koji vam je klinac vise s bogdanovicem. pa on i mirza ne igraju istu poziciju niti mu je bogdanovic uzeo mjesto u prvoj postavihz1987 je napisao/la:nije on lose sinoc odigrao, on igra lose zadnjih 10 utakmica
lijepo je rekao kako ce pokazati da nije samo trojkas.
3 sezone ceka da zaigra 10-15min, a bogdanovic redovno 30-40min a prva mu sezona!
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Holins ga je ispostovao maksimalno u par navrata..kako trenutno igra i kakav mu je ucinak , mati rodjena bi ga zakovala za klupuGreivis je napisao/la:Cim je dosao Hollins znalo se da nece dobijati puno minuta za igru. Treba traziti trade.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Brate znamo mi to sve,samo mi je krivo što Mirza nije imao upola ovakvu priliku kakvu ima BB,a eto rodili se u istom gradu...BigDaddy je napisao/la:koji vam je klinac vise s bogdanovicem. pa on i mirza ne igraju istu poziciju niti mu je bogdanovic uzeo mjesto u prvoj postavihz1987 je napisao/la:nije on lose sinoc odigrao, on igra lose zadnjih 10 utakmica
lijepo je rekao kako ce pokazati da nije samo trojkas.
3 sezone ceka da zaigra 10-15min, a bogdanovic redovno 30-40min a prva mu sezona!
Mirza slab sinoć,što jest jest. Prilika večeras za popravni
ostavite se više bogdanovića. razumijem ja da je mnogima krivo što bogdanović igra po 40 minuta u rookie sezoni, a mirza niti je imao takav tretman u svojoj prvoj sezoni niti sada ima takvu minutažu..
ali de ljudi pogledajte trenutno situaciju, on praktično nema zamjene na klupi osim andersona, a sa kirilenkom ne znam šta se dešava međutim on se izgleda neće vratiti u ekipu. bojan je jednostavno došao u ekipu koja je deficitarna na poziciji trice i to ide njemu u korist. mirza kada je došao u netse na njegovoj poziciji su minute već dijelili humphries i evans, a uz to sve nije uživao baš veliko povjerenje trenera.
mirza trenutno dobija maksimalno pošten tretman i dobija minute po zasluzi, jer njega neko već može zamijeniti.
ali de ljudi pogledajte trenutno situaciju, on praktično nema zamjene na klupi osim andersona, a sa kirilenkom ne znam šta se dešava međutim on se izgleda neće vratiti u ekipu. bojan je jednostavno došao u ekipu koja je deficitarna na poziciji trice i to ide njemu u korist. mirza kada je došao u netse na njegovoj poziciji su minute već dijelili humphries i evans, a uz to sve nije uživao baš veliko povjerenje trenera.
mirza trenutno dobija maksimalno pošten tretman i dobija minute po zasluzi, jer njega neko već može zamijeniti.
Odigrao je katastrofalno par utakmica i sto prije mora vratiti formu. Veceras protiv Spursa. Neki dan je odigrao fantasticno, ali nakon ovih utakmica, nisam optimista, nek me iznenadi.
Zadnju dobru utakmicu je odigrao upravo protiv Spursa,nadam se da ce upravo protiv njih poceti vracati formu sa pocetka sezone.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kevin Garnett veceras ne igra...
Hajde Mirza 20+ i izlaz iz krize!!!
Hajde Mirza 20+ i izlaz iz krize!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo je prva od 5 "Back to Back" utakmica za Netse u decembru tako da bi mogao imati dobru minutazu...
Sad ovu priliku obavezno iskoristit, ukoliko bude starter kao doasd kad je Gernett odmarao
Sad ovu priliku obavezno iskoristit, ukoliko bude starter kao doasd kad je Gernett odmarao
A mora u prvoj biti, pa nece valjda Panjlija staviti.
Hajmo babuko 20+, kao i prosli put.
Hajmo babuko 20+, kao i prosli put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ajmo Mirzeteee,obraduj nas napokon,20-ak poena za raju s foruma,aBd 
u koliko sati je tekma ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
1.30Željooooo je napisao/la:u koliko sati je tekma ?
01.30hŽeljooooo je napisao/la:u koliko sati je tekma ?
Ili kako bi legenda rekao sa 10-15 minuta zakašnjenja zbog Amera
I opet veceras uz Mirzu, stara ekipa je tu. Kad nas Mirza sve iznenadi i veceras rukne jedno 25 poena

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
![]()
![]()
Napokon nešto fino u ovom danu mašallah
Hollins u pravo vrijeme Mirzu gura
Hollins u pravo vrijeme Mirzu gura
-
bhfanatic14
- Kontakt:
E ovo je bas lijepa vijest
Bravo i za Hollins-a koji mu izgleda jako vjeruje.. Sad je sve do Mirze da iskoristi ukazanu priliku,imam dobar osjecaj da ce procepit nocas
hajmo legendo bosanska 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izgled bosanca dok gleda MT u jutranjim satima

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:E ovo je bas lijepa vijestBravo i za Hollins-a koji mu izgleda jako vjeruje.. Sad je sve do Mirze da iskoristi ukazanu priliku,imam dobar osjecaj da ce procepit nocas
hajmo legendo bosanska
Ovo je odlicna vijest hajde Mirza vrati covjeku povjerenje sto ti daje igrom danas, profulio sam ovih zadnji i izgleda nisam bas nesta profulio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.