Bh. klubovi u Europi - 2022/23
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
vec imaju 4 utakmice manje u PL, kako ce se nadoknadjivati i na sta ce to liciti ako budu igrali grupnu fazu 

Don't believe the hype.
Imaju pet utakmica manje jer su odgodili i ovu utakmicu za vikend.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 12:31vec imaju 4 utakmice manje u PL, kako ce se nadoknadjivati i na sta ce to liciti ako budu igrali grupnu fazu![]()
-
- Kontakt:
Nisam iz Mostara, ja sam ti s Cima al volim sic u Mostar.Vamosjedan je napisao/la: ↑24 avg 2022, 00:21Za tvoju informaciju posto vidim da nisi iz Mostara zastava sarena je skinuta odma jer radnici nisu htjeli radit u takvim uslovima, a sve informacije imas na sluzbenim stranicama, svako je dobro dosao1922VFC1981 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:19Nisam upratio, jel okupljanje navijaca kod one šarene zastave kraj Aluminija ili kod neizgradjene Sinagoge u Mostaru?
![]()
![]()
Znaci ipak ispred Sinagoge okupljanje ok, samo kapice na zaboravite poz.
#musvdg
navijao bi i portal i svi mi zajedno za vas da imalo neceg bosanskohercegovackog ima u vama, a ne saharae na sve strane, i to jos naznaci se hrvatski sportski klub .....ma hajdeAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:55Evo samo par slika polaska i kako su ispraceni igraci kad vec ovaj ljubomorni portal od knedle u grlu pisati ne moze.
Ako kojim cudom se udje u grupe pola "sportskih"portala ce okrenuti na politiku .
Usa jazavci
nije cak ni to problem nego da nevidimo negiranje BiH konstantno od vasih navijaca, da se recimo nalaze i zastave BiH medju vasim navijacima da vas barem nesto veze za nas, ova rodna gruda, ali necete, i sta onda ocekujes.
Zamisli se ovo BOsnjacki sportski klub Zeljo, BOsnjacki sportski klub Sarajevo i tamo samo zelene zastave mjesec i zvijezde ...malo morgen da bi imali iko od vas nebosnjaka igrati tamo a kamo li navijati za te klubove u evropi.
mada cu biti iskren iako sam velezovac, navijat cu za zrinjski za dobrobit BiH fudbala i rejtinga, i zato sto bi to podiglo ligu na veci nivo.
da vec neko probije led ako ovi ostali nisu mogli do sada.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
E onda nisi odavno sisao u Mostar....1922VFC1981 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:27Nisam iz Mostara, ja sam ti s Cima al volim sic u Mostar.Vamosjedan je napisao/la: ↑24 avg 2022, 00:21Za tvoju informaciju posto vidim da nisi iz Mostara zastava sarena je skinuta odma jer radnici nisu htjeli radit u takvim uslovima, a sve informacije imas na sluzbenim stranicama, svako je dobro dosao1922VFC1981 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:19Nisam upratio, jel okupljanje navijaca kod one šarene zastave kraj Aluminija ili kod neizgradjene Sinagoge u Mostaru?
![]()
![]()
Znaci ipak ispred Sinagoge okupljanje ok, samo kapice na zaboravite poz.
Ha neko se okuplja ispred sinagoge da ide u bratislavu po povijesni uspijeh bih nogometa a neko na musali da ide u siroki da psuje osima

- GoskGabela
- Kontakt:
Dje ste gradjani iz Izbicna, Britvice, Dobrkovica, Jara, Uzarica, Biograca, Ljubotica, Crnih Lokava itd. hahhaha.2sb1996 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 10:52Sta ce Gosk Gabela selendra na forumu ciji je prvi naziv PREMIJER LIGA BIH?GoskGabela je napisao/la: ↑24 avg 2022, 09:40Reče čovjek koji navija za klub u kojem jedna nacija (Bošnjaci) ne mogu zaigrati dan danas u 2022. Godini
![]()
![]()
Uvijek ste bili komedija![]()
Svi uredno kažu iz ŠirOOOkog
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- siroki1991
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje je ovo bilo ?
- siroki1991
- Kontakt:
Basel - Široki (1. kolo Kup Uefa , 2 pretkola prodjena)Vamosjedan je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:22Gdje je ovo bilo ?
E nek' si im objasnio šta je pravi domoljub....kaže čovjek koji u avataru ima grb Kotromanića a idoli mu turci i osmanlije.Mislim stvarno moraš biti retard.....Konzerva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 13:28navijao bi i portal i svi mi zajedno za vas da imalo neceg bosanskohercegovackog ima u vama, a ne saharae na sve strane, i to jos naznaci se hrvatski sportski klub .....ma hajdeAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 11:55Evo samo par slika polaska i kako su ispraceni igraci kad vec ovaj ljubomorni portal od knedle u grlu pisati ne moze.
Ako kojim cudom se udje u grupe pola "sportskih"portala ce okrenuti na politiku .
Usa jazavci
nije cak ni to problem nego da nevidimo negiranje BiH konstantno od vasih navijaca, da se recimo nalaze i zastave BiH medju vasim navijacima da vas barem nesto veze za nas, ova rodna gruda, ali necete, i sta onda ocekujes.
Zamisli se ovo BOsnjacki sportski klub Zeljo, BOsnjacki sportski klub Sarajevo i tamo samo zelene zastave mjesec i zvijezde ...malo morgen da bi imali iko od vas nebosnjaka igrati tamo a kamo li navijati za te klubove u evropi.
mada cu biti iskren iako sam velezovac, navijat cu za zrinjski za dobrobit BiH fudbala i rejtinga, i zato sto bi to podiglo ligu na veci nivo.
da vec neko probije led ako ovi ostali nisu mogli do sada.
ja koliko znam Kotromanici su Bosnjani bili krscani, a nikakvi hrvati ni srbi.
to su nasi preci i ne znaci to sto se neko zvao Stjepan , Tomas itd da su bili hrvati, oni se nikad tako nisu iznjasnjavali.
nadji mi samo jedan pa barem krivotvoreni spisak gdje se kotromanici izjasnjavaju kao hrvati dokazao si da i mi bosnjaci smo hvrati, ja cu se zvat odmah hrvat

To sto ti ne znas da su nase krscane po BiH hrvatizirali i srbizirali Hrvatska i Srbija pocetkom 20 stoljeca to je druga stvar
Mada sto se mene tice mozes da bude sve sto zelis, ali kad mi dirnete u BiH a niko vam nista ne radi onda ocekuj odgovor.
ako mi nevjerujes da ste vi BH hrvati zvali sami sebe bosnjaci evo ti i dokaz iz katedrale Srca Isusova

a sto se tice turaka , nisu mi idoli.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ljudi dijele karte i putovanje na utakmicu na nagradnim igrama
Kakav cirkus napraviše.

Kakav cirkus napraviše.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mozete vi to i bolje pijacari
Ili ne mozete
Za onlyleftarda
Ili ne mozete

Za onlyleftarda

."Nisam mogao, bio sam negdje drugdje. Poslije sam gledao higlightse tog meča. I ja sam to doživio. I tamo smo 2009. izgubili 0:1. Mostar je potpuno drugi mentalitet, stadion ili navijači, apsolutno savršeno, mogu samo zamisliti kako su se tamo osjećali ovi igrači Slovana. To je vrlo izazovno okruženje. A o tome da Balkanci znaju igrati nogomet ne moramo ni govoriti. Ko nije igrao u Mostaru, nema pojma o čemu se radi", poručio je Masaryk
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Lajk i vodimo te na utakmicu u Bratislavu! 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hoce li biti sendvic i sok do Sirokog, kao nekada po vasim gostovanjima ?
Po cemu je to cirkus sto sponzor dijeli karte i putovanje simpatizerima kluba, jesu li tvoji bili cirkusanti kad su isli uz placen prijevoz dobijali i po sok i sendvic i to ne simpatizeri nego navijaci, jesu li cirkusanti tvoji navijaci koji su isli s upravom na gostovanja ?

Rođeni mrze sve....Prvo, ono malo svojih uspješnih poduzetnika koji su davali u klub koliko su mogli i neće niti mogu više.
Drugo, mrze gradski klub jer je taj gradski klub sve ono što su oni sanjali i što bi htjeli biti. A neće niti to mogu.
Treće, mrze sve političare i stranke..do onog trenutka kad im te stranke i političari napune budžet..Tad mržnju i gađenje prema politici jednostavno zamrznu stave se u hibernaciju sve do trenutka kad te iste stranke zavrnu pipu. Obično se to dešava par dana poslije izbora.
Drugo, mrze gradski klub jer je taj gradski klub sve ono što su oni sanjali i što bi htjeli biti. A neće niti to mogu.
Treće, mrze sve političare i stranke..do onog trenutka kad im te stranke i političari napune budžet..Tad mržnju i gađenje prema politici jednostavno zamrznu stave se u hibernaciju sve do trenutka kad te iste stranke zavrnu pipu. Obično se to dešava par dana poslije izbora.
-
- Kontakt:
No one likes us, we don't care.
Ima jos karata iako su dzaba.

Ima jos karata iako su dzaba.

Jeste li nam to vi primjer gradskog kluba i Mostaraca molim temiki651 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:18Rođeni mrze sve....Prvo, ono malo svojih uspješnih poduzetnika koji su davali u klub koliko su mogli i neće niti mogu više.

Brtalji i dosljaci dosli na beton prije 20 godina i odmah se u gradsku raju upisase i postadose gradski klub. Kako ste bolan vi gradski klub, pa nema vas 100 mostaraca kad vas prebroji covjek na utakmici nego sve doslje iz uzarica, ljutog dolca i slicno. Za vas smo uvijek bili i uvijek cemo ostat avangarda.
19V22
Malo si ljut, frustriran. Avangarda kako to lijepo i gordo izgleda kad se neko tako ponaša i živi.Cernica22 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:52Jeste li nam to vi primjer gradskog kluba i Mostaraca molim temiki651 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:18Rođeni mrze sve....Prvo, ono malo svojih uspješnih poduzetnika koji su davali u klub koliko su mogli i neće niti mogu više.
Treće, mrze sve političare i stranke..do onog trenutka kad im te stranke i političari napune budžet..Tad mržnju i gađenje prema politici jednostavno zamrznu stave se u hibernaciju sve do trenutka kad te iste stranke zavrnu pipu. Obično se to dešava par dana poslije izbora.![]()
![]()
.
Brtalji i dosljaci dosli na beton prije 20 godina i odmah se u gradsku raju upisase i postadose gradski klub. Kako ste bolan vi gradski klub, pa nema vas 100 mostaraca kad vas prebroji covjek na utakmici nego sve doslje iz uzarica, ljutog dolca i slicno. Za vas smo uvijek bili i uvijek cemo ostat avangarda.
Vi avangarda, kako to ružno i bljutavo izgleda, nadasve žalosno.