1:20, lud ovaj Westbrook pravo
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
1:20, lud ovaj Westbrook pravo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uhhh!NEZALAGANJE je napisao/la:Uh sto Favors ukuca Ibaku!!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kako misevi izadju cim se upise poraz, sad se i kari osporava.Ma kakav durant jaci kawhi hahah.Hype o kariju hahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Zna li neko kad se vraca Irving na teren?I jedva cekam okršaj izmedju Klivlenda i Golden Stejta, pa me zanima da li ce se Irving vratiti do tad?
Manchester United!
- adriano_leite
- Kontakt:
Vraca se aBd protiv Phille. Sljedeca je Boston pa onda ode Philla. Svi kazu da je spreman, ne znam zasto nece da ga gurnu u vatru odmah protiv Bostona, ali se vjerovatmo ne zeli rizikovati. Ovako ce imati rekreaciju protiv Phille.EmirSioux89 je napisao/la:Zna li neko kad se vraca Irving na teren?I jedva cekam okršaj izmedju Klivlenda i Golden Stejta, pa me zanima da li ce se Irving vratiti do tad?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
@NEZALAGANJE, takvo izrazavanje nece biti tolerisano.
Postovanje treba zaraditi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Miami da, stvarno imaju finu ekipicuadriano_leite je napisao/la:Pa eto napisao je da je konacno sebi nasao tim (Miami)muamerc je napisao/la:Za koga ono navijaš, mislim od NBA timova?Nerminovic je napisao/la:kakav comeback miamia.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- GabrielBatistuta
- Kontakt:

Moj mali doprinos.
West : Kobe-top 3 igraca svih vremena,oprasta se ove sezone,zasluzio je ovo,jedan od najpopularnijih igraca i brendova u NBA ikad.
Durant- najbolji igrač zapada
D.Green-valjda najpodcjenjeniji odbrambeni igrac u ligi,jedan od glavnih igraca najbolje ekipe lige
Russel-utakmica za ispucavanje,ubila se za njega,ocekujem bar 35 poena
Curry-najbolji šuter lige
East: Lebron-najbolji igrač istoka
P.G. -igrač sa najboljom formom na istoku
Drummond-poludio ove godine,skakačka zvijer
Wade-stari lisac,volio bih vidjet njega Kobaju i Lebrona zajedno
Lowry-jer trenutno nema boljeg pleja na istoku,dvoumio sam se izmedju njega i Reggiea.
Ima tu jos dosta igraca koji su mogli uci u moj izbor,ali nisu imali dovoljno sreće i znanja i neki su nezanimljivi i dosadni poput Leonarda,Aldridgea,svih igrača Atlante itd..
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ja bas ne znam da je iko ikada rekao nesto lose o Draymondovoj defanzivi. Svi ga smatraju, ako ne za najboljeg, onda za top 3 defanzivca lige.
S obzirom da si Westbrooka stavio radi ispucavanja, ne vidim zasto se Draymond nasao u ekipi.. jer se odbrane sigurno nece igrati. A nije da je mister atraktivnosti koji ce publiku dovesti u ekstazu svojim potezima. Nisam jedan od onih sto svrstavaju Kawhia kao top 2 igraca lige i slicno.. ali ne vidim po cemu je on manje zanimljiv od Greena.
S obzirom da si Westbrooka stavio radi ispucavanja, ne vidim zasto se Draymond nasao u ekipi.. jer se odbrane sigurno nece igrati. A nije da je mister atraktivnosti koji ce publiku dovesti u ekstazu svojim potezima. Nisam jedan od onih sto svrstavaju Kawhia kao top 2 igraca lige i slicno.. ali ne vidim po cemu je on manje zanimljiv od Greena.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
procitaj drugi dio opisa za svrstavanje Greena -jedan od glavnih igraca najbolje ekipe u ligi(nista manje bitan od Stepha da se ne lazemo i to je moj razlog,i takodjer s obzirom da je ovo subjektivan izbor,drag mi je igrac zbog toga sam ga uvrstio,iako nece biti biran u startera,vjerojatno tu ide AD.)
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ma meni je sve uredu osim ovog kad neko glasa za Kobija. Vjerovatno je trenutno najgori igrač lige i da bude na allstaru. Ja sma glasao za Draymonda i Kawhija iako znam da nijedan od njih neće biti u petorci, ali ako će im Kobe zauzimati mjesto onda stvarno nema smisla ni taj allstar.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pretjerivanje je reci da je najgori igrac u ligi. Jedan Rose je npr gori, a i jos dosta drugih.Kawhi je napisao/la:Ma meni je sve uredu osim ovog kad neko glasa za Kobija. Vjerovatno je trenutno najgori igrač lige i da bude na allstaru. Ja sma glasao za Draymonda i Kawhija iako znam da nijedan od njih neće biti u petorci, ali ako će im Kobe zauzimati mjesto onda stvarno nema smisla ni taj allstar.
Od ovih što imaju ozbiljnu minutažu Rose se jedini može porediti s njim. Al i da nije tako opet stoji ovo moje za allstar.Epidaurus je napisao/la:Pretjerivanje je reci da je najgori igrac u ligi. Jedan Rose je npr gori, a i jos dosta drugih.Kawhi je napisao/la:Ma meni je sve uredu osim ovog kad neko glasa za Kobija. Vjerovatno je trenutno najgori igrač lige i da bude na allstaru. Ja sma glasao za Draymonda i Kawhija iako znam da nijedan od njih neće biti u petorci, ali ako će im Kobe zauzimati mjesto onda stvarno nema smisla ni taj allstar.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kobe kao top 3 igraca svih vremena ne bi bio najgori ni sa 60 godina u ligi. Majstor kakav se radja jednom u 50 'dina.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma kakvo top3, top1, u najgoru ruku top2
Ma neka Kobea,oprostajni mu je..sta fali i da dobije MVP...i ko jos gleda i prati taj all star,ta pauza oko all stara a i sam all star su dobri da se malo predahne od kosarke i odmore oci od monitora
Ima sigurno jos igraca koji su losiji od Kobea.
Uostalom, ovo je ipak oprostajna sezona jednom od najvecih ikad i najvecem beku suteru poslije Jordana, covjeku koji je "odgojio" jednu kompletnu generaciju kosarkasa i zasluzuje taj jedan oprostajni all star, cisto na ime.
Uostalom, ovo je ipak oprostajna sezona jednom od najvecih ikad i najvecem beku suteru poslije Jordana, covjeku koji je "odgojio" jednu kompletnu generaciju kosarkasa i zasluzuje taj jedan oprostajni all star, cisto na ime.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mogao bi dobiti i jedan oproštajni all nba team, zaslužio je zbog svega.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet svako ima svoje misljenje. Kada se moze reci da je Kobe jedan od najvecih onda da ne napadamo ljude vise kada kazu da je James najveci i td.
Znaci varira od osobe do osobe i nema sanse nekog ubjedii u suprotno..
Znaci varira od osobe do osobe i nema sanse nekog ubjedii u suprotno..
Mozda je i Timiju zadnja godina, KGu, Dirku, PP. Sta cemo s takvim legendama?
Egoista objavi kraj da bi se mogao izivljavati i da se raja sazali na njega.
Egoista objavi kraj da bi se mogao izivljavati i da se raja sazali na njega.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.