Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nevjernik
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 16:16

ma ima kako nema, bolje nek povede mladje igrace, ovi su vec osvojili SP nemaju vise toliku motivaciju, ovi mladji bi bili zeljnji dokazivanja
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 16:20

Cannavaro -> izbaciti kapitena iz ekipe?? vise nego smijesno..
Legro -> slazem se, ali on ionako nikad ne ulazi u igru..
Grosso -> truba da vece nema, ali koga staviti umjesto njega? jedino Criscito koji je isto Juventusov..
Camoranesi -> jedan od boljih igraca Italije u kvalifikacijama i na kupu konfederacija.. i on je ostario, ali koga umjesto njega?

to je problem.. mi imamo jako puno igraca u vezi, ali na krilnim pozicijama smo jako tanki.. kao i na bek poziciji..

@adnel pa ima.. naravno.. kad vidis da se neko prijavio posle tekme sa Barcom i da navija za inter sve ti govori kakav je navijac i ko je.. cast izuzetcima, ali ja sam vec sad vidio par njih koji su se na brzinu prointerisovali..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2010, 16:21

ma nema... sta ce on recimo bocchetija da stavi umjesto cannavara..ili criscita umjesto zambrotte.....ti igraci nemaju iskustva za tao veliko takmicenje

a najvece razocrarenje za mene je sto nije pozvao miccolija iako apsolutno zasluzuje...za cassana se vec znalo a del piero nazalost propusta ovo sp...da je otiso posto bi apsolutni rekorder po broju nastupa na velikim takmicenjima u talijanskoj reprezentaciji..on i maldini imaju po 7 SP ili EP koliko znam
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 16:24

nece Ranochija biti u repki, vec Bonucci.. vecinu repke ce ciniti Palermovi i Juventusovi igraci..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 16:25

pa evo recimo ne bi nista pogrijesio da je stavio De Silvestrija umjesto Zambrotte, onda Gamberini umjesto Legrotagliea
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2010, 16:28

ma to su smjesni igraci...pa nemaju dvije jake interenacionalne utakmice u karijeri....uz duzno postovanje...i o tom se radi....

osim juventusa u ovim velikim timovima koji svake godine igraju jake tekme u evropi nema talijana....eto to je problem...uglavnom sve je to skoncentrisano u juveu....a ovi ostali nemaju potrebno iskustvo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 maj 2010, 16:32

Ma zna se da je kod Lippija krv crno-bjele boje :D , ali stvarno covjek nema nekog izbora, pozvao je ono sto je imao, mozda tu i tamo nekoga je zaboravio. Iznenadjenje je veliko da jedan Miccoli ne igra, to mi je onako nekako bas nidje veze.

BTW, jao merak vidjeti da nema na ovoj temi prepucavanja, ali ono fkt ne obicno. Kao da se lula mira popusila, i ako jeste da mi je znati sta je bilo u istoj :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2010, 16:33

Pa mislim da bi Perrotta svakako mogao zaigrati za repku, a nije uopšte pozvan. Što se tiče Cannavara, to što je kapiten ne mora značiti da treba biti pozvan. Mislim da, koliko god to smiješno nekome zvučalo, treba on da se oprosti od reprezentacije i od fudbala uopšte, jer nije to više onaj Cannavaro od prije 4-5 godina, a da ne govorim o onome Cannavaru koji je sa Nestom bio Bog odbrane. Sada je na nivou Barzaglija i takvih likova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 16:36

sarajlija89 je napisao/la:ma to su smjesni igraci...pa nemaju dvije jake interenacionalne utakmice u karijeri....uz duzno postovanje...i o tom se radi....

osim juventusa u ovim velikim timovima koji svake godine igraju jake tekme u evropi nema talijana....eto to je problem...uglavnom sve je to skoncentrisano u juveu....a ovi ostali nemaju potrebno iskustvo
kako nemaju iskustvo, pa to su igraci Fiorentine, koja je ubila Lyona i Liverpoola u grupi, i bila na pragu ulaska u cetvrtfinale LP-a, a osim toga igrali su u Evropi proslih godina, Gamberini cini mi se bio na proslom SP-u, ne kazem ja da moraju biti prvotimci, al ovaj Legrotaglie me bas bode u oci :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 16:39

sadasnji Cannavaro nije ni za Serie B, to boli Juventusovce, i mogu oni pricat sta hoce al to je tako

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 maj 2010, 16:42

nevjernik je napisao/la:sadasnji Cannavaro nije ni za Serie B, to boli Juventusovce, i mogu oni pricat sta hoce al to je tako
Nema covjece ko da ga zamjeni. Ne boli nas nista. A sto se tice Canne, upravu si nije na nivou sto je bio, to je jasno ko dan.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 16:46

pa nece vjecno igrat majku mu :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 maj 2010, 17:11

Cannavaro je ostario i to se vidi na "kontinuitetu" njegovih dobrih igara,al mislim da ga Lippi zove jer ima iskustvo te lik jednostavno zna poludit i odigrat utakmicu na vrhunskom nivou,kao sto je uradio protiv Fulhama kod kuce,jednostavno onoliki krkani iz Fulhama mu nisu mogli nista,al et problem je taj kontinuitet,jer takvu utakmicu odigra svaki 7 meci li tako nesto u prosjeku :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 17:47

cuj boli nas Juventusovce.. ustvari, boli nas kada vidimo kakvi igraci igraju za nas.. ali opet, mislis da je Cannavaro slucajno dosao u Juve kao i Grosso? ako mislis da je slucajno onda si stvarno naivan.. Lippi i Ciro su to lijepo isplanirali, ovaj ( Ciro ) se dokopao glavnog izvora Italijanskih reprezentativaca i njegov tatica ( Lippi ) mu rekao koje igrace zeli da vidim da bi ih uigrao za SP.. i sad da Lippi nakon godine dana uigravanja nesto mjenja? nema sanse..

Buffon
Zambrotta - Chiellini - Cannavaro - Grosso

a Legro je pozvan zato sto je on stalno sa ovom odbranom i dobro se poznaje sa Chiellinijem i Buffonom.. on zna odigrati savrseno tekmu, ali jednom ce kiksati 100%.. zato su tu radi tog jednog kiksa Chiellini i Gigi..

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 18:26

daffy je napisao/la: Buffon
Zambrotta - Chiellini - Cannavaro - Grosso
ovo je dobro al da se igra SP 2006 :mrgreen:

zato i kazem debakl Italije se nazire, nazalost

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 18:27

ma ne nazire.. vidjet ces.. Italija je to..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 maj 2010, 18:29

Nego da vas pitam, zna li ko hoce li Canal+ prenositi tekme Serie A sledece sezone?

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 maj 2010, 18:33

ne znam, daj boze da uspiju, al ovaj sastav to bas i ne obecava, nadam se da cu pogrijesiti,al eto vidjecemo jos malo je do svjetskog

hajd evo da svi damo neku prognozu dokle mogu italijani u Africi, evo ja kazem cetvrtfinale ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 19:32

ja mislim i zelim da ce doci barem do finala.. a onda ce rutinski na produzetke izbaciti nekoga.. Italijani kao i obicno imat ce lagan raspored ( grupa je prelagana ) i onda ce dolaziti sve slabije i slabije ekipe do polufinala.. tamo ce izbaciti jednog favorita nafakaski, a u finalu kao sto sam rekao..

jedna stvar koju svi zanemaruju, svi govore kakva je kome odbrana, veza i napad.. ali niko ne gleda jednu od najbitnih stvari, a to je golman.. imamo Buffona.. Casillas, Ceh, Saar, Lloris,Cezar su zaista odlicni golmani, ali Gigi je velicanstven.. proslo prvenstvno nam je donio upravo on zajedno sa Cannavarom.. ovo bi mogao on sa Chiellinijem..samo da ga zaobidju povrede..!!

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 08 maj 2010, 21:18

Sutra nam dolazi Milan.Utakmica gledajuci neki plasman je nevazna...al s druge strane veoma bitna za navijace Genoe...koji i nisu neki ljubitelji Rossonera...zbog nekih razloga ;) ...tako da bih volio da Genoa pobjedi, bas zbog tih razloga.Za navijace Genoe je ova utakmica i nesto vise od same utakmice!Tako da sutra samo aBd pobjeda!

Forza Genoa !!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.