Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
a moglo je biti i više razlike, srećom po chelsea nije sviran onaj penal kad je chupo rukom loptu dirao..
pobijedio nas sudijski timEmirSioux89 je napisao/la:Win! Win! Win! Srusili smo ovaj plasticni tim
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lako je bilo 14 na 9.EmirSioux89 je napisao/la:Win! Win! Win! Srusili smo ovaj plasticni tim

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Lako je bilo 14 na 9.EmirSioux89 je napisao/la:Win! Win! Win! Srusili smo ovaj plasticni tim

arelinho je napisao/la:pobijedio nas sudijski timEmirSioux89 je napisao/la:Win! Win! Win! Srusili smo ovaj plasticni tim

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Proporucio bih mojim Unitedovcima da se ne obaziru na price vecine. striktno uzivanje momci, pao je i Chelsea.
Crveni Torresu nije bio, nema sanse. Cak sta vise, faul na njemu ali sta ces, djelovalo je iz perspektive sudca, odmah iz igraca, da je Spanjolac zaista simulirao ali opet je pretjerano davati mu drugi zuti ako nije bilo u kaznenom. Crveni za Baneta cist kao suza, nema price. Penal Unitedu je mogao svirati kod ruke Luiza cini mi se ali nije, nema veze.
Sto se tice gola Hernandeza tesko je reci, cini mi se da je bio ofsajd ali u onoj brzini kojom se on izvlacio i haosu nakon suta RvP-a ne treba kriviti pomocnika sto nije vidio, desava se.
Slavite momci i uzivajte, na provokacije se nasmijte, bodovi su bitni!

Crveni Torresu nije bio, nema sanse. Cak sta vise, faul na njemu ali sta ces, djelovalo je iz perspektive sudca, odmah iz igraca, da je Spanjolac zaista simulirao ali opet je pretjerano davati mu drugi zuti ako nije bilo u kaznenom. Crveni za Baneta cist kao suza, nema price. Penal Unitedu je mogao svirati kod ruke Luiza cini mi se ali nije, nema veze.
Sto se tice gola Hernandeza tesko je reci, cini mi se da je bio ofsajd ali u onoj brzini kojom se on izvlacio i haosu nakon suta RvP-a ne treba kriviti pomocnika sto nije vidio, desava se.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
svaka cast Fergie sto si ubacio chicharita mali je zvijer, na guzove dobili ali te su mi najdraze
e a penal sto nije svirao kad je luiz rukom igrao ? aaaaaaa

Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 28 okt 2012, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ove su mi najdraze pobjede... CRVENI oba cista, gol iz ofsajda kao kuca.. da United nije tada dao gol dao bi sigurno do kraja. U-N-I T-E-D United are team for me!
Sada Arsenal!
Sada Arsenal!

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I onda se pitate sto Ferguson ne trosi na igrace, nisu jeftini ove sudije, valja ovo javno uraditi, zato i dobiju penziju od Fergija.
Celik!3,2,2.
- BluesForever
- Kontakt:
Ma nemate vi mu.a da kazete iskreno i posteno kada vam sudije pomognu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
jazavci
sto je najtuznije, oni se jos i hvale
a cim jedna pa i najmanja sudijska odluka ode na drugu stranu, odma se kuju teorije zavjere i samo se o sucima prica ccc
ovo danas je bilo presmijesno. i onda kazu nase sudije nevaljaju, vala gore od ovoga nemoze

sto je najtuznije, oni se jos i hvale
a cim jedna pa i najmanja sudijska odluka ode na drugu stranu, odma se kuju teorije zavjere i samo se o sucima prica ccc
ovo danas je bilo presmijesno. i onda kazu nase sudije nevaljaju, vala gore od ovoga nemoze

Zadnja izmjena: bubreg, dana/u 28 okt 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Bas tako.Rooney88 je napisao/la:Proporucio bih mojim Unitedovcima da se ne obaziru na price vecine. striktno uzivanje momci, pao je i Chelsea.![]()

+1Rooney88 je napisao/la:Proporucio bih mojim Unitedovcima da se ne obaziru na price vecine. striktno uzivanje momci, pao je i Chelsea.![]()
Jel United ostecen protiv Spursa ove sezone na OT? Svi sutite kao misevi tada!AllGunsBlazing je napisao/la:I onda se pitate sto Ferguson ne trosi na igrace, nisu jeftini ove sudije, valja ovo javno uraditi, zato i dobiju penziju od Fergija.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- red devil88
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel United godinama dobija sudijske odluke? Dobija, zato suti ti. Izmisljeni penali, golovi...EPL je napisao/la:Jel United ostecen protiv Spursa ove sezone na OT? Svi sutite kao misevi tada!AllGunsBlazing je napisao/la:I onda se pitate sto Ferguson ne trosi na igrace, nisu jeftini ove sudije, valja ovo javno uraditi, zato i dobiju penziju od Fergija.
Celik!3,2,2.
Libo me racku za Tottenham, za ovakvu kradju se u zatvor ide !EPL je napisao/la:Jel United ostecen protiv Spursa ove sezone na OT? Svi sutite kao misevi tada!AllGunsBlazing je napisao/la:I onda se pitate sto Ferguson ne trosi na igrace, nisu jeftini ove sudije, valja ovo javno uraditi, zato i dobiju penziju od Fergija.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
hahaDesimaL je napisao/la:Odlican transfer.Tako se to radi![]()

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.