Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
pa onda nastaviti pobjednicki niz.
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
Idemo na prvo idemo biti Prvaci ,imamo -4 boda i more utakmica do kraja.
Mi moramo vjerovati i želiti 1.mjesto
zašto da ne?Prvaci?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RockyMaivia
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
StarMo nije skutorija...
-
- Kontakt:
Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- RockyMaivia
- Kontakt:
On mora traziti da dovedu spica,skauting je apsolutno uzasan cim smo doveli onog kloca Popovica.Crvenarmija je napisao/la:Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
I mora da se zna neki red,ja bih malog Hajdarovica vratio na klupu u 60 min.,igrac manje na terenu.A Haurdica radi nepostovanja suigraca.
StarMo nije skutorija...
Bolan shvati, nije problem Feja, nego savez i lobiji pojedinih klubova kontra Veleža, koji mu već sada kada je prošlo 5 kola podmeću klipove, jer su vidjeli da je klub malo po malo stao na zdrave noge. U tom grmu leži zec. Oni ne žele VELEŽ, shvati, ova nakaradna država je digla ruke od Veleža i želi mu nestanak i tačka.RockyMaivia je napisao/la:Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
zašto da ne?Prvaci?

EDIT: Sjećaš li se priče, da svaki klub ima svog sudiju? Sve sam ti rekao, samo malo vrati film par godina unazad pa ćeš vidjeti poentu svega.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 28 avg 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Slažem se da je Velika zasluga Feje i dajem mu PODRŠKU I NJEMU I SVIMA SAMO HOĆEMO POBJEDE.Crvenarmija je napisao/la:Ako smijenimo trenera onda od evrope sigurno nema ništa.Feja drži odličan niz i treba nastaviti s ovim rezultatima i treba im dati podršku!!!!!!!RockyMaivia je napisao/la: Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
MOSTAR U SRCU - VELEŽ DO GROBA

VFC THE RELIGION
- RockyMaivia
- Kontakt:
Drug,kunem se da si mi to rekao prije 10 godina povjerovao bih ti.AlemC85 je napisao/la:Bolan shvati, nije problem Feja, nego savez i lobiji pojedinih klubova kontra Veleža, koji mu već sada kada je prošlo 5 kola podmeću klipove, jer su vidjeli da je klub malo po malo stao na zdrave noge. U tom grmu leži zec. Oni ne žele VELEŽ, shvati, ova nakaradna država je digla ruke od Veleža i želi mu nestanak i tačka.RockyMaivia je napisao/la:Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
zašto da ne?Prvaci?
Ovako,dosta mi je izvlakusa,na vrh su mi...
Izlazak u Evropu je pod moranje
SAD ILI NIKAD.

StarMo nije skutorija...
Da približimo raji te lobije u savezu ovako :
Nema ljudi kao što je Osim i kao što je neko iz ekipe Sarajeva (ne znam ko bi to mogao biti) da malo stisnu to gore. U Zrinjskom ima onaj Ivan (prezime sa B) i on to tamo zavodi red što se tiče Zrinjskog, Široki je sam od sebe ludilo od ekipe, tako da njima niko ne treba. Velež nema takvih ljudi ili ima ali šute ko zaliveni
Nema ljudi kao što je Osim i kao što je neko iz ekipe Sarajeva (ne znam ko bi to mogao biti) da malo stisnu to gore. U Zrinjskom ima onaj Ivan (prezime sa B) i on to tamo zavodi red što se tiče Zrinjskog, Široki je sam od sebe ludilo od ekipe, tako da njima niko ne treba. Velež nema takvih ljudi ili ima ali šute ko zaliveni
@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti. Ja ne znam stvarno šta tamo rade Duško i Sejo? Zašto se ne zauzmu za Velež, jer je ovo postalo smiješno.
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti. Ja ne znam stvarno šta tamo rade Duško i Sejo? Zašto se ne zauzmu za Velež, jer je ovo postalo smiješno.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 28 avg 2014, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Mozda nemamo dobar "autoritet" u savezu,ali ako cemo biti ponovo veliki klub nema izvlakusa.Prije su nas krali vise nego sad,pa nije bilo ovoliko plakanja.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti.
StarMo nije skutorija...
Zato se treba klub oglasiti i dati do znanja da mi nismo neki levati bez glave i repa na kome će svak strogoću prosipati.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
ovo je istina da im smeta Velež. Ok ne opravdavam mlaku igru kontra Čelik i to sam rekao, ali moraš shvatiti, mi smo trn u oku savezu i pojedincima, jer kada to shvatiš, bit će ti lakše. Vidjet ćeš kasnije, kako se bude zakuhavalo prvenstvo, kakav će cirkus biti.
****.t ćemo mater svakome ko nam stane na put, dosta nam je nepravde, preko 20 godina!!!
Meni nije žao rezultata i neizlaska u Evropu ako to pošteno bude, ali mi ovi udarci ispod pojasa tako idu na živce da to nije normalno!
Prije su nas krali velikani sa kojima se bilo teško nositi iz malog Mostara.Sad su to polupismeni miševi koji su zalutali u ovaj sport i koji dobivaju funkcije i u sportu preko stranaka i nacionalnih pripadnosti, nikako po stručnoj zasluzi.RockyMaivia je napisao/la:Mozda nemamo dobar "autoritet" u savezu,ali ako cemo biti ponovo veliki klub nema izvlakusa.Prije su nas krali vise nego sad,pa nije bilo ovoliko plakanja.AlemC85 je napisao/la:@RockyMaivia
Moraš imati bar duplo bolju ekipu od svih da bi sa nepravdama bio 1, mi za to nemamo snage nikako.Naša je realnost borba za Evropu, ali teško ćemo to ostavriti sa podmetanjima i manjkom iskustva u odnosu na konkurente.
zato se mora odmah i na vrijeme reagovati, kako bi se spriječile prljave igre kontra našeg starca, a za to nam treba čovjek koji će djelovati iz sjene, i koji će savezu trljati nos, nikako drugačije. Ja se najviše plašim kada budemo u egalu neke tekme ili ako se bude lomilo to 4 mjesto, da nam ne naprave koju zamku, toga se bojim.
- RockyMaivia
- Kontakt:
To jest istina,ali opet smo se izdigli iznad njih.Kroz Evropu su se provlacili razne Modrice,Bratstva,Orasja i slicni "velikani".A mi na to cekamo dugo,predugo.U Yugi su nas na oci krali klubovi iz velike cetvorke,ali opet smo im dali do znanja ko je Velez.Bogami ako ovako nastavimo u daljem prvenstvu bez pravog spica(Popovic je igrac manje),ne smijesi nam se Evropa.anel81m je napisao/la: Prije su nas krali velikani sa kojima se bilo teško nositi iz malog Mostara.Sad su to polupismeni miševi koji su zalutali u ovaj sport i koji dobivaju funkcije i u sportu preko stranaka i nacionalnih pripadnosti, nikako po stručnoj zasluzi.
Moraš imati bar duplo bolju ekipu od svih da bi sa nepravdama bio 1, mi za to nemamo snage nikako.Naša je realnost borba za Evropu, ali teško ćemo to ostavriti sa podmetanjima i manjkom iskustva u odnosu na konkurente.
StarMo nije skutorija...
Već nam ih prave brate.Ovolike kartone nismo sigurno zaslužili, dozla da smo najveći mesari u ligi.Samo kad se sjetim proljetos kartona Oštrom i Dini protiv Viteza.AlemC85 je napisao/la:zato se mora odmah i na vrijeme reagovati, kako bi se spriječile prljave igre kontra našeg starca, a za to nam treba čovjek koji će djelovati iz sjene, i koji će savezu trljati nos, nikako drugačije. Ja se najviše plašim kada budemo u egalu neke tekme ili ako se bude lomilo to 4 mjesto, da nam ne naprave koju zamku, toga se bojim.

Puno neke velike price od nas samih o nama u posljednje vrijeme a ja ne vidim da je sve to potkrijepljeno kvalitetom.. ne mogu se oteti utisku da smo napadcki dosta oslabljeni u odnosu na proljece (gdje smo trkom i brzim kombinacijama zaista probijali svaku odbranu). U tu proslu igru svi su bili umijesani i bili su pasovi sada se uglavnom svodi da jedan igrac uzme optu i pokusa sve sam a ostali na petama stoje staticni ... Ne znam zasto Feja insistira na Popovicu lik nije ni brz nikoga on ne moze u duelu nadtrcati niti ima linije ketanja kao ovi nasi brzaneri .... Juce smo izgledali najopasnije kada smo samo u napadu imali Hajdarevica , Vladu i Haurdica .. cak i sa igracm manje to je malo podsjetilo na proslu godinu ... Ono sto ada igra Popovic mogao je odigrati i Cemalovic .. totalni promasaj ..
Drugi utisak mi je da ima previse igraca koji nisu spremni a mi bi nesto i to sve kljucni igraci neki ..
Tako ispade da u napadu imas neukok Popovica, nespremnog Haurdica, Vladavica .jos i onaj Hebibovic ne znam sta je radio cijelo ljeto trenirao ocigledno nije da valja .... nema nijedan normalan napadac . fali nam Oko samo tako ...
Svjetla strana je odbrana i jos ta zilavost koju smo pokazli ovih kola ...
Uz sve to stoji cinjenica da smo jos neuigrani da je ovo totalno novi napad ...
Moram se obraitti u vezi Hajdarevicia! Ne bi on meni sjedio ni na klubi taj decko izglead kao pionir ..svaki duel igubljen , nije u stanju da sutne loptu izbaci sa polovine nego doda protivniku itd.. nazalost da uspjeh nije samo dovoljna zelja i borba ponekad ... I on dosta losji nego zadnje proljece.
Mnogi zugaju na Zvonu al meni taj decko kada igra Velez dobije totalno neku drugu tezinu i pondus na sredini terena a i ispred gola .. Jak mi je igrac on i pored povremenih "kikseva"
Drugi utisak mi je da ima previse igraca koji nisu spremni a mi bi nesto i to sve kljucni igraci neki ..
Tako ispade da u napadu imas neukok Popovica, nespremnog Haurdica, Vladavica .jos i onaj Hebibovic ne znam sta je radio cijelo ljeto trenirao ocigledno nije da valja .... nema nijedan normalan napadac . fali nam Oko samo tako ...
Moram se obraitti u vezi Hajdarevicia! Ne bi on meni sjedio ni na klubi taj decko izglead kao pionir ..svaki duel igubljen , nije u stanju da sutne loptu izbaci sa polovine nego doda protivniku itd.. nazalost da uspjeh nije samo dovoljna zelja i borba ponekad ... I on dosta losji nego zadnje proljece.
Mnogi zugaju na Zvonu al meni taj decko kada igra Velez dobije totalno neku drugu tezinu i pondus na sredini terena a i ispred gola .. Jak mi je igrac on i pored povremenih "kikseva"
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 28 avg 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Brate, ja iskreno mislim da su nam šanse za Evropu max 20%.Tamo će ista četvorka kao lani vjerovatno.RockyMaivia je napisao/la:To jest istina,ali opet smo se izdigli iznad njih.Kroz Evropu su se provlacili razne Modrice,Bratstva,Orasja i slicni "velikani".A mi na to cekamo dugo,predugo.U Yugi su nas na oci krali klubovi iz velike cetvorke,ali opet smo im dali do znanja ko je Velez.Bogami ako ovako nastavimo u daljem prvenstvu bez pravog spica(Popovic je igrac manje),ne smijesi nam se Evropa.anel81m je napisao/la: Prije su nas krali velikani sa kojima se bilo teško nositi iz malog Mostara.Sad su to polupismeni miševi koji su zalutali u ovaj sport i koji dobivaju funkcije i u sportu preko stranaka i nacionalnih pripadnosti, nikako po stručnoj zasluzi.
Drago mi je da nemamo dugova i da smo zdrav kolektiv, doći će nekad i naše vrijeme.
Da bar imamo posjetu od 3000-4000 na svakoj utakmici, to bi mi bilo puno veće zadovoljstvo od Evrope.
Nadam se da ima onih koji mogu doprinijeti kupovinom jedne trenerke za jednog igrača, mislim da je to najmanje što svako od nas može uraditi. Kako ? Gdje ? Šta i koliko pitajte slobodno mene u inbox ili dodajte profil klubaAkcija prikupljanja sredstava za RK Velež
Rukometni klub Velež iz Mostara zajedno sa svojim simpatizerima samog imena "Velež" te ljubiteljima rukometa širom svijeta, pokreće akciju prikupljanja sredstava za budućnost ovog kluba.
Osnovan davne 1964. godine, doživio je mnogo promjena i potresen je finansijskom krizom kao i sva sportska udruženja širom naše države.
Trenutno se takmiči u 1. Ligi Federacije BiH - Jug , gdje iz sezone u sezonu prave jako dobre rezultate, ali ih ta kriza sputava da ostvare veće rezultate, te moguće plasiranje u rukometnu Premijer Ligu.
Igrači igraju iz čiste ljubavi prema klubu i sportu, a uprava kluba se trudi na sve načine da im sredstva obezbijedi na pravi način.
Historija kluba, tradicija, te samo ime "Velež" su dovoljni razlozi da se pridružite našoj akciji, te bilo kakvom pomoći pomognete klubu da stane na noge.
Nadamo se da u Mostaru, Bosni i Hercegovini, te širom Evrope i dalje postoje oni istinski navijači Veleža koje ne brine da li je to Fudbalski, Rukometni ili Plivački klub, nego im je sveta crvena boja i uradit će sve u njihovoj moći da tako ostane.
Molimo sve one koji odluče pomoći našim rukometašima, da akciji priključe svoje prijatelje, rodbinu, dodavanjem u ovu grupu.
Više informacija o akciji možete dobiti kontaktiranjem na FB marketing profil kluba:
facebook.com/rmostar ;
te na profil Gorana Huskovića koji je pokrenuo akciju za kupovinu trenerki i majici igračima kojem se možete javljati za sve informacije vezane za tu vrstu pomoći :
facebook.com/ghuskovic
S nadom da ćete se odazvati akciji, pozdravljam vas riječima :
Mostar u srcu , VELEŽ do groba !
Potpisujem.A za Zvonića bi dodao da je čovjek u Mostaru pod velikim pritiskom, puno bolje u gostima odigra.kimbo je napisao/la:Puno neke velike price od nas samih o nama u posljednje vrijeme a ja ne vidim da je sve to potkrijepljeno kvalitetom.. ne mogu se oteti utisku da smo napadcki dosta oslabljeni u odnosu na proljece (gdje smo trkom i brzim kombinacijama zaista probijali svaku odbranu). U tu proslu igru svi su bili umijesani i bili su pasovi sada se uglavnom svodi da jedan igrac uzme optu i pokusa sve sam a ostali na petama stoje staticni ... Ne znam zasto Feja insistira na Popovicu lik nije ni brz nikoga on ne moze u duelu nadtrcati niti ima linije ketanja kao ovi nasi brzaneri .... Juce smo izgledali najopasnije kada smo samo u napadu imali Hajdarevica , Vladu i Haurdica .. cak i sa igracm manje to je malo podsjetilo na proslu godinu ... Ono sto ada igra Popovic mogao je odigrati i Cemalovic .. totalni promasaj ..
Tako ispade da u napadu imas neukok Popovica, nespremnog Haurdica, Vladavica .jos i onaj Hebibovic ne znam sta je radio cijelo ljeto trenitao ocigledno nije da valja .... nema nijedan normalan napadac . fali nam Oko samo tako ...
- RezervniGolman
- Kontakt:
Pa hajmo se zauzet da dovedemo Husniju ArapovicaRockyMaivia je napisao/la:Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
zašto da ne?Prvaci?

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Puno ste mi negativni u pm,puno.Od euforije do gnjeva za sekund.Ne znam šta bi bilo da smo izgubili 3:0 npr.,srušio bi se server od osuda.Znam da sa iksevima ne napredujemo puno,ali šta je tu je.Da je to starinsko bodovanje kada je pobjeda nosila 2 boda,bili bi u samom vrhu,ali nije.Činjenica je da trebamo početi zabijati,pobjedjivati,nadoćemo,nadam se.Unatoč brojnom omalovazavanju Veleza,jedini kiks koji smo imali u prvih 5 kola je remi sa MVO.Ipak u isto vrijeme smo napravili mali podvig i neporazeni napustili Kosevo.Tako da dodjemo na solidan start,unatoč tome što nemamo igru.Ja ne znam po čemu je sramota odigrati neriješeno sa Čelikom u Zenici.Ne kontam vas
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.