NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2014, 12:07

Mislim da se nakon neugodnog iskustva koje su nam iz Saveza priredili odmah nakon one objave koliko je mjesta za gostujuću PUBLIKU rezervisano, niko više neće usuditi da javno objavi nešto slično.

Ono što će se desiti jeste da će "košpicari" ulaziti i miješati se sa domaćom publikom (kao u Lukavcu), dok će oni koji će grijati dlanove i grla biti smješteni u ograđenom dijelu. A to ti je max 400 mjesta.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 12:48

Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje :lol:
inače ova lijeva strana sa ove slike, nikad nije bila popunjena kako treba al mislim da ce se u subotu oborit rekord stadiona .
slika

Ako zafali mjesta, neka otvore onu kapiju, ima onaj put iza gola, moze onde stat najmanje 500 ljudi, jest da valja stajat cijelo vrijeme, al moze se fino pratit utakmica..Siguran sam da će se trazit karta vise, bit ce ludnica..

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 31 mar 2014, 12:55

Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 31 mar 2014, 13:17

zla2 je napisao/la:Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?
Ako pitas za Slobodu, koliko znam Omic ne igra. Moze bit hendikep al ne mora znacit, Efendic se vraca, a ima i halilovic koji je dobro odigrao u subotu :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srcem do pobjede Fukare Batva

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 31 mar 2014, 13:25

Ja mislim da ce bratstvo kompletno docekati ovaj susret jer Šuša,Suljic,Smigalovic i Smajlovic nisu igrali protiv mladosti radi kartona da ne bi dobili,povredjeni vjerovatno nema i akom ima do subote dosta samo da bude lijepo vrijeme ali kako gledam dbg jer najavljuje se kisa ali kako god bude mislim da ce stadion biti pun.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 mar 2014, 14:23

qqlele je napisao/la:Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje :lol:
inače ova lijeva strana sa ove slike, nikad nije bila popunjena kako treba al mislim da ce se u subotu oborit rekord stadiona .
slika

Ako zafali mjesta, neka otvore onu kapiju, ima onaj put iza gola, moze onde stat najmanje 500 ljudi, jest da valja stajat cijelo vrijeme, al moze se fino pratit utakmica..Siguran sam da će se trazit karta vise, bit ce ludnica..
Jest bila ovde ljeva Strana popunjena jbt, kad je Sloboda dolazila .... ja mislim da je bio Kup ili Ligaska utakmica kad je Panta dao gol u 85 ili 90 minuti :D
I nemoj dzaba pisat nesto kad nisi upucen...
Evo video, Gol pante za 1-0 :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 31 mar 2014, 15:49

batva035 je napisao/la:
Ako pitas za Slobodu, koliko znam Omic ne igra. Moze bit hendikep al ne mora znacit, Efendic se vraca, a ima i halilovic koji je dobro odigrao u subotu :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma znam za nas,pitao sam za Bratstvo,hvala na odgovoru :)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 16:16

GracanicaAA je napisao/la:
qqlele je napisao/la:Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje :lol:
slika

Jest bila ovde ljeva Strana popunjena jbt, kad je Sloboda dolazila .... ja mislim da je bio Kup ili Ligaska utakmica kad je Panta dao gol u 85 ili 90 minuti :D
I nemoj dzaba pisat nesto kad nisi upucen...
Evo video, Gol pante za 1-0 :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
Glavonjo jedan ćelavi, sljedeći put kad me budeš citiro dobro pročitaj šta sam napisao, jer u toj tvojoj ćelavoj glavi haman da nema ništa,
fino kazem da ova lijeva strana nikad nije bila puna , on meni govori da jest
slika
ja ovde vidim da ima praznih mjesta, glavonjo ... opaopa

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2014, 16:17

Lijeva strana kako gleda ova slika al on je mislio na lijevu stranu sa tribine kad se gleda. Ocito se niste dobro sporazumjeli. I cujem da ste vec spustili gace pred slobodom i da je zavrsena utakmica. Kazem da sam tako cuo price koje ne moraju biti istinite.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 mar 2014, 16:20

terabajt je napisao/la:Lijeva strana kako gleda ova slika al on je mislio na lijevu stranu sa tribine kad se gleda. Ocito se niste dobro sporazumjeli. I cujem da ste vec spustili gace pred slobodom i da je zavrsena utakmica. Kazem da sam tako cuo price koje ne moraju biti istinite.
Pa nismo dosad ni jednom protiv njih spustili gace pa necemo ni sad ;) Box ce izgleda bit zatvoren , fukare nece moci doci (navijaci ce se mjesati) bice ludo :D
www.nkbratstvogracanica.com

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 16:30

Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 mar 2014, 16:38

qqlele je napisao/la:Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..
A tako i vi govorite evo vec 2 godine...hajdi sto cemo mi zavrsiti po tebi 4,5 sta ako vi zavrsite 2-gi damn
utakmica ce biti nabrijana do kraja ,mi sa porazom odustajemo ,a vi ???????? ;)
mi sa pobjedom se vracamo , sa remijem nismo zadovoljni i opet pitanje a vi? hmmmmm

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 16:42

Vi zaostajete 6 bodova, i da pobijedite gdje se vraćate , jedinstvo uzme radničkog ? kud se vraćate 6 bodova opet za jedinstvom ? de molim te mani se šuplje.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 31 mar 2014, 16:44

qqlele je napisao/la:Vi zaostajete 6 bodova, i da pobijedite gdje se vraćate , jedinstvo uzme radničkog ? kud se vraćate 6 bodova opet za jedinstvom ? de molim te mani se šuplje.
ja mislim da zaostajemo 4......... ;)

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 16:48

Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2014, 16:53

qqlele je napisao/la:Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
Kako puno kad ima 10 kola do kraja

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 mar 2014, 17:08

ALBOX je napisao/la:
qqlele je napisao/la:Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..
A tako i vi govorite evo vec 2 godine...hajdi sto cemo mi zavrsiti po tebi 4,5 sta ako vi zavrsite 2-gi damn
utakmica ce biti nabrijana do kraja ,mi sa porazom odustajemo ,a vi ???????? ;)
mi sa pobjedom se vracamo , sa remijem nismo zadovoljni i opet pitanje a vi? hmmmmm
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tusanj-p ... igu/128056" onclick="window.open(this.href);return false;
A mi...A MIII i bez PL skupimo 9-10 hiljada na jednoj utakmici. Pametnom dosta! guz
075

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 31 mar 2014, 17:12

terabajt je napisao/la:
qqlele je napisao/la:Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
Pa Sloboda 5 kola lovi 5 bodova za Jedinstvom, ccccc zvijezde

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 mar 2014, 19:14

Ipak drugari da ispravim nece biti 3KM ulaznica ko inace, nego ce biti 5km ....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 mar 2014, 20:16

terabajt je napisao/la:
Džabe 10 kola do kraja kad ste slabiji od Jedinstva i Slobode i trenutno nemate ekipe za prvaka, sto sam vidio i sam u Gracanici na tekmi :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.