Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Re: Chat
u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,haloooooooooooo
Organi reda i mira su zaduzeni za cijelu BiH, ne samo za Sarajevo.
@KDN
Da je bilo po ruskom, ovdje bi bilo hvalospijeva na pretek.
@KDN
Da je bilo po ruskom, ovdje bi bilo hvalospijeva na pretek.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
bistrikboy je napisao/la:Pricate pricu o EU,a kada se uradi nesto konkretno sto se vec godinama trazi od BiH onda ste kao protiv a da su kojim slucajem pohapsili neke nemuslimane svi bi ste pljeskali,e ne moze tako,ovu gamad treba ocistiti,kome se zivi po serijatu neka se preseli na srednji istok i nek zivi po njemu,ovdje vladaju zakoni suverene BiH,i tu nema izuzetaka,policija zasluzuje pohvale i podrsku za ovaj cin,treba ih sve poslati odakle su dosli,jer potrebni nam nisu!
Mislim da zasluzujes upozorenje ili neku kaznu za ovo sto si rekao !
Ako nisi znao mnogo ekstremnije i radikalnije grupe zive po Velikoj Britaniji,Francuskoj,Holandiji i slicnim zemljama nego kao sto je ova sacica Bosnjaka ! Naravno mnogo ekstremnije grupe se nalaze u manjem BH entitetu !
Cuj zakoni suverene BIH
Zakon BIH
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Pricate pricu o EU,a kada se uradi nesto konkretno sto se vec godinama trazi od BiH onda ste kao protiv a da su kojim slucajem pohapsili neke nemuslimane svi bi ste pljeskali,e ne moze tako,ovu gamad treba ocistiti,kome se zivi po serijatu neka se preseli na srednji istok i nek zivi po njemu,ovdje vladaju zakoni suverene BiH,i tu nema izuzetaka,policija zasluzuje pohvale i podrsku za ovaj cin,treba ih sve poslati odakle su dosli,jer potrebni nam nisu!
Mislim da zasluzujes upozorenje ili neku kaznu za ovo sto si rekao !
Ako nisi znao mnogo ekstremnije i radikalnije grupe zive po Velikoj Britaniji,Francuskoj,Holandiji i slicnim zemljama nego kao sto je ova sacica Bosnjaka ! Naravno mnogo ekstremnije grupe se nalaze u manjem BH entitetu !
Cuj zakoni suverene BIH! Ti zakoni vaze samo na relacijama Tuzla,Zenica Sarajevo, i mozda Bihacke regije. Dok ostatak BIH velica ratne zlocine, organizuju razne pokrete ukidaju naziv Bosanski iz gradova/sela i da ne nabrajam dalje.
Zakon BIH
to za ukidanje imena bosanski se slobodno obrati sulji tihiću koji je pristao na to
Po kojem planu i programu se uci u skolama RS ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,haloooooooooooo
Kakav Jemen, prije par sati bio Jordan sad Jemen pa ce biti Egipat
Gluposti, samo zali Boze znanih i neznanih heroja koji su dali svoje zivote za slobodu svog naroda,da bih danas sinovi podrumasa (i agresora) taj isti narod terorisali !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- bistrikboy
- Kontakt:
@ZAIR
Za mene je svako ko se protivi stati pod kisobran ustava moje domovine gamad,i to ce tako vazda biti,to vazi i za sve profasisticke i neonacisticke organizacije u BiH,sve u svoje vrijeme,toga se moramo rijesiti - milom il' silom ali oni predstavljaju opasnost po tvoju i moju sigurnost i bilo ciju,nije valjda da treba tolerisati enklave nekih tamo kriminalaca s bliskog istoka na teritoriji drzave za koju su ljudi davali zivote?!
Za mene je svako ko se protivi stati pod kisobran ustava moje domovine gamad,i to ce tako vazda biti,to vazi i za sve profasisticke i neonacisticke organizacije u BiH,sve u svoje vrijeme,toga se moramo rijesiti - milom il' silom ali oni predstavljaju opasnost po tvoju i moju sigurnost i bilo ciju,nije valjda da treba tolerisati enklave nekih tamo kriminalaca s bliskog istoka na teritoriji drzave za koju su ljudi davali zivote?!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Po kojem planu i programu se uci u skolama RS ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,haloooooooooooo
Kakav Jemen, prije par sati bio Jordan sad Jemen pa ce biti Egipat!
Gluposti, samo zali Boze znanih i neznanih heroja koji su dali svoje zivote za slobodu svog naroda,da bih danas sinovi podrumasa (i agresora) taj isti narod terorisali !
u svakom slučaju se uči po planu i programu druge države,države čiji jezik nije ni sličan našem,uvodi se šerijatski zakon u tom selu,u sred evrope u 21. vijeku,ne smije se naglas puštati muzika.
kako ti znaš ko danas koga teroriše?
kako ti znaš da su ti ljudi iz g. maoče učestvovali u odbrani bih,dobar dio njih je došao iz sandžaka poslije rata.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:@ZAIR
upravo tako,u tom selu ljudi ne podržavaju zakone ove države,tačka.
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma najyebali smo mi, prvo će očistiti vehabije i ove njihove sekte, pa će onda krenuti po bošnjacima, a vi zatupljeni samo pljeskajte, dok ravnogorci uznemiravaju 8000 nedužnih muslimana. Koliko god volim Bosnu, nekad se zapitam, zbog čega sam pripadnik najnaivnijeg i najglupljeg naroda. Ravnogorci vladaju manjim entitetom , a većim komunjare i to je najgora moguća kombinacija. Jadni mi i naša zemlja, nego vi normalne Bošnje pamet u glavu, pa čim nam ukinu vize letite odavde, da vas se ne dočepaju čete il komunjare.
Strauss Junior
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam jel' ovo bilo
[youtube][/youtube]
Pazite na 0:08
Zna li iko zbog cega sad ovo?
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- bistrikboy
- Kontakt:
@bluesharks
Ti si bas lijep primjer nacionaliste!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Kakvu opasnost?? Opasnost za sta???bistrikboy je napisao/la:@ZAIR
Učim i ja u školi njemački,engleski,latinski...Pa šta!?Još su pametni ako djecu ne opterećuju glupostima kao što to naš sistem radi...Ako je ta demokratija da se mladi bave prostitucijom,uzimaju drogu,slušaju tu glasnu muziku u kojoj tekst ide otprilike:"Pitat ću te kad popiješ na eks jesi li za sex"!?Eto ti demokratiju...Niko ni tebi ni meni ne nameće Šerijat,nego ljudi tako žive u svojoj zajednici,a upravo se dešava da se tim ljudima nešto nameće!!!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:KONGO je napisao/la:Po kojem planu i programu se uci u skolama RS ?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:u tom selu se u školama nije učilo po našem nastavnom planu i programu nego po programu države Jemen,haloooooooooooo
Kakav Jemen, prije par sati bio Jordan sad Jemen pa ce biti Egipat!
u svakom slučaju se uči po planu i programu druge države,države čiji jezik nije ni sličan našem,uvodi se šerijatski zakon u tom selu,u sred evrope u 21. vijeku,ne smije se naglas puštati muzika.
kako ti znaš ko danas koga teroriše?
kako ti znaš da su ti ljudi iz g. maoče učestvovali u odbrani bih,dobar dio njih je došao iz sandžaka poslije rata.
bayer 04 je napisao/la:
Učim i ja u školi njemački,engleski,latinski...Pa šta!?Još su pametni ako djecu ne opterećuju glupostima kao što to naš sistem radi...Ako je ta demokratija da se mladi bave prostitucijom,uzimaju drogu,slušaju tu glasnu muziku u kojoj tekst ide otprilike:"Pitat ću te kad popiješ na eks jesi li za sex"!?Eto ti demokratiju...Niko ni tebi ni meni ne nameće Šerijat,nego ljudi tako žive u svojoj zajednici,a upravo se dešava da se tim ljudima nešto nameće!!!
Niko im nista ne namece, nego oni svojim "zakonima" remete red i mir i krse neka ljudska prava kao sto je sloboda
izrazavanja.
(Napadi na novinare.)
Sigurno dolaze zato sto nemaju posla.Green XXL je napisao/la:Bravo Bayer, upravo tako. Neka nama na Bajram jos dolaze Stoje, Bubamare koje neznaju ni čestitati praznik...
Ko ide na to?
Da gazda nema profita, ne bi ih ni doveo.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Avatar je napisao/la:Kakvu opasnost?? Opasnost za sta???bistrikboy je napisao/la:@ZAIR
pitaj tužioca koji je naredio ovu operaciju
- TheManiacs
- Kontakt:
the scouser je napisao/la:Ne znam jel' ovo bilo
[youtube][/youtube]
Brate znas da je mescini koliko se sjecam vodili su do 92 minute
i ti bi se nerviro` ovako da das go` i seljaci ga upropaste
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ljubav je napisao/la:bayer 04 je napisao/la:
Učim i ja u školi njemački,engleski,latinski...Pa šta!?Još su pametni ako djecu ne opterećuju glupostima kao što to naš sistem radi...Ako je ta demokratija da se mladi bave prostitucijom,uzimaju drogu,slušaju tu glasnu muziku u kojoj tekst ide otprilike:"Pitat ću te kad popiješ na eks jesi li za sex"!?Eto ti demokratiju...Niko ni tebi ni meni ne nameće Šerijat,nego ljudi tako žive u svojoj zajednici,a upravo se dešava da se tim ljudima nešto nameće!!!
Niko im nista ne namece, nego oni svojim "zakonima" remete red i mir i krse neka ljudska prava kao sto je sloboda
izrazavanja.
(Napadi na novinare.)
O kakvim više vi slobodama pričate!?Koji bolan napadi na medije???Vjerovatno misliš na "60 minuta" i slične antibošnjačke medije...Medijima je uloga da javnosti prezentuju informacije,a ne da unaprijed osuđuju i vrše pritisak na vlast...Taj "60 minuta" ,i njemu slični magazini, bi da se imalo poštuje taj zakon bio ukinut istog trena...
- BlueSharks
- Kontakt:
To je tvoje mišljenje, al tvrdim da nisam nacionalista već tražim ravnopravan odnos i prema muslimanima i katolicima i pravoslavcima i prema vehabijama i prema četnicima i prema ustašama.bistrikboy je napisao/la:@bluesharks
Pa pogledaj samo šta širom svijeta rade muslimanima. Ako malo pratiš vanjsku politiku doći češ do logičkog zaključka, a to je da su muslimani širom svijeta zlostavljani i ponižavani. Pa ko je kriv Amerima što im Bin Laden sruši blizance, kad a su ga oni stvorili i onda im se oteo kontroli. Jel zbog njihovih pogrešaka moraju mučiti normalne muslimane. Jel zbog Sadam Huseina moraju bijati hilljade i hiljade muslimana, iako sami znaju da on nije imao nikakvo oružje, već su to izmislili samo da bi pljačkali naftu. Isto tako želim onim sheicima sve najgore, dbg im za lijeka trebalo, grade tornjeve, kupuju klubove po Europi, izmišljaju toplu vodu, dok im većina braće po vjeri umiru od gladi. Ja ljude ne dijelim po vjeri i nacionalnosti, već jedan i jedini način na koji ih djelim su siromašni i bogati i prezirem svakog bogatog čovjeka jer ih je 90% to bogastvo steklo krađom i što je najgore sada se oni predstavljaju kao pošteni, uzorni građani.
Strauss Junior