Nije ih pokro samo ko nije stigo..od Borca su bar trebali uzet 4b a uzeli su ih 1perodeformero je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:29Odlicni igraci odlican trener, meni je cudo da se igman bori za opstanak
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Šta Santos taj veliki ima osim brzine? Tehniku? Nema. Osjećaj za gol? Ne. Duel? Ne. Udarac? Ne.
Mnogo mi dižemo ove sasvim prosjecne igrače ..
-
- Kontakt:
**** te on usta, nije Nedim Mekic kriv sto nas husref takticki kara, kome da doda jel hajdarevicusanjinlego je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:43Nedim Mekic, desna noga, duga lopta na Santosa ..
Evo vec 10 put od početka .. najveća curica, u bordo dukserici igra na sredini, i vodi nam igru, zamisli na šta smo spali ..
Kakva smo mi postali rupa za nabijanje, bojkot nije daleko
Dugo nisam vidio nekog igrača da ne zna zabit gol kao Santos.
Ovo je stvarno bruka, mi ne zasluzujemo Europu. Od nas je Igman bolji jer mi tri pasa nemozemo sastaviti. Ako ovako nastavimo mi gubimo a samim tim i kraj svih nada za Europu….
-
- Kontakt:
Meni je najsmjesniji narativ..npr pitari se raspadaju, gube sve , bojkot..mi kao igramo borimo se tu smo, navijaci igraci pojacanja...i pogledas ljudi ispred nas pet bodovaBarbareZeljin je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:49Sramota sta rade. Pa da su 5 **** bodova osvojili u ovih 6 kola. Imali bi mjesto za europu.kakva hrpa levata strasno.Da Bog da ovi i bod osvoje. Fuj.

Trebamo Malica moliti da se vrati, pa Jasarevic i Sehic 10 puta gori
Jel te sramota Jasarevicu,jel te sramota onih ljudi na tribinama,jel te sramota bezobraznice gadni,otkako si usao u igru 10 metara od igraca stojis
JEL TE SRAMOTA BEZOBRAZNICE JEL TE SRAMOTA?
JEL TE SRAMOTA BEZOBRAZNICE JEL TE SRAMOTA?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Prva polusezona i ova, nebo i zemlja…
Ja ne znam šta se desilo svima pa ne možemo nikog dobit…
Jaču odbranu Čelik ima 100%
Ja ne znam šta se desilo svima pa ne možemo nikog dobit…
Jaču odbranu Čelik ima 100%
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Vrijeđanje hahah nastavi druže, navikao sam, čim neko napiše istinu odmah ide vrijeđalica .. toliko si psihicki slab.estufi98 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:50**** te on usta, nije Nedim Mekic kriv sto nas husref takticki kara, kome da doda jel hajdarevicusanjinlego je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:43Nedim Mekic, desna noga, duga lopta na Santosa ..
Evo vec 10 put od početka .. najveća curica, u bordo dukserici igra na sredini, i vodi nam igru, zamisli na šta smo spali ..
Kakve veze ima Musemic? Kod tebe je lopta, povuci je, napravi nešto, dodaj do sebe, dupli, zašto se samo lopta nabija na Santosa?
-
- Kontakt:
E to vam je to.
Niko se nije pojavio da da izjavu za televiziju. Zbog čega? Zar fudbalski klub Željezničar nije uvijek “gospodin” ? Sve su srozali, pa evo i to što su neki godinama gradili ..
Moj Ivice, ostalo je samo ime ..
Niko se nije pojavio da da izjavu za televiziju. Zbog čega? Zar fudbalski klub Željezničar nije uvijek “gospodin” ? Sve su srozali, pa evo i to što su neki godinama gradili ..
Moj Ivice, ostalo je samo ime ..
- Meraak1921
- Kontakt:
Mogli smo zabiti 2 mogli smo i primiti jos 2 .. u svakom slucaju, nedo Bog nikome ove zadnje linije..
- LegendaIvica
- Kontakt:
Kako je jasarevic usao nama je igra pala. Na pocetku smo imali vise loptu u nogama i imali smo finih napada.
Pa s Jasarove strane je i doso centarsut frajer se namjesta po sata on ko izgubljen, o **** te zivote i ko se bavi fudbalom. Sve ih stjerat u **** krasni
E čuj jasarevic, Santos fulio prazan go. Njemu kriv Jasarevic. Prestani pratiti fudbal živ bio.
-
- Kontakt:
Mulalić je ako nista ovakve utakmice na Grbavici uzimao
Glupane kakve veze ima sto je Santos fulio?
Covjek prica o pokrivanju igraca koji je centrirao Ramicu za gol.
Glupane!
Covjek prica o pokrivanju igraca koji je centrirao Ramicu za gol.
Glupane!
Stila
Dragi
Dragi
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa, NazorUso, sebalos i 54 gosta.