Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ovaj Mujdza je bio otkriven i brat mu je igro za nas, imo je ponudu da igra za mlade BiH, on je izabro "vatrene" i to je kraj price. Ovaj jedino zasluzuje docek kao sto je dobio Damir Mulaomerovic u Skenderiji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vladavić od ljeta u Njemačkoj?
U velikom derbiju 32.kola austrijske Bundeslige, Salzburg našeg Admira Vladavića, neriješio je na domaćem terenu protiv drugoplasiranog Rapida iz Beča, rezultatom 1:1.
Poveli su gosti u 56.minuti, golom Hofmanna, i vodstvo zadržali do pred sami kraj, kada je nakon lopte ubačene iz auta, glavom mrežu gostiju zatresao Afolabi.
Naš reprezentativac je u igru ušao u 78.minuti kod rezultata 0:1, i dao veliki doprinos osvajanju boda. Kamo sreće da Hub Stivens tim određuje prema kvalitetu i zaslugama. Vjerovatno bi u tom slučaju naš Vlada bio jedan od najstandardnijih igrača lidera u Austriji.
Znate i sami da mi je strpljenje pri kraju. Želim da napustim Salzburg pod svaku cijenu, a razlog je sukob sa trenerom Stivensom, koji mi minutažu daje na kapaljku, iz samo njemu znanih razloga. Ponuda ima, i nadam se da već ovog ljeta idem iz Salzburga.
O kojim klubovima se radi?
Sve su to klubovi iz evropskog vrha da tako kažem. Najkonkretniji su neki iz Njemačke. Vidjet ćemo šta će od svega biti.
Krajem maja i početkom juna novi test igra i reprezentacija. Protivnici su Švedska i Njemačka.
Bit će to dvije kvalitetne provjere uoči početka novih kvalifikacija. Poželio sam prijatelje iz reprezentacije i jedva čekam da ih vidim, naravno ukoliko me selektor pozove.
Selektor Sušić je najavio da će se na spisku naći samo oni igrači koji su standardni u svojim klubovima...
Ja nisam standardan iz poznatih razloga. Iako nemam minutažu mislim da sam u dobroj formi. Ako me selektor ne pozove nema veze, nisam ljut, kazao je Vladavić za Sportin.ba.
U velikom derbiju 32.kola austrijske Bundeslige, Salzburg našeg Admira Vladavića, neriješio je na domaćem terenu protiv drugoplasiranog Rapida iz Beča, rezultatom 1:1.
Poveli su gosti u 56.minuti, golom Hofmanna, i vodstvo zadržali do pred sami kraj, kada je nakon lopte ubačene iz auta, glavom mrežu gostiju zatresao Afolabi.
Naš reprezentativac je u igru ušao u 78.minuti kod rezultata 0:1, i dao veliki doprinos osvajanju boda. Kamo sreće da Hub Stivens tim određuje prema kvalitetu i zaslugama. Vjerovatno bi u tom slučaju naš Vlada bio jedan od najstandardnijih igrača lidera u Austriji.
Znate i sami da mi je strpljenje pri kraju. Želim da napustim Salzburg pod svaku cijenu, a razlog je sukob sa trenerom Stivensom, koji mi minutažu daje na kapaljku, iz samo njemu znanih razloga. Ponuda ima, i nadam se da već ovog ljeta idem iz Salzburga.
O kojim klubovima se radi?
Sve su to klubovi iz evropskog vrha da tako kažem. Najkonkretniji su neki iz Njemačke. Vidjet ćemo šta će od svega biti.
Krajem maja i početkom juna novi test igra i reprezentacija. Protivnici su Švedska i Njemačka.
Bit će to dvije kvalitetne provjere uoči početka novih kvalifikacija. Poželio sam prijatelje iz reprezentacije i jedva čekam da ih vidim, naravno ukoliko me selektor pozove.
Selektor Sušić je najavio da će se na spisku naći samo oni igrači koji su standardni u svojim klubovima...
Ja nisam standardan iz poznatih razloga. Iako nemam minutažu mislim da sam u dobroj formi. Ako me selektor ne pozove nema veze, nisam ljut, kazao je Vladavić za Sportin.ba.
Ako je rezerva u Salzburgu teško da se jači klub od Frankfurta zanima za njega.
Cris dvije godine u bayer leverkuzenu bio.sastavio dvije tekme.U Lyonu jedan od boljih.Nisu se obazirali dali rezerva ili ne..Mrgood je napisao/la:Ako je rezerva u Salzburgu teško da se jači klub od Frankfurta zanima za njega.
Klub RB koji non stop u LS,dobio i na strani i kod kuce Lazio,Villareal.ili Frankfurt koji malo,malo pa ispadne iz BL ili koji 20 godina nije vidio Evropskog kupa.Mnogo je jaci,nema sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
??? Jesu konstantno ako racunas pretkola, onda je i Zrinjski redovni ucesnik.harishp je napisao/la:Cris dvije godine u bayer leverkuzenu bio.sastavio dvije tekme.U Lyonu jedan od boljih.Nisu se obazirali dali rezerva ili ne..Mrgood je napisao/la:Ako je rezerva u Salzburgu teško da se jači klub od Frankfurta zanima za njega.
Klub RB koji non stop u LS,dobio i na strani i kod kuce Lazio,Villareal.ili Frankfurt koji malo,malo pa ispadne iz BL ili koji 20 godina nije vidio Evropskog kupa.Mnogo je jaci,nema sta.
Daj čovječe, Dinamo ih nadigrao, da su imali malo sreće izbacili bi ih.

Mrgood je napisao/la:Daj čovječe, Dinamo ih nadigrao, da su imali malo sreće izbacili bi ih.
P.S po tvom ispade da je Werder talasika,zato sto ih je Dinamo onda nadigrao ''ali nisu imali srece''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šteta pa nisi gledao utakmicu.harishp je napisao/la:Podcijenili ih ljudi kod kuce,a u zagrebu im dali po gujci i cao banbino.Igrali taman koliko im trebalo.Mrgood je napisao/la:Daj čovječe, Dinamo ih nadigrao, da su imali malo sreće izbacili bi ih.
Sve u svemu Vladavić je igrao dugih 15 min.
- NoName
- Kontakt:
Čuvao ga Stivens za ozbiljnije protivnikeMrgood je napisao/la:Šteta pa nisi gledao utakmicu.harishp je napisao/la:Podcijenili ih ljudi kod kuce,a u zagrebu im dali po gujci i cao banbino.Igrali taman koliko im trebalo.Mrgood je napisao/la:Daj čovječe, Dinamo ih nadigrao, da su imali malo sreće izbacili bi ih.
![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
U debelom su oni plusu od prodaja Ćorluke, Eduarda, Modrića, Vukojevića, Pokrivača, Čale, Schildenfelda, Lovrena i ekipe..NoName je napisao/la:
Čuvao ga Stivens za ozbiljnije protivnikeA inače, Dinamo nadigra sve svoje protivnike, doduše, barem tako Mamić priča, ali nikad nikakav ozbiljniji rezultat nisu napravili, iako s parama koje troše bi trebali da budu rame uz rame sa Barcelonom i Manchesterom. Još dok im stadion bude gotov....
- NoName
- Kontakt:
Pa baš zato. Ja kao ekonomista silno cijenim Mamiće zbog njihovog kvaliteta po pitanju prodaje, ponekad prodaje igrača (Ćorluka, Modrić, Eduardo pa i Vukojević) ali i magle (svi ostale koje si pobrojao, sa akcentom na Lovrena). Ali, govorimo o sportskim uspjesima, a tu je Dinamo miljama daleko od toga da ga se može nazvati ozbiljnim klubom.Mrgood je napisao/la:U debelom su oni plusu od prodaja Ćorluke, Eduarda, Modrića, Vukojevića, Pokrivača, Čale, Schildenfelda, Lovrena i ekipe..NoName je napisao/la:
Čuvao ga Stivens za ozbiljnije protivnikeA inače, Dinamo nadigra sve svoje protivnike, doduše, barem tako Mamić priča, ali nikad nikakav ozbiljniji rezultat nisu napravili, iako s parama koje troše bi trebali da budu rame uz rame sa Barcelonom i Manchesterom. Još dok im stadion bude gotov....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Da je igrao cijelu tekmu.Mamic bi rasformirao klub.Mrgood je napisao/la:Šteta pa nisi gledao utakmicu.harishp je napisao/la:Podcijenili ih ljudi kod kuce,a u zagrebu im dali po gujci i cao banbino.Igrali taman koliko im trebalo.Mrgood je napisao/la:Daj čovječe, Dinamo ih nadigrao, da su imali malo sreće izbacili bi ih.
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma poseri ga i ne treba nam kretendemir44 je napisao/la:Papac opet izjavio da je zavrsio sa reprezentacijom...KOJI KRETEN...
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ebo ga Iljo a on njega.U biti su isti ni od jednog covjek nema koristi.
Dobro zna da bukvalno pola kvalifikacija ostajemo bez i jednog klasicnog lijevaka.
Satro principi a vec je sam sebe pos-rao sa tim svojim principima i pogazio rijec.
Cisto sumnjam da ce ga Pape vise i pozvati,nije niko svoj obraz nasao na putu.
Papac ga je odavno vec i izgubio.
Iskreno ''ako je istina ovo sto je zadnje izjavio''zelim mu sve najgore u dajljnoj karijeri.
Dobro zna da bukvalno pola kvalifikacija ostajemo bez i jednog klasicnog lijevaka.
Satro principi a vec je sam sebe pos-rao sa tim svojim principima i pogazio rijec.
Iskreno ''ako je istina ovo sto je zadnje izjavio''zelim mu sve najgore u dajljnoj karijeri.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
On bi mogao pomoc, al ako nece. A i onako je usao u 30e tako da je vrijeme da se neko mladji trazi.harishp je napisao/la:Ebo ga Iljo a on njega.U biti su isti ni od jednog covjek nema koristi.
Pisi zaboravljeno.
Usao u 30soko je napisao/la:On bi mogao pomoc, al ako nece. A i onako je usao u 30e tako da je vrijeme da se neko mladji trazi.harishp je napisao/la:Ebo ga Iljo a on njega.U biti su isti ni od jednog covjek nema koristi.
Pisi zaboravljeno.
Godine nisu problem,problem lezi u njegovoj glavi.Ebemu glavu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja bi njega prije stavio u grupu Murata neg Maldinija ili naseg Rahima.harishp je napisao/la:Usao u 30soko je napisao/la:On bi mogao pomoc, al ako nece. A i onako je usao u 30e tako da je vrijeme da se neko mladji trazi.harishp je napisao/la:Ebo ga Iljo a on njega.U biti su isti ni od jednog covjek nema koristi.
Pisi zaboravljeno.Pa Roger Milla je razvaljivao i igrao se i sa Englezima u 40 ili mozda jedan Malldini sa skoro toliko godina.
Godine nisu problem,problem lezi u njegovoj glavi.Ebemu glavu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ima li on sta drugo da izjavi,a i novinari navalili po tom pitanju.Covjek nekad "vaktile" rek'o da nece vise igrati,i nakon toga nikad nije rekao da ce se vratiti,ali nasi novinari kada ga pitaju da li bi se vratio u repku i Papac kaze da je repka za njega gotova prica ali da zeli reprezentaciji srecu i uspjeh,ovo podebljano novinarima bude inicijalna kapisla da napisu da je papac blizu [povratka u reprezentaciju.I onda mi ,naravno, povjerujemo u te napise ,i nadamo se badava.tax je napisao/la:ma poseri ga i ne treba nam kretendemir44 je napisao/la:Papac opet izjavio da je zavrsio sa reprezentacijom...KOJI KRETEN...
P.S. ko zna?Mozda se Papac i vrati .
BosnaE
Jednom se je vratio na nagovor Kodre, pa glavonje otjerale Kodru.
I sta sad, opet treba da se vrati? Ma da
Kako ide ona izreka: "PREVARI ME JEDNOM – SRAM TE BILO, PREVARI ME DVA PUTA - SRAM NENE BILO"
I sta sad, opet treba da se vrati? Ma da
Kako ide ona izreka: "PREVARI ME JEDNOM – SRAM TE BILO, PREVARI ME DVA PUTA - SRAM NENE BILO"
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 12 gostiju.