Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Janez
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Janez » 13 okt 2014, 23:05

akisarajevo92 je napisao/la:Kakav bijedan tekst na Mozzartu o utakmici .. :puke:

Koliko su Srbi i Hrvati dizali u nebesa ovu Belgiju, a osporavali Slovake i nasu grupu.
Zato što prvi ne mogu prežaliti da su SP u Brazilu gledali na TV, a mi se plasirali. Ljubomora je čudo moj druže. ;)

Convicts1988
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Convicts1988 » 13 okt 2014, 23:05

ficobahtic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
LFC_YNWA je napisao/la:Atmosfera u Zenici smijesna ravna nekom pozorisnom komadu. Vrijeme je da se utakmice repke vrate u glavni grad na Kosevo.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Vrijeme je da se smanje cijene ulaznica i malo poveca stadion da moze normalna raja ici a ne samo lovatori i biznismeni.
Nek se ne ljute Zenicani ali mislim da je atmosfera postala smijesna, valjda su se ove lose igre Celika odrazile i na interesovanje za repku odnosno hocu da kazem da se ne osjeti vise taj neki pritisak kakav je nekad bio kad se protivnicima "noge odsjeku". ovo sad zaista vise lici na pozoriste!

Ocito je da savezu i papetu ovo odgovara da lovatori i oni sa dubljim dzepom dolaze na bilino pa se onda i ne treba cuditi kad se skandira dvojici Susica!

Momcima svaka cast na vecerasnjoj partiji, borili su se ko lavovi!
Pa mi u Zenici najmanje karata dobijemo, nekih 200-300 karata vrh, kakvih bolan zeničana ? Zeničana najmanje na stadionu bude kada repka igra ;)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 13 okt 2014, 23:05

Sabinho je napisao/la:[Begovic/Pjanic. Budimo realni (znaci Asmir je Bog i ne smije niko imati obraza da mu nesto prigovori jer je covjek iscupao) Beg i Miralem su nas kostali protiv Kipra i Belgije. Svaka im cast ali da su imali samo malo vise koncentracije u kljucnim momentima imali bi mi danas vise bodova. Takodje grijesio je i selektor ali ja sam licno zadovoljan i pobjedom nad cionistima se vracamo u igru i to u prvi plan.

Procitas li ti upis prije nego sto ga ostavis? Pa Pjanic ne dolazi do izrazaja upravo zbog toga sto se formacija pravi za Tinu. Jos imas obraza kriviti Begovica koji je krpio sve rupe Susiceve nadri-formacije.

Sram te bilo.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 okt 2014, 23:07

Ne znam ko je očekivao više od 2 boda iz prve tri utakmice, ja sigurno nisam.

:kafa:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 okt 2014, 23:07

Nisam zadovoljan. Ustvari ne znam. Da smo pobjedili Cipar ovo bi bilo odlično. Sad smo mogli imati hladno 7 bodova ali....

Da vidimo je li @Aco dao dobru informaciju :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 13 okt 2014, 23:08

JackTheStripper je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:[Begovic/Pjanic. Budimo realni (znaci Asmir je Bog i ne smije niko imati obraza da mu nesto prigovori jer je covjek iscupao) Beg i Miralem su nas kostali protiv Kipra i Belgije. Svaka im cast ali da su imali samo malo vise koncentracije u kljucnim momentima imali bi mi danas vise bodova. Takodje grijesio je i selektor ali ja sam licno zadovoljan i pobjedom nad cionistima se vracamo u igru i to u prvi plan.

Procitas li ti upis prije nego sto ga ostavis? Pa Pjanic ne dolazi do izrazaja upravo zbog toga sto se formacija pravi za Tinu. Jos imas obraza kriviti Begovica koji je krpio sve rupe Susiceve nadri-formacije.

Sram te bilo.
Izbaci Tina i daj krila ekipi pa ćeš vidjeti sta je Miralem Pjanic
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2014, 23:09

Donnie Darko je napisao/la:Ne znam ko je očekivao više od 2 boda iz prve tri utakmice, ja sigurno nisam.

:kafa:
Ko ima mozda ko zrno ocekivao je vise.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 okt 2014, 23:09

JackTheStripper je napisao/la:

Sram te bilo.
Aludirao sam na promasen penal i sad situaciju 1 na 1. Inace sto se tice ove dvije utakmice Miralem :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Tinooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samoposteno
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la samoposteno » 13 okt 2014, 23:09

ficobahtic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
LFC_YNWA je napisao/la:Atmosfera u Zenici smijesna ravna nekom pozorisnom komadu. Vrijeme je da se utakmice repke vrate u glavni grad na Kosevo.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Vrijeme je da se smanje cijene ulaznica i malo poveca stadion da moze normalna raja ici a ne samo lovatori i biznismeni.
Nek se ne ljute Zenicani ali mislim da je atmosfera postala smijesna, valjda su se ove lose igre Celika odrazile i na interesovanje za repku odnosno hocu da kazem da se ne osjeti vise taj neki pritisak kakav je nekad bio kad se protivnicima "noge odsjeku". ovo sad zaista vise lici na pozoriste!

Ocito je da savezu i papetu ovo odgovara da lovatori i oni sa dubljim dzepom dolaze na bilino pa se onda i ne treba cuditi kad se skandira dvojici Susica!

Momcima svaka cast na vecerasnjoj partiji, borili su se ko lavovi!
ja vjerujem da je troduplo vise raje iz sarajeva bilo na stadionu nego iz zenice i ako nemozes naci 100 maraka u godini dana da gledas 5 utakmica reprezentacije neces nac ni 50 kad bi spustili cijene

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 okt 2014, 23:09

Vels nam bježi pet bodova.
Izrael nam bježi četiri boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Belgija nam bježi dva boda, s tim da imaju i utakmicu manje.
Kipar nam bježi bod.
Mi bježimo dva boda od Andore uz gol razliku 2 - 3.

Čovjek će i dalje ostati na klupi, bravo savezu što si produžio ugovor sa trenerskom neznalicom koji je otjeran iz turskih anonimusa.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 13 okt 2014, 23:10

Sabinho je napisao/la: /Begovic/Pjanic. Budimo realni (znaci Asmir je Bog i ne smije niko imati obraza da mu nesto prigovori jer je covjek iscupao) Beg i Miralem su nas kostali protiv Kipra i Belgije. Svaka im cast ali da su imali samo malo vise koncentracije u kljucnim momentima imali bi mi danas vise bodova. Takodje grijesio je i selektor ali ja sam licno zadovoljan i pobjedom nad cionistima se vracamo u igru i to u prvi plan.
Sve je to ok, ali sta ako ne pobjedimo zidove? Moras priznati da nece biti nimalo lahko, mogu biti yebeni, posebno kuci.
A da ne pricamo o tome da sad imaju realne sanse da idu na EP. Sanse su, realno, 50 - 50 za pobjedu u Izraelu (ili 40 - 60).
Problem je sto smo se nakon samo tri kola doveli u situaciju da nam nezgodno gostovanje u Izraelu bude skoro presudna utakmica, umjesto da idemo u Izrael bez nekog velikog pritiska.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2014, 23:10

Ako pobjedimo one g0vnare u novembru defintivno idemo na EP. Sve osim pobjede je katastrofa.
15.10 - 15.06 ...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 okt 2014, 23:10

kokakolas je napisao/la:Eno sad Belgija ispade Brazil :D
Ljudi su gazili i Srb. i Hrvatsku na gostovanjima, ok nis ni to sad neke top reprezentacije ali barem nama bi to trebalo nesto znaciti, na gostovanju isprasit nije mala stvar.
Pa sad kako god to gledao, njegova stvar.

Ali isto tako svakako da i mi mozemo otkinuti u Bruxellesu bod, sto da ne. :)
Bicemo jaci i kompletniji aBda, nadam se i u dobrom raspolozenju, moguce.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2014, 23:12

Neutral je napisao/la:Vels nam bježi pet bodova.
Kipar nam bježi bod.

Čovjek će i dalje ostati na klupi, bravo savezu što si produžio ugovor sa trenerskom neznalicom koji je otjeran iz turskih anonimusa.
:clap:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 okt 2014, 23:13

kokakolas je napisao/la:Eno sad Belgija ispade Brazil :D
Belgija je bolja od Brazila.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 okt 2014, 23:14

akisarajevo92 je napisao/la:Kakav bijedan tekst na Mozzartu o utakmici .. :puke:

Koliko su Srbi i Hrvati dizali u nebesa ovu Belgiju, a osporavali Slovake i nasu grupu.
Pa hebiga od Yu reprezentacija samo mi imamo pozitivan skor sa Belgijom.
Bolja ekipa odavno nije gostovala,mislim da je Španija samo jača od Belgije što je gostovala.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 13 okt 2014, 23:14

Već sam postao, ali da sve sročim u jedan post.

Safete, dilbere, žao mi je zbog tebe... Kakvih suludih izjava, ali izgleda nema druge nego on da nas vodi do kraja.
Sve bi bilo dobro da smo Kipar pobjedile, tako rekoše ptičice na grani.
Šteta, šteta, no glavu gore.
Važan nam je sada dvomeč Belgija - Vels, Vels - Belgija, a pri pogledu na tabelu trebamo znati da su te obje ekipe, te i Izrael već igrali sa Andorom. Ako Bog da dobiti Izrael u Haifi, nema kalkulacija, a potom do godine, uz Kolašinca, Salihovića, eventualno Spahića, Zukanovića, Štilića i nekih novih imena, po pozitivne rezultate. Ako Bog da vjerujem da možemo dobiti Andoru, Izrael u dva, odnosno Vels i Kipar u jednom meču, u Belgiji nadati se Božijoj milosti.
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 13 okt 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 13 okt 2014, 23:14

terabajt je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Vels nam bježi pet bodova.
Kipar nam bježi bod.

:thumbup:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 okt 2014, 23:14

Kako ocajno izgledamo s ovim amaterom na klupi. Zgadio mi utakmice reprezentacije.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 okt 2014, 23:15

Kad se repka nije vratila na Kosevo do sad nek' se ne vraca ni od sad. Manja ce bruka biti za posjetu protiv Andore i slicnih utakmica ove godine.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.