EDIT: bravo bravo, za njega sam i navijao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
NEZALAGANJE je napisao/la:Sta je ovo s poenima? Kad dobijes,konferencija ti dobije manje poena...Jel cilj imati manje na kraju za svoju konferenciju?
A to je znaci....soxx je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Sta je ovo s poenima? Kad dobijes,konferencija ti dobije manje poena...Jel cilj imati manje na kraju za svoju konferenciju?
Ne! Gledalo se ukupno vrijeme sva tri igraca zapada i sva tri istoka. Istok imao 3 sekunde krace vrijeme i odnijeli 30 poena a u finalu dobijes 10 poena za pobjedu jer pobjedis kao pojedinac ne tim.
10ak minuta msmCarlo je napisao/la:za koliko će otprilike početi trice?
jedva se probudih samo zbog Novaka, a mogao sam još odspavati do zakucavanjaDejaNMG je napisao/la:10ak minuta msmCarlo je napisao/la:za koliko će otprilike početi trice?
Ma kakvo spavanje, nmg posle ustati.Carlo je napisao/la:jedva se probudih samo zbog Novaka, a mogao sam još odspavati do zakucavanjaDejaNMG je napisao/la:10ak minuta msmCarlo je napisao/la:za koliko će otprilike početi trice?jel to ti nisi ni spavao?
Bilo bi lijepo da barem pobjedi nego od njih mada bih ja više volio da dobije White zakucavanja nego Novak trice jer se zakucavanja više cijeneDejaNMG je napisao/la: Ma kakvo spavanje, nmg posle ustati.
Ispusit ce ga ovi nasi, al haj neka ih, nek se zabave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.