Who is next

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
I ja se odmah toga sjetio, pogotovo zbog Martinovog gola.GaziHusrevbeg je napisao/la:I tako nas je Napoli spustio na zemlju.![]()
![]()
![]()
Kako smo ih fino rutinski odradili, isto kao intera prošle sezone, prepustili im incijativu i u posljednjih 20 minuta ih slomili.
Nastavlja se terorisanje protivnika na Juventus Areni, sve sa hendikepom.![]()
Slažem se s boldiranim, objasnili smo im kako se igra odbrana bez da se povučeš u svoj peterac. Još onaj komentator na Areni spominje kako je Npolijeva odbrana opravdala epitet najbolje na ovoj utakmici prije golova, a ja kontam u sebi e da mi bi samo da im iz prekida zabijemo da vidi da su loši. Već dvije sezone imaju problema s prekidima.GaziHusrevbeg je napisao/la:Večeras odbrana perfektna, Napoli nije pogledao golu, jednom su zaprijetili i to iz prekida, dakle ne iz neke uigrane akcije, zato sam odmah napisao da se Buffonovo odsustvo neće osjetiti.
Fabio Carresa prilikom svog komentarisanja rijetko kaže Golasso, ali eto u posljednje dvije utakmice protiv Napolija je imao priliku to da uradi.
Pokazalo se da su prekidi naše najjače oružje i to treba maksimalno koristiti.
Večeras po meni najbolji Asamoah, Pirlo je također odigrao odličnu utakmicu, normalno i odbrana, Quagliarella najlošiji na terenu.
To su i planirali cijelo vrijeme pripremajući se za meč. Znali su da ne mogu dobiti pa se odlučili na udaranje, opstrukciju, čuvanje lopte na svojoj plovici i sl.Oxygen je napisao/la:Kasnije ću nešto više napisati, samo ću reći da nam je pretendent za titulu uputio jedan šut prema golu u cijelom meču i to iz prekida.
Koji kralj je Caceres, jedva čekam klipove i gif ulijetanja među rezerve gore.
Pogba je mašina, ali smo to već znali, bar ja jesam, samo je bio dovoljan prvi doživljaj tog igrača kada sam ga vidio u jednom meču rezervi Manchestera, budući najbolji veznjak svijeta.
Upravo, ja njega najčešće sa Yayom poredim, nadam se da će biti na tom nivou, zašto ne i više.emir18 je napisao/la:Kakvog cete igraca u Pogbi dobit,nesto poputa Yaye Turea a po svemu sudeci bice bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.