Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 02 jul 2014, 00:15

Bajevic je takav "strucnjak" da zadnjih 10 godina nije osvojio nista. Karijeru je zavrio u Crvenoj zvezdi kad je kod rezultata 0 : 3 protiv Vojvodine napustio teren prije zavrsetka utakmice. I tako ostavio svoje igrace same da igraju. Isto tako Grcka liga je jedan obicni ****. Sigurno nije ni u najboljih 10 u Evropi. Ne djeluje mi kao covjek koji studiozno prati novosti u fudbalu kao Vaha. Vise mi djeluje "stara skola" kao Pape. Igra onako kako je naucio. Isto tako mi ne djeluje kao covjek koji ce odlaziti u Njemacku i Svedsku nagovarat nase igrace da zaigraju za nas.

U kakvoj smo losoj situaciji. Govori i podatak da nam je i takav Bajevic. Daleko najbolji izbor. Za Vahu se nema para. A svi drugi "kandidati" su katastrofa. Mnogi gori i od Papeta. Potrebno je jako trijezno razmisliti kako dalje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 jul 2014, 00:21

Ajax je napisao/la:Bajevic je takav "strucnjak" da zadnjih 10 godina nije osvojio nista. Karijeru je zavrio u Crvenoj zvezdi kad je kod rezultata 0 : 3 protiv Vojvodine napustio teren prije zavrsetka utakmice. I tako ostavio svoje igrace same da igraju. Isto tako Grcka liga je jedan obicni ****. Sigurno nije ni u najboljih 10 u Evropi. Ne djeluje mi kao covjek koji studiozno prati novosti u fudbalu kao Vaha. Vise mi djeluje "stara skola" kao Pape. Igra onako kako je naucio. Isto tako mi ne djeluje kao covjek koji ce odlaziti u Njemacku i Svedsku nagovarat nase igrace da zaigraju za nas.

U kakvoj smo losoj situaciji. Govori i podatak da nam je i takav Bajevic. Daleko najbolji izbor. Za Vahu se nema para. A svi drugi "kandidati" su katastrofa. Mnogi gori i od Papeta. Potrebno je jako trijezno razmisliti kako dalje.
Pišeš gluposti
Nad tobom sunce najljepše sja

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jul 2014, 00:26

Ajax je napisao/la:
reks je napisao/la:
Pitam se gleda li selektorovu i ovakvu Belgiju..Jer ako gleda umjesto izvještaja kako je zajeb....u Brazilu nek se potrudi da napravi plan(sa ili bez bekova)za "rat"sa ovakvom Belgijom
Nemamo sanse skoro nikakve. Belgija je duplo jaca od Grcke ofanzivno. Danas dominiraju ali jednostavno gore od prevelike zelje i nemaju iskustva ova generacija. Ali igracki ( po imenima ) je ova Belgija puno ispred nas. Ne sumnjam da ce njihov selektor dobro skautirat i nase mane. Ako izborimo drugo mjesto u grupi bice to super.
Belgija jest bolja od nas, ali Amerikanci nam nisu ni blizu pa u regularnom vremenu odnesose 0 i jos ih za malo ne pobjedise u zadnjem minutu. Amerikancima na klupi sjedi veliki Svabo. Ali sama ova utakmica mi daje za pravo da se mogu nadati i necemu vise od boda u Zenici. Nismo mi tako losi da nam iko moze sa sigurnim bodovima otici iz Zenice.
E samo da je ovoga Svabicu prevesti nama. Ovo je sala jer je nerealno, ali strucan covijek i nista nije nedostizno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jul 2014, 00:27

pinoglavi je napisao/la:
Pišeš gluposti
Pisem iste stvari vec 10-tak dana za Bajevica, a za Papeta mjesecima. Pape nas je unistio protiv Nigerije jer je igrao bez pravog beka Kolasinca. I zato jer je opet gurao ofanzivnog veznog Medunjanina na zadnjeg veznog gdje je neupotrebljiv u defanzivi. A to bi mu trebao biti primarni zadatak. Ali isto tako govorim da je Bajevic daleko od strucnjaka kakvog ga pojedini dozivljavate ovdje. Pa covjek je trenutno u penziji. Grcka liga je ponavljam **** od lige. Isto tako fudbal se je promjenio u zadnjih 10 godina. I jos covjek je uvjek igrao 3-5-2, koji nikako nemozes odigrati sa nasim igracima kvalitetno, nikako.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 jul 2014, 00:33

Ajax je napisao/la: Pisem iste stvari vec 10-tak dana za Bajevica, a za Papeta mjesecima. Pape nas je unistio protiv Nigerije jer je igrao bez pravog beka Kolasinca. I zato jer je opet gurao ofanzivnog veznog Medunjanina na zadnjeg veznog gdje je neupotrebljiv u defanzivi. A to bi mu trebao biti primarni zadatak. Ali isto tako govorim da je Bajevic daleko od strucnjaka kakvog ga pojedini dozivljavate ovdje. Pa covjek je trenutno u penziji. Grcka liga je ponavljam **** od lige. Isto tako fudbal se je promjenio u zadnjih 10 godina. I jos covjek je uvjek igrao 3-5-2, koji nikako nemozes odigrati sa nasim igracima kvalitetno, nikako.
Pišeš gluposti
Nad tobom sunce najljepše sja

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 jul 2014, 00:34

PerryFred je napisao/la:
emir79 je napisao/la:RS dominira u svemu u BIH, i glavnu rjec vodi :clap:

PAPE samo idi i hvala ti na svemu!
Ne vrijedi, eto napisao sam da nije pod moranje da Safet ostane, ako ce doci kalibar Bajevica.
Vecsam gore napisao, ako ce doci kalibar Bajevica odmah cu pristati, jer je vrhunski strucnjak.
Znaci jos jednom za kraj, ako ce doci Bajevic, ja sam za, ako ce doci Jagodic i slicni "strucnjaci" ja sam protiv da se Safet smjenjuje.
:crazy:
Sinko, kad ti uleti Jagoda na selektorsku poziciju, itekako ces da kotrljas ocima ;)

Ne znam zasto vadis ove citate sa Bajevicem, pa samo ludak moze povjerovati da je probosanski orjentisan trener interes Srba iz IO NSBIH. Jagoda dijete drago,Jagoda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 jul 2014, 00:36

Sheyi je napisao/la:Ovo bi mogla prekretnica ka boljem, Srbi zele Bajevica, a i mi, pravi navijaci. Naprijed Mile legendo :bih: :tokralju: :bow:
Ovo je vjerovatno prvi put kada se slažem sa njima :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 00:48

Ajax je napisao/la:Selektor Belgije znalacki sacuvao svjezeg prvog napadaca Lukakua za kraj utakmice. Bravo majstore.
Amerikanci u 92. minuti promasili 100% sansu za pobjedu.
Da su dali gol bilo bi "Odlazi ubleho" umjesto "bravo majstore" :)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 jul 2014, 00:54

S obzirom da u upravnom odboru sjedi vecina koja zeli lose reprezentaciji, na celu saveza poltroni i neznalice, ne bi me cudilo da se Safetu produzi ugovor.

Bice mi tesko nakon ovoliko godina fanaticnog pracenja repke odustati!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 00:56

velez_mostar je napisao/la:S obzirom da u upravnom odboru sjedi vecina koja zeli lose reprezentaciji, na celu saveza poltroni i neznalice, ne bi me cudilo da se Safetu produzi ugovor.

Bice mi tesko nakon ovoliko godina fanaticnog pracenja repke odustati!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne lazi narod.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2014, 00:58

Kad imas 23 ekstra igraca lako je kombinovati. Znaci govorim o ovakvim klasama, nemojte mi sad poceti pricu kako Safet nije poveo Zeca i Hodzica pa da je onda mogao ovakvo nesto napraviti :geek:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 jul 2014, 01:02

Safete, istekao ti je ugovor što znači da si za sada otišao i ne vraćaj se. Ako ne može Vaha, neka onda Dušana.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 02 jul 2014, 01:03

Sabinho je napisao/la:Kad imas 23 ekstra igraca lako je kombinovati. Znaci govorim o ovakvim klasama, nemojte mi sad poceti pricu kako Safet nije poveo Zeca i Hodzica pa da je onda mogao ovakvo nesto napraviti :geek:
Sto je najgore, imao je kolasinca, i stavio ga na klupu.. ne zna ih ni 11 sastavit

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 jul 2014, 01:03

Nemamo mi AMERICKI menatalitet !Ljudi se bore do zadnje sekunde isto kao I Svabe ,oni su tako igrali na svakom prvenstvu .Ljudi igraju sa srcem za svoju zemlju I kod njih nema JA I samo JA kao kod nas nego MI I samo MI!Nema veze ko nama bude selektor bice isto.Slazem se da Susic treba da napusti , ja mislim da bi bilo dobro da MESA Bazdarevic jos jednom pokusa.Nece VAHA biti selektor 100%.Kladim se da ce prije da vodi Hrvatsku nego nasu reprezentaciju.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jul 2014, 01:05

pinoglavi je napisao/la:
Pišeš gluposti
Neka te. Eksperta za g. Bajevica i Grcku ligu od prije 10 godina.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 02 jul 2014, 01:09

Bolje nego Susica i Turske druge od prije 7 godina... ocito je da nista nije naucio na klupi BiH.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2014, 01:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Selektor Belgije znalacki sacuvao svjezeg prvog napadaca Lukakua za kraj utakmice. Bravo majstore.
Pogodio frajer, treba mu cestitati, ali zamisli komentara da sutra nas selektor, nije bitno ime, sacuva Dzeku za produzetke. To bi strasno bilo...
Da stavi nekog neiskusnog kao sto je ovaj Origi, komentari bi bili da zeli da ga proda preko reprezentacije ili nesto slicno. A i Dzeko bi mozda klupu podnio malo teze nego sto je podnosi u Citiju... na zalost, nikako da nasi igraci tu profesionalnost koju pokazuju u klubovima prenesu na reprezentaciju.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jul 2014, 01:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pogodio frajer, treba mu cestitati, ali zamisli komentara da sutra nas selektor, nije bitno ime, sacuva Dzeku za produzetke. To bi strasno bilo...
Cuvao je Kolasinca za tekmu sa Iranom, sa Iranom cuvao Hajrovica radi kvalifikacija za EP. Dobio bi komentare slicne Susicu poslije Nigerije. To je kocka a ne taktika.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 jul 2014, 01:14

BosnaSTL je napisao/la:.Nece VAHA biti selektor 100%.Kladim se da ce prije da vodi Hrvatsku nego nasu reprezentaciju.
Nakon razočarenja u Dinamu rekao sam da nikada više neću raditi na našim prostorima. Međutim, imam moralnu obavezu prema BiH, pa možda se, ipak, jednog dana vratim i dam svoj doprinos u dodatnom razvoju fudbala u mojoj domovini“, kazao je Halilhodžić.

:angel: ;)

Ako neće sad sa ovakvim igračima neće nikada. :cool:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 jul 2014, 01:26

BosnaSTL je napisao/la:Nemamo mi AMERICKI menatalitet !Ljudi se bore do zadnje sekunde isto kao I Svabe ,oni su tako igrali na svakom prvenstvu .Ljudi igraju sa srcem za svoju zemlju I kod njih nema JA I samo JA kao kod nas nego MI I samo MI!Nema veze ko nama bude selektor bice isto.Slazem se da Susic treba da napusti , ja mislim da bi bilo dobro da MESA Bazdarevic jos jednom pokusa.Nece VAHA biti selektor 100%.Kladim se da ce prije da vodi Hrvatsku nego nasu reprezentaciju.
Mentalitet i samopouzdanje.

Mi smo protiv ARG upisali poraz prije nego sto je utakmica pocela, da ga nismo primili u drugom minutu, primili bi ga u trecem. Selektor je pripremio teren na takav nacin da smo se od samog pocetka borili za drugo mjesto, sto je, gledajuci sa aspekta reprezentacija koje su prosle u drugi krug, ogromna greska bila.

Stog razloga, nadajmo se svi zajedno da ce znalac sjesti na klupu BiH. Dosta je tintare bilo u svakom smislu te rijeci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.