Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Isnar
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:32

Trasimaco je napisao/la:Mislim da bolje od ovog nije moglo. Jedino mozda da je Bayern otisao na drugu stranu zrijeba, a da je United dobio CSKA. Ali to bi ipak bilo malo previse. :mrgreen:
Pa da moramo ici u mrsku i hladnu Majku Rusiju... neka, bolje ovako... ionako je CSKA bolji od Bayerna... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 12:33

Isnar je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Mislim da bolje od ovog nije moglo. Jedino mozda da je Bayern otisao na drugu stranu zrijeba, a da je United dobio CSKA. Ali to bi ipak bilo malo previse. :mrgreen:
Pa da moramo ici u mrsku i hladnu Majku Rusiju... neka, bolje ovako... ionako je CSKA bolji od Bayerna... :mrgreen:
Ma meni je fakat drago sto nismo CSKA dobili. Zamisli ic u Moskvu pa onda vikend poslje igrat protiv Chelsea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 mar 2010, 12:33

Manča će ih unakazit odmah s 0-3 u Munchenu, a u Manchesteru bi mogli ko Roma stradat... pa Demichelis i van Buyten su najgluplja 2 defanzivca na SVIJETU... još im dodajte van Bommela dobijete TRIO IQ=0 FANTASTICO
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:34

Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.

Ljudi ba, zipa ovo, yebesh nadrealiste... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 mar 2010, 12:35

Isnar je napisao/la:Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.

hehe pa to sam ja vec rekao al ga nisam htio citirati zasto covjeku davati toliki znacaj :) , a lijepo je i sanjati
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 12:36

Isnar je napisao/la:Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.

Ma neka, tako su govorili i prosle sezone samo sto je tad Ronaldo jedini ista vrijedio. Ostali svi klocevi poput Fletchera, Rooneya, Parka i Carricka. Eto sad im Rooney valja a ostali katastrofa.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 12:37

CLS je napisao/la:

e sad ne znam za ove komentare od ovih svaba pogotovo tamo na njihovoj temi od riberija su smijesni al eto neka se ljudi nadaju svi imaju pravo :lol: :twisted:
Man Utd je ekipa koja sem Rooney i nije nešto ekstra klasom popunjena u napadu.Ne kažem da smo mi popunjeni, ali kao kolektiv Man Utd je dobra ekipa.Ja sam želio samo izbjeći Barsu i to mi se uslišilo.Man nije nikakav bauk kako neki žele da ga prikažu bar nam to kaže jedan Fulham, Burnley i ostalo društvo.Manchester je blagi favorit , ali ih lično ne vidim u 1/2 finalu.Konačno da Bayern ove godine igra sa jakom ekipom i podcjenjivanju je došao kraj.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 12:38

Isnar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Osjecaj me nije prevario. Znaci u finalu smo. Igrat cemo protiv Bordoa u polufinalu.
:roll: Ti to jarane i popio i pojeo bez krcmara kao obicno.
Bordo je favorit protiv Lyona kao i Bayern protiv MU pa ti gledaj odakle vedri.
A vrlo vjerovatno se da se odlomi nekome od usiju takav pristup.
Ajde idi nasmijavaj negdje drugo, nama se vec razvukao osmjeh do usiju kad smo vidjeli da igramo sa Bayernom... :mrgreen:
Pazi da poslije tog smjeska nebi bila faca malo drugacija.Pa vi od Turske ekipe dobijate po guzici,Ruse nemozete na svom terenu dobiti a Svabe ove sad podcijenjujete nigdje veze. :roll:
Lako je bilo dobiti Vukove kad ih je Veh vodio. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 12:39

Pa ja baš Berbatova i Owena ne smatram ekstra klasom ako si to želio da znaš.Možda ih ti smatraš, ali ja ne.I čitaj kako treba post.Ne kažem da u Man Utd nema ekstra klase već da u napadu nemaju ekstra klasu osim Rooneya.I sanjate i vi, ker Robbery ubija snove. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 19 mar 2010, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 mar 2010, 12:40

FRANK RIBERY je napisao/la:
CLS je napisao/la:

e sad ne znam za ove komentare od ovih svaba pogotovo tamo na njihovoj temi od riberija su smijesni al eto neka se ljudi nadaju svi imaju pravo :lol: :twisted:
Man Utd je ekipa koja sem Rooney i nije nešto ekstra klasom popunjena u napadu.Ne kažem da smo mi popunjeni, ali kao kolektiv Man Utd je dobra ekipa.Ja sam želio samo izbjeći Barsu i to mi se uslišilo.Man nije nikakav bauk kako neki žele da ga prikažu bar nam to kaže jedan Fulham, Burnley i ostalo društvo.Manchester je blagi favorit , ali ih lično ne vidim u 1/2 finalu.Konačno da Bayern ove godine igra sa jakom ekipom i podcjenjivanju je došao kraj.
:roll: :roll: :mrgreen:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 12:41

Molim vas, ne raspravljajte se s njima.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 12:42

Cartman je napisao/la:

Ma neka, tako su govorili i prosle sezone samo sto je tad Ronaldo jedini ista vrijedio. Ostali svi klocevi poput Fletchera, Rooneya, Parka i Carricka. Eto sad im Rooney valja a ostali katastrofa.
pročitaj post još jednom.Jel Carrick,Flecther i Park igraju u napadu?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 12:44

FRANK RIBERY je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

pročitaj post još jednom.jel carrick,Flecther i park igraju u napdu?
Pa ako ces tako onda je Rooney i jedini napadac Uniteda u Ligi Prvaka jer Fergie uvjek igra 4-3-3 u Evropi. Park bude na krilu ili u veznom. A i Carrick i Fletcher su vrlo vazan dio napada Uniteda. Ali po tebi izgleda samo cisti centarfori ucestvuju u napadu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 mar 2010, 12:45

Trasimaco je napisao/la:Molim vas, ne raspravljajte se s njima.
Niko se ne raspravlja.Ja smatra da će Bayern proči čak sam i uvjeren više negi ikad.Vi smatrate da će Man proći.Sretno vam , ali vas ne vidim u 1/2 finalu i smatram da ćete proći kao Chelsi protiv Intera.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 mar 2010, 12:47

Mislim da ste dobro prosli u zrijebu.
Objektivno, i pored par zvucnih imena, Bayern nije kvalitetom ni do koljena MANU.
Ne treba se niko ljutiti, ali nije realno porediti EPL i Bundesligu... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 12:50

ackeey je napisao/la:Mislim da ste dobro prosli u zrijebu.
Objektivno, i pored par zvucnih imena, Bayern nije kvalitetom ni do koljena MANU.
Tako je Real pametovao o Lyonu a Chelsea o Interu pa dobise po usima. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2010, 12:52

ackeey je napisao/la:Mislim da ste dobro prosli u zrijebu.
Jesi ti meni smijesan, pa kakve veze imaju sad jacine pojedinih liga sa ligom prvaka. Eto francuska liga je peta po jacini, pa imaju 2 predstavnika u zavrsnici. Sta je Lyon uradio Realu ili na sta je sve Bordo spreman.
Ovo su uvijek posebne utakmice, naravno da iskustvo cesto odluci.
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 mar 2010, 12:56

CLS je napisao/la:

[youtube][/youtube] :geek:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:57

harishp je napisao/la: Pazi da poslije tog smjeska nebi bila faca malo drugacija.Pa vi od Turske ekipe dobijate po guzici,Ruse nemozete na svom terenu dobiti a Svabe ove sad podcijenjujete nigdje veze. :roll:
Lako je bilo dobiti Vukove kad ih je Veh vodio. 8-)
Pa zasto igrati punom parom kad smo vec nakon tri utakmice osigurali prolaz dalje... :o

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 12:59

Cartman je napisao/la: Pa ako ces tako onda je Rooney i jedini napadac Uniteda u Ligi Prvaka jer Fergie uvjek igra 4-3-3 u Evropi. Park bude na krilu ili u veznom. A i Carrick i Fletcher su vrlo vazan dio napada Uniteda. Ali po tebi izgleda samo cisti centarfori ucestvuju u napadu.
Ja mislim da on nikad nije cuo za Valenciju... ;)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.