Forum
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Forum
90% sam siguran da se tad nije moglo mijenjat. Mislim da mu je administracija promjenila nik.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa to sam i rekao jbg ti, ko će mu ga drugi promjenitiDonnie Darko je napisao/la:90% sam siguran da se tad nije moglo mijenjat. Mislim da mu je administracija promjenila nik.

Na tvoju zamolbu administracija ti promjeni nik, to na klixu fercera i sad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prije je administracija mijenjala nickove, vjerovatno je bilo previše zahtjeva i odustali su od toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta ja znam možda je bila opcija prije da promjeniš niklegenda reala je napisao/la:Pa to sam i rekao jbg ti, ko će mu ga drugi promjenitiDonnie Darko je napisao/la:90% sam siguran da se tad nije moglo mijenjat. Mislim da mu je administracija promjenila nik.![]()
Na tvoju zamolbu administracija ti promjeni nik, to na klixu fercera i sad

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A bi bilo merak da se moze nick mijenjati
Donnie kad ce ta F1?

Donnie kad ce ta F1?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nick se ne može mjenjati jer postoji masa trolova koji ulaze u sukobe sa ostalim forumašima, troluju, provociraju, spamiraju, a onda bi da promjene nick i da im još ostane broj postova uz taj novi nick (da djeluje kao da su neki stari forumaši, a da im ime bude "čisto".).
Druga kategorija su djeca koja me gnjave svaka tri dana da im promijenim nick, jer su prestali navijati za neki klub, ili im je otišao omiljeni igrač, učiteljica promijenila boju džempera, isl..
Zbog takvih, niko ne može promijeniti nick, a ne znam stvarno ni zašto bi to radio.
ps. tvorci foruma izgradili su ga tako da se nick ne može mijenjati. znači, problem je prisutan u cijelom svijetu, ne samo kod nas, pa ne treba posebno trošiti vrijeme na rasprave.
Druga kategorija su djeca koja me gnjave svaka tri dana da im promijenim nick, jer su prestali navijati za neki klub, ili im je otišao omiljeni igrač, učiteljica promijenila boju džempera, isl..
Zbog takvih, niko ne može promijeniti nick, a ne znam stvarno ni zašto bi to radio.
ps. tvorci foruma izgradili su ga tako da se nick ne može mijenjati. znači, problem je prisutan u cijelom svijetu, ne samo kod nas, pa ne treba posebno trošiti vrijeme na rasprave.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovo prvi put da se slažem upotpunosti sa adminom.admin je napisao/la:Nick se ne može mjenjati jer postoji masa trolova koji ulaze u sukobe sa ostalim forumašima, troluju, provociraju, spamiraju, a onda bi da promjene nick i da im još ostane broj postova uz taj novi nick (da djeluje kao da su neki stari forumaši, a da im ime bude "čisto".).

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bow za nove smajlije srca
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Isto da vam je bitan nick. Ako vam smeta napravite novi racun na forumu i rijeseno. Druga stvar je sto su neki pacenici na forumu samo zbog broja postova.
Ja inace znam mozda 3-4 nicka na forumu, razlikujem forumase po avataru. Nerijetno sam zbog tog zbunjen, jer ih neki ljudi mijenjaju svaki dan
I da, pohvala za smajlice ban
Ja inace znam mozda 3-4 nicka na forumu, razlikujem forumase po avataru. Nerijetno sam zbog tog zbunjen, jer ih neki ljudi mijenjaju svaki dan

I da, pohvala za smajlice ban
Sve super sve za 5, ali hocemo kafu i facepalm.
No za sev ostalo salut bow

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad ste vala pretjerali sa ovim smiley-ima. Fuj.
eto.mandraX je napisao/la:Sad ste vala pretjerali sa ovim smiley-ima. Fuj.
odgovor za one koji godinama imaju super ideju, a admin neće da implementira.
dajte da ih vidimo.Otelo je napisao/la:Sve super sve za 5, ali hocemo kafu i facepalm.
- Evolution87
- Kontakt:
previse smajlija. Desetak novih bi bilo sasvim dovoljno
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
bale hmmmm njanjanja puke ljepota ljubav guz beba taps beam ak47 kuknjava srca tralala !!! opaopa zvijezde krevelj gore violina uzi ban hala
ovi mi se cine kao apsolutno nepotrebni ali opet to je vas forum, postavljajte kakve hocete
ovi mi se cine kao apsolutno nepotrebni ali opet to je vas forum, postavljajte kakve hocete

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
admin je napisao/la:dajte da ih vidimo.Otelo je napisao/la:Sve super sve za 5, ali hocemo kafu i facepalm.

plus još samo ovaj čiča i svi sretni i zadovoljni

pray
- legenda reala
- Kontakt:
beam ljepota ljubav zviz ak47 tralala !!! opaopa rulet violina uzi hala :ugeek:
beba guz bale
višak

višak
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 31 mar 2014, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Admine kapa do poda piva opaopa violina bow bow bow
,neka smajlija nikad dosta 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
u postovima iznad imaš odgovor zašto nikad ne prihvatam savjete forumašaGreivis je napisao/la:Admine da li si ikada prihvatio i jedan savjet od forumasa?
Cisto onako informativno da znam.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.