FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Instruirani sudac Jakupović obavio je svoj „zadatak“ i što je praksa u našem fudbalu, prošao bez ikakve kazne. Sve konsekvence snosi FK Radnički Lukavac koji u svojoj 92-godišnjoj istoriji nije doživio veću blamažu od one koju je priredio „sudac“ Edin Jakupović.
Na kraju, poštovana gospodo iz Saveza, prošle godine desio se FK Omladinac Mionica, ove godine NK Krajišnik Velika Kladuša. Ko je sljedeći?
Drakonske novčane kazne koje izričete u većini slučajeva, ne uzimajući u obzir stav kluba, podsjećaju nas na onu narodnu – „Kadija te tuži, kadija ti sudi“!
Da li se fudbal igra za vas koji sjedite u foteljama i kažnjavate klubove, da li se fudbal igra za suce, kontrolore i delegate pretežno sumnjivog morala ili pak za ljubitelje fudbala, a što bi trebao biti slučaj?!
Ne zaboravite, gospodo, da ste za svoj „rad“ dobro plaćeni, a da vam taj novac obezbjeđuju klubovi. Priupitajte se da li možda „režete granu na kojoj sjedite“!
Poštovana gospodo iz Saveza, s obzirom na to da kod vas ne možemo pronaći zaštitu, bićemo prinuđeni da se obratimo nadležnim organima i institucijama na višem nivou kako bi razobličili sve „Jakupoviće“ u našem fudbalu, a fudbal i sport dali u ruke poštenim sportskim radnicima.
Upravni odbor FK Radnički Lukavac (jedan dio saopštenja)
Na kraju, poštovana gospodo iz Saveza, prošle godine desio se FK Omladinac Mionica, ove godine NK Krajišnik Velika Kladuša. Ko je sljedeći?
Drakonske novčane kazne koje izričete u većini slučajeva, ne uzimajući u obzir stav kluba, podsjećaju nas na onu narodnu – „Kadija te tuži, kadija ti sudi“!
Da li se fudbal igra za vas koji sjedite u foteljama i kažnjavate klubove, da li se fudbal igra za suce, kontrolore i delegate pretežno sumnjivog morala ili pak za ljubitelje fudbala, a što bi trebao biti slučaj?!
Ne zaboravite, gospodo, da ste za svoj „rad“ dobro plaćeni, a da vam taj novac obezbjeđuju klubovi. Priupitajte se da li možda „režete granu na kojoj sjedite“!
Poštovana gospodo iz Saveza, s obzirom na to da kod vas ne možemo pronaći zaštitu, bićemo prinuđeni da se obratimo nadležnim organima i institucijama na višem nivou kako bi razobličili sve „Jakupoviće“ u našem fudbalu, a fudbal i sport dali u ruke poštenim sportskim radnicima.
Upravni odbor FK Radnički Lukavac (jedan dio saopštenja)
Zoom prespavao cijeli dan, maloprije se probudio i ne znam sta cu od sebe vecerasjoksimovic je napisao/la:Zaista mi je žao,šta vas je sve spopalo zadnjih nekoliko dana.
Ono što mi nije jasno zašto je iskusni Zoom morao onaj intervju objaviti u video snimku,i onako naškoditi svom ljubimcu Vojvodi.

Ali nije to tema. Nego da odgovorim na pitanje.
Dakle, bio sam van BiH sve od ponedjeljka (nakon utakmice s Vitezom) pa narednih 6 dana. U medjuvremenu su se izdesavale mnoge stvari, Vojvodiceva ostavka izmedju ostalih. Citao sam na portalima razne njegove izjave, a cim sam dosao u BiH nazvao sam ga i pitao o cemu se radi?! Rekao je da ce mi sve objasniti i da ce mi dati izjavu. Predlozio sam da to bude video zapis, kako ne bi moglo biti manipulacija i izvlacenja iz konteksta (iako su, nazalost, Biscani izvukli nesto iz konteksta).
Tako je nastao onaj video prilog za koji smo se dogovorili da nece biti "sjeckanja" ni cenzure.
Eto, toliko o tome. A sad odoh brojati zvijezde

EDIT: Oblacno, nema ni zvijezda u PM!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A gdje je ta izjava Vojvode da se pogleda?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:A gdje je ta izjava Vojvode da se pogleda?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Ako moze da nam das i saopstenje uprave povodom odlaska trenera vjerovatno bi zanimalo javnost.Casp3r je napisao/la:Saopštenje za javnost povodom dešavanja na utakmici sa Vitezom
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Ustvari da te ne zavadjam sa drugom evo od mene
http://fkradnicki.ba/izdvojeno/saopsten ... -vojvodica
A cime je to on zasluzio prozivku pogotovu pozitivnu od Sioux-a???? Jel time sto je nakon molbi od tih istih Sioux-a da ostane u klubu i bude dio nase prelijepe idile otisao bez da je se udostoio kao svako normalan dati ostavku i obrazlozenje.A to sto zivka nase igrace i unosi nam nemir u ekipu je samo pokazatelj koliko nam dobro zeli.Nekorektno je da nam se mijesa u ekipu jer je on nas napustio iz razloga sto on nema kvaliteta za PL a ne nasa ekipa.Sad kad nam je rasturio psihu igraca oni vise nisu ni za ovu ligu a do juce su to bili momci spremni za sve.Nas ni gvardiola u ovom momentu nemoze oporaviti a to nek ide na cast tom tvom drugu darki.On je nas izdao i napustio i najpametnije bi bilo da vise pusti momke na miru ili neka ih vodi sa sobom samo neka u klubu ne pravi pometnju.Mi smo ga u Lukavcu previse zevoljeli i to nas je kostalo. Taj Jaranovic je najbolji strijelac a ti ga kudis.Ta odbrana je primila najmanje golova a ti ih kudis.Nije brate tu ekipa kriva vjeruj mi.joksimovic je napisao/la:Zaista mi je žao,šta vas je sve spopalo zadnjih nekoliko dana.
Ono što mi nije jasno zašto je iskusni Zoom morao onaj intervju objaviti u video snimku,i onako naškoditi svom ljubimcu Vojvodi.Onda očekivao sam juče od vaših navijača ,ako ništa da ga bar malo prozovu(normalno u pozitivnom smislu),Jeste da sam na njega ljut što se tako ponaša gdje god ode,ćim stvari kreni nizbrdo on diže sidro.Kod vas je kako ja vaše izvještaje pratim imao podršku svih,imao rezizltate iza sebe i onda iz samo njemu poznatih razloga vas ostavi.Ovih dana sam sjedio sa vašim igračima u Lukavcu i većina od njih mi je rekla da im je Vojvoda rekao,da igraju sad opušteno ,i da nemaju kvalitet za Premijer ligu.
Ako uzmem onu juče utakmicu gdje je suđenje bilo vrhunsko,ta tvrdnja se i pokazala.Zaista sem golamana,svi ostali su pokazali da nemaju kvalitet za Premijerligu.Igrali ste sa našim juniorima,i imali ste šta vidjeti.Njih nekoliko je demostriralo kako se igra fudbal i koliko se mora trčati.Vaša zvijzda Jaranović je po mnogim stručnjacima pretrčao 5km,pokazao da nema nikave tehnika i da je samo navikan od strane nekih.Sloma kao da nije ni bio u igri,to je i za Jahu,Onaj lijevi bek je brate toliko spor da mu je bolje da s oproba na štoperu ili špicu možda, jer tu gdje igra najviše smo vam prolazili.Baloteli (Mace) je stvarno previše umišljen.Možda jedino zanimljiv je bio desni bočni,ali neko ga mora nučiti tehniku trčanja,jer brate taka loš stav ima da će ga koštati,i mora na postavljnju raditi.
Nadam se da mi nećete zamjeriti na mojim činjenicama i sugestijama.Sve najbolje vam želim u nastavku takmičenja.
- indijanac1989
- Kontakt:
evo dobar video izbacise, obratite paznju na 6:50, otpuhasmo "mocni" sjever
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- tyler durden
- Kontakt:
Ma nisu se culi Siouxi 

-
- Kontakt:
Kup TK 1/8 finala
Radnički Lukavac - Slaven Živinice: (15.05.2013 od 17h)
Glavni sudija: Bučuk Amir ( Tuzla )
Prvi asistent: Tomić Dražen ( Tuzla )
Drugi asistent: Čehajić Amel ( Tuzla)
Delegat: Bećirović Vahid ( Srebrenik )
Slijedi za Radnički dosta utakmica, prvo Slaven, pa 19 maja Iskra, odmah 22 maja igramo kod Krajine u Cazinu (vanredno kolo)...
Klubovi sa naše Općine koji igraju u 1/8 finala Kupa TK:
Mramor - Prokosovići:
Bratstvo - Mladost Puračić:
Radnički Lukavac - Slaven Živinice: (15.05.2013 od 17h)
Glavni sudija: Bučuk Amir ( Tuzla )
Prvi asistent: Tomić Dražen ( Tuzla )
Drugi asistent: Čehajić Amel ( Tuzla)
Delegat: Bećirović Vahid ( Srebrenik )
Slijedi za Radnički dosta utakmica, prvo Slaven, pa 19 maja Iskra, odmah 22 maja igramo kod Krajine u Cazinu (vanredno kolo)...
Klubovi sa naše Općine koji igraju u 1/8 finala Kupa TK:
Mramor - Prokosovići:
Bratstvo - Mladost Puračić:
Prešutat' ću i ovaj put, ipak sam premala riba da bih bez posljedica iznjeo ono što ja znam.sjena je napisao/la:Ustvari da te ne zavadjam sa drugom evo od mene
Pozdrav tebi i molim te da mene barem poštediš sarkazma.
Nisi ti premal ti si premlad a mladima se prasta jer u vecini slucajeva nisu dobro upuceni (misle da znaju a ustvari su pogresno obavjesteni).Vodi racuna da ti je klub na prvom mjestu i ispred svakog pojedinca i vjecno ces biti dio kluba.Casp3r je napisao/la:Prešutat' ću i ovaj put, ipak sam premala riba da bih bez posljedica iznjeo ono što ja znam.sjena je napisao/la:Ustvari da te ne zavadjam sa drugom evo od mene
Ako moze bez odgovora jer si mi simpatican i nemam zelju da se prepiremo.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li istine da je trazio vecu platu i da su mu primanja bila minimalna?sjena je napisao/la:Nisi ti premal ti si premlad a mladima se prasta jer u vecini slucajeva nisu dobro upuceni (misle da znaju a ustvari su pogresno obavjesteni).Vodi racuna da ti je klub na prvom mjestu i ispred svakog pojedinca i vjecno ces biti dio kluba.Casp3r je napisao/la:Prešutat' ću i ovaj put, ipak sam premala riba da bih bez posljedica iznjeo ono što ja znam.sjena je napisao/la:Ustvari da te ne zavadjam sa drugom evo od mene
Ako moze bez odgovora jer si mi simpatican i nemam zelju da se prepiremo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odgovor na tvoje pitanje možeš pronaći u video prilogu gdje i sam Vojvodić kaže da mu nigdje nije bilo bolje nego u Lukavcu. Također, u jednom dijelu intervjua on govori o tome da je bio produžio saradnju s klubom, a pošto sam bio prisutan znam da se radi o istim uslovima.
Dakle, ta priča o "minimalnoj plati" nema mjesta.
Pozz.
Pozz.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Dobri!indijanac1989 je napisao/la:evo dobar video izbacise, obratite paznju na 6:50, otpuhasmo "mocni" sjever![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Svaka cast za siuxe iznenadjujete savaki put respect.
-
- Kontakt:
Po meni se zeznuo pravo.Sad ga sa svih strana osuđuju,i smatraju nesposobnim trenerom ,jer mu je ovo već 4-5 put da to radi.Zoom088 je napisao/la:Odgovor na tvoje pitanje možeš pronaći u video prilogu gdje i sam Vojvodić kaže da mu nigdje nije bilo bolje nego u Lukavcu. Također, u jednom dijelu intervjua on govori o tome da je bio produžio saradnju s klubom, a pošto sam bio prisutan znam da se radi o istim uslovima.
Pozz.
Nego mene nešto zanima.Danas sjedim sa djevojkom koja je bila privatno angažovana od strane menadžera iz Njemačke.Kaže da je slučajno gledao tekmu u Kaknju,i da mu se Borgi pravo dopao(Kaže od tehnike ,konstitucije trke sve mu je super),pa su bili kod vašeg predsjednika,i ovaj im preporučio i Trumića.Kaže kako je Borgi znao dobro njemački,nije bila prisutna na njihovom razgovoru,ali da je rekao da je zadovoljan razgovorom,a šta je dalje bilo imate,li vi kavih informacija, jer zaista bi me pravo obradovalo to za Borgija,obzirom da ga pratim od pionira Slobode,pa do danas,i momak je zaista zaslužio da ga tako neko jak uzme.
-
- Kontakt:
Po meni, Borgi u Kaknju nije ništa pokazao, ne samo on - nego niko, većina ih je bila pod ručnom zbog dva žuta kartona, i čuvali su se za Vitez čini mi se. Bod smo uzeli jer je i Kakanj bio pravo loš.
1921
1989
1989
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako prođete dalje u kupu i vi i Sloboda igrate onda jedni protiv drugih.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovaj joksimovic sto viisi kdo vas na forumu ja smijem dat glavu da je to igrac borgi sto kod vas igra,ja misli mda se tako nekako zove..taj igrac kad je bio na probi u zvijezdi ovaj lik joksimovic je komentariso tamo kako je zadovoljio nesto bilo izmedju uprave i tako nije igrao,isto tako kad je bio u gradini na probi isti slucaj a vidim evo i ovdje ,sve kad je upitanju nesto oko tog igraca voaj lik mu dadne podrsku i prica,sta i kako je unutar kluba,jestel primijetili da dosta informacija zna..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.