FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hamza Besic na posudbi u BFK Sim Bau, pola godine + pola godine.
Sarajevo ljubavi moja.
- Shategabri
- Kontakt:
Nek Sušić zaradi platu.
A Bodul je tu kao ofanzivni, onaj iza napadača.
I čini se da bi mogao to igrati.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se ali možda se više očekuje od Trake? Meni posudbe svakako nemaju smisla ako igrač neće igrati. Ja bi uslovio klub da igrač mora igrati pa ako hoćeš izvoli. Nastaviš mu davati kompletnu platu i sve ali momak mora igrati u recimo 80% utakmica. Poslao si Dizdarevića da bude treći golman u Kaknju, bolest.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:43Razumijem da kadar treba rasteretiti, ali logičnije bi bilo da su malog Traku poslali na posudbu nego Bešića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ja sam to prvo pomislio, ali jbg sad.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:43Razumijem da kadar treba rasteretiti, ali logičnije bi bilo da su malog Traku poslali na posudbu nego Bešića.
Sarajevo ljubavi moja.
Ovo je isto kao kad su Kurdića poslali na dvije posudbe, a Bešića ostavili u rosteru, niđe veze.
Nije to zbog rasterecenja nego zbog minutaze a sto se logike tice Hamza je u godinama kada se mora izboriti za minutazu dok je Trako mlađi i moze jos dosta nauciti tek se prikljucio prvom timu i sigurno ce dobijati određenu minutazu u toku sezone.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:43Razumijem da kadar treba rasteretiti, ali logičnije bi bilo da su malog Traku poslali na posudbu nego Bešića.
Greska je kad posaljes Dizdarevica da bude rezerva u Mladost DK....
You are someone else I am still right here
- Shategabri
- Kontakt:
To ti je uglavnom da se riješiš igrača koji ti je višak u rosteru, ono nećeš mu davati priliku.MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:47Slažem se ali možda se više očekuje od Trake? Meni posudbe svakako nemaju smisla ako igrač neće igrati. Ja bi uslovio klub da igrač mora igrati pa ako hoćeš izvoli. Nastaviš mu davati kompletnu platu i sve ali momak mora igrati u recimo 80% utakmica. Poslao si Dizdarevića da bude treći golman u Kaknju, bolest.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:43Razumijem da kadar treba rasteretiti, ali logičnije bi bilo da su malog Traku poslali na posudbu nego Bešića.
Delač koji je bio kod nas nema gdje nije bio na posudbi i onda postane jasno da nikad neće biti ni rezervni golman Chelsea.
I na kraju sa 28 godina promijeni klub.
Posudba za mladog igrača na sezonu-dvije u ekipu u kojoj znaš da će igrati ima smisla. Sve ostalo je rješavanje suvišnog prtljaga.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Dobro je za njega, što taj Sim Bau ima neke ambicije za Premijer ligu, doveli su neke iskusne igrace, trebao bi imati minutažu.Mi smo na štoperima fino pokriveni, Dupovac, Kurdić, Lazić, Ševelj, a i Palić može uletiti.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobar potez, Besicu su sada najpotrebnije minute, vidimo to iz slucaja Kurdic. Kurdicu je dobro bilo sto je prosle sezone otisao na dvije pozajmice, jer da je ostao sigurno ne bi izborio minute pored Milicevica, Dupovca i Aduokora, ostao bi bez iskustva. Tako i Besic sada tesko da ce dobiti minute pored Dupovca, Lazica, Kurdica i plus Sevelj, dok Trako je jos junior, pa tako nece ostajati bez minuta, a moze odigrati nekoliko minuta u utakmicama kao protiv Posusja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Sto se tice posudbe,ok
Ali sto se tice kluba u koji je poslan,uzas
Na posudbu su se takodjer trebali poslati:Sahinovic,Trako,Hodzic,Konjalic,Ramic,Jasarevic i eventualno Resic
Nez sto igraca od 21 godine sa dosta finim potencijalom salju u drugu ligu
Ocekivao sam da ce Besic dobijati minutazu u ovoj sezoni neku,ali realno konkurencija na njegovoj poziciji velika
Ali dobro,Kurdicu je dobro dosla posudba,nadam se da ce i njemu
Ali trebali su ga onda poslati npr.u Prijedor,Leotar ili Slobodu
A nikako u klub koji je jedva izborio opstanak u 2.ligi
Kurdica su poslali u solidan klub u duplo jacoj ligi gdje je bio standardan i to mu je dosta pomoglo
Cak i u Kukesiju standardan bio
Dobio je minuta i utakmica sto mu je bilo potrebno
Imamo na stoperskoj poziciji:Dupovca,Kurdica,Lazica,Sevelja,Trako a po potrebi moze i Palic uletiti
Tesko bi Besic dobio bilo kakvu minutazu tu
Sretno Hamza!Vrati nam se jos bolji!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Besic je sam trazio ovu posudbu tacnije njegov otac i on ,zvali su ih odavno iz Baua ili kako se vec ovi zovu.Dosli su kod Sabrine sa prijedlogom da puste malog jel su svjesni da je malom vec 20 godina da je izasao iz povrede kakve je izasao i da mu treba vise minuta.Na pocetku im nije dala jel je imala neku ponudu od ovog novog nacelnika Ilidze koji joj je kao predlozio nesta on hoce kao da digne Famos Hrasnicu tamo vamo,ali je otac od malog odbio tu mogucnost i evo tek su sada "popustili" i dali malom da ide gdje je i htio.
Posto govorite da je logicnije da se mali Trako pustio(prvo neide to tako ,za igraca dodje ponuda da ide na posudbu nemozes ga ti nekom na silu dati jel tebi netreba) ,mali Trako je junior i on ce ove sezone imati i dalje vecu minutazu za juniore ,tako da nece presjediti na klupi ili tribinama prvog tima kao sto bi to Besic bio,Hamzi trebaju minute i sportski je sto je momak trazio da igra i da ide.Pogotovo sad u situaciji kada je 4/5 opcija na stoperu.
Posto govorite da je logicnije da se mali Trako pustio(prvo neide to tako ,za igraca dodje ponuda da ide na posudbu nemozes ga ti nekom na silu dati jel tebi netreba) ,mali Trako je junior i on ce ove sezone imati i dalje vecu minutazu za juniore ,tako da nece presjediti na klupi ili tribinama prvog tima kao sto bi to Besic bio,Hamzi trebaju minute i sportski je sto je momak trazio da igra i da ide.Pogotovo sad u situaciji kada je 4/5 opcija na stoperu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Đeste pičoke pitarske. Osladila vam se pobjeda, odma se titula spominje 

-
- Kontakt:
Igrat ce Hamza u Bauu 100%. Zato sto planiraju okupiti mladu poletnu ekipu zeljnu dokazivanja, doci ce njima jos par igraca na posudbu iz premijer lige.MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:47Slažem se ali možda se više očekuje od Trake? Meni posudbe svakako nemaju smisla ako igrač neće igrati. Ja bi uslovio klub da igrač mora igrati pa ako hoćeš izvoli. Nastaviš mu davati kompletnu platu i sve ali momak mora igrati u recimo 80% utakmica. Poslao si Dizdarevića da bude treći golman u Kaknju, bolest.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2021, 11:43Razumijem da kadar treba rasteretiti, ali logičnije bi bilo da su malog Traku poslali na posudbu nego Bešića.
I njihove ambicije su premijer liga, da li ove ili sljedece sezone vidjet cemo, narodski rečeno “neće mu.da trljati na terenu”

Nego će igrati pod određenom dozom pritiska.
Po meni idealna situacija za Bešića da se okali i očeliči.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- Shategabri
- Kontakt:
Da li je Resic dio kluba uopste ? Vidim nea na insta slika u dresu FKS, sve izbrisao
uz to, jos nije bio u rosteru nikako koliko znam.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- BordoSarajevo
- Kontakt:
4 minute znači treba za proces prijava na jedan profil - komentar, odjava, prijava na drugi profil - komentar.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zadnji put kad sam o njemu nešto pročitao u medijima, je bilo kada je otišao u Slobodu

Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, NazorUso, riki46 i 35 gostiju.