FK Mladost DK

Crni gavran
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Crni gavran » 02 apr 2019, 19:38

A zasto da se predajete? Jest da su vam sanse smanjene ali nije sve gotovo 6 bodova imate manje od Zelje i Sirokog Brijega i odlicnu ekipu. Jedino sto imate malo navijaca, da nekoliko vasih igraca igra za Čelik mi bi se borili za titulu, sa ovim trenerom koji nas sada vodi
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 02 apr 2019, 20:37

Mladost dobro odigrala na BP u najmanju ruku ravnopravni na terenu, čak su imali koju priliku više, i da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo ;) Moram da se dotaknem ove priče s par predhodnih stranica, nema potrebe za prepucavanjem. S nekim moraš biti dobar, i u toj nekoj situaciji meni ne smeta da Čelik i Mladost budu "dobri". Nema potrebe za tim nekim animozitetom ni s jedne strane, ne vidim svrhu...
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 02 apr 2019, 21:14

Robijas007 je napisao/la:Mladost dobro odigrala na BP u najmanju ruku ravnopravni na terenu, čak su imali koju priliku više, i da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo ;) Moram da se dotaknem ove priče s par predhodnih stranica, nema potrebe za prepucavanjem. S nekim moraš biti dobar, i u toj nekoj situaciji meni ne smeta da Čelik i Mladost budu "dobri". Nema potrebe za tim nekim animozitetom ni s jedne strane, ne vidim svrhu...
Slažem se s tobom. Nažalost odgovor zašto je tako možeš naci prije svega kod svojih jer se iz nekog razloga počela prozivati mladost i nazivati ko zna kakvim imenima I to ne samo u utakmicama kad igramo protiv vas nego i generalno. Sto je naravno izazvalo isti efekat kod naših iako je generalni čelik uvijek bio fino dočekan u Kaknju bez obzira na sve.

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 02 apr 2019, 21:50

Wolffire je napisao/la:
Robijas007 je napisao/la:Mladost dobro odigrala na BP u najmanju ruku ravnopravni na terenu, čak su imali koju priliku više, i da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo ;) Moram da se dotaknem ove priče s par predhodnih stranica, nema potrebe za prepucavanjem. S nekim moraš biti dobar, i u toj nekoj situaciji meni ne smeta da Čelik i Mladost budu "dobri". Nema potrebe za tim nekim animozitetom ni s jedne strane, ne vidim svrhu...
Slažem se s tobom. Nažalost odgovor zašto je tako možeš naci prije svega kod svojih jer se iz nekog razloga počela prozivati mladost i nazivati ko zna kakvim imenima I to ne samo u utakmicama kad igramo protiv vas nego i generalno. Sto je naravno izazvalo isti efekat kod naših iako je generalni čelik uvijek bio fino dočekan u Kaknju bez obzira na sve.
Pa dobro, svakakvih nas ima, za takve sam ja koji živim u predgradju (zna vaš kapiten iz kojeg :mrgreen: ) "seljačina" ali dobro, valjda tako to mora radi ega svog... inače bezveze je to dizanje tenzija bez razloga ;)
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 apr 2019, 15:30

Wolffire je napisao/la:Na ljeto će vjerovatno biti u našem stilu sve sto valja pokitit će se po Želji, Sarajevu i Zrinjskom možda se i neko čudo desi pa neko napravi i kakav transfer...
Mozda i doživimo to famozno postavljanje krova i reflektora sto ce biti možda i najpozitivnija stvar ove godine.
Dobra stvar je što svi imaju ugovore i za sljedeću sezonu. Znači, samo za pare može otići to što valja.

Ne vjerujem da će se išta raditi na infrastrukturi. Znalo bi se dosad šta konkretnije. Još mjesec i po do kraja prvenstva, a niko ni riječi o tome. Od ovih klubova što nemaju reflektore, jedino je sigurno da će se u Bijeljini postaviti.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 05 apr 2019, 19:04

Mladost pod imperativom i baš me zanima kako će odigrati sutra.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 apr 2019, 18:15

Od ozbiljnog kandidata za evropu, do kandidata za ispadanje u samo mjesec dana! Bitno je da nema pritiska kod igrača! :facepalm:
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 06 apr 2019, 19:40

Ne znam sta da mislim nakon ove utakmice. Jedino sto je istina jeste da nas trener kao i njegovi igraci ponizavaju. Trener stavlja igraca poput muslimovica da igra u prvoj postavi a svi znamo da ovaj to ne moze da igra. Arezinu ostavlja na klupi ne znam iz kojeg razloga vjerovatno nesuglasice, al sto je najgore vec na poluvremenu pravi izmjenu i postavlja stvari kako je odmah trebao postaviti. Igraci foliraju nece da igraju traze penale koje ne postoje a vrijeme ide to im odgovara, postavlja se pitanje da li su oni sami onako od sebe bezvoljni ili im.je neko necim inducirao onu bezvoljnost. Jedno je istina nasi navijaci to nezasluzuju.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 06 apr 2019, 21:05

Trener vam više volit pojest, popit i kakvu futu zaganjat u zadnje vrijeme.

To je najveći problem :kafa:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 08 apr 2019, 12:06

Nakon dobrog starta, trener u nekakvim oblacima igranja dobrog fudbala, a već petu zaredom ne zna za pobjedu. Zildžoviću dragi, ovo ti je Bosna, a u njoj su svakakve igre u opticaju koje ti koliko god kontaš da si frajer, u svojoj karijeri nisi primirisao. Spusti se bolan na zemlju i ustroji ekipu da se zalaže i daje sve od sebe, a radi njih samih. Ovako, samo upropaštavaš te momke.

Igrači nakon salve hvale od trenera kontaju da su završili posao i odjednom sve neke zvijezde (pojedinci se dobro ufurali, ne moraju oni ni da trče, dovoljno je da izađu/išetaju na teren i to je to, protivnik će se pripasti njihove veličine), a u pet zadnjih utakmica su dali jedan go :facepalm: i to u utakmici koju su izgubili. Valjda sada vide koliko vrijede i kakvo interesovanje će za njih u budućnosti biti. Skauti i ljudi od struke dođu da pogledaju tu famoznu Mladost tj. igrače, a budu prisiljeni razočarani napustiti stadion u pola utakmice, nemaju ljudi šta vidjeti :facepalm: Ljudi prešli 400 km, a zašto, samo izgubili vrijeme.
To je ta ograničenost, ne kontaju da bi trebali da igraju najviše zbog sebe i da poraz ne bi trebao da dolazi u obzir, bez obzira s kim igraju, zbog sebe, a ne zbog mene. Sugerisao bih im samo da pogledaju zalaganje protivnika na prošloj utakmici, valjda će im biti jasno.

Savez sa sudijama jedva čeka bilo kakvu priliku za dosuđivanje penala ili crvenog (eto završili ste posao, valjda ćete nas sada popustiti), ali sve ovo se ne bi moglo ostvariti bez katastrofalne igre i nezalaganja pojedinaca, kao i bez levatskih poteza u izmjenama i početnog sastava Zilđovića.

I još nešto, POŠTENO BI BILO da (stručni štab kluba) nam (navijačima) kažete, hoćete li igrati fudbal, truditi se i zalagati SVI, ili ćete se nastaviti šepuriti kao na modnoj reviji, jednostavno da ne jedemo džigare sebi.
Ustvari, ne trebate vi nama ništa govoriti, skontati ćemo odgovor nakon Zvijezde.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 08 apr 2019, 18:53

Šta bi sa trenerom?

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 08 apr 2019, 20:34

Fedza dudic ili mato neretljak po mom sudu trenutno najbolji izbori. Samo se nadam da beganovic ne ostane. Zildzovic je dobro poceo al se brzo istrosio, ima tu svega , vjerovatno je dobio neku ponudu koju nije mogao odbiti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 apr 2019, 21:00

Znalac je Zildzovic, mada se meni cini da se malo precijenio.
ja smatram da je do uspjeha dosao tako sto je otjerao nespremne igrace i ubacio u igru igrace koji trce, nakon pauze se malo procijenio misleci kako moze samo igrackim kvalitetom da dobija pa je tako opala ta zestina.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 09 apr 2019, 10:50

Auuu,sada pregleda pregled, je.ebeno ste pokradeji. :3 na proljece samo ste u Zenici imali normalne sudije :3
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 apr 2019, 11:49

prisonbreak je napisao/la:Auuu,sada pregleda pregled, je.ebeno ste pokradeji. :3 na proljece samo ste u Zenici imali normalne sudije :3
Tačno tako. Sve utakmice sa Čelikom, bilo kući, bilo na Bilinom, smo imali korektno suđenje, bez zamjerke, a to je zato što ni vi ni mi nemamo veze sa lobiranjem prema sudijama i namještanjem utakmica. Kada je suđenje 50:50, to nam je premija, pa i 60:50 za protivnika nije problem, ali kada je 100:0, da si Barsa nećeš ni boda izvući. Ili je penal ili crveni ili obadvoje, ali izgubiti moraš, a još ti i sudija to verbalno kaže igraču na terenu (situacija prije 4 kola). Ovakva sudijska ubijanja su uticala i na igrače u svim sgmentima i to u velikoj mjeri, a evo sada i u ostavci trenera koji je dobro radio. Sudija ti svojim potplačenim odlukama (za par stoja ili par hiljada) otjera trenera i nikom ništa. Savez šuti zato što je upetljan (nikada nije reagovao po ovom pitanju, uvijek nađu opravdanje za sudijske odluke, bez obzira na sve), klub se samim tim nema kome žaliti i šta uraditi? Pogni glavu, šuti i trpi.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 apr 2019, 11:59

Problem je upravo ulazak ovakvih ekipa kao Sloga u PL. Znamo svi nacin na koji su usli, bio sam u Siminhauzenu kad ih je Velez dobio u toj "sampionskoj" sezoni, to je bilo uzasno gledat. Jednostavno, potplatis sudiju, platis clanak na ss.ba kako je Mirza trenerski mag, i zavrsis sve.

Pa zna se od samog pocetka kako Sisoje radi stvari, sto je najjace on potrosi duplo para na to nego sto bi neko drugi potrosio, jer ima. I takva praksa se nastavlja, u pl ulazi kome se obeca i ko da najvise para, savez zmiri i onda taj isti i u PL radi iste stvari, normalno, u manjoj mjeri, al kao sto vidis, kad zagusti, znas da ces rijesit.

Ljudima na celu bh. fudbala dobro, vas ce nazvat kmecavcima jer zelite regularne uslove, a sam ne mozes nista napravit, i kraj price. Saljes dopis u savez, ljudi se nasmiju i poderu ga, ni odgovor ne dobijes. Yebat ga.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 apr 2019, 12:04

Nek ulaze Azmir nije problem, neka pravi klub ali pravi na iole posten nacin. Ok razumijemo svi da se tako mora u prvoj ligi federacije ali u Premier ligi seoska varanja i podmicivanje mora biti kaznjeno. Pa od mog Celika nek krene ako treba ali ovako suditi u korist Tuzla city je nedopustivo. Ljudi umjesto da vode iz cistog penala oni gube iz nepostojeceg.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 09 apr 2019, 12:06

Sve dok svi sute o tome, tako ce nam biti. Kako se samo zataska afera iz zvijezde jbt, ja sam kontao to da ce prekretnica biti. Zajebase me jos jednom :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 apr 2019, 12:09

avenija je napisao/la:Nek ulaze Azmir nije problem, neka pravi klub ali pravi na iole posten nacin. Ok razumijemo svi da se tako mora u prvoj ligi federacije ali u Premier ligi seoska varanja i podmicivanje mora biti kaznjeno. Pa od mog Celika nek krene ako treba ali ovako suditi u korist Tuzla city je nedopustivo. Ljudi umjesto da vode iz cistog penala oni gube iz nepostojeceg.
pa na isto ti se svede, zapravo on ispece zanat u gederalnoj, i nastavi isto u pl. samo sto je razlika sto u federalnoj mos to radit svaku tekmu, ovdje ces samo kad bas zagusti i to malo upakovano, doduse ova lola izgleda ne zna upakovat.

i ja sam za azmira i azmire u bh. sportu, al sto kazes, daj ulozi u omladinski pogon, ulozi u klub posteno, transparentno, ali jok.

a podmicivanje ne moze bit kaznjeno kad su u to ukljuce i ljudi koji bi trebali sankcionisat. ovo sto se uradilo mladosti je tuzno, a jos je tuznije kad se okrenes i nrmas od koga trazit pomoc po tom pitanju.

afera zvijezda, bandovic dostavi audio snimak o namjestanju i nista

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 09 apr 2019, 12:18

Ma ovo je kataatrofa, odlaze se nam sposobni ljudi radi ovakvih ubleha.
Zasto jedan Zildzovic mora otici, radi ove skalamerije od sudjenja..

Zalosno je ovo sto su uradili na proljece od Mladosti.
Zeljo(nigdje veze crveni, bilo bi po 3 crvena svaka nasa utakmica), Radnik isto, sad Sloga katastrofa..

Podrzavam Sisojinonulaganje novac u omladinski pogon, u seniorsku ekipu, infrastrukturu, a ovo za sudije kataatrofa..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.