FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 17:55

Sjeverjecudo je napisao/la:
10 dec 2019, 17:50

Ne prijetim ja nikom nasiljem,opcenito sam isticao da sam protiv bilo kakvog vrijedjanja ili eventualno nasilja,vidis da sam napisao ,,kad ti budu prijetili"
Nego samo kazem da su se zalili ovdje da im neko prijeti,a vrijedjaju nekog zato jer ne misli isto kao i oni.
Jel uredu nekog nazivat levatom zato sto ti se ne svidja njegovo misljenje?
prijetiš ali bilo je više u stilu "divna ti je radnja bila bi šteta da joj se nešto desi"...

i ti njega nazovi levatom no kod tebe je sljedeći korak prijetnja..... :D

ne znam samo šta tražite ovdje uopšte kad je mišljenje forumaša nebitno, mi samo tipkamo, a u javi je drugačije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2019, 18:03

Da li je ovo ista ona tema od prije tri dana? :rol: Joj da imam vremena, kako bih volio da citiram sve postove i uvrede ispaljene prema par momaka ovdje, od osoba koje sad prema Husrefu pucaju iste takve uvrede...
@Pantelija @SarajevoJeBordo @ThrillerHz na pravi put izveli pola foruma. :bow: :bow: :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 18:06

skoroalen je napisao/la:
10 dec 2019, 18:03
Da li je ovo ista ona tema od prije tri dana? :rol: Joj da imam vremena, kako bih volio da citiram sve postove i uvrede ispaljene prema par momaka ovdje, od osoba koje sad prema Husrefu pucaju iste takve uvrede...
@Pantelija @SarajevoJeBordo @ThrillerHz na pravi put izveli pola foruma. :bow: :bow: :bow:
ja virujen u te
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 10 dec 2019, 18:07

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 17:55
10 dec 2019, 17:50

Ne prijetim ja nikom nasiljem,opcenito sam isticao da sam protiv bilo kakvog vrijedjanja ili eventualno nasilja,vidis da sam napisao ,,kad ti budu prijetili"
Nego samo kazem da su se zalili ovdje da im neko prijeti,a vrijedjaju nekog zato jer ne misli isto kao i oni.
Jel uredu nekog nazivat levatom zato sto ti se ne svidja njegovo misljenje?
prijetiš ali bilo je više u stilu "divna ti je radnja bila bi šteta da joj se nešto desi"...

i ti njega nazovi levatsto no kod tebe je sljedeći korak prijetnja..... :D

ne znam samo šta tražite ovdje uopšte kad je mišljenje forumaša nebitno, mi samo tipkamo, a u javi je drugačije...
Opet ti kazem ne prijetjm ja nikom,nego samo skrecem paznju da to nije uredu,od mene niko ovdje nije dobio prietnju ili uvredu, ustvari jest jedna osoba dobila uvredu nakon sto je on mene par puta uvrijedio.
Nemoj da mi stavljas rijeci usta,ja nemam razloga da bilo kom prijetim ili da ga vrijedjam,samo sam skrenuo paznju da nije uredu da se nekk vrijedja,pa mozda si na nekoj utakmici sjedio pored te osobe.
Ja ne zelim da nekog nazivam levatom zato sto ne misli kao ja
Ovaj forum je javan i moze svako pisati dok postuje neka pravila.
Za mene je ovo mjesto na kojem razmjenjujes misljenja i informacije,al isto tako mislim da zato sto neko ne miskit isto kao ti nije razlog da se prijeti ili vrijedza.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 dec 2019, 18:09

AlfredNobel je napisao/la:
10 dec 2019, 17:30
Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:59
Polako, vidjet cemo ko je slijep pored ociju kada ova garnitura uprave ode, a otici ce.
E levatu hahahahahahhahahah

Nema više mahale i mahalske politike, dozovite se mangupi.
Opusteno ;)
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 dec 2019, 18:16

skoroalen je napisao/la:
Smijem li spomenuti one što su promijenili ploču, a birvaktile me vrijeđali? Rijetki su to priznali :bow:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 18:19

zagor1987 je napisao/la:
10 dec 2019, 17:47
simidobar je napisao/la:
10 dec 2019, 17:43

:urnebes: :urnebes:

Nije ti ovo Vijetnam ba.. :mrgreen: nije se rodio ko je mahali dohako... :urnebes:
Zato smo ko drustvo tu gdje jesmo zaostali i primitivni. Pa ta mahala dohaka svima,isti ti sjede sa Krstom,Husrefom,Rahmanovicem kojeg prozivate da je bojkotovo itd
Zaostali i primitivni ?

Kolonizirali smo nekog ? Krivi smo za neki zlocin ? Dok su ovi moderni i napredni palili ljude mi smo te iste prihvacali i sakrivali ? TOKOM citave BiH istorije..

Cega te je tacno stid ? Komsijskih agresija ?

Braca ovde se ljudi peru kako znaju za sebe, nije nam bio potreban parfem ko onim francuskim smradovima sto su se kupali bukvalno 2 puta u zivotu..

Iz postovanja prema ljudima koji su ginuli za ovu drzavu treba bar malo ponosa da imate... Bar odglumi da volis, il suti.. pljujes ba svoj narod, stidis se sebe..

Primitivni i zaostali.. da se pripojimo i podijelimo ovim naprednim ?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 18:21

pa ko pljuje i tjera naše ljude Simo?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 18:25

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 18:21
Ja, po svemu sudeci.. :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 dec 2019, 18:39

skoroalen je napisao/la:
Zaboravio si brata Tobeta, on je tjerao Husa jos u maju kad smo mu mi ljubili dupe zbog duple krune :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 18:40

simidobar je napisao/la:
10 dec 2019, 18:25
Denchi je napisao/la:
Ja, po svemu sudeci.. :urnebes:
stvarno si zao :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 18:44

ElCartel11 je napisao/la:
10 dec 2019, 18:39
skoroalen je napisao/la:
Zaboravio si brata Tobeta, on je tjerao Husa jos u maju kad smo mu mi ljubili dupe zbog duple krune :rol:
Tobe nikad odustao nije :tokralju: :bow:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 dec 2019, 18:51

Denchi je napisao/la:
denchi bruda koliko dugo vec pratis fudbal opcenito? :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 dec 2019, 18:54

10 dec 2019, 17:39
Napapijri je napisao/la:
10 dec 2019, 16:59
Polako, vidjet cemo ko je slijep pored ociju kada ova garnitura uprave ode, a otici ce.

Zasto vrijedjas momka,ne podrzavam njegovo misljenje za Nam -a, podrzavam za upravu,al jel zato sto ne misli isto kao ti razlog da ga vrijedjas,i poslije kad ti budu prijetili plakat ces ovuda kako ti neko prijeti,a nicim izazvan vrijedjas momka
Neću, ne boj se, niti sam to kad radio, niti ću. Mislim na ovaj zadnji dio. Ove čestitike idu za takve slične mangupe kao što ste vi, koji ste se nešto nafurali kao da ste bog i batina. Kakvo tjeranje, koga ćete vi skidati, našutati s pozicija itd.? Ne budite smiješni, ne blamirajte se i ne pucajte kontru bezveze s tim nekim floskulama o tjeranju, kontajući da ste neki mangupi i face. Niste, vjerujte, ni sekunde. Ako mislite da ćete nekog otjerati samo zato što dovikujete "Uprava napolje", te poštapalicama "Sabra lezba", rumeni ovakav onakav, onda ne znam šta da kažem. Što prije utuvite u te glavurde da nema više toga da mahala vodi klub, da se pita nešto, da 'ubaca' u Klub koga hoće, da se oko i unutar Kluba vrte neki kvazi-menadžerčići tipa Husarića, Runde, Bulića i sličnih kokošara, uz milion ostalih stvari, biće vam puno lakše.

Sad se pita samo ova garnitura ljudi uz dobrog biznismena Nama, čovjeka koji je tu uz Klub, uz ekipu, koji prati sva dešavanja i koji se evidentno razumije u fudbal i ima uvid u trenutnu situaciju. Ako je vama neka furka da galamite i koprcate se s "Uprava napolje", Sabra ovo ono, Bukovica ovo ono, rumeni peto deseto, onda okej. Samo je sve to beskorisno i smiješno. Uzdravlje.

@simido
Zamolio bih te da me ne citiraš više. Ako si me citirao prethodna tri puta i ne odgovorim ti, onda ti je to dovoljno. LP
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 18:56

Sabinho je napisao/la:
10 dec 2019, 18:51
Denchi je napisao/la:
denchi bruda koliko dugo vec pratis fudbal opcenito? :)
ma ne pratim bruda, samo Portland Trailblazerse ;) uđem nekad na forum da vidim u čemu je fol :thumbup:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 dec 2019, 18:59

Ni Kodro ni Nalic 100% nisu u opciji kao ni Varesanovic, Uscuplic ili neko ko se spomonjao.
Za sada su u opciji su 3 trenera sa kojima se, i sa kojima ce se tek obaviti razgovor.
Mozda jos neko uleti, nije nemoguce.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 dec 2019, 19:10

Zip je napisao/la:
09 dec 2019, 21:54
Brat Vahidim odbio Zvezdu, a ti pihvatio ponudu :lol: :lol:

Qurac ti volis Sarajevo, yebem te usta....

Jel moguce da ovoliko izmislja i laze ? Hahaha
Covjek je u petoj god sanjao da obuce zvezdin dres :mrgreen:
Ko mi nevjeruje :pinokio: saljem potvrdu :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 19:15

robertkosar je napisao/la:
10 dec 2019, 19:10
Zip je napisao/la:

lažeš Roberte
on voli klub više od 14 milja :thumbdown:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 10 dec 2019, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 10 dec 2019, 19:18

[/quote]
Neću, ne boj se, niti sam to kad radio, niti ću. Mislim na ovaj zadnji dio. Ove čestitike idu za takve slične mangupe kao što ste vi, koji ste se nešto nafurali kao da ste bog i batina. Kakvo tjeranje, koga ćete vi skidati, našutati s pozicija itd.? Ne budite smiješni, ne blamirajte se i ne pucajte kontru bezveze s tim nekim floskulama o tjeranju, kontajući da ste neki mangupi i face. Niste, vjerujte, ni sekunde. Ako mislite da ćete nekog otjerati samo zato što dovikujete "Uprava napolje", te poštapalicama "Sabra lezba", rumeni ovakav onakav, onda ne znam šta da kažem. Što prije utuvite u te glavurde da nema više toga da mahala vodi klub, da se pita nešto, da 'ubaca' u Klub koga hoće, da se oko i unutar Kluba vrte neki kvazi-menadžerčići tipa Husarića, Runde, Bulića i sličnih kokošara, uz milion ostalih stvari, biće vam puno lakše.

Sad se pita samo ova garnitura ljudi uz dobrog biznismena Nama, čovjeka koji je tu uz Klub, uz ekipu, koji prati sva dešavanja i koji se evidentno razumije u fudbal i ima uvid u trenutnu situaciju. Ako je vama neka furka da galamite i koprcate se s "Uprava napolje", Sabra ovo ono, Bukovica ovo ono, rumeni peto deseto, onda okej. Samo je sve to beskorisno i smiješno. Uzdravlje.

@simido
Zamolio bih te da me ne citiraš više. Ako si me citirao prethodna tri puta i ne odgovorim ti, onda ti je to dovoljno. LP
[/quote]
I prosla uprava je otjerana a i tad smo imali vecinskog vlasnika,a po meni radila je bolji posao nego ova dok nisu sve usrali.
Tako da doci ce kraj i ovoj upravi.
Za Nam-a imam samo rijeci hvale,protiv uprave sam a ne Nam-a,njemu svaka cast,drago mi je da ima neko poput njeg da ulaze u klub,ja ne mislim da on nesto lose zeli FKS,cak naprotiv mislim da ima dobre planove,zasto bi covjek htjeo da upropastava nesto cega je vecinski vlasnik a u ovom slucaju je to FKS,Al jesam protiv uprave jer mislim da oni nisu kompetentni da te njegove planove sprovedu u dijelo.
Uzdravlje.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 10 dec 2019, 19:22

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 19:15
robertkosar je napisao/la:
10 dec 2019, 19:10
Zip je napisao/la:

lažeš Roberte
Huske voli klub više od 14 milja :thumbdown:
Ne djes vidio da stari udbas laze :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, riki46, skoJaa i 61 gost.