Komentator: ... mogao je da pita golmana u koju stranu da mu puca...
Jos kako lose cita...
Bicete nekad, al ove godine nebagrcavi je napisao/la:Željo će opet biti šampion
Mi vec odstampali majice..jel ti poznatobagrcavi je napisao/la:samo opušteno, radujte se, nadajte se, planirajte proslave kao i svake godine
Ne bih se složio,kod Veleža sve ekipe dolaze da se nadigravaju i uzmu sva tri bodaKevin je napisao/la:ova liga će biti jadna i bijedna dok god 90% ekipa ide na gostovanje sa bunkerom i raduje se bodu kao mala djeca...
pričam o bunkeru kojeg igra većina ljudi na Pecari kada gostuje, neznam u čem je problem u zašto su to gluposti?Mancini je napisao/la:E moj Kevine o kakvom ti bunkeru pričaš živ bio?Kakve ti gluposti pišeš.
Pa šta rade u talijanskoj ligi skoro svi klubovi u gostima,bod ko avazov toranj kad se osvoji...Bunker ili ne,treba osvojiti u gostima bod...Kevin je napisao/la:pričam o bunkeru kojeg igra većina ljudi na Pecari kada gostuje, neznam u čem je problem u zašto su to gluposti?Mancini je napisao/la:E moj Kevine o kakvom ti bunkeru pričaš živ bio?Kakve ti gluposti pišeš.
Kevin je napisao/la:ova liga će biti jadna i bijedna dok god 90% ekipa ide na gostovanje sa bunkerom i raduje se bodu kao mala djeca..
razumijem ekipe tipa Gradina, GOŠK itd..al igledam jučer Široki - Olimpic...ljudi su se veselili za bod, a imaju ekipu ako ništa barem u rangu Široko, i po kvaliteti i bome po financijskom pitanju..
kad dođe željo, sarajevo..nije im dovoljan bod, svi idu na pobjedu i odna možeš gledat utakmicu, ovako svi unaprijed bunker, bod ko kuća...
nema smisla..
nemogu..ivan.balic je napisao/la:Kevin je napisao/la:ova liga će biti jadna i bijedna dok god 90% ekipa ide na gostovanje sa bunkerom i raduje se bodu kao mala djeca..
razumijem ekipe tipa Gradina, GOŠK itd..al igledam jučer Široki - Olimpic...ljudi su se veselili za bod, a imaju ekipu ako ništa barem u rangu Široko, i po kvaliteti i bome po financijskom pitanju..
kad dođe željo, sarajevo..nije im dovoljan bod, svi idu na pobjedu i odna možeš gledat utakmicu, ovako svi unaprijed bunker, bod ko kuća...
nema smisla..
Oprosti, ako možeš objasniti ko se veselio bodu u Širokom i gdje si to vidio?
pa i vi na Kosevu uvijek igrate bunker...dva isturena i ostalo samo nabi sto dalje...Kevin je napisao/la:pričam o bunkeru kojeg igra većina ljudi na Pecari kada gostuje, neznam u čem je problem u zašto su to gluposti?Mancini je napisao/la:E moj Kevine o kakvom ti bunkeru pričaš živ bio?Kakve ti gluposti pišeš.
mi vas redovno guzimo di god stignemo tako da...mma_hz je napisao/la:pa i vi na Kosevu uvijek igrate bunker...dva isturena i ostalo samo nabi sto dalje...Kevin je napisao/la:pričam o bunkeru kojeg igra većina ljudi na Pecari kada gostuje, neznam u čem je problem u zašto su to gluposti?Mancini je napisao/la:E moj Kevine o kakvom ti bunkeru pričaš živ bio?Kakve ti gluposti pišeš.![]()
![]()
pgt ova zadnja kad ste dobili...a i da ste bod tu uzeli radovali bi se..tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.