Fino dadnete covjeku 100 miliona eurica i opet ce se bit u TOP 4
Toplo - hladno se igra nema definitivno sa ovim kadrom nista, ovo je ocekivano bilo na pocetku sezone..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Ako je ofsajd zastavica ulijevo prema centru onda je neregularan ofsajd svirao. A cini mi se da se tako ne signalizira ofsajd. Jebote pa koju ste utakmicu vi gledali.Monolog je napisao/la:Ofsajd. Pomoćnik je signalizirao ofsajd poziciju, ne prekršaj Ramireza. A, čak ni Koscielny u onoj situaciji nije tražio faul, mo'š onda zamisliti kakav je kontakt bio.Marsal je napisao/la:Meni se čini da je poništen zbog faula.BosnaSTL je napisao/la:Sad su imali srece ponisti sudija reguralan gol Southamptonu!! Sudije u u Premier ligi skroz losi danas dosudise penal City-u a igrac srusen metar van kazenog prostora!!
Ma ja sam mu halalio, frajer jednom doš'o malo nalilan i pripit na utakmicu i odma' neka frka se diže, isto da oni nikad pijani nisu otišli na neko važno dešavanje u njihovom životu.cala je napisao/la:Do ove tekme kleli se u Sagnu, najbolji desni bek EPL, vako nako. A gledaj sad pljuvanja. **** ti takvog navijaca.
Ma vi ste stvarno smijesni navijaci, proslu utakmicu Walcott je bio kao Messi po vasim misljenjima a sada opet pljujete, isto tako i za mnoge druge. Ako citava ekipa igra ocajno naravno da ce i Walcott igrati ocajno, ne moze on tu nista sam, a ako hocete vrlo rado cu vam naci postove o Sagni gdje ste ga hvalili kao naaajboljeg beka, nema boljeg u ligi ako ne i u svijetu, a sta je sada ??? Sad je debil koji se mora prodati, odlucite se malo, mozda nije problem u igracima nego u cijelom "strucnom" štabu i trenerima.Harun93 je napisao/la:Onaj Gervinjo prvo nek nauci hodati i dodati loptu, Ramsey kad udje kojeficijent na pobjedu Arsenala raste velikom brzinom, Sagna nek ide zenu svoju yeb.at, a momcad ostaviti na miru, Gibbs momak popio sinoc dalo se vidjet na terenu, Wallcot **** teska, Ox slabo izdanje, Podolski slabo, Areta slabo, Cazorla slabo, Jedini hvale vrijedan Wilshare, Sczezni i onaj de prado frajer nam spasi dupe. Al najveca mi sega onaj Boruc golman pa onaj pijan doso na tekmu, lopte nije znao uhvatiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.