Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pastore je napisao/la:i ovi uslikali sliku a niko da napise imena igraca koji su na slici ili koji se trenutno nalaze u rk bosna,jos sliku stavili moras one csi miami zvat forenzicare da raspoznaju ko je ko na slici
Nas junak kao iz topa odgovara:astra1922 je napisao/la:ko je igrao u finalu lige prvaka 98 i ko je zabio pobjednicki gol
Nedugo zatim sam sebi klima glavom kako je pogodio, pa mu se zuri da nastavi dalje:harebianconero je napisao/la:Manchester-Bayern 2-1
Pobjednicki gol zabio Solskjaer.
harebianconero je napisao/la:Posto znam da je tacan odgovor, evo odma sljedece.
Hoce li neko romariju objasniti da su oni tj. oni njegovi u zadnjih 5 godina pokrali i boga i oca te da se on i u slucaju da nama zaista sudije "silje" nebi trebao javljati.
e jbga ovo meni uopste smijesno... Navijacima Reala ,Barce , Sarajeve i Zeljeznicara treba zabraniti pristup ovoj temi ! Ili otvoriti temu kiselo-smijesni postovi.Nail for Real je napisao/la:Hoce li neko romariju objasniti da su oni tj. oni njegovi u zadnjih 5 godina pokrali i boga i oca te da se on i u slucaju da nama zaista sudije "silje" nebi trebao javljati.![]()
+1HZ_ilidzaa je napisao/la:e jbga ovo meni uopste smijesno... Navijacima Reala ,Barce , Sarajeve i Zeljeznicara treba zabraniti pristup ovoj temi ! Ili otvoriti temu kiselo-smijesni postovi.Nail for Real je napisao/la:Hoce li neko romariju objasniti da su oni tj. oni njegovi u zadnjih 5 godina pokrali i boga i oca te da se on i u slucaju da nama zaista sudije "silje" nebi trebao javljati.![]()
A tebi toplo oko srca kada neko kritikuje Barcelonu.Nail for Real je napisao/la:Hoce li neko romariju objasniti da su oni tj. oni njegovi u zadnjih 5 godina pokrali i boga i oca te da se on i u slucaju da nama zaista sudije "silje" nebi trebao javljati.
Zenichanin je napisao/la:Nakon ove utakmice raduju 3 stvari:
1. Pobjeda
2. Povratak Essiena
3. Clean shit
Torres najavljuje povratak
Nekad se divim sam svojim glupostimaProfesor je napisao/la:Zenichanin je napisao/la:Nakon ove utakmice raduju 3 stvari:
1. Pobjeda
2. Povratak Essiena
3. Clean shit
Torres najavljuje povratak
Trenutno korisnika/ca: J1897, samoposmatram, TylerBurey i 6 gostiju.