BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Za sljedece termin nadam se da cemo dobiti i Kolasinca cime bi dobili neophodnog - kvalitetnog zadnjeg veznog ( jer nije fer prema Rahimicu da ga tjeramo da igra u 37 godini )
- Citizen-X
- Kontakt:
muslimovic ako je - isp'o je seljak sa ovakvim porukanjem - od gospodina sto se mene tice napravio seljaka (sumnjam da je to on)....
Dzekson to puno gospodskije napravi - obuce majicu sa natpisom skine kad zabije par komada i pokaze sta pise na majici....
nisam za ovaj nacin komunikacije sa navijacima.... niti fudbalerima...
bogumi jaruga hajrovic nije prosao proces - odigrao je 1,2 tekmi
i odmah poceo da grize....i ko da gledam sve je napravio zbog toga sto ga se prilicno marginaliziralo (doduse sam kriv podosta), sto je Svica prva u grupi (konto je mozda da je ispo glupan), (zbog svih podmetanja znanih i neznanih) i onda se sve to nakupi u momentu kad ti selektor koji te iskulira u 60% utakmice dok propada stvar - daje vruce kestenje u noge i kaze "popravljaj stvar"....
i onaj sut je toliko bio zvjerski da je vise bio inat -sut nego igracko-profesionalni.....
Dzekson to puno gospodskije napravi - obuce majicu sa natpisom skine kad zabije par komada i pokaze sta pise na majici....
bogumi jaruga hajrovic nije prosao proces - odigrao je 1,2 tekmi
i onaj sut je toliko bio zvjerski da je vise bio inat -sut nego igracko-profesionalni.....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 sep 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ne slažem se s tvrdnjama da je utakmica bila ista kao u Zenici. Večeras je pristup sigurno 50 % bio bolji, skroz smo sitsnuli Slovake u prvih 15-tak minuta. Problem je što se poslije uvukla nervoza, Slovaci dobro i igrali i sjajno odradili kontru, zabili gol. Naravno da tada nije lako....Bilo je problema i petljanja u igri, ali bitno je da je karakter štimao i to je presudilo. Ekipa se sama dovela u škripac lošim pristupom u Zenici i večeras se srećom uspjela iščupat.
U nekim stvarima izgleda ipak nećemo doći pameti. Pogledam malo postove i vidim masu postova gdje se raspravlja o zastavama. Zamislite o ZASTAVAMA. Zar je nekima toliko dosadno u životu?
Kao prvo ima zvanična zastava i ta zastava ima da se poštuje, generalno bi za nepoštivanje oficijelnih simbola države uveo rigorozne kazne.
I nisu bitne zastave, nego zajedništvo. Ako neko ne priznaje zastavu s ljiljanima pustite ga, to mu je pravo da priznaje i ne priznaje. Treba tražiti zajedničke tačke.....
Svi kukumačete i plačete za neuspjesima, baksuzlukom, ovo , ono.....Pa mi smo sami baksuzi, baksuzi koji se raspravljaju o glupostima, tako što se onda čudite kada nas zadese pehovi? Sve dok je glupog razmišljanja, bit će pehova.....
Onda ovo odvratno vrijeđanje i prepiranje među gradovima. I onda vam je kriv Bog koji nas ne voli.....E svašta, ma sigurno bi nas Bog trebao ovako složne, fine nagradit. I ovo je super što ostvarimo u sportu, a kakvi smo. Ponašanje katastrofa.....Baskuzluk i pehove sami donosite nepoštivanjem drugih ljudi, izmišljanjem problema i bespotrebnim diskusijama. I onda vam nešto čudno. Meni ništa nije čudno.
Poznati smo ko narod koji zna proslaviti uspjeh, ali uvijek ima postotak oni koji nađu način da nešto zaseru. To je nevjerovatno.
Ali ipak večeras treba pamtit pozitivne stvari i slaviti ovu veliku pobjedu......Sada treba ostati ozbiljan do kraja i ako Bog da se plasirat na SP. Valjda sad neće krenut priča da smo najjači na svijetu, valjda je i Sušić došao pameti....
U nekim stvarima izgleda ipak nećemo doći pameti. Pogledam malo postove i vidim masu postova gdje se raspravlja o zastavama. Zamislite o ZASTAVAMA. Zar je nekima toliko dosadno u životu?
Kao prvo ima zvanična zastava i ta zastava ima da se poštuje, generalno bi za nepoštivanje oficijelnih simbola države uveo rigorozne kazne.
I nisu bitne zastave, nego zajedništvo. Ako neko ne priznaje zastavu s ljiljanima pustite ga, to mu je pravo da priznaje i ne priznaje. Treba tražiti zajedničke tačke.....
Svi kukumačete i plačete za neuspjesima, baksuzlukom, ovo , ono.....Pa mi smo sami baksuzi, baksuzi koji se raspravljaju o glupostima, tako što se onda čudite kada nas zadese pehovi? Sve dok je glupog razmišljanja, bit će pehova.....
Onda ovo odvratno vrijeđanje i prepiranje među gradovima. I onda vam je kriv Bog koji nas ne voli.....E svašta, ma sigurno bi nas Bog trebao ovako složne, fine nagradit. I ovo je super što ostvarimo u sportu, a kakvi smo. Ponašanje katastrofa.....Baskuzluk i pehove sami donosite nepoštivanjem drugih ljudi, izmišljanjem problema i bespotrebnim diskusijama. I onda vam nešto čudno. Meni ništa nije čudno.
Poznati smo ko narod koji zna proslaviti uspjeh, ali uvijek ima postotak oni koji nađu način da nešto zaseru. To je nevjerovatno.
Ali ipak večeras treba pamtit pozitivne stvari i slaviti ovu veliku pobjedu......Sada treba ostati ozbiljan do kraja i ako Bog da se plasirat na SP. Valjda sad neće krenut priča da smo najjači na svijetu, valjda je i Sušić došao pameti....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sa Kolašincem će se priča zaokružiti. Odraditi rutinski ove dvije utakmice, makar na mišiće, kao ovu večeras i lagano praviti tim za Brazil.slana_krv je napisao/la:Za sljedece termin nadam se da cemo dobiti i Kolasinca cime bi dobili neophodnog - kvalitetnog zadnjeg veznog ( jer nije fer prema Rahimicu da ga tjeramo da igra u 37 godini )
Biće poraza u prijateljskim, treba kombinovati, tražiti pravu igru i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:muslimovic ako je - isp'o je seljak sa ovakvim porukanjem - od gospodina sto se mene tice napravio seljaka (sumnjam da je to on)....
bogumi jaruga hajrovic nije prosao proces - odigrao je 1,2 tekmii odmah poceo da grize....i ko da gledam sve je napravio zbog toga sto ga se prilicno marginaliziralo (doduse sam kriv podosta), sto je Svica prva u grupi (konto je mozda da je ispo glupan), (zbog svih podmetanja znanih i neznanih) i onda se sve to nakupi u momentu kad ti selektor koji te iskulira u 60% utakmice dok propada stvar - daje vruce kestenje u noge i kaze "popravljaj stvar"....
S obzirom kako se pljuvalo po igracima i selektoru ovih dana, Zlatan je skroz u pravu. Malo je tu bilo konstruktivne kritike, uglavnom pljuvacina. Navijaci bi trebali da podrzavaju ekipu i kada se pobjedjuje i kada se gubi, neki to ne rade i takvima je Zlatan uputio poruku, neka se sami prepoznaju.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobit će ih Grci, Slovaci su out i idu dolje, u onaj pakao, bez ikakvog motiva.NoName je napisao/la:Slovacka se vratila. Njih Grci ako dobiju ja cu sam sebi popusiti. Nema sanse.
Očekujem upise slične onima za Makedoniju jučer.
Hayley <3
- Citizen-X
- Kontakt:
otkad s tobom nisam popric'o....calcio je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:muslimovic ako je - isp'o je seljak sa ovakvim porukanjem - od gospodina sto se mene tice napravio seljaka (sumnjam da je to on)....
bogumi jaruga hajrovic nije prosao proces - odigrao je 1,2 tekmii odmah poceo da grize....i ko da gledam sve je napravio zbog toga sto ga se prilicno marginaliziralo (doduse sam kriv podosta), sto je Svica prva u grupi (konto je mozda da je ispo glupan), (zbog svih podmetanja znanih i neznanih) i onda se sve to nakupi u momentu kad ti selektor koji te iskulira u 60% utakmice dok propada stvar - daje vruce kestenje u noge i kaze "popravljaj stvar"....
S obzirom kako se pljuvalo po igracima i selektoru ovih dana, Zlatan je skroz u pravu. Malo je tu bilo konstruktivne kritike, uglavnom pljuvacina. Navijaci bi trebali da podrzavaju ekipu i kada se pobjedjuje i kada se gubi, neki to ne rade i takvima je Zlatan uputio poruku, neka se sami prepoznaju.
ja vjerujem da i ti koji su pljuvali nisu pljuvali zato sto mrze nego afekta i kompletne istorije....
meni je najveca ako mene pitas licno gadost navijaca BIH pljuvacina po Baki Sliskovicu - njemu je najmanje trebalo od svih selektora da ode dalje - ili gol, ili bod - pljuvalo ga se na svaki nacin - a meni je Baka legenda neprikosnovena, hej bolan Balkanski Maradona..... i onako danas ga gledam na usranom teveu - bi mi drago da je jos uvijek u elementu vidi se da nije od hilne nije hinja i djubre - covjek koji je bio pod ogromnim politickim i licnim pritiskom kad je zaigr'o za BIH kad je buljuk balijandera odbilo da igra i glumilo "strance" ima njih i danas Preldzica i ostalog hamelja - a danas je u zapecku fudbalske istorije reprezentacije BIH iako joj je dao nemjerljiv trag.....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 sep 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- calcio
- Kontakt:
Bice to jos jedna klasicna grcka utkamica. Slovaci ce mozda i dominirati ali zavrsice sa 1:0 za Grcku, ta oni ne znaju drugacijebadblueboylivno je napisao/la:Dobit će ih Grci, Slovaci su out i idu dolje, u onaj pakao, bez ikakvog motiva.NoName je napisao/la:Slovacka se vratila. Njih Grci ako dobiju ja cu sam sebi popusiti. Nema sanse.
Očekujem upise slične onima za Makedoniju jučer.
Alit o nas nebi trebalo previse zanimati, ko ih shisha. Mi imamo svoje dvije utakmice, Lihtenstajn i Litvanija, bolji smo za par klasa i od prvih i od drugih.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma da, mi uzimamo ove dvije tekme, strah me je pomisliti na što bi ličio Vilnius da se tamo fejla.calcio je napisao/la:Bice to jos jedna klasicna grcka utkamica. Slovaci ce mozda i dominirati ali zavrsice sa 1:0 za Grcku, ta oni ne znaju drugacijebadblueboylivno je napisao/la:Dobit će ih Grci, Slovaci su out i idu dolje, u onaj pakao, bez ikakvog motiva.NoName je napisao/la:Slovacka se vratila. Njih Grci ako dobiju ja cu sam sebi popusiti. Nema sanse.
Očekujem upise slične onima za Makedoniju jučer.![]()
Alit o nas nebi trebalo previse zanimati, ko ih shisha. Mi imamo svoje dvije utakmice, Lihtenstajn i Litvanija, bolji smo za par klasa i od prvih i od drugih.
Hayley <3
- calcio
- Kontakt:
Baka je boem, njega ne moze nista izbaciti iz taktaCitizen-X je napisao/la:otkad s tobom nisam popric'o....calcio je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:muslimovic ako je - isp'o je seljak sa ovakvim porukanjem - od gospodina sto se mene tice napravio seljaka (sumnjam da je to on)....
ja vjerujem da i ti koji su pljuvali nisu pljuvali zato sto mrze nego afekta i kompletne istorije....
meni je najveca ako mene pitas licno gadost navijaca BIH pljuvacina po Baki Sliskovicu - njemu je najmanje trebalo od svih selektora da ode dalje - ili gol, ili bod - pljuvalo ga se na svaki nacin - a meni je Baka legenda neprikosnovena, hej bolan Balkanski Maradona..... i onako danas ga gledam na usranom teveu - bi mi drago da je jos uvijek u elementu vidi se da nije od hilne nije hinja i djubre - covjek koji je bio pod ogromnim politickim i licnim pritiskom kad je zaigr'o za BIH kad je buljuk balijandera odbilo da igra i glumilo "strance" ima njih i danas Preldzica i ostalog hamelja - a danas je u zapecku fudbalske istorije reprezentacije BIH iako joj je dao nemjerljiv trag.....
- Bayern@heart
- Kontakt:
gdje su svi oni pljuvači od prošlog petka niko nevalja ništa nije dobro
Hvala Izetu na sjajjnom golu i nek je pokazao Džeko ko je s kim u svadji nakon međusobnog zagrljaja. mali miševi u rupe ne izlazite više nikako
Uživajte svi istinski navijači ove preljepe države
Hvala Izetu na sjajjnom golu i nek je pokazao Džeko ko je s kim u svadji nakon međusobnog zagrljaja. mali miševi u rupe ne izlazite više nikako
Uživajte svi istinski navijači ove preljepe države
- Rockefeller
- Kontakt:
Hajrović? Sead?Citizen-X je napisao/la:nije to "decko" jarane ala vranjes i svrsajevic - to je likos koji je osvojio svjetsko prvenstvo jaruga i trenutno kotira u evropi kao jedan od najboljih strijelaca u sezoni
Neka ste mi vi pametni. Eno vrtite se po TV-u po vasduge dane.
Na ovakvim pobjedama se stvara velika reprezentacija. 
Mislim da bih ja za nju možda ipak izgubio.
http://sportky.topky.sk/d/11928/nina" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam kako Slovaci za ovakve ne pobjeđuju?
http://sportky.topky.sk/d/11928/nina" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam kako Slovaci za ovakve ne pobjeđuju?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Znači, sad navijamo za Slovake da dernu ove mamlaze i da nam olakšaju do kraja maximalno. 
- storm_raider
- Kontakt:
Kakav retard.iphone je napisao/la:majku vam ebem dabogdase srusio avion kase budete vracali STOKOOOOOOO
Bravo momci, nisam ni sumnjao u vas. Bravo Izete, bravo svi!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- ronweasley
- Kontakt:
Ima li izjava selektora?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/-susic-p ... odu/113422" onclick="window.open(this.href);return false;ronweasley je napisao/la:Ima li izjava selektora?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li gdje izjava Hajrovica (video) 
evo mile ronhil kaze sad ide prava ruka na pravo mjesto

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.