VolimRadnicki je napisao/la:

VolimRadnicki je napisao/la:
A jesi li to ti bio na utakmici juce?SaltCityAttack je napisao/la:samo kakva je to nasa parola koja stoji citavu utakmicu na ogradi?.pa onda kad je postavljena i kad je bila zamotana pola toga se vidjelo sta pise ..vidi se dobrodosli ..a svi dobro znaju da mi spominjemo vazda "carsiju" ..sto se tice navijanja, pjesama, svega nema sanse da se Siouxi mogu porediti sa Fukarama...vasa furka se razvuci po tribini da to ko izgleda lijepo..ja vas postujem iskreno drago mi je da ima neko jos u nasem kantonu da prati svoj klub i izuzetno mi je drago sto ta djeca kod vas trebaju poceti navijati za Lukavac, a ne za Zelju ,Sarajevo i td.
dovoljno je sto vam se cijela drzava smije , nemorate se sami sebi smijatistaragarda je napisao/la:jel moze neko da zakaci slike parola gdje ste odgovorom podrobili Fukare pa da se malo smijemo....ako moze neko od ovh sijuksa iz tuzle to da zakaci
Dobra fora hihi haha huhu hehezoone je napisao/la:Lukavcani, da Vas pitam nesto, jeste li našli gdje Jaranovića juče, jel ga onaj naš bek Salihović izvadio iz dzepa i vratio vam ga kad ste krenuli kući...
nema sta isfuravanjefedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za ovo isfuravanje
blaga rijec vjeruj mifukara87 je napisao/la:nema sta isfuravanjefedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za ovo isfuravanje![]()
Jesu li Horde gdje su nekad bile?old school je napisao/la:blaga rijec vjeruj mifukara87 je napisao/la:nema sta isfuravanjefedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za ovo isfuravanje![]()
![]()
bravo siouxi,jedva cekam da vas vidim u premier ligi zasluzujete je preozbiljnu grupu imate na tribini i u prvoj ligi ste daleko najbolja skupina
Jesil čestitaoi Hordama prije par sezona?fedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za ovo isfuravanje
Nećemo sad o netačnim informacijamaZoom088 je napisao/la:A ja postavio video izvještaj prije sat vremena.
Nema veze, ovaj je valjda korektniji i tačniji kao i brojne informacije sa dotičnog portala tipa: "umro Kemal Monteno, Slobodi 3 boda za zelenim stolom, itd..."![]()
VolimRadnicki je napisao/la:Znamo šta su tuzlaci pisali kad su Lukavčani utrčali u teren i napali igrače Viteza.
Juče, na zagrijavanju, lopta odlazi do sjeverne tribine, navijačice govore donosačima lopte da istu ne dodaju, tako drugi golman Radničkog odlazi po loptu i naravno građani počinju gađati flašama momka, i zalijevati pivom - toliko.
Hoćeš reći da su napisali svoju parolu na stadionu, jesi li ti svjestan šta pišeš?SaltCityAttack je napisao/la:samo kakva je to nasa parola koja stoji citavu utakmicu na ogradi?.pa onda kad je postavljena i kad je bila zamotana pola toga se vidjelo sta pise ..vidi se dobrodosli ..a svi dobro znaju da mi spominjemo vazda "carsiju" ..sto se tice navijanja, pjesama, svega nema sanse da se Siouxi mogu porediti sa Fukarama...vasa furka se razvuci po tribini da to ko izgleda lijepo..ja vas postujem iskreno drago mi je da ima neko jos u nasem kantonu da prati svoj klub i izuzetno mi je drago sto ta djeca kod vas trebaju poceti navijati za Lukavac, a ne za Zelju ,Sarajevo i td.
Možda vam i pomognem u tome. ako raspišete konkurssamolukavac je napisao/la:Momak rodni list i dvije slike sutra, svakako smo bez trenera......
Sačekaj kraj sezone, pa možda dobiješ šansu, do kraja ove Maršalek vodi ekipu......joksimovic je napisao/la:Možda vam i pomognem u tome. ako raspišete konkurssamolukavac je napisao/la:Momak rodni list i dvije slike sutra, svakako smo bez trenera......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.