Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Svaki ispodprosjecni trener ima jaci CV od njega. Njega mogu samo podrzavati likovi koji ne znaju da je CV ogledalo (sposobnosti) te licnosti ili koji imaju podjednako los CV kao i on u svojoj struci pa im ne smeta nimalo sto neadekvatan covjek sjedi na njemu neprimjerenoj poziciji. Na zapadu se tako nesto ne bi tolerisalo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Tako i tvoj pokusaj od trenera misli da ces dominirati ako u vezni red nabacas 6 igraca od kojih dvojica samo peglaju loptu.calcio je napisao/la: A zasto je stavio samo Lulica na toj strani? Zato jer su i nigerijci imali samo jednog igraca na toj strani, to je vjerovatno rezultat Borcetovog skautiranja. Da je stavio dva igraca na tu stranu, zatvorio bi tu stranu, dva igraca bi igrali protiv Ambrosa. Ali bi zato izgubili igraca na sredini. Logicno je da ako pojacas neki dio terena, da ces oslabiti neki drugi. Greska je po meni bila sto je igrao Lulic, trebao je to igrati Kolasinac. Ali Lulica je stavio vjerovatno jer je opasniji u ofanzivi. Ali sve to po meni ima vrlo malo veze sa Spahicevom partijom, Emenike ga je silovao.
Covjek je jos u 80-im, Hajduk je jos samo za njega veliki klub.
Ne zna govedo da danas nisu bitni zingleri, nego trkaci. Danas u nekim ekipama i 3 igraca u veznom redu dominiraju, a Safetu treba 6
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Pa zar ga nije i FSRSa izglasao za selektora sto mu ne bi sada i ukino punomoc. Da mi je samo vidjet koliko bi mi njihovog kandidata trpili da ovako nesto radi. Ne vjerujem ja da ce ga oni skinuti samo ce naplatit njegov ostanak. Ako ga zamjene
sa Bajevicem ja im skidam kapu. Onda i nisu toliki neprijatelji BIH nogometa.
sa Bajevicem ja im skidam kapu. Onda i nisu toliki neprijatelji BIH nogometa.
Sad kad Hrvati uskoče i poremete planove i kažu hoćemo Blaža ili Ćiru.Sheyi je napisao/la:Ovo bi mogla prekretnica ka boljem, Srbi zele Bajevica, a i mi, pravi navijaci. Naprijed Mile legendo![]()
![]()
Dubrovnik kralju pa skontali da je sa Papetom upitno naredno EP-SP, a dopalo im se u Brasilu pa hoće da opet putuju i zarade.
Uh da hoce Prosineckog predloziti. Da se nekad u Bosni takmicimo za bolje sutra.Janez je napisao/la:Sad kad Hrvati uskoče i poremete planove i kažu hoćemo Blaža ili Ćiru.Sheyi je napisao/la:Ovo bi mogla prekretnica ka boljem, Srbi zele Bajevica, a i mi, pravi navijaci. Naprijed Mile legendo![]()
![]()
Ma dosta je brate i Safeta, 4 godine je tu, pokazao je šta je imao pokazat, a složit ćemo se da nije neki stručnjak. Ostat će upisan kao prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje i prema tome, bolje mu je da ode sad, nego da još više zabrlja pa kod navijača postane omraženik, heroj je bio u septembru, a sad je negdje između.Virtu4l je napisao/la:Da, oni nam žele dobro.Sheyi je napisao/la:Ovo bi mogla prekretnica ka boljem, Srbi zele Bajevica, a i mi, pravi navijaci. Naprijed Mile legendo![]()
![]()
Bajević je mila majka, al kad uvedu princip da oni biraju selektora svaki drugi ciklus recimo, pa ti dovedu nekog svog Papeta, pa krenu blokirat sve živo ko u državnom parlamentu kad im se nešto ne svidi, naćemo se ovdje da te pitam šta misliš o Miletu legendi. Čuj u Republici Srpskoj ne žele SušićaSheyi je napisao/la:Ma dosta je brate i Safeta, 4 godine je tu, pokazao je šta je imao pokazat, a složit ćemo se da nije neki stručnjak. Ostat će upisan kao prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje i prema tome, bolje mu je da ode sad, nego da još više zabrlja pa kod navijača postane omraženik, heroj je bio u septembru, a sad je negdje između.Virtu4l je napisao/la:Da, oni nam žele dobro.Sheyi je napisao/la:Ovo bi mogla prekretnica ka boljem, Srbi zele Bajevica, a i mi, pravi navijaci. Naprijed Mile legendo![]()
![]()
Ali pazi ovih par velikoBošnjaka što brane Sušića, pa to nisu istine, plačem od smijeha
Sušić je svebošnjački interes !!!
Ne znam jesi ovim mislio na mene, ali ja ne branim Sušića. A nisu ni Bošnjaci počeli povlačiti nacionalne interese u izboru selektora.MoR je napisao/la:Ali pazi ovih par velikoBošnjaka što brane Sušića, pa to nisu istine, plačem od smijeha![]()
Ne treba to dopustit nikakve principe moj covjek pa tvoj ipak je sport u pitanju, ali ako predlazu Bajevica sve se okrece naglavacke. Neko ko takvu velicinu predlaze ne moze mrziti ovu repku pa da se sto miliona puta Mile zove. Ja sam skeptican prema ovima iz BL pa tako i sa ovim. Mislim da je ovo samo kontra koja ce se platiti sa necim i oni ce odustati. A ako ustraju i dovedu Bajevica drugi put u zivotu Srbi ce me zbuniti. Prvi put je to bilo sa Markovicem u rukometu. Stekao sam utisak da on voli nasu rukometnu repku, a prije sam ga posmatrao kao zagrizenog nacionalistu. Ne znam vise sto da mislim.
Intelektualni mediokritet i potpuna taktička neznalica tupavog pogleda jednostavno mora otići, pokazao je koliko (ne)zna i nema potrebe da sputava jednu jako dobru generaciju naših mladića. Ova selekcija zaslužuje ozbiljnog, provjerenog i dokazanog trenera, kakav je npr. Duško Bajević.
Ma ja ti opet kažem, da hoće Bajević biti selektor - super. Ali ne na način da bude doveden nekom debilnom demonstracijom sile FS RS. Jer ako na TAJ način dovedu Bajevića, sutra će ti istim tim principom dovest' recimo Uroševića.dubrovnik je napisao/la:Ne treba to dopustit nikakve principe moj covjek pa tvoj ipak je sport u pitanju, ali ako predlazu Bajevica sve se okrece naglavacke. Neko ko takvu velicinu predlaze ne moze mrziti ovu repku pa da se sto miliona puta Mile zove. Ja sam skeptican prema ovima iz BL pa tako i sa ovim. Mislim da je ovo samo kontra koja ce se platiti sa necim i oni ce odustati. A ako ustraju i dovedu Bajevica drugi put u zivotu Srbi ce me zbuniti. Prvi put je to bilo sa Markovicem u rukometu. Stekao sam utisak da on voli nasu rukometnu repku, a prije sam ga posmatrao kao zagrizenog nacionalistu. Ne znam vise sto da mislim.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neće, jer isto kao što se može reći DA Bajeviću može se reći NE Uroševiću ili bilo kojem drugom koji ne odgovara.teferič je napisao/la:Ma ja ti opet kažem, da hoće Bajević biti selektor - super. Ali ne na način da bude doveden nekom debilnom demonstracijom sile FS RS. Jer ako na TAJ način dovedu Bajevića, sutra će ti istim tim principom dovest' recimo Uroševića.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ako mislis da je Dusan Bajevic "nacionalni interes" Srba, onda da ti kazem da je Dusan imao samo majku, nije imao oca. Mama mu je bila muslimanka, a i zena mu je muslimanka. Ne znam o kojem nacionalnom interesu govorimo?teferič je napisao/la:Ne znam jesi ovim mislio na mene, ali ja ne branim Sušića. A nisu ni Bošnjaci počeli povlačiti nacionalne interese u izboru selektora.MoR je napisao/la:Ali pazi ovih par velikoBošnjaka što brane Sušića, pa to nisu istine, plačem od smijeha![]()
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
svaka promjena je dobrodosla jer je Susic iskoristio svemoguce kredite da ne spominjem ovdje 10 najmanje izjava koje su ciste kontradiktornosti u vezi spiska igraca,igre,ambicija na SP-u itd..
Može, ali onda možeš doć u situaciju da zbog tjeranja inata nemaš selektora.DukeOfWellington je napisao/la:Neće, jer isto kao što se može reći DA Bajeviću može se reći NE Uroševiću ili bilo kojem drugom koji ne odgovara.teferič je napisao/la:Ma ja ti opet kažem, da hoće Bajević biti selektor - super. Ali ne na način da bude doveden nekom debilnom demonstracijom sile FS RS. Jer ako na TAJ način dovedu Bajevića, sutra će ti istim tim principom dovest' recimo Uroševića.
MostaracVelezovac je napisao/la:Mama mu je bila muslimankateferič je napisao/la:Ne znam jesi ovim mislio na mene, ali ja ne branim Sušića. A nisu ni Bošnjaci počeli povlačiti nacionalne interese u izboru selektora.MoR je napisao/la:Ali pazi ovih par velikoBošnjaka što brane Sušića, pa to nisu istine, plačem od smijeha![]()
Netačno.
Ali i nevažno. Pusti budalaštine.
Ipak mislim da se za to glasa ne moze to tako. Inace bi oni limenog predlozili. Mora biti prihvatljiv i ostalim, a meni je u ovom momentu Dusko i vise nego prihvatljiv. Vidis da je i tebi. Mozes i okrenuti pilu pa sto bi mi njima Susica nametali treci put. Po meni bi selektor trebao podnijeti ostavku nakon svakog neuspijeha i bez da mu das otkaz.To je stvar odgovornosti i morala. Susic je dobio jedan bonus a sada bi trebao i drugi. Politiku treba drzati miljama od sporta, a da Srbi i Hrvati svaki put predloze ovakvog covjeka u bilo kojem sportu od mene ce imati glas. I Bosnjaci naravno kao moj narod.teferič je napisao/la:Ma ja ti opet kažem, da hoće Bajević biti selektor - super. Ali ne na način da bude doveden nekom debilnom demonstracijom sile FS RS. Jer ako na TAJ način dovedu Bajevića, sutra će ti istim tim principom dovest' recimo Uroševića.dubrovnik je napisao/la:Ne treba to dopustit nikakve principe moj covjek pa tvoj ipak je sport u pitanju, ali ako predlazu Bajevica sve se okrece naglavacke. Neko ko takvu velicinu predlaze ne moze mrziti ovu repku pa da se sto miliona puta Mile zove. Ja sam skeptican prema ovima iz BL pa tako i sa ovim. Mislim da je ovo samo kontra koja ce se platiti sa necim i oni ce odustati. A ako ustraju i dovedu Bajevica drugi put u zivotu Srbi ce me zbuniti. Prvi put je to bilo sa Markovicem u rukometu. Stekao sam utisak da on voli nasu rukometnu repku, a prije sam ga posmatrao kao zagrizenog nacionalistu. Ne znam vise sto da mislim.
Stvarno me ne zanimaju ni Bajevićeva niti bilo čija druga krvna zrnca, ne pričam uopšte o tome. Samo mi se upale alarmi kad čujem da FS RS nekoga ultimativno želi ili ne želi. Mislim da njihovi motivi nisu ni blizu jednaki tvojima, ili motivima bilo koga kome je stalo do reprezentacije BiH.MostaracVelezovac je napisao/la:Ako mislis da je Dusan Bajevic "nacionalni interes" Srba, onda da ti kazem da je Dusan imao samo majku, nije imao oca. Mama mu je bila muslimanka, a i zena mu je muslimanka. Ne znam o kojem nacionalnom interesu govorimo?teferič je napisao/la:Ne znam jesi ovim mislio na mene, ali ja ne branim Sušića. A nisu ni Bošnjaci počeli povlačiti nacionalne interese u izboru selektora.MoR je napisao/la:Ali pazi ovih par velikoBošnjaka što brane Sušića, pa to nisu istine, plačem od smijeha![]()
Zadnja izmjena: teferič, dana/u 01 jul 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.