AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Opa eto Surinamca, dobar je on igrac, jos je i relativno mlad, mislim da ce nazalost biti veliko pojacanje za Milan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
i ja mislim da će biti pun pogodak, e još nek mu se zemljak oprosti da nas još i on pojača i sve superPuma je napisao/la:Opa eto Surinamca, dobar je on igrac, jos je i relativno mlad, mislim da ce nazalost biti veliko pojacanje za Milan

iako mu to nije prvenstveni zadatak čovjek često zabija i golove, a ima i top u lijevoj nozi

[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
evo njegove izjave
Galliani: Kupili smo Emanuelsona
Milanov potpredsjednik Adriano Galliani potvrdio je u subotu kupnju nizozemskog ljevorkilnog reprezentativnog nogometaša Urbyja Emanuelsona (24), dosadašnjeg člana Ajaxove momčadi...
- Naš je od srpnja, možda i ranije. Premda ugovor još nije potpisan, možemo ustvrditi da je on u Milanovom vlasništvu od danas - potvrdio je Galliani i dodao:
- Više je orijentiran napadu nego obrani, može ga se koristiti na poziciji lijevoga braniča, ali mislim da ćemo se mi odlučiti pronaći mu mjesto u veznome redu.
Pretpostavlja se da je Emanuelson dogovorio suradnju dugu tri i pol godine.
- Volio bih ostati u Ajaxu do kraja sezone i pomoći momčadi osvojiti naslov, ali Milan nudi priliku kakvu ne mogu odbiti - kazao je Nizozemac.
Galliani: Kupili smo Emanuelsona
Milanov potpredsjednik Adriano Galliani potvrdio je u subotu kupnju nizozemskog ljevorkilnog reprezentativnog nogometaša Urbyja Emanuelsona (24), dosadašnjeg člana Ajaxove momčadi...
- Naš je od srpnja, možda i ranije. Premda ugovor još nije potpisan, možemo ustvrditi da je on u Milanovom vlasništvu od danas - potvrdio je Galliani i dodao:
- Više je orijentiran napadu nego obrani, može ga se koristiti na poziciji lijevoga braniča, ali mislim da ćemo se mi odlučiti pronaći mu mjesto u veznome redu.
Pretpostavlja se da je Emanuelson dogovorio suradnju dugu tri i pol godine.
- Volio bih ostati u Ajaxu do kraja sezone i pomoći momčadi osvojiti naslov, ali Milan nudi priliku kakvu ne mogu odbiti - kazao je Nizozemac.
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
emanuelson i službeno igrač milana do ljeta 2014, nice
rezultat iz udina lijep, mada i očekivan, stvarno udineze igra lijep, moderan i brz fudbal, da nisu loše ušli u sezonu sad bi se za sam vrh borili.
večeras je pobjeda prijeko potrebna, 3 utakmice bez pobjede bi bila katastrofa, a treba se osvetiti za neugodan poraz iz prvog dijela sezone.
napoli vodi u bariju i izgleda prilazi na samo 1 bod, svi nešto otpisuju napolitance a ljudi dobro guraju

rezultat iz udina lijep, mada i očekivan, stvarno udineze igra lijep, moderan i brz fudbal, da nisu loše ušli u sezonu sad bi se za sam vrh borili.
večeras je pobjeda prijeko potrebna, 3 utakmice bez pobjede bi bila katastrofa, a treba se osvetiti za neugodan poraz iz prvog dijela sezone.
napoli vodi u bariju i izgleda prilazi na samo 1 bod, svi nešto otpisuju napolitance a ljudi dobro guraju
Nasa snaga je svima problem najveci.tony-mortale je napisao/la:emanuelson i službeno igrač milana do ljeta 2014, nice![]()

Napoli nema tim za titulu, ali ako Milan nastavi da prosipa bodove, ona ode nekome dugome sigurno.
- senad_flamin
- Kontakt:
veceras bi trebalo sto ozbiljnije pristupiti utakmici,znamo da Cessena veoma opasna iz kontri..
bit ce opet muke u veznom Gattuso---Ambrosini---Flamini
bit ce opet muke u veznom Gattuso---Ambrosini---Flamini
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
ja sam rekao prije mjesec da napoli može do titule, a većina se nije složila, čak ni vi napolitanci, a imate dobar tim, jedino vas ozljede mogu zeznuti jer klupa je malo je reći tanka, milan stvarno sam o sebi zavisi, a pojačava se tim iz mercata u mercato i to raduje jer prije par godina na tom planu su bili stali skroz
Veceras najvjerovatnije opet 3 zadnja vezna u prvih 11. Kreativnost 0. Ispred njih Cassano najavljen a gore Ibra i Pato. Mogli bi se namuciti i to dobro. Odbrana cini mi se ista kao i protiv Leecea sa krepanim Bonerom na LIJEVOM beku. Molit Boga za neku Ibrinu majstoriju.
- senad_flamin
- Kontakt:
I zaboravih reci za nase novo pojacanje koje je tako tiho doslo,bez puno nagadjanja,kao kod Criscita i Zieglera ... svakako dobro ce nam doci ...
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma dobit ce te veceras ba...umorna je Cesena,a i tesko mogu nakon Rome i Intera i protiv vas odigrat onako dobro.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- senad_flamin
- Kontakt:
ja nezz ali mislim da bi ovaj trebao biti
Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Robinho, Cassano, Ibrahimović
sa MilanNews
Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Flamini, Robinho, Cassano, Ibrahimović
sa MilanNews
-RIVALDO-
senad_flamin je napisao/la:ja nezz ali mislim da bi ovaj trebao biti
sa MilanNews
ovo samo Milan ima cccc veznu liniju 3 klasicna defanzivca

meni se toliko gadi vise gledati Ambra i GAtta u prvom timu da je to cudo jedno...
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa mi i moramo igrati sa 3 defanzivca jer prakticki igramo sa 3 napadaca jer ni jedan od njih ne vraca nazad...meskalin je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:ja nezz ali mislim da bi ovaj trebao biti
sa MilanNews
ovo samo Milan ima cccc veznu liniju 3 klasicna defanzivca) zamisli te real s ---Lass Diarra--M. Diarra---Gago---
meni se toliko gadi vise gledati Ambra i GAtta u prvom timu da je to cudo jedno...
jbt moras se sa nekim branit...
Ja tebe razumijem io slazem se stbom oko Ambosinia i Gattusa .. Merkel,Strasser,Flamini,Emanuelson su sad nase uzadanice tu
-RIVALDO-
Ovo je glavni razlog sto malo golova postizemo a imamo prejak napad. Nema ko da donese loptu napadacima. Ova 3 samo trce a i u tome su slabi izuzev Flaminia i nabijaju lopte. Onda se gore napadaci (citaj Ibra) hrvaju sa odbranom.meskalin je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:ja nezz ali mislim da bi ovaj trebao biti
sa MilanNews
ovo samo Milan ima cccc veznu liniju 3 klasicna defanzivca) zamisli te real s ---Lass Diarra--M. Diarra---Gago---
zamisli te Robihno igra iza Pata i Ibre ,a nikada nije to igrao uviejk je igrao lijevo krilo ili polu spicu, a nikada ovo ne znam daj onaj klasicni sistem 4-4-2 s tima da u sredini bude romb ko nekada i dovidjenjasenad_flamin je napisao/la:Pa mi i moramo igrati sa 3 defanzivca jer prakticki igramo sa 3 napadaca jer ni jedan od njih ne vraca nazad...meskalin je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:ja nezz ali mislim da bi ovaj trebao biti
sa MilanNews
Ja tebe razumijem io slazem se stbom oko Ambosinia i Gattusa .. Merkel,Strasser,Flamini,Emanuelson su sad nase uzadanice tu
------------Pirlo--------------
---Flamini--Princ---Urbi----
ovo samo Milan ima cccc veznu liniju 3 klasicna defanzivca

meni se toliko gadi vise gledati Ambra i GAtta u prvom timu da je to cudo jedno...[/quote]
Pa mi i moramo igrati sa 3 defanzivca jer prakticki igramo sa 3 napadaca jer ni jedan od njih ne vraca nazad...
Ja tebe razumijem io slazem se stbom oko Ambosinia i Gattusa .. Merkel,Strasser,Flamini,Emanuelson su sad nase uzadanice tu[/quote]
zamisli te Robihno igra iza Pata i Ibre ,a nikada nije to igrao uviejk je igrao lijevo krilo ili polu spicu, a nikada ovo ne znam daj onaj klasicni sistem 4-4-2 s tima da u sredini bude romb ko nekada i dovidjenja
------------Pirlo--------------
---Flamini--Princ---Urbi----[/quote]
Pa mi i igramo ovu formaciju sto si naveo, Robinho igra na poziciji pirla i to je poluspic ako ti je prilo najistureniji igrac u veznom redu mislim ako tako gledam formaciju. A gdje ste vi vidjeli da je Emanuelson igrao veznog centralnog? Nigdje ja cu vam reci. Covjek il je bek il je krilo i ako ce igrati centralnog onda je to smijesno.
- tony-mortale
- Kontakt:
mislim da si ga pogrešno skonto da nije njemu pirlo najistureniji već najpovučeniji, a emanuelson mu je lijevi u veznom redu i mogao bi on tu igrati, ali pirlo kao zadnji vezni je promaja defanzivno i morao bi KPB, flamini ili gatuzo biti stalno uz njega.
a emanuelson može igrati i beka i krilo i lijevog veznog, znači dečko se može koristiti na više pozicija i u njemu smo dobili igrača 3 u 1, kao nescafe
http://www.transfermarkt.de/de/urby-ema ... 20586.html
a emanuelson može igrati i beka i krilo i lijevog veznog, znači dečko se može koristiti na više pozicija i u njemu smo dobili igrača 3 u 1, kao nescafe

Pa to te pitam kako on je postavio formaciju. Ako je postavio Pirla na zadnjeg a Flaminija i Emanuelsona na desnog/lijevog veznog to je bezveze. Moze Urby igrati na strani a Flamini? A onda se javlja jos jedan problem : mislite da ce 2 od 4 napadaca sjediti na klupi. Ibra ima zagarantovanu postavu, a Pato,Robinho i Cassano se moraju boriti. Mislim glupo nagomilati napadace pa mjenjati formaciju. Evo moj prijedlog:tony-mortale je napisao/la:mislim da si ga pogrešno skonto da nije njemu pirlo najistureniji već najpovučeniji, a emanuelson mu je lijevi u veznom redu i mogao bi on tu igrati, ali pirlo kao zadnji vezni je promaja defanzivno i morao bi KPB, flamini ili gatuzo biti stalno uz njega.
a emanuelson može igrati i beka i krilo i lijevog veznog, znači dečko se može koristiti na više pozicija i u njemu smo dobili igrača 3 u 1, kao nescafe![]()
GK: Abbiati
RB: Abate dosta se popravio moze za prvih 11.
CD: Nesta
CD: Silva ova dvojica su nezamjenjiva u odbrani. Ima tu jos i Yepes kao zamjena.
LB: Emanuelson. On bi bio odlican u paru sa Abateom. Obojica brzi imali bi prodorne bekove.
DM: Pirlo od svih nasih veznih igraca on je najkreativniji i najbolje tehnicki potkovan tako da bi bio moj izbor iako ga ne gotivim.
CM:Flamini moze trcati i za sebe i za Pirla jako dobar.
CM: Boateng moze trcati i za sebe i za poluspica ispred odlican.
ACM: Cassano sjajan igrac. Ne neki trkac al jednim potezom rijesava utakmice.
CF:Pato igracina on bi se mjenjao sa Robinhom ili bi on ostajao citavu utakmicu a Cassano izlazio.
CF: Ibra rijeci su suvisne.
Mislim da sa ovom postavkom imamo jako respektabilnu ekipu.
Kad ce moc igrat Emu ??? 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jel potpisao ovaj emanuelson???
koristio bi on milanu..nije igrac WC al bolje je rjesenje od antoninija ili koga vec.Moze i blize golu igrati....
Inace,ocekujem sigurnu pobjedu milana veceras

koristio bi on milanu..nije igrac WC al bolje je rjesenje od antoninija ili koga vec.Moze i blize golu igrati....
Inace,ocekujem sigurnu pobjedu milana veceras

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.