NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Mislim da se nakon neugodnog iskustva koje su nam iz Saveza priredili odmah nakon one objave koliko je mjesta za gostujuću PUBLIKU rezervisano, niko više neće usuditi da javno objavi nešto slično.
Ono što će se desiti jeste da će "košpicari" ulaziti i miješati se sa domaćom publikom (kao u Lukavcu), dok će oni koji će grijati dlanove i grla biti smješteni u ograđenom dijelu. A to ti je max 400 mjesta.
Ono što će se desiti jeste da će "košpicari" ulaziti i miješati se sa domaćom publikom (kao u Lukavcu), dok će oni koji će grijati dlanove i grla biti smješteni u ograđenom dijelu. A to ti je max 400 mjesta.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje
inače ova lijeva strana sa ove slike, nikad nije bila popunjena kako treba al mislim da ce se u subotu oborit rekord stadiona .

Ako zafali mjesta, neka otvore onu kapiju, ima onaj put iza gola, moze onde stat najmanje 500 ljudi, jest da valja stajat cijelo vrijeme, al moze se fino pratit utakmica..Siguran sam da će se trazit karta vise, bit ce ludnica..
inače ova lijeva strana sa ove slike, nikad nije bila popunjena kako treba al mislim da ce se u subotu oborit rekord stadiona .

Ako zafali mjesta, neka otvore onu kapiju, ima onaj put iza gola, moze onde stat najmanje 500 ljudi, jest da valja stajat cijelo vrijeme, al moze se fino pratit utakmica..Siguran sam da će se trazit karta vise, bit ce ludnica..
Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?
Ako pitas za Slobodu, koliko znam Omic ne igra. Moze bit hendikep al ne mora znacit, Efendic se vraca, a ima i halilovic koji je dobro odigrao u subotuzla2 je napisao/la:Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srcem do pobjede Fukare Batva
Ja mislim da ce bratstvo kompletno docekati ovaj susret jer Šuša,Suljic,Smigalovic i Smajlovic nisu igrali protiv mladosti radi kartona da ne bi dobili,povredjeni vjerovatno nema i akom ima do subote dosta samo da bude lijepo vrijeme ali kako gledam dbg jer najavljuje se kisa ali kako god bude mislim da ce stadion biti pun.zla2 je napisao/la:Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Jest bila ovde ljeva Strana popunjena jbt, kad je Sloboda dolazila .... ja mislim da je bio Kup ili Ligaska utakmica kad je Panta dao gol u 85 ili 90 minutiqqlele je napisao/la:Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje![]()
I nemoj dzaba pisat nesto kad nisi upucen...
Evo video, Gol pante za 1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
ma znam za nas,pitao sam za Bratstvo,hvala na odgovorubatva035 je napisao/la:Ako pitas za Slobodu, koliko znam Omic ne igra. Moze bit hendikep al ne mora znacit, Efendic se vraca, a ima i halilovic koji je dobro odigrao u subotuzla2 je napisao/la:Ima li povrijedjenih , kartoniranih za subotu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Glavonjo jedan ćelavi, sljedeći put kad me budeš citiro dobro pročitaj šta sam napisao, jer u toj tvojoj ćelavoj glavi haman da nema ništa,GracanicaAA je napisao/la:Jest bila ovde ljeva Strana popunjena jbt, kad je Sloboda dolazila .... ja mislim da je bio Kup ili Ligaska utakmica kad je Panta dao gol u 85 ili 90 minutiqqlele je napisao/la:Ja mislim da moze lagano stat 3000 , duga je tribina , bit ce tu guranja kao u lukavcu, na jednu stolicu sjedit će dvoje![]()
I nemoj dzaba pisat nesto kad nisi upucen...
Evo video, Gol pante za 1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
fino kazem da ova lijeva strana nikad nije bila puna , on meni govori da jest

ja ovde vidim da ima praznih mjesta, glavonjo ... opaopa
Lijeva strana kako gleda ova slika al on je mislio na lijevu stranu sa tribine kad se gleda. Ocito se niste dobro sporazumjeli. I cujem da ste vec spustili gace pred slobodom i da je zavrsena utakmica. Kazem da sam tako cuo price koje ne moraju biti istinite.
Pa nismo dosad ni jednom protiv njih spustili gace pa necemo ni sadterabajt je napisao/la:Lijeva strana kako gleda ova slika al on je mislio na lijevu stranu sa tribine kad se gleda. Ocito se niste dobro sporazumjeli. I cujem da ste vec spustili gace pred slobodom i da je zavrsena utakmica. Kazem da sam tako cuo price koje ne moraju biti istinite.
www.nkbratstvogracanica.com
Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..
A tako i vi govorite evo vec 2 godine...hajdi sto cemo mi zavrsiti po tebi 4,5 sta ako vi zavrsite 2-gi damnqqlele je napisao/la:Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..
utakmica ce biti nabrijana do kraja ,mi sa porazom odustajemo ,a vi ????????
mi sa pobjedom se vracamo , sa remijem nismo zadovoljni i opet pitanje a vi? hmmmmm
Vi zaostajete 6 bodova, i da pobijedite gdje se vraćate , jedinstvo uzme radničkog ? kud se vraćate 6 bodova opet za jedinstvom ? de molim te mani se šuplje.
ja mislim da zaostajemo 4.........qqlele je napisao/la:Vi zaostajete 6 bodova, i da pobijedite gdje se vraćate , jedinstvo uzme radničkog ? kud se vraćate 6 bodova opet za jedinstvom ? de molim te mani se šuplje.
Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
Kako puno kad ima 10 kola do krajaqqlele je napisao/la:Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
- TzBulevar87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tusanj-p ... igu/128056" onclick="window.open(this.href);return false;ALBOX je napisao/la:A tako i vi govorite evo vec 2 godine...hajdi sto cemo mi zavrsiti po tebi 4,5 sta ako vi zavrsite 2-gi damnqqlele je napisao/la:Tako su i ovi iz Lukavca govorili, pa kako završi ? nafilovani ste šupljom pričom u PL..ovim porazom od Mladosti ste odustali od PL, kao i zadnje tri sezone zavrsit cete 4-5..
utakmica ce biti nabrijana do kraja ,mi sa porazom odustajemo ,a vi ????????
mi sa pobjedom se vracamo , sa remijem nismo zadovoljni i opet pitanje a vi? hmmmmm
A mi...A MIII i bez PL skupimo 9-10 hiljada na jednoj utakmici. Pametnom dosta! guz
075
Pa Sloboda 5 kola lovi 5 bodova za Jedinstvom, ccccc zvijezdeterabajt je napisao/la:Kako puno kad ima 10 kola do krajaqqlele je napisao/la:Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ipak drugari da ispravim nece biti 3KM ulaznica ko inace, nego ce biti 5km ....
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Džabe 10 kola do kraja kad ste slabiji od Jedinstva i Slobode i trenutno nemate ekipe za prvaka, sto sam vidio i sam u Gracanici na tekmiterabajt je napisao/la:Kako puno kad ima 10 kola do krajaqqlele je napisao/la:Jest 4 upravu si, ja sam se malo preračunao, al opet je puno kako god.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.