Bayern, Real M, United i Lyon.
Single / O.Galati - Benfica X.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hoces li preskakat sta, sa motkom.Jimmy from the hood je napisao/la:City ako da go, ja ću go da skačem po Ferhadiji.
Preko Vječne vatre, par skokova.harebianconero je napisao/la:Hoces li preskakat sta, sa motkom.Jimmy from the hood je napisao/la:City ako da go, ja ću go da skačem po Ferhadiji.
Dokaz da se velika ekipa ne postaje preko noci.Torres_9 je napisao/la:realno kakv sastav imaju a da nisu u stanju jednu priliku stovriti stvarno to nije do trenera
samo me oni povalise, igrao ps 2(oba nece dati gol) i samo oni, prosle godine samo jedan gol primili do finala, ove godine vec 3, prokleti bili.RiNo je napisao/la:Samo još United čekam.
PS
Izgleda ništa od dobitka ni danas.
Na poluvremenu imam lovu i gledaj šta mi šugavi i **** man utd uradi...hebem i sve glupo. c c c ... Da Bog sačuva levata... Drugi put me u 4 dana obaraju, prvo u Subotu pa sada, hebem li vam najmilije.... c c cGunnerS je napisao/la:Ma danas ide Lyon h1
Real h1
Man h1
Benfica 2
Ronaldo daje gol
5 KM uplata dobitak 48 Km, šta mislite ?!
Mogul se pridružiti željama, od srca ?!Jimmy from the hood je napisao/la:Ma yebo ja sve svoje ako nije naštimana tekma.
Yebem ti svaku kladionici kako vođe kod nas, tako i u dijaspori. Yebem ti svaku radnicu što kuca listiće, yebem i ovu danas ružnu što je meni kucala. Yebem ti United i Fergusona, metnem mu ga umjesto žvake u usta i yebem ti tvoju postavu, da Bog da ti svaka ovakva utakmica bila hadalju jedan.
PlaceeeeeeemJimmy from the hood je napisao/la:Ma yebo ja sve svoje ako nije naštimana tekma.
Yebem ti svaku kladionici kako vođe kod nas, tako i u dijaspori. Yebem ti svaku radnicu što kuca listiće, yebem i ovu danas ružnu što je meni kucala. Yebem ti United i Fergusona, metnem mu ga umjesto žvake u usta i yebem ti tvoju postavu, da Bog da ti svaka ovakva utakmica bila hadalju jedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.