podcjenjuju kineski sport i klubove, a ljudi silne pare pljuju u sport i imaju jake lige.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 10 feb 2012, 19:44

DANTES je napisao/la:Kod nas ljudi opasno podcjenjuju kineski sport i klubove, a ljudi silne pare pljuju u sport i imaju jake lige.
Ne znam za druge sportove ali njihov klupski fudbal nece napredovati(bez obzira na velika ulaganja) sve dok budu dovodili balvane iz nase lige,a tu ne mislim samo na igrace vec i na trenere.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2012, 21:07

Da, ali tu je anelka, pa brdo latinosa. a u basketu im igraju j.r.smith i jos puno amera
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 21:45

Izveštaj sa današnje utakmice.

-Crvena zvezda – Teda 0:1-

Teren: hotela „Kalista“
Sudija: Murat
Strelci: Gojan u 10. minutu.

Crvena zvezda: Vesić, Stojković, Ćosić, Krneta, Petković, Milivojević, Evandro, Janković, Pašeko, Mirić, Kasalica.

Teda: Song, Nietao, Bajleši, Vajfong, Gojan, Caojang, Hajang, Renien, Li Bendžien, Čin Čin, Ars.

"Pred fudbalerima Crvene zvezde je novi protivnik, ekipa kineskog osvajača Kupa, Teda iz Tiađina. Biće to nova šansa za dokazivanje velikom broju igrača i prilika da Robert Prosinečki dobije još jasniju sliku o mogućnostima pojedinaca, kako bi posle današnje i sutrašnje utakmice protiv Jiangsua, počelo završno sklapanje kockica u izboru idealnih jedanaest. Oštra konkurencija svakako će uticati na to da svaki naš prvotimac pruži svoj maksimum, i stručni štab stavi na „slatke“ muke. U prethodna tri susreta na pripremama u Antaliji crveno-beli su zabeležili dva remija protiv Vintertura i Žiline, i trijumf protiv bugarskog prvaka Liteksa. Rezultatima u kontrolnim mečevima se ne pridaje veliki značaj, ali na polju samopouzdanja i dobre atmosfere u ekipi, itekako su bitni.Kineska ekipa meč je otvorila veoma dobro, sa puno agresivnosti na sredini terena. Kao posledica takvog pritiska naši veznjaci su pogrešili, usledila je brza kontra protivnika, tačnije Gojana, koji je ušao u naš kazneni prostor gde je oboren od strane Krnete i Stojkovića, pa je sudija Murat pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je upravo Gojan, nad kojim je i napravljen jedanaesterac u 9. minutu.Sa druge strane naš tim je uglavnom kombinovao po levoj strani preko Pašeka i Petkovića, ali su defanzivci Teda lako otklonjali svaku opasnost. Trgli su se crveno-beli postali mnogo agilniji, i već u 20. minutu Kasalica je izbio sam pred golmana Songa, međutim nije se odlučio na šut, već na asistenciju prema Pašeku koji je zakasnio za delić sekunde da sprovede loptu u mrežu. Par minuta kasnije u šansi je bio i Mirić, posle centaršuta Petkovića sa leve strane. Šutirao je Marko sa desetak metara, Song je kratko odbio loptu do Krnete koji sa tri metra ne uspeva da poravna rezultat.Više nego evidentnu terensku nadmoć nismo uspeli da materijalizujemo i iz najbolje prilike u fudbalu. Odigrali su Janković i Evandro dupli pas, nad Brazilcem je načinjen prekršaj, on je uzeo loptu, postavio na belu tačku, poslao golmana u levu stranu, ali je ovaj njegov šut po sredini gola ukrotio nogama. Sve se zbilo u 35. minutu, da bi već u 38. Mirić i Kasalica dobro kombinovali, ali je naše pojačanje iz užičke Slobode završni pas pred gol Kineza poslao iza leđa Pašeku, pa je još jedna izgledna prilika otišla u nepovrat. Do kraja poluvremena imali smo još par poluprilika, ali se na odmor otišlo prednošću Kineza od 1:0, strelac Gojan u 9. minutu iz penala.U nastavku meča šansu su dobili Milunović, Đuričković i Ožegović. Upravo poslednje navedeni je u prvom napadu u drugom poluvremenu, posle proigravanja Milivojevića, primio loptu na ivici šesnaesterca, ostavio povratnu za Luku, ali je šut našeg veziste izblokiran od strane Kineza i od svega dobili smo samo korner. Nakon ovog izveli smo još dva udarca iz ugla za redom, ali nismo uspeli da postignemo gol, baš kao ni u 53. minutu kada je opet pokušao Milivojević sa nekih 18 metara, ali golman Kineza Song, zaustavio je njegov udarac.Priluku da zaigraju u poslednjih pola sata meča dobili su Mihajlović i Vešović, a samo nekoliko trenutaka pre njihovog ulaska u šansi se našao Mirić, međutim reagovali su defanzivci Teda, utisak je na dozvoljen način, tako da procena sudije Murata da u tom duelu nije bilo osnova za penal, čini ispravna. Današnji meč je pravi pokazatelj zašto je fudbal najpopularniji sport i koliko ume da bude nepredvidiv po pitanju rezultata. Od 9. minuta i vođstva Teda crveno-beli su bili mnogo nadmoćniji rival, ali što zbog dekoncentracije u završnici, što zbog manjka sreće deset minuta pre kraja i dalje je bio isti rezultat kao i posle uvodnih deset. Šutevima iz neposredne blizine pokušavali su Đuričković i Milunović, ali mreža golmana Songa kao da je začarana.U međuvremenu Prosinečki je na teren poslao Mihajlovića i Mijailovića, ali do kraja meča nismo uspeli da postignemo pogodak, pa je tako posle dva remija i pobede, ekipa Crvene zvezde zabeležila i prvi poraz na pripremama u Turskoj. Ovakav rezultat ukoliko uočene greške ispravimo, ne treba previše da zabrinjava, a priliku za popravni crveno-beli imaće već sutra u susretu sa još jednim kineskim timom, Jiangsuom. "

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 feb 2012, 22:46

Gensek Zvezde se ponovo oglasio, ponovio da bi Janković narednog januara napustio klub sa simboličnim obeštećenjem da Zvezda nije produžila ugovor. On je sve što se dešavalo proteklih dana ocenio kao kampanju protiv uprave...

:arrow: "Gde je novinarska objektivnost i sto ne napišu da nismo produžili ugovor, Filip bi u januaru otišao bez dinara, to jest za 400.000 eura kolika bi bila trening kompenzacija. Tako su u bescenje odvedeni, Ćosic, Milanović, Đuričić i mnoštvo druge dece. Vrlo sam realan i ne patim od teorije zavere, ali stvarno određenim grupacijama u fudbalu smeta jer uvodimo red. Smeta jer ukazujemo na problem, smeta jer se naše inicijative prihvataju. Zato što smo potpisali novi ugovor gde Filip bez Zvezde ne može u drugi klub za klikere, što smeta pojedinim menadžerima i napadaju Lukića, mene i Zvezdu, bave se kampanjom! Zašto, kada se još niko nije oglasio da će da uđe u predsednicku trku! Problem je jer sada neće moći da ga odvedu ispod 3 miliona. Pokvarili smo im vrlo lukrativnu racunicu. Ja odgovorno tvrdim da niko od nas nije imao kontakt sa Romom, nikada"

:arrow: "Ljuti su jer nismo dali procente, nismo pristali na posrednike. I umesto da nas mediji podrže, prave se afere gde ih nema! Što se nas u Zvezdi tiče, mirni smo, za nas je ova priča gotova, čekamo da nam se pokaže ugovor ili da neko kaže kada i gde smo se sastali sa Romom. Ako ne urade to, postoji sud pa će pokazati ko je u pravu! Pišu da su bili pod pritiscima, pa bogme bili smo i mi od onog najmerodavnijeg suda - javnosti, i da sacuvamo interes i Zvezde i Filipa i potpišemo novi ugovor. Spekulacije da je cena mala od 3 mil za ovako mladog igrača... Šta bi rekli da je otišao za 400.000 eura kako je bilo planirano i o čemu su sami mediji pisali i upozoravali!

Pogledajte koliki su transferi bili ove zime za mnogo afirmisanije igrače u Evropi. Ali već sada je jasno da više nema mešetaranja sa Zvezdinom decom, nema posrednika u ugovorima, i to ih boli.

Mi nećemo da stanemo sa čišćenjem naše kuće, što se vidi i po principijelnosti pri potpisivanju ugovora sa Ožegovićem i Filipom. I ovo je proces započet od kada smo došli, pa nije neka predizborna retorika"
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 15:49

Danas od 17:00 sa Okukinim i Jevtinim Jiangsuom.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 feb 2012, 20:11

Devil i co. zelim kolektivno izvinjenje po pitanju Lekica! :D

Jedan je DEJAN LEKIC !!! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 21:16

Zbog cega izvinjenje ?
Zbog toga sto tvrdim da su Pantelic,Zigic,Djordjevic bolji napadaci nego Lekic ? :?
Lekic mora jos puno puno pure jesti da bi mogao u istu recenicu sa prvim dvojcem gore. ;)

Danas poraz od Jinagsua 1:2.
Teren hotela „Kalista“
Sudija: Hasan (Turska)

Crvena zvezda: Kirovski, Mikić, Tošić, Maksimović, Mladenović, Dimitrijević, Lazović, Kadu, Vešović, Perović, Borha

Jiangsu: Deng, Ren, Li, Mola, Dadijev, Ji, Sun, Liu, Lu, Kristijan, Jevtić

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage sa još jednim kineskim klubom, Jiangsuom. Nakon jučerašnjeg minimalnog poraza od kineskog Teda, biće ovo prilika da igrači u crveno-belom poprave utisak, i ostvare povoljan rezultat koji bi im značio na polju samopouzdanja pred nastavak priprema. Trener Robert Prosinečki na teren je izveo sada već standardnu liniju odbrane koju čine Mladenović, Tošić, Maksimović i Mikić, na poziciji zadnjeg veznog delovaće Miloš Dimitrijević, Kadu i Darko Lazović činiće osnovu na sredini terena, Vešović i Perović napadaće sa boka, dok je u samom špicu napada Kristijan Borha.

Utakmica je od samog početka bila dosta otvorena, a prvi su zapretili Kinezi u 5. minutu, kada je nakon kontra napada Rumun Kristijan petom pronašao Aleksandra Jevtića, a bivši Zvezdin napadač sa 10 metara pokušao iz prve levom nogom, ali pored gola. Nekoliko minuta kasnije, videli smo dva vezana napada Crvene zvezde, oba po desnoj strani. Najpre je Vešović pronašao Kadua čiji je udarac ka golu izblokiran, a već u narednom napadu nakon oduzete lopte na sredini terena, ponovo je Vešović uputio centaršut sa desne strane, a Borha bio za malo kratak i nije uspeo da zakači loptu glavom. U 14. minutu, Perović je lepo probio po levoj strani, uspeo pored jednog igrača da uđe u kazneni prostor gde je došlo do kontakta, ali nije se začula pištaljka glavnog arbitra. Samo minut kasnije, još jedan napad Zvezde po desnoj strani i ponovo Vešović u ulozi asistenta, ovoga puta loptu je glavom uspeo da zahvati Marko Perović, ali je šutirao iznad gola. 17. minut daoneo je novo uzbuđenje. Zvezda je ovoga puta napala po levoj strani, kombinovali su Mladenović i Lazović koji je ušao u kazneni prostor, uputio pas ka Borhi koji su defanzivci Jiangsua uspeli da preseku.

Sredina prvog poluvremena u potpunosti je pripala Zvezdinim igračima, a kineski tim u ovom periodu nije uspeo da stvori niti jednu polupriliku. U 23. minutu Mladenović i Perović odigrali su odličnu akciju koja se završila centaršutem Mladenovića po zemlji, na ivicu kaznenog prostora. Tamo je loptu sačekao Dimitrijević koji je šutirao snažno, ali pored stative. Pet minuta kasnije Mladenović je oduzeo loptu igračima Jiangsua dok su trčali u polu-kontru, usledila je rekontra i još jedna akcija Perovića i Mladenovića na levoj strani koju je ponovo krunisao Mladenović dobrim centaršutom, na loptu je natrčao Lazović i šutirao levom nogom, ali je još jedan udarac naših fudbalera završio van okvira gola, ovoga puta iznad prečke kineskog golmana. Da je veoma raspoložen za igru, Mladenović je dokazao i u 31. minutu kada je ponovo uputio dobar centaršut ka Borhi, ovaj u vazduhu pokušao da zahvati loptu levom nogom, ali nije uspeo da nacilja okvir gola, već je lopta ponovo prohujala pored stative.

Nakon ovog pokušaja usledio je mirniji tempo utakmice, u koma je Zvezda držala loptu, ali nisu viđene prilike za gol. Kineski tim je u dva navrata pokušao brzim kontra napadima da stvori priliku svojim napadačima, ali su u oba navrata na visini zadatka bili Tošić i Maksimović, i uspeli su da otklone svaku opasnost po svoj gol. Do kraja poluvremena mreže su mirovale, pa se pri rezultatu 0:0 i otišlo na odmor.

Trener Robert Prosinečki nije se odlučio ni za jednu izmenu, pa je istih 11 igrača istrčalo na teren hotela „Kalista“ i u drugom polvremenu. Zvezda je prva zapretila u 47. minutu, Vešović je nakon jednog prodora po desnoj strani centrirao na drugu stativu, ali je za malo zakasnio Marko Perović. Minut kasnije, upravo je Perović zabeležio šut, lopta je napokon bila precizna, ali je golman Deng bio na visini zadatka. U 55. minutu, fudbaleri Jiangsua izveli su brz kontra napad, koji se okončao udarcem Suna sa 14 metara, ali ni on nije bio precizan – lopta je preletela gol.

Crvena zvezda je došla do prednosti u 58. minutu. Mikić je najpre dobio loptu u prostor, naizgled prejaku, ali je kapiten crveno belih borbenošću i požrvovanošću uspeo da je sustigne i zaradi faul. Skraćeni korner izveo je Marko Perović, a najviši u skoku na prvoj stativi bio je Kristijan Borha, koji je glavom sa 6 metara uspeo da zatrese mrežu kineskog tima. Nakon vodećeg gola Zvezde, borba se rasplamsala na obe strane. U 63. minutu Borha je ukrao jednu loptu štoperu Jiangsua, poslao povratnu do Lazovića koji je šutirao sa 11 metara, ali je golman uspeo da interveniše i odbije loptu u korner. Nakon kornera, ponovo je pokušao Borha, ali ovoga puta nešto slabije, pravo u ruke golmana kineskg tima. Tri minuta kasnije, viđena je gužva u našem kaznenom prostoru. Jiangsu je imao najpre korner, a potom i skraćeni korner u roku od jednog minuta. Stvorila se gužva u srcu kaznenog prostora našeg tima, ali je odbrana oba puta uspešno otklonila opasnost.

Ipak, Zvezdina prednost nije potrajala dugo. Igrao se 66. minut kada je Borhu lopta pogodila u ruku u živom zidu, i sudija pokazao na belu tačku. Najstrožu kaznu precizno je izveo Kristijan, tako da je od 67. minuta rezultat glasio 1:1 U narednom minutu, Marko Perović je izveo odličan slobodan udarac sa 25. metara, gađao je donji levi golmanov ugao, ali je uspešno intervenisao čuvar mreže Jiangsua. Nakon toga izvršene su i dve izmene, Mijailović je zamenio Vešovića i zauzeo poziciju zadnjeg veznog, a Lazović je prešao na desni bok. Takođe, Milunović je ušao u igru umesto Marka Perovića. U 75. minutu mreža kineskog tima se zatresla, ali sa pogrešne strane – Borha je primio loptu u šesaestercu, okrenuo se, šutirao levom nogom gađajući “malu mrežu”, ali je uspeo da pogodi samo njen spoljni deo.

Novi šok za crveno-bele usledio je u 78. minutu. Nakon jedne polu-kontre kineskog tima, lopta je stigla do Kristijana koji je bio u očiglednom ofsajdu, ali turske sudije pored mnoštva grešaka koje prave na svim pripremnim utakmicama, napravile su još jednu, ne svirajući ofsajd rumunskom igraču koji je potom asistirao do Jevtića. Bivši igrač crveno-belih ušao je u kazneni prostor, i sa desetak metara šutirao pod prečku gola koji je čuvao Kirovski, za vođstvo kineskom tima od 2:1. Mogla je Zvezda da uzvrati samo minut kasnije, da je Borha bio samo malo koncetrisaniji – šutirao je Kolumbijac sa šest metara, ali pored stative. Ubrzo je jedini strelac za Zvezdu na ovoj utakmici zamenjen, a umesto njega u igru je ušao Asamoa.

Do kraja utakmice nisu viđene ozbiljnije prilike, tako da je Crvena zvezda zabeležila i drugi poraz u dva dana. Zvezda je odigrala dobru utakmicu tokom prvog i većeg dela drugog poluvremena, ali Jiangsu je pokazao da je kvalitetna ekipa koja ume da iskoristi šanse. Svakako da poraz ne prija, ali ono što je najvažnije je da je ekipa pokazala da može da igra u visokom ritmu tokom većeg dela susreta. Takođe, činjenica je i da je kardinalna greška sudije ovoga puta odlučila pobednika, ali igrači Crvene zvezde ne treba da razmišljaju o tome, već da nastave sa treninzima i uigravanjem jer pripreme upravo za to i služe.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 feb 2012, 21:43

Devil je napisao/la:Zbog cega izvinjenje ?
Zbog toga sto tvrdim da su Pantelic,Zigic,Djordjevic bolji napadaci nego Lekic ? :?
Lekic mora jos puno puno pure jesti da bi mogao u istu recenicu sa prvim dvojcem gore. ;)
Ma lozim vas, zezam se! :D ali opet, svaka cast Leki... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.