Sigurno jesu, i za vijeme utakmiceDevil je napisao/la:Valjda pre zadnje tri tekme,u toku utakmice sigurno nisu.dubioza je napisao/la:Grijaci su bili ukljuceni zadnje 3 celikove utakmiceChuckie je napisao/la:Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici.Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Republika Zenica
To je protivno pravilima.Grejaci moraju biti ugaseni dok se utakmica igra. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma sta kod nas znaju sta su grijaci a kamoli da postoje pravila za toDevil je napisao/la:To je protivno pravilima.Grejaci moraju biti ugaseni dok se utakmica igra.
Republika Zenica
Mislis da ova zelena svjetla ukazuju na to da rade grijaci na stadionudubioza je napisao/la:ma sta kod nas znaju sta su grijaci a kamoli da postoje pravila za toDevil je napisao/la:To je protivno pravilima.Grejaci moraju biti ugaseni dok se utakmica igra.
imal kakvih novih fotki sa banje ilidze ?
ja danas bio radi se na uredenju podtribinskog prostora.ureduje se prostor za restoran teretanu saunu i apartmane za igrace.ubacuje se stolarije ,prave se neke prezide i betoniraju se prostorije i malterisu prostorije.uglavnom lagano se radidelko je napisao/la:imal kakvih novih fotki sa banje ilidze ?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma hajde nek rade grijaci.. nek je toplije igracima da prehladu ne navukudubioza je napisao/la:ma sta kod nas znaju sta su grijaci a kamoli da postoje pravila za toDevil je napisao/la:To je protivno pravilima.Grejaci moraju biti ugaseni dok se utakmica igra.
Sta je sa Tusnjom?
redarmy0 je napisao/la:Sta je sa Tusnjom?
Trebale bi se uskoro postaviti nove stolice.Neka neko iz TZ kaže detaljnije.
''Neka me mrze samo da me se boje''
U tuzli bi se jedino moglo nesto raditi ako dodje gracic,a ovako tesko jos ni ova tribina nije napravljena a pravi se 5-6 .
U Tuzli izgleda MC i još neki za ovu državu svemirski infrastrukturni objekti imaju prednost u odnosu na sportske... ljudi grade stadion godinama (doduše i mi smo dvoranu isto tako gradili,pa se sad ****,može nam se).terabajt je napisao/la:U tuzli bi se jedino moglo nesto raditi ako dodje gracic,a ovako tesko jos ni ova tribina nije napravljena a pravi se 5-6 .
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
redarmy0 je napisao/la:Sta je sa Tusnjom?

Jeste da je polako, ali pozitivno je to što izgleda da sve ide po projektu i da će na kraju stvarno izgledati onako kako je bilo na onom renderu. Rijetkost kod nas. Šteta što ima atletsku stazu, ali **** ga. Inače, kako gledam, projekat je skoro identičan projektu niškog Čaira - http://kapaprojekt.com/wp-content/uploa ... ir084r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jack777Pott
- Kontakt:
Projekt niskog Caira je ovoEdol je napisao/la:Jeste da je polako, ali pozitivno je to što izgleda da sve ide po projektu i da će na kraju stvarno izgledati onako kako je bilo na onom renderu. Rijetkost kod nas. Šteta što ima atletsku stazu, ali **** ga. Inače, kako gledam, projekat je skoro identičan projektu niškog Čaira - http://kapaprojekt.com/wp-content/uploa ... ir084r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

To gore je propali projekt, a pitam se da li je uopce ikada i bio sluzbeno prihvacen za Cair, al ajde, necu rastezat, nije tema, i ovo sam napisao samo da ispravim navode
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Pardon, idemo dalje. 
- Probisvjet
- Kontakt:
Jack777Pott je napisao/la:Projekt niskog Caira je ovoEdol je napisao/la:Jeste da je polako, ali pozitivno je to što izgleda da sve ide po projektu i da će na kraju stvarno izgledati onako kako je bilo na onom renderu. Rijetkost kod nas. Šteta što ima atletsku stazu, ali **** ga. Inače, kako gledam, projekat je skoro identičan projektu niškog Čaira - http://kapaprojekt.com/wp-content/uploa ... ir084r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
To gore je propali projekt, a pitam se da li je uopce ikada i bio sluzbeno prihvacen za Cair, al ajde, necu rastezat, nije tema, i ovo sam napisao samo da ispravim navode

Slicno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Nisam ni rekao da nije, vec sam samo postavio render po kojemu se gradi stadion.Probisvjet je napisao/la: Slicno
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Odobreno je 250 miliona pre par dana iz budzeta za rusenje i pravljenje zapada na Cairu.Jos samo nesta treba da da i lokalna samouprava.Jack777Pott je napisao/la:Nisam ni rekao da nije, vec sam samo postavio render po kojemu se gradi stadion.Probisvjet je napisao/la: SlicnoA znas sta je najveca slicnost ta dva stadiona? Ono najzalosnije. Cair nece dobiti novu zapadnu tribinu, tj. samo ce renovirati staru rugobu, a vjerujem da ce isto napraviti i u Tuzli pod izgovorom da je to isplativije i da je to trenutno jedino rjesenje, ali da ce se jako brzo naci novac za daljnju gradnju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jack777Pott
- Kontakt:
Znam, pratim na skyscrapercityu, al mi je sve to nekako na tankom ledu. Zeznuli su sve sa redanjem stolica i natpisima, al nije to ni bitno koliko je bitno da su rekli radit krov, pa otkazali. Doduse, netko napisa tamo da ce bit dovoljno novaca i za krov sad od tog sto je odobrneno za zapad, no vidjet cemo. Valjda ce ga zavrsit, u svakom slucaju bolje izgleda nego sto je bilo. Nebi bilo lose da i u BiH drzava tako daje novac za stadione, al od toga nista. U BiH bi bilo i lakse, jer nebi morali davati vece novce kao za taj Cair koji je ako se ne varam 10 milijuna eura. Velika vecina premijerligasa bi bila zadovoljna stadionima tipa Metalca koji je kosta 3 milijuna. Malo veci istok i tribine iza golova nebi uvecale troskove puno, najvise za jedan milijun i za 4 milijuna dobijes stadion od 6-7000 mjesta, mozes ko covjek na njega doc, pogledat utakmicu i ne brinut se ocel past krov na tebe il ces upast u kakvu rupu u tribini, a o WC-ima i popratnim sadrzajima da i ne pricam.Devil je napisao/la: Odobreno je 250 miliona pre par dana iz budzeta za rusenje i pravljenje zapada na Cairu.Jos samo nesta treba da da i lokalna samouprava.
u gradaccu se radi punom parom gotov sva stolarija je ubacena na novoj tribini
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.