FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Urban Batalion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 21:13

BlueIsTheColor je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Porazi su sastavni dio sporta i treba ih normalno prihvatiti,pa ljudi moji sta smo to sebi uvrtili u glavu da nijednu utakmicu nesmiju izgubiti pa nisu roboti i oni su od krvi i mesa.
Klub je svetinja i zbog poraza mu nikada ne treba okretati ledja,pa Mancester,Real,Barsa ili Inter izgube od ekipa sto su dest puta slabije od njih i normalno nastave igrati.
ZELJO bio prvi ili zadnji uvjek ces biti svetinja nasa.
Zar ti nisi otiso.
sta ti hoces vise koji ****, seronjo onaj posoljeni? hajd ba dobro je vise, pusti nas da se patimo jer smo izgubili u Travniku i jer cemo opet uzeti titulu ko i prosle godine... jadni ste vi kad vam je najveci uspjeh, nas neuspjeh... jedva cekate da dodjete ovdje da se nasladjujete, a borite se za opstanak od osnivanja lige... ako nas toliko volis, pa si stalno ovdje doci cemo ti mi sljedece sedmice, pa nas fino docekaj... a ne ko prije par godina kad ste se razbjezali po trgu, a nismo se ni pozdravili ljudski... hajd obrisi nos i odi na kitarsku temu, pa njih smaraj... vidis da su se o jadu zabavili...
a za sve simpatizere i navijace najdrazeg nam kluba koji ledja okrecu nakon neuspjeha u Travniku porucujem da ni ne moraju dolazit u Dolinu... nece nam puno naskodit... Zeljo je igrao i prije njih... igrace i bez njih... mozda je i bolje kad dodje samo 3000 jer tada dodju samo oni najvjerniji i nema zvizdaca i pljuvaca... lako je biti veliki u pobjedi, TREBA OSTATI VELIKI I U PORAZU....
JER STOJIMO, PRKOSIMO, U SRCIMA TE NASIM NOSIMO!!!
ma **** se lagano niko se ne nasladjuje vasim porazom a pogotov ne ja ev i sloboda gubi 2-0 pa sta
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 avg 2010, 21:13

evo sad iz travnika, sta reci, pored toga sto je f.k. travnik pravi primjer jedne seoske ekipe i da ubise po nogama, danas smo stvarno lose odigrali, i imam osjecaja da je bilo jos 20min da nebi dali go
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 avg 2010, 21:13

haj' poraz al tri komada, a Željo institucija

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 21:14

seven je napisao/la:haj' poraz al tri komada, a Željo institucija
upeklo danas jel de :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 avg 2010, 21:16

pile87 je napisao/la:
evo kiša će mašala, digli ste se zadnje vrijeme moraš priznat, a niste tako dobri ko što tvrdite

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 21:16

pile87 je napisao/la:
nezna levat gdje udara...sam sebe izofira, nemoramo mi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 14 avg 2010, 21:20

aziz je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Šta bi da ispadnes u kupu od trećeligaša, kao Real prošle sezone ? Ja mislim da bi ti zapalio Grbavicu. E moj Azize ...
Hahahaha kad osvojimo 9 titula lige šampiona onda si možemo priuštiti takak kiks,kontaš ;)
ja bas gledam suprotno.
Neko ko osvoji 9 titula lige sampiona to sebi ne smije dopustiti, takvu blamazu...
Pa ljudi dragi fudbal je dosao do toga da svak' svakog pobjedi, pravi primjer je svj. prvenstvo....
Idemo daljeee !!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 21:25

Kao svake sezone uzmemo travnik jel, budimo malo realni idete li na gostovanja pa znate kakvi su uslovi za igru u travniku rijetko ko donosi bodove i to je tako, istini za volju po rijecima momaka koji su bili nismo nesto odigrali da bi tu pobjedu i zasluzili, utakmicu ili poraz je najgore komentarisati a da je nisi ni pogledao.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 avg 2010, 21:29

pile87 je napisao/la:Kao svake sezone uzmemo travnik jel, budimo malo realni idete li na gostovanja pa znate kakvi su uslovi za igru u travniku rijetko ko donosi bodove i to je tako, istini za volju po rijecima momaka koji su bili nismo nesto odigrali da bi tu pobjedu i zasluzili, utakmicu ili poraz je najgore komentarisati a da je nisi ni pogledao.

drugu si priču pričao jučer

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 14 avg 2010, 21:31

pile87 je napisao/la:Kao svake sezone uzmemo travnik jel, budimo malo realni idete li na gostovanja pa znate kakvi su uslovi za igru u travniku rijetko ko donosi bodove i to je tako, istini za volju po rijecima momaka koji su bili nismo nesto odigrali da bi tu pobjedu i zasluzili, utakmicu ili poraz je najgore komentarisati a da je nisi ni pogledao.
pa da, stvarno i nismo nesta posebno igrali.. ali ovaj travnik, hmm
ali opet kazem, nista neocekivano.. idemo dalje, kao i do sad samo.

znam kako je gdje, travnik & tuzla, nema goreg bar ga ja ne pogledah zadnjih godinu.. samo povrede mozes na kraju sabrat, teze ili lakse prirode.
uglavnom ekipe koje u goste idu cisto formalno, a kuci pic**.. samo udaraju i prijete sudijama..suzdrzat cu se od daljeg izrazavanja ... :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 21:32

seven je napisao/la:

drugu si priču pričao jučer
Daj nadji da vidim :D

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 14 avg 2010, 21:36

Ko je bio igrać utakmice?

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 14 avg 2010, 21:37

...mesari iz travnika..pa ono nema nigdje...zebu su slomili najmanje 10 puta...mesicu razbijen nos...svraka samar..a radovanovica kad je neki celavi slomio..ono je za godinu suspenzije..a i mi nismo nesto specijalno odigrali
cijelo drugo poluvrijeme samo jedna prilika iz 88 minute--zeba....u prvom smo imali 2 3 sanse..po meni nerjeseno realno..ali sta ces...manijaci fenomenalno...stvarno nas je punoo bilo :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 21:40

sad s tekme....a jesam se iznervirao kao nikad do sada,pa ovo nema nigdje kakvi startovi mesara iz travnika..krenimo redom,prvo varupa dobija zuti zatim malo kasnije lomi Svraku i **** mamu suudiji normala nista :roll: koliko su u prvom poluvremenu dobili kartona,ja mislim 6...bas ih je sudija rasporedio ono pravo ;) u prvom pol. svaki start je bio za zuti... pocinje drugo Amar pokazuje Zebi kao imas oci gledaj koga da bacis za zuti :mrgreen: i nakon par minuta Zeba to radi i sasvim zasluzeno dobija crveni mesar..nakon toga opet varupa lomi Stanu kod nase klupe i nista.. crveni nam je odmogao jer do kraja nije nam svirao niti jedan faul ,a bilo ih je par ociglednih na 16 na Peraku,Lazaru je svirao jedno 8 faulova u napadu ko da je kosarka hebote ;) nasa igra mlaka,bezvoljna izuzev Zebe koji je majstor,sta mu je izvadio adilovic par puta to je bolest :o ...a malo o roWi,pa on iz dvije mrtve sans u jednom napadu nemoze da zabije,prvo lafo nesto dribla,pa drugi put golman lego on puca pravo u njega sam sa 5 - 6 metara,ma uzas je fakat...Savic opet najlosiji nista nije uradio,komplikuje previse...sa onako losom igrom trebali smo dobiti ali to danas nije bilo moguce,onakav sudija,oni mesari ovo Bogami nema nigdje...
P.S BREGA na kraju bio najludji :lol: :lol: :lol: bas me popravio za povratak :mrgreen:
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 14 avg 2010, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 14 avg 2010, 21:41

oj bgm vise mi levati na ovoj temi pokvarise dan nego poraz od travnika
poraz pa sta ni prvi ni zadnji idemo dalje TUZLA AWAY !
i jel' vama djeco(cast izuzecima) treba crtati da se ne raspravljate sa debilima koji dolaze na Željinu temu !
Manite ih se ! :roll:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 14 avg 2010, 22:19

AdisManiacZ je napisao/la:Ko je bio igrać utakmice?
Midhat Sarajčić. :mrgreen:
1996

Post Postao/la Avatar » 14 avg 2010, 22:28

Znaci gdje u svijetu ima da se domaca ekipa pola utakmice valja na terenu ?
Da udara nase igrace kako stigne i gdje stigne,a da to sudija ne sankcionise ?
Jadna je liga sve dok u njoj igra travnik..

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 avg 2010, 22:32

sve je pocelo na samom ulazu,pa covjece Boziji ko igra ovu premijer ligu fuj,pa na onolipacni ulaz covjek jedva ude,kasnimo na utakmicu zbog njih,seljadija,na terenu pokolj pokolj ali bas,ma udaraju ko ludi ne biraju se sredstva,sudija katastrofalan nije dorastao mecu premijer lige pu jbt,iskreno nasim samo zamjeram sto se nisu malo vise borili agresivnije krenuli,iskreno igrali su ko p....e ali ne zamjeram im ima jos utakmica bolje u drugoj pruziti max,nego ovdje da polome noge,lazo stvarno danas dno dna i jos dublje svaki napad faul svaka lopta izgubi,ostali ne znam sta da kazem svi su tu bili u nekom sivilu,mozda je malo zeba odskako od ostalih,visca usao kasnije i izgubljeno djelovao,stanic dosta dobar kad je usao,nadam se samo da je los dan bio,idemo dalje u tuzlu ako Bog da,dobili smo dvije najteze gostujuce utakmice zaredom,ali eto ostaje nada za necim jer zna se kako igraju sloboda i travnik na svom,i iskreno se nadam da ce colic,markovic i baljic poceti sa radom malo jace da mogu zauzeti mjesto u prvih 11 jer onda smo tek ekipica donekle...navijaca oko 1000 ni manje ni vise mislim,pirota mislim od kad mi gostujemo da je nismo ovako napunili,i da angazman u drugi klub mogli bi ubrzo vrlo brzo potraziti milan culum,benjamin colic,goran perak,sehic i mesic na izlazni vratima i eto,pozz uz najiskrenije nadanje da travnik ispadne od srca zelim jer ono je zalosno
Zadnja izmjena: vjeran1987, dana/u 14 avg 2010, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 14 avg 2010, 22:34

Avatar je napisao/la:Znaci gdje u svijetu ima da se domaca ekipa pola utakmice valja na terenu ?
Da udara nase igrace kako stigne i gdje stigne,a da to sudija ne sankcionise ?
Jadna je liga sve dok u njoj igra travnik..
Samo to i znaju udri po nogama :!:
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Abrofemi
Kontakt:

Post Postao/la Abrofemi » 14 avg 2010, 22:40

Hehe, neznam kako vise niste navikli na grubu igru kada igramo na strani, pa makar to bilo od strane Travnika, Zrinjskog, Veleža ili bilo koga, mislim čast izuzetcima, ove klubove navodim samo radi primjera. Sjetite se protiv Slavije kad Regoje udara sudiju i dobija žuti karton :roll: Tada sam stvarno skonto da na nasim utakmica covjek se stvarno moze svega nagledati.
The biggest small club, with a best supporters in England!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.