FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
ali nema para,sve se rastalilo....
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Sigurno bi izbjegavao duele i bjezao od lopte, ali je isto tako sigurno da bi u prvom njihovom naletu nekom nogu slomio po principu "oko za oko, zub za zub"... to od nasih momaka nisam vidio..voltron30 je napisao/la:Jarane, bio bi i ti pickast kad vidis da igrac ide, ne da te polomi, nego da ti nogu otkine.za_zivot_cijeli je napisao/la:Malo su mi pickasti, eto, da tako kazem.![]()
da su nasi momci kojim slucajem vratili koji put onim mesarima, pitanje je da li bi onaj celavac onako protrcavao i proigravao onog cupu
u tom smislu "pickasti"
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Drugi način
- Kontakt:
Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Nemoj da mi zovemo onog crnogorca Strugara.Frutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.![]()
![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Drugi način
- Kontakt:
Neka ubaci, necemo se mi zaliti da je igrao neregistrovan igrač ili nešto sličnoFrutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.![]()
![]()
Ne mozemo buraz,iako smo protekli nekoliko teskih sezona igrali igru bez igre,iako su nas vodili treneri sarlatani koji nisu imali blage veze sa tim poslom,mi opet nikad nismo bili krkanska ekipa sprema na tucu po terenu i lomljenje protivnickih igraca,to je jace od nas...Drugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Ima on registraciju za BK Sloboda ja mislim, jel to dovoljnoDrugi način je napisao/la:Neka ubaci, necemo se mi zaliti da je igrao neregistrovan igrač ili nešto sličnoFrutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la: Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZ![]()
![]()
@tanzla
Crnogorci (odbojkasi, bokseri i ostali) su Blekicev fetiš
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Drugi način
- Kontakt:
E onda je tuzna činjenica da cemo na svako gostovanje u Travnik, a i u Tuzlu još dugo vremena, ici kao i do sada, sa parolom "Bod ko kuca"...Tarantino je napisao/la:Ne mozemo buraz,iako smo protekli nekoliko teskih sezona igrali igru bez igre,iako su nas vodili treneri sarlatani koji nisu imali blage veze sa tim poslom,mi opet nikad nismo bili krkanska ekipa sprema na tucu po terenu i lomljenje protivnickih igraca,to je jace od nas...Drugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
znam da nam je svima krivo zbog poraza,ali daj ba pustite se vise te suplje.ubili nas,sudjenje katastrofa.sta hoce te ba,imali smo igraca vise,imali smo penal.treba da nam se sklanjaju ljudi da bi pobijedili.kakva smo mi ekipa,kada ne mozemo sanse da stvorimo za 40minuta sa igracem vise.hocete da vam kazem sto ne mozemo,zato sto imamo one alkoholocare,svraku i stanica i kompaniju.sada ce te doci pametovati,znas kakva gruba igra,nije se moglo.hajde vazda ista suplja,kao da nikad prije niko nije tako igrao,sta hocete reci da na drugim gostovanjima miluju.i ja kada sam igrao u kadetskom prvenstvu u travniku,lupali su nas,gadjali poslije utakmice,lomili nam autobuse,sudije siljile,ali smo ih pobjedjivali.
VOLIM TE ŽELJO
Jbg,steta je sto u nasoj jadnoj ligi jedva da mozes naci nekolicinu klubova sa kojima se mozes nadigravati,zato je derbi jedna od rijetkih utakmica koja zna pozitivno iznenaditi po kvalitetu,ovo sve ostalo je izbij,nabij,ubij,slomi...ali se i u takvoj igri moze izvuci povoljan rezultat,samo dok se ekipa uigra i dok ocvrsne,dok im amar usadi u glavu da svugdje igraju kao u Dolini,i da ne treba nikog da se plase,i dobro je da nam se ovaj Travnik desio odma na pocetku,da se malo spustimo,da ne mislimo da cemo se tek tako prosetati ligom,vec da se guzovi moraju dobro oznojiti da bi se odbranila titula,da se mora igrati srcem i hrabro,bez podcjenjivanja ali ni precjenjivanja nikoga,samo tako cemo uspjeti odbraniti titulu.
Dobra slika što je neko postavio na drugom forumu. Svaka čast na ideji.

@Frutek
Mojne dirat Bljekica..

@Frutek
Mojne dirat Bljekica..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije mi jasno kako iko ko nije bio u Travniku,sebi uzima za pravo komentarisati igru i utakmicu koju NIJE gledao.Mozes prokomentarisati rezultat ali igru nikako.Svasta u bozijoj basti.jordan 23 je napisao/la:znam da nam je svima krivo zbog poraza,ali daj ba pustite se vise te suplje.ubili nas,sudjenje katastrofa.sta hoce te ba,imali smo igraca vise,imali smo penal.treba da nam se sklanjaju ljudi da bi pobijedili.kakva smo mi ekipa,kada ne mozemo sanse da stvorimo za 40minuta sa igracem vise.hocete da vam kazem sto ne mozemo,zato sto imamo one alkoholocare,svraku i stanica i kompaniju.sada ce te doci pametovati,znas kakva gruba igra,nije se moglo.hajde vazda ista suplja,kao da nikad prije niko nije tako igrao,sta hocete reci da na drugim gostovanjima miluju.i ja kada sam igrao u kadetskom prvenstvu u travniku,lupali su nas,gadjali poslije utakmice,lomili nam autobuse,sudije siljile,ali smo ih pobjedjivali.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
izvini moderatore,ti bi trebao da budes realan.ja imam pravo da komentarisem.to sto nisam bio u travniku,nema ama bas nikakve veze,da ne mogu da dam komentar na ovo kukanje i suplje price.ja za razliku od tebe sam prosao gostovanja i gostovanja kako kao navijac,tako i kao igrac.tako da ovu pricu sam vidjao mali milion puta.nekada sam je i ja mozda koristio,ali vise nema smisla.tako da tu pricu i tvoja iscudjavanja ostavi za sebe,jer mogu i ja tebi reci nesto.kako ti imas pravo da dajes kometar na moj post.znaci ja dajem komentar na kukanje,i da obratimo paznju na svoj tim,a ne na igru.tako da i ti nemoj mene da citiras jer ne pricamo o istom.bistrikboy je napisao/la:Nije mi jasno kako iko ko nije bio u Travniku,sebi uzima za pravo komentarisati igru i utakmicu koju NIJE gledao.Mozes prokomentarisati rezultat ali igru nikako.Svasta u bozijoj basti.jordan 23 je napisao/la:znam da nam je svima krivo zbog poraza,ali daj ba pustite se vise te suplje.ubili nas,sudjenje katastrofa.sta hoce te ba,imali smo igraca vise,imali smo penal.treba da nam se sklanjaju ljudi da bi pobijedili.kakva smo mi ekipa,kada ne mozemo sanse da stvorimo za 40minuta sa igracem vise.hocete da vam kazem sto ne mozemo,zato sto imamo one alkoholocare,svraku i stanica i kompaniju.sada ce te doci pametovati,znas kakva gruba igra,nije se moglo.hajde vazda ista suplja,kao da nikad prije niko nije tako igrao,sta hocete reci da na drugim gostovanjima miluju.i ja kada sam igrao u kadetskom prvenstvu u travniku,lupali su nas,gadjali poslije utakmice,lomili nam autobuse,sudije siljile,ali smo ih pobjedjivali.
VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Ti mislis da mozes komentarisati igru koju nisi gledao,znaci nisi gledao a zakljcujes da je suplja!?jordan 23 je napisao/la:izvini moderatore,ti bi trebao da budes realan.ja imam pravo da komentarisem.to sto nisam bio u travniku,nema ama bas nikakve veze,da ne mogu da dam komentar na ovo kukanje i suplje price.ja za razliku od tebe sam prosao gostovanja i gostovanja kako kao navijac,tako i kao igrac.tako da ovu pricu sam vidjao mali milion puta.nekada sam je i ja mozda koristio,ali vise nema smisla.tako da tu pricu i tvoja iscudjavanja ostavi za sebe,jer mogu i ja tebi reci nesto.kako ti imas pravo da dajes kometar na moj post.znaci ja dajem komentar na kukanje,i da obratimo paznju na svoj tim,a ne na igru.tako da i ti nemoj mene da citiras jer ne pricamo o istom.bistrikboy je napisao/la:Nije mi jasno kako iko ko nije bio u Travniku,sebi uzima za pravo komentarisati igru i utakmicu koju NIJE gledao.Mozes prokomentarisati rezultat ali igru nikako.Svasta u bozijoj basti.jordan 23 je napisao/la:znam da nam je svima krivo zbog poraza,ali daj ba pustite se vise te suplje.ubili nas,sudjenje katastrofa.sta hoce te ba,imali smo igraca vise,imali smo penal.treba da nam se sklanjaju ljudi da bi pobijedili.kakva smo mi ekipa,kada ne mozemo sanse da stvorimo za 40minuta sa igracem vise.hocete da vam kazem sto ne mozemo,zato sto imamo one alkoholocare,svraku i stanica i kompaniju.sada ce te doci pametovati,znas kakva gruba igra,nije se moglo.hajde vazda ista suplja,kao da nikad prije niko nije tako igrao,sta hocete reci da na drugim gostovanjima miluju.i ja kada sam igrao u kadetskom prvenstvu u travniku,lupali su nas,gadjali poslije utakmice,lomili nam autobuse,sudije siljile,ali smo ih pobjedjivali.
Ti za razliku od mene nista prosao nisi niti ces dok si ziv.Kadetsku ligu uspoređivat sa prvom ligom je veoma diskutabilno,cudno i neosnovano poređenje,da ne kazem smjesno.Jos jednom ono sto nisi gledao ne mozes ni komentarisati,rezultat DA,suđenje i igru NE.
Po tvom bi sada neko trebao komentarisati suđenje u npr.Trebinju ili Prijedoru iako je sjedio kuci i gled'o engleze uz kolu i cips...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nisam brate,postio sam tako da cips mozes a i kolu odbaciti.to koje postigao vise u zivotu,ja i ti mozemo lako otkriti,ali to je za domena kako ono ti raji kazes privatnih poruka,tako da ako si zainteresovan mozemo to lako utvrditi,samo onda ces morati to javno da kazes na forumu.kadetsku ligu sam spomenuo,jer sam sa travnikom je igrao,igrao sam ja i puno jace,samo sam je spomenuo,zbog travnika.
hajde sad nastranu prepucavanja,ali kada toliko pratis zelju,onda moras znati da tu igru koju si ti vidio,a ja nagadjao u travniku,si sigurno vidio jos mnogo puta.mozda cak i gorih stvari,pa takva liga,takva igra.ni prv, ni zadnji put.ja pricam o realnoj stvari,da nismo nista uradili sa igracem vise.liga nam je takva,da je sudjenje gotovo uvijek domacinsko.a zeljo ima penal i igraca vise.budite realni,nije sudija dao preci centra,ne nego zeljo nije znao.to sto si ti bio tamo,ne daje ti zapravo da se oglusis na cinjenicu da je zeljo bio los.nemoj se vaditi na sudije i na travnik.ja ne kazem da oni nisu bili grubi,igrali prljavo.halo ba sta radi murinjo sa svojim ekipama,kad igra protiv barse.znaci komentar zavrsni je da je bilo grubo i ostro,ali se moze igrati i tada,ako imas kvalitet
hajde sad nastranu prepucavanja,ali kada toliko pratis zelju,onda moras znati da tu igru koju si ti vidio,a ja nagadjao u travniku,si sigurno vidio jos mnogo puta.mozda cak i gorih stvari,pa takva liga,takva igra.ni prv, ni zadnji put.ja pricam o realnoj stvari,da nismo nista uradili sa igracem vise.liga nam je takva,da je sudjenje gotovo uvijek domacinsko.a zeljo ima penal i igraca vise.budite realni,nije sudija dao preci centra,ne nego zeljo nije znao.to sto si ti bio tamo,ne daje ti zapravo da se oglusis na cinjenicu da je zeljo bio los.nemoj se vaditi na sudije i na travnik.ja ne kazem da oni nisu bili grubi,igrali prljavo.halo ba sta radi murinjo sa svojim ekipama,kad igra protiv barse.znaci komentar zavrsni je da je bilo grubo i ostro,ali se moze igrati i tada,ako imas kvalitet
VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
Opet kazem to o igracu vise je smjesna stvar jer je to zadnji faul sviran u nasu korist,djabe sve kad nisi gledao nagadjaj jos malo!Imali su i oni penal sta cemo sad?jordan 23 je napisao/la:a ja nagadjao u travniku,si sigurno vidio jos mnogo puta.mozda cak i gorih stvari,pa takva liga,takva igra.ni prv, ni zadnji put.ja pricam o realnoj stvari,da nismo nista uradili sa igracem vise.liga nam je takva,da je sudjenje gotovo uvijek domacinsko.a zeljo ima penal i igraca vise.budite realni,nije sudija dao preci centra,ne nego zeljo nije znao.to sto si ti bio tamo,ne daje ti zapravo da se oglusis na cinjenicu da je zeljo bio los.nemoj se vaditi na sudije i na travnik.ja ne kazem da oni nisu bili grubi,igrali prljavo.
Rasprava je glupa ali se mora voditi jer opet kazem ko nije gledao nece ili ne moze vjerovati jer ne zna.
Konkurenti su vec kiksali i to debelo i Borac i Siroki su prosuli bodove kuci,na nama je da iskoristimo to maksimalno jer imamo znatno tezi raspored od njih u ovoj polusezoni dok na proljece veoma lahko mozemo napraviti razliku na tabeli.
znas sta ,smatram da si inteligentan momak,ali se raspravljas na nivou jednog balavca.smatram te inteligentnim,na osnovu nekih postova tvojih,ali si mi sad nesto zakazao.ocito je da se ne razumijemo.ti meni osporavas komentar,jer nisam bio tamo,a ja tebi objasnjavam da su se takve stvari desavale milion puta.mogu i ja da saznam sta je bilo tamo ,pa da dam komentar,kao sto sam vec.ali tebi se onda komentar svodi,pa imali su i oni penal.pa mislim argument ti je stvarno ocajan.jel to nama neko kriv sto mi uz taj penal nismo dali jos neki gol,a travnik jeste.bistrikboy je napisao/la:Opet kazem to o igracu vise je smjesna stvar jer je to zadnji faul sviran u nasu korist,djabe sve kad nisi gledao nagadjaj jos malo!Imali su i oni penal sta cemo sad?jordan 23 je napisao/la:a ja nagadjao u travniku,si sigurno vidio jos mnogo puta.mozda cak i gorih stvari,pa takva liga,takva igra.ni prv, ni zadnji put.ja pricam o realnoj stvari,da nismo nista uradili sa igracem vise.liga nam je takva,da je sudjenje gotovo uvijek domacinsko.a zeljo ima penal i igraca vise.budite realni,nije sudija dao preci centra,ne nego zeljo nije znao.to sto si ti bio tamo,ne daje ti zapravo da se oglusis na cinjenicu da je zeljo bio los.nemoj se vaditi na sudije i na travnik.ja ne kazem da oni nisu bili grubi,igrali prljavo.
Rasprava je glupa ali se mora voditi jer opet kazem ko nije gledao nece ili ne moze vjerovati jer ne zna.
hajde stvarno nema smisla,pricamo ti o kruskama ,a ja o jabukama.slazem se ja sa tobom o stanju na terenu,ali ti ocito danas ne znas za raspravu,jer da znas skontao bi sta zelim reci.teze su nam razlicite,ali pravi i realni sagovornici i u razlicitosti mogu naci zajednicki interes.ti ocito zivis u komunistickom dobu,ili ti je udarilo u glavu sto na forumu imas kao neku moc,pa da mislis da neko ne moze dati koemntar,jer ti tako mislis,tj mislis da si u pravu.ali eto opet kazem mozda smo mogli izvuci zajednicki zakljucak rasprave.nek si ti ziv i zdrav.
VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
e ja zaboravio sam ti jos nesto reci,svidja mi se tvoj nick.ja sam isto rodjen na bistriku i dugo zivio gore,sad te razumijem tvrdoglavi smo.salim se budi mi pozdravljen
VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BarbareZeljin, boki86, reha1987, Zeljoo1921 i 18 gostiju.