Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Zasto mu je sut onako skreno trenutno je bas skreno jbo te
losa karmaBosnaSTL je napisao/la:Zasto mu je sut onako skreno trenutno je bas skreno jbo te
katastrofa 
Od svih igrača Netsa što su igrali duže od 10 minuta samo Mirza na 0 poena ne valja ovo nikako 
samo ti mirza dodaji,dodao bi im ja samo soli na ranu mater im p.rcim
TOO MIRZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
I aj na klupu

I aj na klupu
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 03 dec 2014, 03:43, ukupno mijenjano 1 put.
To je to majstore, tako igras, skracena ti je minutaza, 4 minute u drugom. Laku noc 
mrs dabogda ispali iz lige

Bar si se upisao.
Hajmo Niksi

Hajmo niksi

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nakon tri godine ima status kao da je rookie. Dok pravi rookie ima status kao da je hall of famer. 
Sutra navečer u istom terminu opet igraju valjda završi ovu lošu seriju i napokon bude onaj stari.Gifron je napisao/la: Mirza od Spursa nestao
KG
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 03 dec 2014, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sezona je duga bice tu svasta .
Koja je u ubleha ivaj JACK ... razvlacenje pameti kad stavi Mirzu u petorci sa JACKOM i ANderssonom ...
Ispa mi ovaj JJ nekako najsimpaticniji
Ispa mi ovaj JJ nekako najsimpaticniji
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
sam je sebi ovo napravio... niko nije kriv sto on protiv najgore ekipe u ligi ne moze bazen da pogodi a onda iducu tekmu bude jos gori,... a brooklyn pod pritiskom pobjede nece traziti mirzinu formucalcio je napisao/la:Nakon tri godine ima status kao da je rookie. Dok pravi rookie ima status kao da je hall of famer.
robery22 je napisao/la:mrs dabogda ispali iz lige![]()
![]()
![]()
TU smo ako bog da budemo zivi i zraviJanez je napisao/la:Sutra navečer u istom terminu opet igraju valjda završi ovu lošu seriju i napokon bude onaj stari.Gifron je napisao/la: Mirza od Spursa nestao![]()
KG![]()
mirzatele je napisao/la:To je to majstore, tako igras, skracena ti je minutaza, 4 minute u drugom. Laku noc![]()
@Freaza nisi nam ga ti vcrs dao i zato Mirza lose igra. 
Janez je napisao/la:Evoo gaaa