Šuška se da pojedini forumasi vise nece da pisu na ovoj temi. Isto tako da ce tema propastiHigh je napisao/la:Pravda za Peronija koji je otjeran kao kakav kicoš i hrsuz!Rokoko87 je napisao/la:Da je Peroni Ivetić tu, šanse Slobode bi bile veće.

Šuška se da pojedini forumasi vise nece da pisu na ovoj temi. Isto tako da ce tema propastiHigh je napisao/la:Pravda za Peronija koji je otjeran kao kakav kicoš i hrsuz!Rokoko87 je napisao/la:Da je Peroni Ivetić tu, šanse Slobode bi bile veće.
Memaricu, koga ces podrzat' veceras :kafa:Memara je napisao/la:cuj Peroni :urnebes:
Slobodu naravnoChinaglia je napisao/la:Memaricu, koga ces podrzat' vecerasMemara je napisao/la:cuj Peroni
Meni ovo gubi smisao bez njega.Besic je napisao/la:Imal nam gdje druga PiromanaBL![]()
![]()
Ima javno gledanje na Evropskoj Grbavici, organizovao kamatar Zelje.Maticar je napisao/la:Prenose li gdje slobodanku? U koliko sati igraju uopšte?
Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
ti si jedini dobar pitar na forumu :salut:Memara je napisao/la:Slobodu naravno :thumbup:Chinaglia je napisao/la:Memaricu, koga ces podrzat' veceras :kafa:Memara je napisao/la:cuj Peroni :urnebes:
Miran budi.Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
Nisam dobio ban zbog tog miran budiMocMahale444 je napisao/la:Samke hladan ko led kae miran budi. Opet ce ga admin banovati zbog tog miran budi cc. Maticar mu se nagovori svasta. Pocelo je 1-0 za sada.
Ono kad ste ti i riri imali okrsaj, ja sam mislio da je zbog toga.samirr je napisao/la:Nisam dobio ban zbog tog miran budiMocMahale444 je napisao/la:Samke hladan ko led kae miran budi. Opet ce ga admin banovati zbog tog miran budi cc. Maticar mu se nagovori svasta. Pocelo je 1-0 za sada.
samirr je napisao/la:Miran budi.Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HyperOS, Jadnimi, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 31 gost.