Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 02 jul 2014, 01:33

Jedva cekam da ova tema ode u arhivu :pray: :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 01:33

Hadžiabdić: Ne vjerujem da bi Halilhodžić preuzeo reprezentaciju BiH
Ne vjerujem da bi Vahid Halilhodžić pristao da preuzme nogometnu reprezentaciju BiH jer poznaje ovo podneblje. U svakom slučaju, Sušić je zaslužio da nastavi raditi i vjerujem da je on najbolje rješenje za selektora - izjavio je za Fenu legenda Željezničara Enver Hadžiabdić.
'ta će Enver :angel:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 02 jul 2014, 01:34

Janez je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:.Nece VAHA biti selektor 100%.Kladim se da ce prije da vodi Hrvatsku nego nasu reprezentaciju.
Nakon razočarenja u Dinamu rekao sam da nikada više neću raditi na našim prostorima. Međutim, imam moralnu obavezu prema BiH, pa možda se, ipak, jednog dana vratim i dam svoj doprinos u dodatnom razvoju fudbala u mojoj domovini“, kazao je Halilhodžić.

:angel: ;)

Ako neće sad sa ovakvim igračima neće nikada. :cool:
Daj boze .Sad bi bilo pravo vrijeme da odradi tu MORALNU OBAVEZU.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jul 2014, 01:37

Kako bi bilo lijepo pridobiti Vahu za tu ideju da vodi repku. Svi bi se ujedinili i ne sumnjam da bi ostvario nezapamcen uspjeh sa ovim timom. :thumbup: U suprotnom sa Papetom bi morao brinuti cijelo vrijeme o dobru repke :x

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 jul 2014, 01:39

Ako nista uzivajmo nekoliko dana bez selektora,samo nek nije Susic :njanjanja:

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 02 jul 2014, 02:38

Nadam se da ce Pape otici. Hvala mu na svemu
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 02 jul 2014, 03:56

O Safete Sajo Sarajlijo da Bog da se nikad ponovio, o Safete Sajo Sarajlijo da Bog da u Turskoj zaglavio...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 jul 2014, 07:14

Suisiceva izjava da su ga Nigerijci iznenadili pokretljivoscu i brzinom mi djeluje isto ko kad recimo kazu na vjestima u mjesecu januaru da je snijeg iznenadio sve sluzbe za ciscenje puteva koji su nespremni docekali nenadani snijeg u ovo doba godine :crazy: :lol:

Ako ostane pape vjerujem da se mozemo ukljuciti u baraz za EP,strucnjak je to :crazy:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 jul 2014, 07:57

Dok god Pape ima želju za vođenjem repke, ni Vahid ni Bajević neće htjeti uzeti reprezentaciju. Ova dvojica nisu šupci da uzmu posao Papetu. To je to . .
Druga stvar, da Safet odustane od repke , čisto sumnjam da bi Vaha htio okruženje gdje mu se svi miješaju u posao. Zadnji put mu se umiješao Mamić i svi znamo kako je završilo.Spakovao je kofere i ćao . .
I Vahin buraz (Eno) je na pitanje novinara da li će Vaha htjeti preuzeti repku, odgovorio da Vahi k'o fol niko nije odao priznanje u BiH . . . .bla bla (svima je jasno šta to znači). Mislim i Eno zna najbolje da Vaha neće. Treba razmišljati o nekim realnim imenima i najboljem mogućem rješenju.

Blaf
Kontakt:

Post Postao/la Blaf » 02 jul 2014, 08:29

Moggiano je napisao/la:Nadam se da ce Pape otici. Hvala mu na svemu
A gdje da ide, nigdje mu neće biti bolje nego što mu je sad, a i ko će ga onakvog.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 02 jul 2014, 08:47

Ajax je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Pišeš gluposti
Pisem iste stvari vec 10-tak dana za Bajevica, a za Papeta mjesecima. Pape nas je unistio protiv Nigerije jer je igrao bez pravog beka Kolasinca. I zato jer je opet gurao ofanzivnog veznog Medunjanina na zadnjeg veznog gdje je neupotrebljiv u defanzivi. A to bi mu trebao biti primarni zadatak. Ali isto tako govorim da je Bajevic daleko od strucnjaka kakvog ga pojedini dozivljavate ovdje. Pa covjek je trenutno u penziji. Grcka liga je ponavljam **** od lige. Isto tako fudbal se je promjenio u zadnjih 10 godina. I jos covjek je uvjek igrao 3-5-2, koji nikako nemozes odigrati sa nasim igracima kvalitetno, nikako.

prvo daj boze da dodje pa da vidis ko je i sta je dusan bajevic,drugo vise od pola igraca grcke reprezetacije je iz te lige a trece igrao je pape protiv grka (mada vjerovatno nije znao ) 3-5-2 (vranjes,spaha i zuka nazad, mujdza i lula bocni)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 jul 2014, 08:55

ako vec ne moze Halilhodzic ili Bajevic onda je najbolje da ostane Susic...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2014, 09:03

bosnas_ je napisao/la:ako vec ne moze Halilhodzic ili Bajevic onda je najbolje da ostane Susic...
Unistit ce nam mlade igrace Safet :nedam: :nedam: neka ide gdje hoce samo neka ide.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 09:31

Ponos Torina je napisao/la:Unistit ce nam mlade igrace Safet :nedam: :nedam: neka ide gdje hoce samo neka ide.....
Da, baš je uništio Hajrovića, Bešića, Kolašinca, Pjanića, evo propadoše im karijere. Ponekad u toj ogromnoj želji da ocrnite čovjeka ne znate šta pišete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 jul 2014, 09:36

Daj ljudi sjasite vise sa Susica, valjda je savez za to odgovoran koga ce uzeti za selektora... Ni ja a ni mnogi se ne slazu sa nekim potezima Papeta al covijek je napravio sto do sada niko nije ma koliko to mi danas omalovazavali... A ako nece Vaha na klupu onda ne vidim razlog da ne ostane Pape... Ko bi ga mogao dosljedno zamijeniti? Pozdrav :bih:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jul 2014, 09:49

mujdza je napisao/la:Daj ljudi sjasite vise sa Susica, valjda je savez za to odgovoran koga ce uzeti za selektora... Ni ja a ni mnogi se ne slazu sa nekim potezima Papeta al covijek je napravio sto do sada niko nije ma koliko to mi danas omalovazavali... A ako nece Vaha na klupu onda ne vidim razlog da ne ostane Pape... Ko bi ga mogao dosljedno zamijeniti? Pozdrav :bih:
Svaki insan koji zna da protiv ekipe s moćnim krilnim igračima ne smije izostavit lijevog beka iz formacije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2014, 09:59

JonSnow je napisao/la:
mujdza je napisao/la:Daj ljudi sjasite vise sa Susica, valjda je savez za to odgovoran koga ce uzeti za selektora... Ni ja a ni mnogi se ne slazu sa nekim potezima Papeta al covijek je napravio sto do sada niko nije ma koliko to mi danas omalovazavali... A ako nece Vaha na klupu onda ne vidim razlog da ne ostane Pape... Ko bi ga mogao dosljedno zamijeniti? Pozdrav :bih:
Svaki insan koji zna da protiv ekipe s moćnim krilnim igračima ne smije izostavit lijevog beka iz formacije.
Bas tako - i sve sto je godinama gradjeno unistio je jednom glupom taktikom u najvaznijoj utakmici koju smo igrali do sada. No stas sad - proslo je kako je proslo nema povratka i ako ostane samo molit Boga da je naucio na ovim greskama i da smanji malo aroganciju a poradi na autoritetu. Tulenjem "u prazno" bez ikakve reakcije tokom utakmica ne ulijeva osjecaj njegove prisutnosti u tim mecevima. Normalno da i igraci onda nemaju osjecaj odgovornosti i sve se raspada. Nekad treba ko Ciro ili Vaha neki dan sudiji ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 jul 2014, 10:01

pape odlazi i nikad se ne vracaj za dobrobit naseg fudbala
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 jul 2014, 10:09

Pape, ne vraćaj se :!: :!: :!:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2014, 10:10

Ibizevic je napisao/la:Pape, ne vraćaj se :!: :!: :!:
Amin!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.