FK Mladost DK

FliX
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la FliX » 18 mar 2019, 20:42

Crni gavran je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Dobro jarane Radakovo pripada MZ Hamida :lol: . Neko se raduje sto gubite, ah vrlo vazno, sta si ocekivao da se neko zalosti zbog toga. Meni vala svejedno, vi ili Radnik i jedni i drugi ste konkurenti nama. Da ste krivi za stanje u Čeliku, Bože sacuvaj, naravno da niste.

I sta se to pokazalo ko je korektan, tu mi nisi bas jasan, Rudar Kakanj, Zepce i Vitez su za vas kultura klubovi, halali
Pa to sto s snama ne može trgovati kao sa Rudarom to vidi sa Musijom. Sto se mene tice pomagalo se vama više nego što treba. Prošle godine pola naših igrača glumi dvorske lude samo da pobjedite. Do prije dvije godine zadnje kolo kad smo su se klali sa vašim konkurentom za ispadanje Metalegeom. Čak je i njihov trener izjavio da je domaćin bio motivisan iako ne vidi razlog jer smo opstanak davno bili obezbijedili.
Pa eto, vidis ti bi nas sahranio da si mogao. I onda se cudis sto se neko raduje sto gubite od Radnika. Ma nisam nesto zelio da pisem o tome, kazem dolazim u miru, ali posto me povlacis za jezik, da ti odgovorim i da ti ne budem duzan. Znaci vi ste trebali da ginete protiv nas, da nas ne pustate, a da pustite Metaleghia ( citiram tvoj post). A de mi reci, kad ste tako posteni, sto ne pobjediste Gosk prosle godine i jos neke ekipe na svom terenu, a Celika nako jadnog i slabasnog 3:0 prosle godine. I jos neke ekipe niste pobijedili, recimo Slobodu itd....

Nisi ti skontao to sa Rudarom iz Kaknja, to su dobrosusjedski odnosi, pusti i Čelik njima, pobjedjuje im konkurente, oni zapnu protiv konkurenata, pomaze se na razne nacine. To ti je svukuda tako, ne spada to u mesetarenje. Sarajevo je pustalo Olimpicu, Siroki Brijeg Metalegha-i itd. Ma vidim ja , da se ti pitas, ti bi nas ugasio, ali Čelik je gigant jarane, nije to ekipa od juče kao sto ste vi. Pozdrav
Jel to sukanje "u miru" ? :lolno:

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 18 mar 2019, 21:47

avenija je napisao/la: Da se bolje izrazim, Celik igra kuci protiv Mladosti, to nije takmicarska utakmica to je prijateljska.
Evo 30 godina proslave zadnja utakmica, umjesto da poginu, na utakmici imas 1 zuti karton za 90 minuta i nijedan ostar start.
Naravno gubis zbog takvog prijateljskog susreta i naguzen si. Dodje ti Sarajevo Siroki Zrinjski Sloboda Zeljo i ostatak lige 8 zutih 5 zutih, maksimalno bod sto je Sarajevo izvuklo, agresivna igra, Sloboda ne zna sta je snadje 2 komada. Zelju ubili nogama itd. Dodje Mladost sve pada u vodu, igras prijateljsku utakmicu bez ijednog starta i bez zutih kartona. I takav pristup naravno dovede do 0-3.

Razumijem ja da se pola nasih igraca druze da su prijatelji da je gore dosta nasih igraca itd ali pometi ih zgazi, imaj isti pristup kao prema svma pa onda zajedno u Ten sa Arezinom i Andjusicem itd.
Vidis, nije do njih vec do nas. :mrgreen:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 19 mar 2019, 11:33

UltrasZenica je napisao/la:
avenija je napisao/la: Da se bolje izrazim, Celik igra kuci protiv Mladosti, to nije takmicarska utakmica to je prijateljska.
Evo 30 godina proslave zadnja utakmica, umjesto da poginu, na utakmici imas 1 zuti karton za 90 minuta i nijedan ostar start.
Naravno gubis zbog takvog prijateljskog susreta i naguzen si. Dodje ti Sarajevo Siroki Zrinjski Sloboda Zeljo i ostatak lige 8 zutih 5 zutih, maksimalno bod sto je Sarajevo izvuklo, agresivna igra, Sloboda ne zna sta je snadje 2 komada. Zelju ubili nogama itd. Dodje Mladost sve pada u vodu, igras prijateljsku utakmicu bez ijednog starta i bez zutih kartona. I takav pristup naravno dovede do 0-3.

Razumijem ja da se pola nasih igraca druze da su prijatelji da je gore dosta nasih igraca itd ali pometi ih zgazi, imaj isti pristup kao prema svma pa onda zajedno u Ten sa Arezinom i Andjusicem itd.
Vidis, nije do njih vec do nas. :mrgreen:
Ma van pameti je razmišljati na način da bi trebao neko nešto nekome da poklanja, a posebno kroz takmičarske utakmice. Pa kad igraš na rekreaciji, cilj ti je da pobijediš, a kamo li timovima u PL. Ne kažem da toga nema, ja tebi ovdje, ti meni ondje, kladionice, namjerno nezalaganje pojedinih igrača, potkupljivost sudija i sl. vjerovatno ima, ali to je ubijanje BiH fudbala i demolarisanje i igrača i navijača. Zato nas i ima na tribinama koliko nas ima. Zeleni teren, jedanaest protiv jedanaest i igraj fudbal piz.a mu mater.na. A taj pristup i zalaganje je boljka večine naših klubova (uglavnom zbog fizičke kondicije, nerijetko zbog finansijske motivacije), doduše, razumljivo bi trebalo biti da to zalaganje ne može biti isto u svim utakmicama, mora doći do pada.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 mar 2019, 19:06

FliX je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:

Pa eto, vidis ti bi nas sahranio da si mogao. I onda se cudis sto se neko raduje sto gubite od Radnika. Ma nisam nesto zelio da pisem o tome, kazem dolazim u miru, ali posto me povlacis za jezik, da ti odgovorim i da ti ne budem duzan. Znaci vi ste trebali da ginete protiv nas, da nas ne pustate, a da pustite Metaleghia ( citiram tvoj post). A de mi reci, kad ste tako posteni, sto ne pobjediste Gosk prosle godine i jos neke ekipe na svom terenu, a Celika nako jadnog i slabasnog 3:0 prosle godine. I jos neke ekipe niste pobijedili, recimo Slobodu itd....

Nisi ti skontao to sa Rudarom iz Kaknja, to su dobrosusjedski odnosi, pusti i Čelik njima, pobjedjuje im konkurente, oni zapnu protiv konkurenata, pomaze se na razne nacine. To ti je svukuda tako, ne spada to u mesetarenje. Sarajevo je pustalo Olimpicu, Siroki Brijeg Metalegha-i itd. Ma vidim ja , da se ti pitas, ti bi nas ugasio, ali Čelik je gigant jarane, nije to ekipa od juče kao sto ste vi. Pozdrav
Jel to sukanje "u miru" ? :lolno:
Eto ti sad ko nesto pametan, ko da momci iz Doboja kod Kaknja nisu pismeni ljudi, znaju oni i čitati i pisati. Da je meni navijač Bayerna iz Munchena napisao da su oni gigant u odnosu na nas i da nisu tim od juče za razliku od nas, ja se uopste ne bih ljutio. Govorim o tome sto si podebljao, stojim iza svakog svog slova. To jeste tako ako uzmemo u obzir čitavu istoriju i Čelika a i Mladosti. I ja tako mislim. I izvinjavam se svima koga to vrijeđa. Na kraju krajeva, ako navijacina Mladosti to ne smeta, ne znam Flix sta tebi nije jasno?

Drage komsije, Bujrum na Bilino pa neka pobjedi bolji, ako budete bolji pobjedite ne 3:0 već 5:0. Dosao sam stvarno u miru a ne da bilo koga provociram, ako sam koga uvrijedio svima se redom izvinjavam
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 mar 2019, 20:49

@Crni gavran ma smijesna mi ta tvoja "iskrenost". Nekako mi to kao sukanje po istilahu. :-D
Hajd ne zamjeri, samo mi smijesno.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 mar 2019, 17:10

Čelik u boljoj formi, Mladost malo kvalitetnija. Voljni momenat će biti presudan. Mladost ako zapne, može se neporažena vratiti kući! Sretno!
#samoRudar #zauvijek

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 29 mar 2019, 19:09

L' Imperator je napisao/la:Čelik u boljoj formi, Mladost malo kvalitetnija. Voljni momenat će biti presudan. Mladost ako zapne, može se neporažena vratiti kući! Sretno!
Cuj kvalitetnija :facepalm: :facepalm:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 mar 2019, 02:03

Ima li suspendovanih osim Horića?
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 30 mar 2019, 09:45

Interesantna stvar jeste zasto legija izgleda nece ni ovaj put organizovano ici u zenicu. Niti jedno gostovanje u zenici nije organizovano. Koji je razlog da li zna neko, pa u gabelu se organizovano ide a eto u zenicu se ne moze.
Mislim da bi puno pomogli ekipi sa smo tu organizovano, inace sa svakog organizovanog gostovanja mladost je donosila bodove. Forca Mladost

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 30 mar 2019, 10:35

Ljudi duze putuju svakodnevno da bi stigli na posao.

Al zato kazete klubu, da najavi da cete doci. I onda svi kako dolazite pred sjever.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 mar 2019, 10:38

aneks je napisao/la:Interesantna stvar jeste zasto legija izgleda nece ni ovaj put organizovano ici u zenicu. Niti jedno gostovanje u zenici nije organizovano. Koji je razlog da li zna neko, pa u gabelu se organizovano ide a eto u zenicu se ne moze.
Mislim da bi puno pomogli ekipi sa smo tu organizovano, inace sa svakog organizovanog gostovanja mladost je donosila bodove. Forca Mladost
prvi put kada ste usli u ligu bas je doslo dosta u privatnom angazmanu, pa siguran sam da je bilo nekih 300 ljudi koji simpatisu mladost na stadionu..
bilo je dosta i djece sa roditeljima u dresovima mladosti, od tada slabo skroz kako vas je euforija ulaska popustila, cudno mi 20 kilometara, celik , bilinno i da slabo ko dodje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 31 mar 2019, 10:01

Danas igrati na sve ili ništa. Tri boda vraćaju u život. U slučaju x ili poraza ostatak sezone privesti kraju.
Čelik u boljoj formi i sad ih hvata euforija. Mi igramo toplo hladno pa se nadam da ćemo večeras igrati toplo.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 mar 2019, 21:06

S previše respekta prema domaćinu ste ušli u utakmicu i to vas je koštalo. Kasnije, nije loše bilo!
#samoRudar #zauvijek

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 mar 2019, 21:09

Niste bili u vinklu, a i naši su se borili ko lavovi. U svakom slučaju, dobra tekma i sretno u nastavku sezone.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 mar 2019, 21:17

Odlicna Mladost, dobra utakmica. Trener vam je dobio aplauz na pocetku.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 mar 2019, 22:55

NisAm dugo ovdje nista piso ,cestitam vam na dobroj igri ,tekma odlicna i mogu rec Mladost odlicna al fale im dobri navijaci za bolji rezultat. Al et mi pobjedili uz vecu borbenost i dodat naseg golmana i vasu dekoncentricanost pri sansama i naravno nasu publiku i Robiju ..Sretno vam u nastavku pa dokle vas bude Musija guro dotle ce te trajat, al znat ce se uvjek ko je Celik ko Mladost ..Nije provokacija nego realnost.Samo mi nije jasno zasto ta Legija ne smije doc u Zenicu jer tacno je da ne smijete dooc kao orgnizovana navijackka skupina u Zenicu na sijever.Zasto ne znam mozda zbog straha nakon tekme a ne vjerujem da bi vas iko diro .Bio bi bolji i ambijent i vasi igraci bi imali bolju podrsku a ne da se razbacate po istoku i zapadu ..lIJEP VAM POZZ I SRETNO U NASTAVKU

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 31 mar 2019, 22:59

Ova Mladost je strasna ekipa.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 31 mar 2019, 23:15

Mladost odigrala odlicno. Na zalost ocigledno je da nam treba jedan extra napadac koji ce i iz polu-prilike zabiti gol. Ovi nasi ni iz 100% ne znaju. Sve za deset, osim realizacije. Igraci Celika su se borili kao lavovi, a i pored toga mislim da je Mladost imala bolje prilike. U svakom slucaju lagano privesti sezonu kraju i vidjeti sta i kako dalje. Koga ostaviti, koga pustiti, dovesti i malo pritisnuti opcinu da se radovi na stadionu nastave i okoncaju do pocetka nove sezone. Neko pomenu navijace, a ja cu se nadovezati, da ova ekipa Mladosti ima podrsku kakvu imaju Celik, Zeljo, Sarajevo vjerujte da bi se za titulu borili, ali iskreno. Navijaci Mladosti su mozda i najbolji navijaci, ali na zalost malobrojni.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 apr 2019, 12:30

slika

Hvala na lijepim rijecima i sretno. Steta jedino sto ova ekipa nije iz veceg mjesta ili sto cijeli Kakanj ne stoji iza nje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 apr 2019, 18:38

To bi bilo to od ove sezone. Privesti ovo sto ima utakmica do kraja. Usrali smo sve što smo dobro odradili pred zimsku pauzu. Al eto kao sto kažu ovi naši nema pritiska, u zadnje vrijeme ni navijanja a eto sad neće biti ni nesto publike. Sve u svemu mogli smo puno više izvući iz ove sezone. Na ljeto će vjerovatno biti u našem stilu sve sto valja pokitit će se po Želji, Sarajevu i Zrinjskom možda se i neko čudo desi pa neko napravi i kakav transfer...
Mozda i doživimo to famozno postavljanje krova i reflektora sto ce biti možda i najpozitivnija stvar ove godine.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.