FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Adnan Čustović pravi čovjek za ovaj posao!!!
Nadam se da će ozvaničit što prije.
Nadam se da će ozvaničit što prije.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:00Nece da kazeSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 14:44Da vam kazem,Jovic ne dolazi ..Ja sam dobio info prekjucer da ne dolazi niti da je on uopste kandidat..Hajmo raja stisnuti kanarinca da nam kaze ime,on ocigledno ima najbolje inormacije
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa sta ima reci kad ni on nema pojma, kao i svi mi koji naglabamo o novom treneru?! Pokusava da nas fura ne bi li mu se uvlacili u dupe, a raja najvise voli kad im se uvlacis. Da zna, poletio bi on odmah da kaze, makar izletilo na dupe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja volim sto se ne zna nista prije potpisa. Najvise su me nervitala ta nagadjanja za igrace a na kraju nista od toga ne bude. Sto se tice dolaska novog trenera tu je vec drugacije i mora biti nagadjanja osim da su prije otkaza Husrefu vec dogovorili novog u tom slucaju bi proslo bez nagadjanja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Fulio si, nije ti ovo zvanicna.. tamo objaviSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 15:39ZVANICNO:ADNAN CUSTOVIC JE NOVI TRENER FK SARAJEVA!
![]()

-
- Kontakt:
Ovo neki pritisak na upravu da mora Čustovica dovesti.

Veliko iznenađenje: Aktuelni selektor BiH kandidat za šefa stručnog štaba Sarajeva
Nasljednik Husrefa Musemića
Veliko iznenađenje: Aktuelni selektor BiH kandidat za šefa stručnog štaba Sarajeva
Aktuelni selektor U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović, kandidat je za upražnjenu klupu Sarajeva, saznaje sportdc.net.
Od odlaska Husrefa Musemića, poslije 18. kola Premijer lige BiH, klupa Sarajeva je upražnjena, a prema našim saznanjima ozbiljan kandidat za to mjesto je i Vinko Marinović.
Marinović ima iskustvo vođenja ekipa u Premijer ligi, vodio je Borca i Zrinjski, a osim toga radio je i u Kozari iz Gradiške, sa kojom je izborio ulazak u Premijer ligu.
Aktuelni selektor U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović, kandidat je za upražnjenu klupu Sarajeva, saznaje sportdc.net.
Od odlaska Husrefa Musemića, poslije 18. kola Premijer lige BiH, klupa Sarajeva je upražnjena, a prema našim saznanjima ozbiljan kandidat za to mjesto je i Vinko Marinović.
Marinović ima iskustvo vođenja ekipa u Premijer ligi, vodio je Borca i Zrinjski, a osim toga radio je i u Kozari iz Gradiške, sa kojom je izborio ulazak u Premijer ligu.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ja sam odlikas i nikad ne prepisujem

Salim se, nego kanarinac napisao da mu je nadimak u prevodu babo, pa sam 2-3 sahata trazio po internetu ko je sve vodio dinamo i nasao podatak da je bio taj nekakav ćaća.
- RajaBa1983
- Kontakt:
bilo bi super da je istinaBenjolos je napisao/la: ↑21 dec 2019, 17:00Veliko iznenađenje: Aktuelni selektor BiH kandidat za šefa stručnog štaba Sarajeva

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bilo bi odlicno ako bi bilo istinito 

- RajaBa1983
- Kontakt:
a najbolje je sto zna nasu ligu jako dobar trener je vinko
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Vinko je odličan izbor. Dobar s mladim, a osvajao je ligu, poznaje je jako dobro. Nadam se da će ga uloviti
Pa bas zato, poslije njih KRAJ.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Moja zelja je od početka bio Vinko.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta se više čeka u pič.ku materinu, jesu li oni NORMALNI??????
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
HUPRAVA NAPOLJE!BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 dec 2019, 17:45Šta se više čeka u pič.ku materinu, jesu li oni NORMALNI??????
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vinko ce ostaviti reprezentaciju !!!

Ako se sefu prebacivalo da je defanzivan sta reci za Vinka? Katanaco?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Svi se pridruzite grupi jos malo do 500 fali jos 8 ljudi.
Svi se pridruzite grupi jos malo do 500 fali jos 8 ljudi.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Trenutno korisnika/ca: galia95, gh0stHZ, Hajdeee, MostarReds22, Rodman, Rokitansky, Yanichar i 103 gosta.