'ta će EnverHadžiabdić: Ne vjerujem da bi Halilhodžić preuzeo reprezentaciju BiH
Ne vjerujem da bi Vahid Halilhodžić pristao da preuzme nogometnu reprezentaciju BiH jer poznaje ovo podneblje. U svakom slučaju, Sušić je zaslužio da nastavi raditi i vjerujem da je on najbolje rješenje za selektora - izjavio je za Fenu legenda Željezničara Enver Hadžiabdić.
Daj boze .Sad bi bilo pravo vrijeme da odradi tu MORALNU OBAVEZU.Janez je napisao/la:Nakon razočarenja u Dinamu rekao sam da nikada više neću raditi na našim prostorima. Međutim, imam moralnu obavezu prema BiH, pa možda se, ipak, jednog dana vratim i dam svoj doprinos u dodatnom razvoju fudbala u mojoj domovini“, kazao je Halilhodžić.BosnaSTL je napisao/la:.Nece VAHA biti selektor 100%.Kladim se da ce prije da vodi Hrvatsku nego nasu reprezentaciju.
![]()
Ako neće sad sa ovakvim igračima neće nikada.
A gdje da ide, nigdje mu neće biti bolje nego što mu je sad, a i ko će ga onakvog.Moggiano je napisao/la:Nadam se da ce Pape otici. Hvala mu na svemu
Ajax je napisao/la:Pisem iste stvari vec 10-tak dana za Bajevica, a za Papeta mjesecima. Pape nas je unistio protiv Nigerije jer je igrao bez pravog beka Kolasinca. I zato jer je opet gurao ofanzivnog veznog Medunjanina na zadnjeg veznog gdje je neupotrebljiv u defanzivi. A to bi mu trebao biti primarni zadatak. Ali isto tako govorim da je Bajevic daleko od strucnjaka kakvog ga pojedini dozivljavate ovdje. Pa covjek je trenutno u penziji. Grcka liga je ponavljam **** od lige. Isto tako fudbal se je promjenio u zadnjih 10 godina. I jos covjek je uvjek igrao 3-5-2, koji nikako nemozes odigrati sa nasim igracima kvalitetno, nikako.pinoglavi je napisao/la:
Pišeš gluposti
Unistit ce nam mlade igrace Safetbosnas_ je napisao/la:ako vec ne moze Halilhodzic ili Bajevic onda je najbolje da ostane Susic...
Da, baš je uništio Hajrovića, Bešića, Kolašinca, Pjanića, evo propadoše im karijere. Ponekad u toj ogromnoj želji da ocrnite čovjeka ne znate šta pišete.Ponos Torina je napisao/la:Unistit ce nam mlade igrace Safet![]()
neka ide gdje hoce samo neka ide.....
Svaki insan koji zna da protiv ekipe s moćnim krilnim igračima ne smije izostavit lijevog beka iz formacije.mujdza je napisao/la:Daj ljudi sjasite vise sa Susica, valjda je savez za to odgovoran koga ce uzeti za selektora... Ni ja a ni mnogi se ne slazu sa nekim potezima Papeta al covijek je napravio sto do sada niko nije ma koliko to mi danas omalovazavali... A ako nece Vaha na klupu onda ne vidim razlog da ne ostane Pape... Ko bi ga mogao dosljedno zamijeniti? Pozdrav
Bas tako - i sve sto je godinama gradjeno unistio je jednom glupom taktikom u najvaznijoj utakmici koju smo igrali do sada. No stas sad - proslo je kako je proslo nema povratka i ako ostane samo molit Boga da je naucio na ovim greskama i da smanji malo aroganciju a poradi na autoritetu. Tulenjem "u prazno" bez ikakve reakcije tokom utakmica ne ulijeva osjecaj njegove prisutnosti u tim mecevima. Normalno da i igraci onda nemaju osjecaj odgovornosti i sve se raspada. Nekad treba ko Ciro ili Vaha neki dan sudiji ....JonSnow je napisao/la:Svaki insan koji zna da protiv ekipe s moćnim krilnim igračima ne smije izostavit lijevog beka iz formacije.mujdza je napisao/la:Daj ljudi sjasite vise sa Susica, valjda je savez za to odgovoran koga ce uzeti za selektora... Ni ja a ni mnogi se ne slazu sa nekim potezima Papeta al covijek je napravio sto do sada niko nije ma koliko to mi danas omalovazavali... A ako nece Vaha na klupu onda ne vidim razlog da ne ostane Pape... Ko bi ga mogao dosljedno zamijeniti? Pozdrav
Amin!Ibizevic je napisao/la:Pape, ne vraćaj se![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.