NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
FK Olimpik bit će domaćin završnice juniorske lige BiH.
Četiri kluba će u dva dana pokušati ostvariti plasman u Premijer ligu BiH naredne sezone.
Turnir na kojem učestvuju četiri ekipe koje su bile najbolje u svojim grupama, odmjerit će snage u polufinalnim dvobojima koji su zakazani za 6. juni na stadionu Otoka. Od 15 sati se sastaju GOŠK i Metalleghe, dok je za 18 sati zakazan duel domaćina Olimpika i ekipe Zvijezde iz Gradačca.
Susret za treće mjesto igra se dan kasnije od 11 sati, dok je finalni dvoboj zakazan za 13 sati.
U organizaciji NS Federacije Bosne i Hercegovine, tokom turnira na Otoci bit će dodijeljene nagrade za najbolje fudbalere, golmane i asistente u obje konkurencije.
Evo ga jaranike u Petak svi na Otoku podrzat nasu djecu... Dobili smo najjaceg protivnika u polufinalu i domacina Olimpik ali ja sam uvjeren u plasman u elitni rang... Prejaki smo bili protiv Banovica vrijeme je za iskorak...
Vidimo se na otoci
Četiri kluba će u dva dana pokušati ostvariti plasman u Premijer ligu BiH naredne sezone.
Turnir na kojem učestvuju četiri ekipe koje su bile najbolje u svojim grupama, odmjerit će snage u polufinalnim dvobojima koji su zakazani za 6. juni na stadionu Otoka. Od 15 sati se sastaju GOŠK i Metalleghe, dok je za 18 sati zakazan duel domaćina Olimpika i ekipe Zvijezde iz Gradačca.
Susret za treće mjesto igra se dan kasnije od 11 sati, dok je finalni dvoboj zakazan za 13 sati.
U organizaciji NS Federacije Bosne i Hercegovine, tokom turnira na Otoci bit će dodijeljene nagrade za najbolje fudbalere, golmane i asistente u obje konkurencije.
Evo ga jaranike u Petak svi na Otoku podrzat nasu djecu... Dobili smo najjaceg protivnika u polufinalu i domacina Olimpik ali ja sam uvjeren u plasman u elitni rang... Prejaki smo bili protiv Banovica vrijeme je za iskorak...
Vidimo se na otoci
Koje pare od uprave, kad bi uprava trebali bit navijaci i skupljat sadaku. Vi bi da neko daje kes a da navijaci kolo vode. Ne ide to tako platis pa klatis. Opstina bi zavrnula pipu. A opet ponavljam nek neko nade ne 100 nego 70 firmi koje ce 3-4 mjeseca za redom izdvojit po 100 KM skinucu se go na carsiji. Dao bi ti mozda jedan mjesec sljedeci kad bi zatrazio marsno bi te ko kera.Nas dole na stadionu bude 250-300 max. i vi pricate o nekim navijacima. Koji vam je ku rac. Sad bi skidali Rimes kad sam se ja sprdo kad su rekli sa je generalni sponzor svi ste ustali protiv mene i govorili covjek jak ko zemlja.crvenobijeli je napisao/la:10 000 od ti 100 x100 plus plare od uprave i platis mjesecne plate igracima.plan ima smisla pa kad bi prodali reklamu na dresu ono rimes treba odlijepit, npr.kad bi bingo uzeo to mjesto ili recimo hanic mislis da belle ili nurdo da se nebi zalijepili pa da i oni nesto urade.
Frajer na kraju ni dresove nije kupio nego izvukli stare i napisali Rimes.
Vadi nas juniorska premijer liga jaranike... ako se uspijemo plasirati to je spas da gledamo napokon vrhunski mladi fudbal u nasem gradu na dobrom nivou. Od federalke nema hajra sve same prodaje i stimaljke... Ulaskom u omladinsku premijer ligu vratili bi navijace sto se vidilo protiv Banovica 400-500 nas bilo, uz to bi jos vise mladih talenata dolazilo i odlazilo bi od nas u vece klubove. Napravit kao neku jaku akademiju i prodavati mlade igrace odavde za Osijek i dalje... cinjenica je da ovi prostori imaju dobar kvalitet mladih igraca koji nakon juniora neznaju sta ce i odu radit po mljekarama dok nam sa strane dolaze neki lijevi igraci koje moramo skupo placati. Netreba ni igrat vise federalku ako se plasiramo sa u19. Pa pogledajte samo ove zadnje utakmice nasih seniora i matorog Laze sto smo isli gledat to nema smisla nikako... citava liga takva... nema jaranike kod djece stimaljke djeca igraju srcem...
Novac od Opstine u omladinske pogone i trenere za dobrobit svih nas u Gradaccu. Da se to pravo krene za pet godina bi imao imidz sto ga niko na ovim prostorima nema... imamo uskoro i plastiku i dobre uslove za rad sa mladim... samo jos trenera nabaviti ili jos bolje vratit extra trenere sto su otjerani jer su ljudi radili extra posao...
budimo realni to je jedino sto iole funkcionira normalno u nas taj omladinski pogon... hebes ba stimaljke i namjestanje tekmi pustanja i ta sranja hajmo dat omladini nasoj sansu....
Pogledajte samo koje pare odu svake godine uzalud na ovu federalku...
Hajmo proizvodit nesto to jest igrace a ne trosit pare...pa pogledajte sta sto dobili od momka Serbedzica kojeg smo napravili a on je samo jedan i pogledajte sta smo dobili od matorog Laze i ovi sto odnekle dodju i koliko smo na njih potrosili... mi moramo se okrenut buducnosti i proizvodit da bi zaradili a ne trosili olako novac...
Novac od Opstine u omladinske pogone i trenere za dobrobit svih nas u Gradaccu. Da se to pravo krene za pet godina bi imao imidz sto ga niko na ovim prostorima nema... imamo uskoro i plastiku i dobre uslove za rad sa mladim... samo jos trenera nabaviti ili jos bolje vratit extra trenere sto su otjerani jer su ljudi radili extra posao...
budimo realni to je jedino sto iole funkcionira normalno u nas taj omladinski pogon... hebes ba stimaljke i namjestanje tekmi pustanja i ta sranja hajmo dat omladini nasoj sansu....
Pogledajte samo koje pare odu svake godine uzalud na ovu federalku...
Hajmo proizvodit nesto to jest igrace a ne trosit pare...pa pogledajte sta sto dobili od momka Serbedzica kojeg smo napravili a on je samo jedan i pogledajte sta smo dobili od matorog Laze i ovi sto odnekle dodju i koliko smo na njih potrosili... mi moramo se okrenut buducnosti i proizvodit da bi zaradili a ne trosili olako novac...
Combrero jarugo i ti si prosviro skroz. Omladinski pogon jest dobra stvar za tu djecu ali on nista narocito klubu ne donosi sem takmicenja djece u jacoj konkurenciji.
Ti da bi prodao mladog igraca moras mu dati sansu u prvom timu i to po mogucnosti u sto jacem rangu takmicenja. Primjer su ti Serba i Mico Kuzmanovic tek kad su zaigrali za prvi tim u PL su napravili transfere.
Dosta vas ovdje brka pojmove i prioritete.
Ti da bi prodao mladog igraca moras mu dati sansu u prvom timu i to po mogucnosti u sto jacem rangu takmicenja. Primjer su ti Serba i Mico Kuzmanovic tek kad su zaigrali za prvi tim u PL su napravili transfere.
Dosta vas ovdje brka pojmove i prioritete.
Ja stvarno ne znam ko je rekao da navijači trebaju da vode klub, trebaju klub da vode ljudi koji vole klub i koji mogu nešto napraviti i naravno uz neku glavešinu tipa sto si ti nabrojao! Ali ako neće niko od pomenutih klub ne treba prepustit gašenju nego trebaju svi da se dignu ko u datom momentu može pomoći dole treba radne snage i malo možga čuda se mogu napraviti samo radom mi smo za 20 dana skupili vise sponzora nego za sezonu al smo visili na telefonu i zvali ljude, al treba krenut prvo od pozitivne price ovdje pa tek onda dalje. Po tebi combe ni fadil nebi valjao kako si krenuo stvarno znaš i pretjerati, Ostat će ova uprava bezveze palamudite. Poz
Sam si eto rekao, jedna glavesina treba i oko nje da se slaze. Naravno da ljudi sa idejama uvijek trebaju. A sto se tice gasenja znas da od tog nema nista jer klub je trenutno stranacka prcija. Tako da no sikiriki kao sto ti rece vise manje ce to isto ostat jer njima odgovara trenutna situacija i klub im sluzi kao kurava.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ima sigurno 5 ljudi sto vole zvijezdu i hoce joj pomoc,a ne kao ti samo kudis, opstinse pare ulozit u dugove i stadion, od sponzora i reklama na dresovima i ulaznica placat plate, sve se moze kad se hoce, lijepo krenes od cerika do mionica pa industrijska zona, grad.obidjes predstavis plan, kako da fukcionice klub.napravit crvenobijelo vece gdje bi se urucile pozivnice svim firmama.edis to treba da odradi, da se napravi aukcija prodaja reklama na dresu,predlozit ima da budu clanovi uprave, radio gradacac i bet mogu dosta pomoc sa marketingom, daj da se zivne malo da se uz opstinske pare makar 100 000 nadje.combe je napisao/la:Koje pare od uprave, kad bi uprava trebali bit navijaci i skupljat sadaku. Vi bi da neko daje kes a da navijaci kolo vode. Ne ide to tako platis pa klatis. Opstina bi zavrnula pipu. A opet ponavljam nek neko nade ne 100 nego 70 firmi koje ce 3-4 mjeseca za redom izdvojit po 100 KM skinucu se go na carsiji. Dao bi ti mozda jedan mjesec sljedeci kad bi zatrazio marsno bi te ko kera.Nas dole na stadionu bude 250-300 max. i vi pricate o nekim navijacima. Koji vam je ku rac. Sad bi skidali Rimes kad sam se ja sprdo kad su rekli sa je generalni sponzor svi ste ustali protiv mene i govorili covjek jak ko zemlja.crvenobijeli je napisao/la:10 000 od ti 100 x100 plus plare od uprave i platis mjesecne plate igracima.plan ima smisla pa kad bi prodali reklamu na dresu ono rimes treba odlijepit, npr.kad bi bingo uzeo to mjesto ili recimo hanic mislis da belle ili nurdo da se nebi zalijepili pa da i oni nesto urade.
Frajer na kraju ni dresove nije kupio nego izvukli stare i napisali Rimes.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa sta i na cemu jarugo Combe treba radit da nam bude bolje??? Necemo valjda iz godine u godinu ovako tavoriti i gledat ovakve tekme... nemozes bolan gledat ja se spakovo na tekmi protiv Slavena i otiso ti si jaraniko mirno sjedio ko i mnogi nisi mogo bar malo suosjecajan bit sa Zvijezdom nasom... bjezi ba...
Djeca TITOOOOOO Premijer liga dolazimo.... prvi tim nepratim vise...
Djeca TITOOOOOO Premijer liga dolazimo.... prvi tim nepratim vise...
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Evo ja cu donirat 100 km da se kupi u foto dini 70 privjesaka sa logom zvijezde i da se to prodaje po 3ili 5km na ulazu uz stadion, a da nepricamo majice sa stampom isoadnu 5,6 km prodas po 10, eto kako pomoc klubu....
Covjece nas na tribini bude 200 od toga najmanje 50 ne kupi ulaznicu. Ljudi koji kidaju ulaznice gledaju kako da koju mahnu i stave u dzep(to sam Piski vec davno govorio), 50-ak ih ode u sumu kupe koje pivo i malo mezeta zao im dat za ulaznicu.
A ti onda pises o kupovanju privjesaka i maica a oni nece ulaznicu da kupe. Za te stvari sto ti govoris moras imati navijacku masu u pozadini.
A ti onda pises o kupovanju privjesaka i maica a oni nece ulaznicu da kupe. Za te stvari sto ti govoris moras imati navijacku masu u pozadini.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Nema zbog rezultata, nema zbog uprave, zato se trebamo mi pokrenut, trebamo se borit za klub, da nebude jedan salda dole,jedan divljan, mora se nesto poduzet, da se izabere nova uprava koja ce gradit ekipu, nema se za premijer.lige, ali mozes pravit kostur ekipe ganjat kup,evo vidis toska uz malo srece mogli su do finala,da su dobili slogu u polufinalu usli bi u finale, zna li neko zasto bekanovi tj
Buco i aki digose ruke od zvijezde...
Buco i aki digose ruke od zvijezde...
auto mirisi po 60 kf a prodavati bez problema po 3-4 km svjesno klubu pomagati. Ma ima milion ideja i načina al treba naći ekipu koja će bavit time. Ima mnogo ljudi koji bi pomogli i ušli u priču oko Zvijezde samo da se promjeni rukovodstvocrvenobijeli je napisao/la:Evo ja cu donirat 100 km da se kupi u foto dini 70 privjesaka sa logom zvijezde i da se to prodaje po 3ili 5km na ulazu uz stadion, a da nepricamo majice sa stampom isoadnu 5,6 km prodas po 10, eto kako pomoc klubu....
Stvarno je smjesno o cemu se ovde sve prica, a nepise o lijepim stvarima. Najbolja poslijeratna juniorska generacija plasirala se u zavrsnicu za ulazak u juniorsku pl sto je istoriski uspjeh za klub. Juniorska pl je podignuta na jedan nivo i dovoljno je rec da je ove godine iz nje ispao jedan Celik.Od mene momcima puna podrska da ostvare cilj, a gdje im nece bit nimalo lako jer idu na noge Olimpiku koji je domacin i ceka ih odmoran, cudi me da se nije moglo izlobirat da zavrsnica bude na neutralnom terenu npr. u Zenici u trening centru.
-
Dominantan
- Kontakt:
Bajrambajricula
Dominantni alahimanet...Ulazimo mi Zmajevac u premijer juniorsku ligu... extra smo stvarno sila generacija... Banovici su najjaci pa smo ih nadigrali oslabljeni gdje su mnogi rekli da nemamo sanse... Ovo su plodovi bivseg naseg trenera Denisa koji je stvarao ovu generaciju... Napad je zestoko dobar, dva top krila imamo brzi ubitacni, veza sila defanzivni vezni extra mali igra, odbrana malo skripi ali sad se vraca kapiten koji je silu napredovo, bekovi odradjuju posao dobro... o golmanu da i nepricamo sila lik... nema ti jace u19 cak ni u premijer ligi slabo ko da je jaci od nas uz to svi ce moci nastupit cak i Mehic koji je crveni dobio sad ga izbriso protiv Rudara... Ocekujem pobjedu 2:1 tako nesto... ovo je finale prije finala Olimpik-Zvijezda... ja da sam uprava podrzo bi djecu ovo ko niko jer ovo je extreman uspjeh za nas sve ako se plasiramo... ako to nije u cilju nasem gradu i ljudima u klubu nek ga ugase...
Razlika izmedju placenika i ove djece je sto djeca daju 10000% za Zvijezdu a placenik kako kad to jest kako mu dominantni kaze ili kako mu ovi iz uprave plate
Razlika izmedju placenika i ove djece je sto djeca daju 10000% za Zvijezdu a placenik kako kad to jest kako mu dominantni kaze ili kako mu ovi iz uprave plate
Ovdje ili pise djecurlija ili ne upuceni. Kako ce bit najbolja generacija i istorijski uspjeh. Kada su juniori igrali polufinale drzavnog kupa izbaceni od Zrinjskog u generaciji sa Prletom, Micom, Dugim itd.
A sto se tice euforije. Zna se sta stvara euforiju i povratak navijaca, samo rezultati i borba za PL.
Evo cisti primjeri kada se kod nas skupljao veci broj gledalaca:
Mladost-Zvijezda -utakmica u Ugljeviku za opstanak
Zvijezda-Jajce - one godine kada smo se borili za ulazak
Capljina-Zvijezda - iste te godine
Zvijezda-Simin Han - prosle godine
Simin Han-Zvijezda - isto
Sve su to utakmice od kojih se mogu naci slike i vidjet koliko nas je bilo. Znaci raje ima al se mora napravit ekipa koja ce se borit za ulazak. Sve ostalo je sviranje ku rcu.
A sto se tice euforije. Zna se sta stvara euforiju i povratak navijaca, samo rezultati i borba za PL.
Sve su to utakmice od kojih se mogu naci slike i vidjet koliko nas je bilo. Znaci raje ima al se mora napravit ekipa koja ce se borit za ulazak. Sve ostalo je sviranje ku rcu.
Eto vidis da ne znas, tada su ti juniori bili vezani za prvi tim posto je prvi tim tad igro pl i juniori su, sada ti je juniorska liga odvojena kao u bivsoj jugi sto je bila. Taj uspjeh je ostvarila krajem 80-tih generacija Ismeta Mulavdica - Mrkija, i sad ova generacija ima tu priliku gdje treba sve pobijedit i bas bit najbolji da bi uso u pl.combe je napisao/la:Ovdje ili pise djecurlija ili ne upuceni. Kako ce bit najbolja generacija i istorijski uspjeh. Kada su juniori igrali polufinale drzavnog kupa izbaceni od Zrinjskog u generaciji sa Prletom, Micom, Dugim itd.
Ne pratis. Upravo iz tog razloga i nisam naveo da su igrali PL jer je bila vezana za prvi tim. Nego da su igrali polufinale drzavnog kupa.
Molite boga da djeca uspiju izborit plasman da gledamo spacan fudbal na Banji ako nas sudije nepovaljaju... premijer lige mi u seniorima necemo dugo vidit... tavorit ce mo u federalki pitaj boga kolko i dok nebude se sta drasticno mijenjalo necu pratit seniore...
Pocelo je osipanje,ako opet promijene komplet sastav necu krocit vise na stadion dole dok se uprava ne sabere kako treba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.