FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zavrseno. Dogovoreno.
Hope Powell.
Danas ce objaviti u kasnim popodnevnim satima.
CV kao trener:
2012. engleska olimpijska reprezentacija.
2017. Brighton & Hove
Godiste 1966.
Hope Powell.
CV kao trener:
2017. Brighton & Hove
Godiste 1966.
Konacno pravi mudonja koji ce se znati suprostaviti ovim nasim pichokamaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 dec 2019, 08:43Zavrseno. Dogovoreno.
Hope Powell.
CV kao trener:
2017. Brighton & Hove
Godiste 1966.
Komazec u Zrinjskom
i Bilbija
i Bilbija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Iš'o na kurs

Jos zena nam fali, al jes da vise lici na muskoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 dec 2019, 08:43Zavrseno. Dogovoreno.
Hope Powell.
CV kao trener:
2017. Brighton & Hove
Godiste 1966.

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
nzm šta bih rekao u vezi lazara markovića. Za našu ligu i jeste veliko ime, ima iskustvo igranja u Evropi ali isto tako karjera mu je u velikom padu. Možda osudba do kraja godine uz to da mu plata ide bar 50%-50% i uz mogućnost otkupa ukoliko bi ovdje zadovoljio igrama.
A da ga ovdje razigravamo do ljeta, pa da se vrati u Partizan to nema šanse
A da ga ovdje razigravamo do ljeta, pa da se vrati u Partizan to nema šanse
ma nema šta razigravat poslije ozljede ovdje na ovim terenima posije zime
to je neka blentovina pukla koja nema pojma o životu...
dakle ako partizan ili zvezda imaju nekog zdravog a da ne igra dovoljno bujrum inače ozlijeđenih imamo i mi...to je nešto čemu sam se nadao recimo dok su tu bili Hus i Robi pa nekim međusobnim poznanstvima da je Gdin Klauzulović dogovorio nekog iz zvezde na posudbu e to bi bilo nešto....međutim i tamo ga ne jebu 2% ili ga se sjećaju vrlo dobro još....
elem samo zdravi igrači, poželjno bez duge pauze i željni dokazivanja...
za ove invaliden ima "Sarajevo B" igraju na grbavici u plavim dresovima

dakle ako partizan ili zvezda imaju nekog zdravog a da ne igra dovoljno bujrum inače ozlijeđenih imamo i mi...to je nešto čemu sam se nadao recimo dok su tu bili Hus i Robi pa nekim međusobnim poznanstvima da je Gdin Klauzulović dogovorio nekog iz zvezde na posudbu e to bi bilo nešto....međutim i tamo ga ne jebu 2% ili ga se sjećaju vrlo dobro još....
za ove invaliden ima "Sarajevo B" igraju na grbavici u plavim dresovima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Uporedo sa rješavanjem trenerske križaljke, FK Sarajevo je već krenuo u „provjetravanje“ svlačionice, bez obzira što nakon uručenog otkaza Husrefu Musemiću još nije imenovan novi šef stručnog štaba aktuelnog prvaka i lidera bh. elite.
Kako prenosi Dnevni avaz, prvi na listi želja je krilni napadač Mladosti iz Doboja kod Kaknja Matthias Fanimo, koji je minule jeseni odigrao 15 utakmica i postigao četiri gola, uz pet asistencija.
Tim povodom iz FK Sarajevo su već kontaktirali Mladostaše i za Engleza ponudili tri igrača – Gedeona Guzinu, Aladina Šišića i jednog mlađeg fudbalera.
S druge strane, treba naglasiti i to da se dvadesetpetogodišnji Fanimo nalazi i na listama želja Željezničara, Zrinjskog, Borca… Navodno, odšteta za Engleza koji je pod ugovorom sa Mladostašima do 15. juna 2021. godine je 200 hiljada eura.
Daj bože da je ovaj mladi igrač Mustafić
Kako prenosi Dnevni avaz, prvi na listi želja je krilni napadač Mladosti iz Doboja kod Kaknja Matthias Fanimo, koji je minule jeseni odigrao 15 utakmica i postigao četiri gola, uz pet asistencija.
Tim povodom iz FK Sarajevo su već kontaktirali Mladostaše i za Engleza ponudili tri igrača – Gedeona Guzinu, Aladina Šišića i jednog mlađeg fudbalera.
S druge strane, treba naglasiti i to da se dvadesetpetogodišnji Fanimo nalazi i na listama želja Željezničara, Zrinjskog, Borca… Navodno, odšteta za Engleza koji je pod ugovorom sa Mladostašima do 15. juna 2021. godine je 200 hiljada eura.
Daj bože da je ovaj mladi igrač Mustafić

- robertkosar
- Kontakt:
Nemoj brate povredjene igrace nama kao sto je bio onaj krmcina alispahicDenchi je napisao/la: ↑15 dec 2019, 09:52ma nema šta razigravat poslije ozljede ovdje na ovim terenima posije zimeto je neka blentovina pukla koja nema pojma o životu...
za ove invaliden ima "Sarajevo B" igraju na grbavici u plavim dresovima![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I daj boze da ovo nema veze sa istinom. Yebala ih mladost i pojacanja iz seoskih ekipaSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:39Uporedo sa rješavanjem trenerske križaljke, FK Sarajevo je već krenuo u „provjetravanje“ svlačionice, bez obzira što nakon uručenog otkaza Husrefu Musemiću još nije imenovan novi šef stručnog štaba aktuelnog prvaka i lidera bh. elite.
Daj bože da je ovaj mladi igrač Mustafić![]()
-
- Kontakt:
Sto se mene tice,barem ce osloboditi budzet za 2 plate(3 oslobodjenje,dolaskom Fanima 1 se zauzima)sto znaci da cemo biti finansijski jaci,a nije los Fanimo za klupe,bolji je od Sisica i Cruza sigurnoZgemboHZ je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:44I daj boze da ovo nema veze sa istinom. Yebala ih mladost i pojacanja iz seoskih ekipaSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:39Uporedo sa rješavanjem trenerske križaljke, FK Sarajevo je već krenuo u „provjetravanje“ svlačionice, bez obzira što nakon uručenog otkaza Husrefu Musemiću još nije imenovan novi šef stručnog štaba aktuelnog prvaka i lidera bh. elite.
Daj bože da je ovaj mladi igrač Mustafić![]()

-
- Kontakt:
Miloš Filipović slobodan,po meni vrh igrac za nase lige..
Fanimo i mlađi i bolji igrač i dodatno IGRAO ovu polusezonu....Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:48Miloš Filipović slobodan,po meni vrh igrac za nase lige..
-
- Kontakt:
Mojne mi te iz mladosti,jedino ako necemo crnickog i guzinu v2Denchi je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:51Fanimo i mlađi i bolji igrač i dodatno IGRAO ovu polusezonu....Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:48Miloš Filipović slobodan,po meni vrh igrac za nase lige..
A Filipovi dobar sa 29 godina, polusezonom bez fudbala a uz to i ovdje kad je bio u Zrinjskom ije imao ovakvu statistiku kao fanimo. Podsjećam te da je 4-5 statistika stvorena u predzadnjoj ekipi lige.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Crnički je iz BayernaSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:53Mojne mi te iz mladosti,jedino ako necemo crnickog i guzinu v2Denchi je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:51Fanimo i mlađi i bolji igrač i dodatno IGRAO ovu polusezonu....Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:48Miloš Filipović slobodan,po meni vrh igrac za nase lige..

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fanimo bi bio pun pogodak.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ma trebamo skresati kadar , puno je škarta...
Trenutno korisnika/ca: Dave, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, stokastoka23 i 44 gosta.