UltrasZenica je napisao/la:avenija je napisao/la:
Da se bolje izrazim, Celik igra kuci protiv Mladosti, to nije takmicarska utakmica to je prijateljska.
Evo 30 godina proslave zadnja utakmica, umjesto da poginu, na utakmici imas 1 zuti karton za 90 minuta i nijedan ostar start.
Naravno gubis zbog takvog prijateljskog susreta i naguzen si. Dodje ti Sarajevo Siroki Zrinjski Sloboda Zeljo i ostatak lige 8 zutih 5 zutih, maksimalno bod sto je Sarajevo izvuklo, agresivna igra, Sloboda ne zna sta je snadje 2 komada. Zelju ubili nogama itd. Dodje Mladost sve pada u vodu, igras prijateljsku utakmicu bez ijednog starta i bez zutih kartona. I takav pristup naravno dovede do 0-3.
Razumijem ja da se pola nasih igraca druze da su prijatelji da je gore dosta nasih igraca itd ali pometi ih zgazi, imaj isti pristup kao prema svma pa onda zajedno u Ten sa Arezinom i Andjusicem itd.
Vidis, nije do njih vec do nas.

Ma van pameti je razmišljati na način da bi
trebao neko nešto nekome da poklanja, a posebno kroz takmičarske utakmice. Pa kad igraš na rekreaciji, cilj ti je da pobijediš, a kamo li timovima u PL. Ne kažem da toga nema, ja tebi ovdje, ti meni ondje, kladionice, namjerno nezalaganje pojedinih igrača, potkupljivost sudija i sl. vjerovatno ima, ali to je ubijanje BiH fudbala i demolarisanje i igrača i navijača. Zato nas i ima na tribinama koliko nas ima. Zeleni teren, jedanaest protiv jedanaest i igraj fudbal piz.a mu mater.na. A taj pristup i zalaganje je boljka večine naših klubova (uglavnom zbog fizičke kondicije, nerijetko zbog finansijske motivacije), doduše, razumljivo bi trebalo biti da to zalaganje ne može biti isto u svim utakmicama, mora doći do pada.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.