Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Joj igrača majko mila. Žalosno.
Samo ih Conte svojim fanatičnim pristupom može spasiti.
Samo ih Conte svojim fanatičnim pristupom može spasiti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pogba je napisao/la:Nadam se da Giovinca nije zvao samo jer je tek počelo prvenstvo u Americi, inače..
JorginhoDokaz koliko je ova generacija Italijana loša.
Veliki krah će ova repka doživjeti u Francuskoj.
Zašto je Jorginho dokaz koliko su Italijani loši danas
Uvek je bilo gomile poluigrača u svim moćnim repkama Italije, a Jorginho nit' je poluigrač, niti je najlošiji na ovom popisu.
Daleko da mislim da je loš, ove godine je odličan. Govorim o domaćim igračima koji su toliko loši da se mora Jorginho zvati.MaGiCa je napisao/la:Pogba je napisao/la:Nadam se da Giovinca nije zvao samo jer je tek počelo prvenstvo u Americi, inače..
JorginhoDokaz koliko je ova generacija Italijana loša.
Veliki krah će ova repka doživjeti u Francuskoj.
Zašto je Jorginho dokaz koliko su Italijani loši danas![]()
Uvek je bilo gomile poluigrača u svim moćnim repkama Italije, a Jorginho nit' je poluigrač, niti je najlošiji na ovom popisu.
Eder, Jorginho, Motta
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sastav je horor strasan ali posto ne navijam za talijane od 2006 volio bi da u grupi ispadnu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako se prestane navijati za nekoga?
Jednom Azzurro, uvijek Azzurro
★★★
L'Avvocato je napisao/la:Kako se prestane navijati za nekoga?![]()
Brate od farse tj farsopolia talijanska repka me ne zanima,nema vise te zelje za pracenjem njihovi utakmica
Ma ne sekiram se ja za Talijane, opet će oni proći grupu sigurnu a onda je sve moguće 
Fale u sredini De Rossi i Marchisio, svakako da je to respektabilna sredina, još dodaš Verattija i to je to.
Fale u sredini De Rossi i Marchisio, svakako da je to respektabilna sredina, još dodaš Verattija i to je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lotito gura Piolija da preuzme Azzurre 
Dabog Mancini preuzeo.
Izbori
Izbori
koliko su ocajni yebote, eder i pele u napadu

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bez puno razmisljanja bih prekomandovao nekoliko igraca iz mlade reprezentacije u seniorski tim. A naravno i zvao bih neke druge igrace a neke izostavio. Vjerujem da se ovo moglo i bolje sastaviti
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- L'Avvocato
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne znam da li je ovo smijesno ili je za plakanja 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kad se sjetim kakve su igrače imali u periodu 1994-2006
Ma dobro, prijateljska je, mora se tu što šta isprobati, povrijeđeni su neki bitniji igrači i tako da se svelo na ovo. Dobra je Italija.
Ma dobro, prijateljska je, mora se tu što šta isprobati, povrijeđeni su neki bitniji igrači i tako da se svelo na ovo. Dobra je Italija.
★★★
Reprezentacija koja ce dati slag na tortu evropskim neuspjesima klubova u ovoj sezoni. Lagano ispadanje jos u grupnoj fazi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Faraon, Insigne i Verratti bi trebali u prvu, trebao je biti pozvan i Romagnoli, dva igrača lazija u prvoj 
embrace the chaos
Ovi žabari su najopasniji kad ih se otpiše 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnolija opet nije pozvao.A mnoge poluigrače jeste, e moj Antonio.. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Igra Romagnoli za U-21. Potrebniji je tamo. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma tvrdoglav je Conte k'o mazga, nema šanse da on uradi nešto na što navijači i mediji urgiraju, ide glavom kroz zid po svome. Pirlo da može hodati vjerujem da bi i dan danas bio ispred Verrattija u sastavu.
Previše polovnjaka, a da zovne ove mlađe igrače bili bi jedno 3x jači i potentniji, a jedina slabost bi im bio nedostatak prave klase u napadu.
Buffon, Sirigu, Perin, Donnarumma
Darmian, Florenzi, De Sciglio, Abate, Masina
Bonucci, Barzagli, Chiellini, Rugani, Romagnoli, Acerbi
Jorginho, Verratti, Marchisio, DDR, Bonaventura, Parolo, Cataldi, Sturaro, Soriano
Candreva, Insigne, El Shaarawy, Berardi, Bernardeschi, Sansone, Pelle, Zaza, Belotti
Bez ijedne rupetine tipa Ranocchia ili Immobile. Imaš već dokazane klase, odlične mlade igrače koji samo čekaju da eksplodiraju i par dobrih i vrlo dobrih da popune rupe u slučaju ozljede ili suspenzije.
Ali tvrdoglavi su generalno izbornici, uvijek imaš nekog ko se pravi pametan i vjeruje istrošenim i starim igračima umjesto da povede par mladića i iznjedri novog Mullera, Riberya i sl...
Previše polovnjaka, a da zovne ove mlađe igrače bili bi jedno 3x jači i potentniji, a jedina slabost bi im bio nedostatak prave klase u napadu.
Buffon, Sirigu, Perin, Donnarumma
Darmian, Florenzi, De Sciglio, Abate, Masina
Bonucci, Barzagli, Chiellini, Rugani, Romagnoli, Acerbi
Jorginho, Verratti, Marchisio, DDR, Bonaventura, Parolo, Cataldi, Sturaro, Soriano
Candreva, Insigne, El Shaarawy, Berardi, Bernardeschi, Sansone, Pelle, Zaza, Belotti
Bez ijedne rupetine tipa Ranocchia ili Immobile. Imaš već dokazane klase, odlične mlade igrače koji samo čekaju da eksplodiraju i par dobrih i vrlo dobrih da popune rupe u slučaju ozljede ili suspenzije.
Ali tvrdoglavi su generalno izbornici, uvijek imaš nekog ko se pravi pametan i vjeruje istrošenim i starim igračima umjesto da povede par mladića i iznjedri novog Mullera, Riberya i sl...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★