NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7april
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7april » 30 mar 2014, 17:51

to si možda upravu za utakmicu juče ako bude vraćena sljedeće sezone,a za italijane sam i ja čuo nisam lično bio sa italijanima,a ovi igrači što nisu juče igrali to sam znao jer mi je jedan od igrača to reko lično,al sam siguran da nedaju slobodi bodove u subotu,znači sigurno nije prodano ili pušteno,a znam da bratstvo svim silama hoće da izbaci banoviće zbog nečeg od prije i možda i sam znaš da nikad nismo sa banovićima bili u dobrim odnosima.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 30 mar 2014, 18:09

7april je napisao/la:to si možda upravu za utakmicu juče ako bude vraćena sljedeće sezone,a za italijane sam i ja čuo nisam lično bio sa italijanima,a ovi igrači što nisu juče igrali to sam znao jer mi je jedan od igrača to reko lično,al sam siguran da nedaju slobodi bodove u subotu,znači sigurno nije prodano ili pušteno,a znam da bratstvo svim silama hoće da izbaci banoviće zbog nečeg od prije i možda i sam znaš da nikad nismo sa banovićima bili u dobrim odnosima.
Pa zar ce igrači govorit da će pustit bodove slobodi ? :lol: :lol:
sjeti se prošle sedmice šta su iz radničkog govorili, navijači neke parole dizali na treninzima itd itd, pa kako je završilo ?
možeš ti ovde do sabaha pisat da Sloboda neće pobijedit, al Sloboda uzima sve do kraja ;) .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 mar 2014, 18:14

evo ispade da smo kupili i u Lukavcu :lol: samo se pitam da je ostalo 0-0 sta bi pricali :D protiv Jedinstva takodjer kupili 8-) evo sad u Gracanici dali 115000 KM za pobjedu :lol:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 mar 2014, 18:29

Ovaj vas Brko me jako podsjeca na ovog Brku (Sojica).... :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2014, 19:45

7april je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Ja i Daso nismo na Ti a sva gostovanja snosim sam troškove jer hvala Allahu imam mogućnosti ;) To radim jer sam odrasto uz Bratstvo i prošo sve selekcije i igro. Ljubav je to prema klubu al ti to ne možeš skontat jer nemaš te osjećaje. Ti voliš načelnika i njegovih 10 maraka kojima te filuje svaki vikend. Razumijem tebe i druge ovčice jer ste ovdje prošlo ljeto pisali o PL i kako vam je obećo Brko to. Sad ste frustrirani i napadate svakog. .
slažem se u potpunosti sa svim što si napisao,a ovi što čekaju po 10KM svakog vikenda oni su najgori i najviše pričaju protiv bratstva,to sam se i sam uvjerio,a za jučerašnji poraz sinoć u čaršiji svi sve znaju i da je prodano i da su igrači namjerno ostavljeni na klupi,pa gdje ja živim i koje bratstvo ja gledam,cccccc.........
Evo da citiram oba aprila ,titina pionira ,ipak 40 godina navijackog staza a nisi ni zadnja rupa na svirali :crazy: :mrgreen: a ja koliko volim nacelnika i zavisim od 10 km :lol: :lol: :lol: i jos grebem se kad idemo na gostovanje :thumbup: ja ne idem na gostovanja osim kantonalna
,a dal se ima fala bogu dragom nemam problema nikakvih ,samo zdravlje da posluzi :thumbup:

EEh sad da vam opet ponovim nemojte samo :silent: javite se barem sad iz mase bice pun stadion mozda se nece znati da ste to vi :lol: :lol: :lol: ipak 40 godina se zalazes za nesto,prodes sve pogone kluba,trosis vlastita sredstva za gostovanja, nakon 40 godina staza vakat ti i da odapnes ,kad ono dode nekakav brko i sve vas u skokovima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nije u redu sto jest jest... ja fala bogu dragom nikad nisam isao zbog brke na stadion vec zbog finog fudbala u kojem sam uzivo zadnje 3 sezone , pa me to ne hebe , a onom kome smeta :wave:

Eh sad komsije nase drage , nasi tuzlaci ,u subotu se borimo pa cemo da vidimo ...bujruma ima fino ste nas docekali i bice vam uzvraceno,jedva cekam subotu :clap: :clap: :clap:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 mar 2014, 20:17

Malo idete na Premijer ligu,malo prodajete bodove Mladosti,malo hoćete da povalite Slobodu,malo hoćete da zavalite i Banoviće...Brko vas sludi,neznate ni vi šta bi više,, :lol: :lol: organizujte se nemojte se provaljivat pa u (kahvić) :crazy: kod Brke..al nemojte ranit ono iza 22 časa kad ga pođe hvatat optimizam,,,do fajrunta ste u grupnoj fazi lige prvaka,, :lol: :lol: :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 30 mar 2014, 20:22

**** je napisao/la:Malo idete na Premijer ligu,malo prodajete bodove Mladosti,malo hoćete da povalite Slobodu,malo hoćete da zavalite i Banoviće...Brko vas sludi,neznate ni vi šta bi više,, :lol: :lol: organizujte se nemojte se provaljivat pa u (kahvić) :crazy: kod Brke..al nemojte ranit ono iza 22 časa kad ga pođe hvatat optimizam,,,do fajrunta ste u grupnoj fazi lige prvaka,, :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 mar 2014, 20:23

Mozda i pisu ovo sve odozgo :lol:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2014, 21:16

Momci jel se samo na stadionu mogu kupiti karte za tekmu sa Slobodom?
Pobjeda je bolja od orgazma!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 30 mar 2014, 21:22

Gorki je napisao/la:Momci jel se samo na stadionu mogu kupiti karte za tekmu sa Slobodom?
Nije to druze klub kao Sloboda, pa da ima svasta nesto. To je samo zaba koja je vidjela da se konji kuju pa i ona digla nogu.
If you know what I mean? :mrgreen:

Samo na stadionu prije utakmice i nigdje vise.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 mar 2014, 21:23

Gorki je napisao/la:Momci jel se samo na stadionu mogu kupiti karte za tekmu sa Slobodom?
Da. Kod Nure. :D Ne sjećam se da je ikad dosad bila neka pretprodaja.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 mar 2014, 21:24

Ma kontam da će se možda početi prodavati dan ranije negdje u nekom caffe baru i sl.pa da uzmem ranije :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 21:26

Nikad dosad nije bila pretprodaja ali u slucaju da bude ne sikiraj se kupit cu ti ja karata koliko ti bude potrebno pa cu ti donijet u TZ(kad budem isao na fax) da dzaba ne dolazis :D ;) No sikirki :D
www.nkbratstvogracanica.com

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 mar 2014, 21:46

De i meni barem 2 nabavi ulaznice castim Pivom :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2014, 23:19

fukara87 je napisao/la:De i meni barem 2 nabavi ulaznice castim Pivom :D
Ne pijem alkohol ali bice karte ukoliko bude pretprodaje :D
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 31 mar 2014, 11:31

cesc4 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:De i meni barem 2 nabavi ulaznice castim Pivom :D
Ne pijem alkohol ali bice karte ukoliko bude pretprodaje :D
ja zato pijem i svi koji žele da me počaste, nek se jave, nabavljam za pivo :D
Undici stelle - ACM 1899

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 31 mar 2014, 11:40

Cim saznate kad se otvaraju kapije stadiona i kad krece prodaja ulaznica u subotu javite, taj info je mnogo bitan da se urani u Gracanicu i cim se kapije otvore da se zauzme mjesto. A moze se i od one skole gledat utakmica samo nesto se nesjecam imal kakvi smetnji na pogled prema stadionu iz ono dvorista, i ima onaj parking gdje su busevi sa kojima su Fukare dosle proslu tekmu bili parkirani, mozel se odande negdje gledat tekma, ako zafali mjesta, al mislim da ce moci svi stati duga je ono tribina a ima i onaj dio bez stolica tako kad se natrpa svi ce moci stati.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2014, 11:49

Ma ne moze sa parkinga ni od skole ima zid...samo sa tribine....ma sve ce to da stane ne brinem se....
ustvari moglo bi s kontra strane iza gola ,ali nema nikakve ograde i sumnjam da ce to da dozvole...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 31 mar 2014, 11:59

3 hiljade ljudi može stati sigurno dole na stadion, duga je ona tribina preko 120 metara, tamam pola - pola da bude po 1500 ljudi s jedne i s druge strane :)

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 31 mar 2014, 12:00

I bilo bi dobro da klub izda saopstenje koliko smo mjesta dobili, maximalno, nesto kao sto je u lukavcu uradjeno :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srcem do pobjede Fukare Batva

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.