Spominje se i odlazak Tourea iz Citya, a vec je nudjen Barci i Realu...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Evo izgleda da se Real od ozljede Pepea interesira za nekakvih 100 stopera... Zadnji na spisku je Manchesterov Evans.. pa koja bi budala povjerovala da ce Real krenuti za takvim igracem?
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Samo nek Pepe sto prije ozdraviPipita je napisao/la:Evo izgleda da se Real od ozljede Pepea interesira za nekakvih 100 stopera... Zadnji na spisku je Manchesterov Evans.. pa koja bi budala povjerovala da ce Real krenuti za takvim igracem?![]()
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Nazalost od toga nece biti nista.. Do kraja ove sezone Pepea necemo gledati na nogometnim travnjacima, a sto je najgore, propustit ce i Svjetsko Prvenstvo u JAR-u... barem prema prvim procjenamaLara je napisao/la:Samo nek Pepe sto prije ozdraviPipita je napisao/la:Evo izgleda da se Real od ozljede Pepea interesira za nekakvih 100 stopera... Zadnji na spisku je Manchesterov Evans.. pa koja bi budala povjerovala da ce Real krenuti za takvim igracem?![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Cuda su uvijek mogucaPipita je napisao/la:Nazalost od toga nece biti nista.. Do kraja ove sezone Pepea necemo gledati na nogometnim travnjacima, a sto je najgore, propustit ce i Svjetsko Prvenstvo u JAR-u... barem prema prvim procjenamaLara je napisao/la:Samo nek Pepe sto prije ozdraviPipita je napisao/la:Evo izgleda da se Real od ozljede Pepea interesira za nekakvih 100 stopera... Zadnji na spisku je Manchesterov Evans.. pa koja bi budala povjerovala da ce Real krenuti za takvim igracem?![]()
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Real je napokon u naponu forme, Pelegrini je sve sjajno posložio a Higuain je sve ugodno iznenadio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i nije neki covjek.
Vjerovatno najbolji stoper Reala i jedan od najboljih u Primeri. Hendikep veliki.
Evo nudim vam ja Demichelisa.

Vjerovatno najbolji stoper Reala i jedan od najboljih u Primeri. Hendikep veliki.
Evo nudim vam ja Demichelisa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
steta sto se ranije nije povrijedio. tad bi svejedno propustio svjetsko prvenstvo, jos bi gledao nas tamo.
Ne primamo magarceomerbavarac je napisao/la:Ma i nije neki covjek.![]()
![]()
![]()
![]()
Evo nudim vam ja Demichelisa.![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Ne bih rekao da je on iznenadjenje. Pa prosle sezone je bio najbolji igrac Real Madrida, postigao je najvise golova i imao je najvise asistencija. On je bio vrh nase ekipe, a svojim golovima je rijesio nekoliko utakmica i donio nam vise od 25 bodova.. dok je ove sezone Realu donio 9 bodova, jer je tri utakmice rijesio svojim golovima...dobro za pocetak, bice josTed Mosby je napisao/la:Real je napokon u naponu forme, Pelegrini je sve sjajno posložio a Higuain je sve ugodno iznenadio
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
aaaaaaaa, bil Riberija primio ?Pipita je napisao/la:Ne primamo magarceomerbavarac je napisao/la:Ma i nije neki covjek.![]()
![]()
![]()
![]()
Kao sto sam nekoliko puta rekao, on mi je gori od Robbena, i sto bi imali igraca u ekipi koji vise spava u bolnici nego kod kuce
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma primio bi on njih.......Wolverine je napisao/la:aaaaaaaa, bil Riberija primio ?Pipita je napisao/la:Ne primamo magarceomerbavarac je napisao/la:Ma i nije neki covjek.![]()
![]()
![]()
![]()
Do jucer sanjali Riberya, a sad ko fol ne zele ga. Suplje price. Kad je zdrav, bolji je od svakog u Realu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto 
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedino sto je sigurno, je da se definitivno nista ne zna.Pipita je napisao/la:Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto
Sad ti rece da ga ne zelis, a jos veci problem ce vam predstavljati ako ode u najveceg giganta, mislim da znas na koga mislim.
ee moze li kakav se deal napraviti kao Benzema zum deal perfekt at Bayern za nekih 35mil 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije propalica da ode u takav klubomerbavarac je napisao/la:Jedino sto je sigurno, je da se definitivno nista ne zna.Pipita je napisao/la:Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto![]()
![]()
![]()
Sad ti rece da ga ne zelis, a jos veci problem ce vam predstavljati ako ode u najveceg giganta, mislim da znas na koga mislim.![]()
![]()
![]()
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam Laro, ali imam osjecaj da bi vise voljela da ode u one plave iz Londona.Lara je napisao/la:Nije propalica da ode u takav klubomerbavarac je napisao/la:Jedino sto je sigurno, je da se definitivno nista ne zna.Pipita je napisao/la:Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto![]()
![]()
![]()
Sad ti rece da ga ne zelis, a jos veci problem ce vam predstavljati ako ode u najveceg giganta, mislim da znas na koga mislim.![]()
![]()
![]()
Ne bih ima nista protiv, ako uzmu njega, nece onda neke druge igrace, a sa njim ce imati problema zbog ozljeda, i u to sam siguranomerbavarac je napisao/la:Jedino sto je sigurno, je da se definitivno nista ne zna.Pipita je napisao/la:Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Pipita je napisao/la:Ne bih ima nista protiv, ako uzmu njega, nece onda neke druge igrace, a sa njim ce imati problema zbog ozljeda, i u to sam siguranomerbavarac je napisao/la:Jedino sto je sigurno, je da se definitivno nista ne zna.Pipita je napisao/la:Da, bio je i Robben najbolji dok je bio zdrav, samo ima jedan problem, vise utakmica propusti nego li ih odigra...A vi cete definitivno izgubiti Riberya na ljeto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se. Potrosit ce puno na njega ko god ga uzme, a cisto sumnjam da ce im biti od velike koristi. Iako ... ja njega gotivim.
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
bice on od koristi kada bude potpuno zdrav alii kad ce doc to vrijeme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.