ja sam realista po prirodi
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jest nam ginkel dugo i trajao 
al' ozbiljno mislim da bi se uz odredjene promjene na poluvremenu moglo bar do boda... naravno, ako nastave mrtvo kao i dosad onda pisi propalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bonera primi nogu u glavu, sad ima da odigra ko car do kraja sezone 
Bravo Torres, igra ko muda al ja i dalje vjerujm da mozemmo do pobjede hiihihh 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hajde sadaaaa,pa nije Empoli **** Real Madriiid
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- _forzamilan_
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Toooores
Okrecemo ovo u drugom
Okrecemo ovo u drugom
Bravo za Toresa, al svaki njihov napad imam osjecaj da ljudi mogu zabit
Il Club più titolato al mondo!
el ninooooooooooooooooooo 
dobra stvar sto dadose gol do poluvremena... yebite me, al' mislim da mozemo do pobjede.
dobra stvar sto dadose gol do poluvremena... yebite me, al' mislim da mozemo do pobjede.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji je idiot ovaj bonera hahahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
yebo mu ja mater pa i penal kad ne skrivi, vadi gov*a odmah na poluvremenu dok nije zahebo sve.. daj nam i Saravija od pocetka pa da ovo okrenemo, vadi i Muntarija pocrvenit ce dzaba hhaha
koja yebada od utakmice majko mila, pa Empoli nas muci ko Real Madrid hehe
koja yebada od utakmice majko mila, pa Empoli nas muci ko Real Madrid hehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ovaj hadalj igrao rukom? Jad da ne može jadnije kako igraju. Nema od ovog Milana hljeba kako god okreneš. Kad te mrtvi Empoli razvali nemaš top 3 ti dođe ko Mt. Everest.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Prvo poluvrijeme igra ispod svake mogucnosti, pa najviše mi smeta ovaj nehljebovski pristup. Ukenjali se protiv Empolija, meč još uvijek nije izgubljen ali pristup u drugom dijelu mora biti neuporedivo drugačiji. I daj više neka nekog ubije Boneru. 
@francobaresi
u grob ce nas otjerat
i ova konjina zivotinjska, samo gledam kad ce crveni dobiti... vadi go'vna napolje
drago mi je radi torresa, mislim da ce biti dobro pojacanje.
definitivno se mora mjenjati pristup u dr. poluvremenu i nadam se da ce im pippo dobro ocitati bukvicu... i svakako saravija ubaciti u nastavku.
i sta je ljudi sa ginkelom, meni je sve to uspjelo promaci... jel' sta ozbiljno, jel' opet koljeno u pitanju?
i ova konjina zivotinjska, samo gledam kad ce crveni dobiti... vadi go'vna napolje
drago mi je radi torresa, mislim da ce biti dobro pojacanje.
definitivno se mora mjenjati pristup u dr. poluvremenu i nadam se da ce im pippo dobro ocitati bukvicu... i svakako saravija ubaciti u nastavku.
i sta je ljudi sa ginkelom, meni je sve to uspjelo promaci... jel' sta ozbiljno, jel' opet koljeno u pitanju?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ajd sto nas yebe Empoli vec i ovi sa arene, na poluvremenu pustaju Deportivo - Milan i onu njihovu fantasticnu utakmicu, nazalost Milan ispao... yebu nas u zdrav mozak svakako 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Grande Milan se ukenjao protiv još većeg Empolija. Pojedoše ih ljudi presingom i na sredini terena.
Bravo El Nino, jako lijep gol, baš onaj u stilu pravog golgetera.
De Scigliu se odbija lopta ko od stablo.
Muntari je zrel za izaći, ali pošto je evidentno da se Pippo ovdje ništa ne pita ili je u drugom slučaju marioneta ćelavaca, nešto slično kao Krunoslav Ku-rčić kod Mamića...nema od toga ništa.
I da, ko je Bonera, ja ne znam tog igrača ? Igra li taj po terminima ? Dok ne dođe trener jako CIJENJENOG renomea tipa Mourinho i sl. nagledat ćemo se mi još ovih hadalja u Milanu. Pa valjda smo svi primjetili da kod svakoga jedni te isti igrači guraju!!
Bravo El Nino, jako lijep gol, baš onaj u stilu pravog golgetera.
De Scigliu se odbija lopta ko od stablo.
Muntari je zrel za izaći, ali pošto je evidentno da se Pippo ovdje ništa ne pita ili je u drugom slučaju marioneta ćelavaca, nešto slično kao Krunoslav Ku-rčić kod Mamića...nema od toga ništa.
I da, ko je Bonera, ja ne znam tog igrača ? Igra li taj po terminima ? Dok ne dođe trener jako CIJENJENOG renomea tipa Mourinho i sl. nagledat ćemo se mi još ovih hadalja u Milanu. Pa valjda smo svi primjetili da kod svakoga jedni te isti igrači guraju!!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa ljudi niko ne spominje da je Abate opet asistent pa vec treca asistencija u sezoni [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Abate kralj asistencija 
@francobaresi

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
i zuco naucio centrirati samo siljo nikad nece

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.