FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 17 jun 2013, 00:44

Kako pise Bild,Rummenigge je uputio poziv agentu Roberta Lewandowskog kako bi mu rekao da niposto ne prihvacaju ponude drugih klubova(Man.City nudi oko 12 miliona godisnje Lewi) i da ni pod koju cijenu ne idu u inozemstvo jer Bayern vidi Lewu u svojim planovima ako ne ove godine onda iduce.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 01:48

Javi ušao sa klupe za Furiju. Ovo mu je 11 nastup za svoju državu, ukupno 3 kako je došao u Bayern :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 jun 2013, 11:57

libje je napisao/la:slika

:lol:

dante hahah kralja boss ,mrtinez i kan ko dva kuma cosa nostra :D

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 jun 2013, 12:08

super fotos ali ko je ovaj dečko desno što sjedi.....ispasti će kako nepoznajem igrače Bajerna

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 jun 2013, 12:25

Emre Can, @GAL ti je rekao.

Da se i ja oglasim po pitanju Lewe.Po meni je dobro što ga oni ove sezone "ne daju" Bayernu.Mi bi svakako morali iskeširat 25-30 miliona za njega a čovjek je u zadnjoj godini ugovora.Bolje ga ostaviti još jednu sezonu pa ga uzet džabe i realno, u ovoj poziciji, Dortmund je jedini koji gubi ali oni to ne vide.Mogli su uzeti solidne pare za igrača u zadnjoj godini ugovora a riješili bi se igrača koji više "ne želi" igrati u "žuto-crnom" dresu.Prodati ga u drugi klub isto tako neće siguran sam.On želi u Bayern i u Bayernu će i zaigrati svakako.

Jedini način da se on njima "isplati" tako što će ga ostaviti ovu sezonu je da odigra fenomenalnu sezonu i ponovno ih dovede do nekog (minimalno) polufinala u LP i neke titule pored toga što je veoma teško.A priče da će on ako ostane sjediti na klupi su za malu djecu.Prvo, oni nisu klub koji to može, a drugo, i da mogu to bi bio samo glup potez i tjeranje nekog inata od kojeg nema ništa.

Uglavnom, on će završiti u Bayernu, samo je pitanje kad.Ako se mene pita, naredne sezone bi bilo idealno ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 jun 2013, 12:57

S-Y-L-A-R je napisao/la:Emre Can, @GAL ti je rekao.

Da se i ja oglasim po pitanju Lewe.Po meni je dobro što ga oni ove sezone "ne daju" Bayernu.Mi bi svakako morali iskeširat 25-30 miliona za njega a čovjek je u zadnjoj godini ugovora.Bolje ga ostaviti još jednu sezonu pa ga uzet džabe i realno, u ovoj poziciji, Dortmund je jedini koji gubi ali oni to ne vide.Mogli su uzeti solidne pare za igrača u zadnjoj godini ugovora a riješili bi se igrača koji više "ne želi" igrati u "žuto-crnom" dresu.Prodati ga u drugi klub isto tako neće siguran sam.On želi u Bayern i u Bayernu će i zaigrati svakako.

Jedini način da se on njima "isplati" tako što će ga ostaviti ovu sezonu je da odigra fenomenalnu sezonu i ponovno ih dovede do nekog (minimalno) polufinala u LP i neke titule pored toga što je veoma teško.A priče da će on ako ostane sjediti na klupi su za malu djecu.Prvo, oni nisu klub koji to može, a drugo, i da mogu to bi bio samo glup potez i tjeranje nekog inata od kojeg nema ništa.

Uglavnom, on će završiti u Bayernu, samo je pitanje kad.Ako se mene pita, naredne sezone bi bilo idealno ;)

E bas tako kako si napisao prijatelju, znaci Lewa definitivno ostaje u Dortmundu, i odigrat ce dobru sezonu siguran sam i pokusat ponovit uspjeh bar iz lige prvaka, znaci oni vise vole da njega zadrze i isplate ga tako kroz golove, vec da ga prodaju odmah.

Ako Bog da taman da sljedece sezone covjek dodje jos jaci i spremniji, a sad je pitanje da li Gomez ostaje.
Ako ode Gomo opet mi ove godine moramo dovest nekog u napadu :) a mozda i ne moramo, samo Mullera prebacimo u spic sa Mandzom i Pizzarom, svakako je sredina jaka kad su tu Ribery, Kroos, Goetze, Robben :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2013, 14:08

Znaci Lewi ce tek dogodine u Bayern, osim ako ne produzi ugovor sa BvB-om sto je malo vjerovatno a u ovom tekstu (http://www.bvb-forum.de/index.php?id=741450" onclick="window.open(this.href);return false;) se navodi da je Poljak pravno vezan za nas i da ne moze ici u drugi klub, naravno, ovo sve vazi za sezonu 2014-2015.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 14:45

Bilalu se sutra aBd nastavlja suđenje u Parisu. Zahia, Zahina, hoćeš ti skupu robu :lol:

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 34572.html

8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jun 2013, 18:00

Pogledajte kako se slavi kada se Bayern u Kupu izvuče...... :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... Cif_t=like" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 18:10

Naježio sam se :lol:

KAo prvo igrači će imati tu čast da mogu odigrati jednu utakmicu protiv giganta kao što je Bayern. Kao drugo, odlična reklama za njihov tim. Kao treće zaraditi će i lijepo svotu od ulaznica, bratwursta itd :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2013, 20:42

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 59939.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 jun 2013, 20:46

Boze reci mi da sanjam..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 17 jun 2013, 21:05

Sto su svi protiiv Koscelnog? To je dobar igrac.
Bolji je od svih stopera Bajerna, igrac profila Dantea, pa jos brzi, a samim ti bolji. Doduse, ne znam kakav je po pitanju skok igre, ali sumnjam da je los u tom segmentu.

Sad cete da me napadnete, znam, ali ja necu da se trudim da vam objasnim zasto je dobar odbrambeni igrac.

Voleo bih da se ostvari taj transfer, i da se ispostavi kao opasna kupovina.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 17 jun 2013, 22:20

Dobar je Koscielni, zna povuci kontru, protiv nas je odigrao odlicno drugu utakmicu, jos i dao gol, jedina mana ako se moze reci su njegove godine(27)----
Sreca pa je Ojler mlad umro...

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 17 jun 2013, 22:57

Meni je konkretno zapao za oko pre jedno dve godine u mecu Arsenala i Barse, ne secam se rezultata, mozda 2-1 za londonsku sirotinju, ali nisam siguran. Secam se,jedna od najbolje odigranih utakmica nekog stopera koju pamtim u zadnjih par sezona.

Doduse, nisam gledao mnogo meceva Arsenala, ali kad god sam gledao taj covek je bio ponajbolji u ekipi. Odlicno kretanje, okretan, sto rece mister vajt zna i da otvori igru. Ma, dobar je.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 23:31

Ne vjerujem ni sekunde u te špekulacije oko Francuza.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 17 jun 2013, 23:33

Pa Buyten je doktor za tog napuhanog Francuza.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2013, 23:37

Nije lose razmisljati o dodatnom stoperu, pogotovo nakon kobne povrede Badstubera. Sad zasto bas Koscielny, pa vjerovatno zato sto Pep trazi takvog igraca. Poznato je da Arsenalovi stoperi ucestvuju u igri, nesto sto se svakako uklapa i u ovaj sadasnji sistem, a i u Pepovu filozofiju.
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2013, 23:43

Koscienly je jedan solidan stoper i ako se dovede slijedi mu uloga treceg stopera, jer pored Boatenga i Dantea tesko da se neko moze izboriti, no, s obzirom da Bayern svake sezone igra na tri fronta, ta sirina u ekipi bi itekako dobrodosla.

Pitanje je da li bi Bayern zelio dati 10-15 miliona za igraca koji ce sjediti na klupi, ako se zna da na istoj imaju Buytena i Kirchoffa.

Ne znam, ocekuje nas jos puno spekulacija, iako sam siguran da se vise niko nece dovoditi.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jun 2013, 23:45

Koscielny ako vam dođe Dante može gledati otkud se vedri.

Mada večeras je dao neku zanimljivu neku izjavu u kojoj kaže da je odbio interes drugih klubova mada ja nešto ne vjerujem da bi odbio Bayern ali eto vidjet ćemo, ako je cijena prava što se mene tiče neka ide mada je frajer najbolji stoper Arsenala.

Za ove što kazu nedaj Bože ili nešto nek malo pogledaju momka (pa i statistiku) a ne da pamte po 2 autogola i onoj grešci u finalu Carling Cupa kada je se još privikavao na engleski nogomet.

Edit:
Po meni stoper sa najboljim osjećajem za pas na svijetu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []